Как да превърнем приятелството в … може би любов

Предполагам на всички ни се е случвало да си паднем по момиче, при което просто сме си изтървали шанса и сме загубили първоначалния й  интерес и сме попаднали в графа "приятели", но искаме в последствие да си го върнем. Интересно ми е, дали ви се е случвало и има ли някакви варианти да се излезне от тази графа и да се запали пак същия интерес? Споделете вашия опит в подобни ситуации.

социално споделяне

6 мнения за “Как да превърнем приятелството в … може би любов

  1. Чисто и просто не трябва да се даржиш като неин приятел.
    Не трябва да забравяш че тя е жена а ти си мъж!!!

  2. Ако веднъж си попаднал в графа ‘Приятели’, забрави. Следващата..

  3. с две думи има ли надежда в такива обстоятелства или няма? че и аз съм на това дереже…макар че вече не се надявам на нищо от нейна страна, звъним си от време на време…да се чуем кво прайм и толкова

  4. Надявам се че ще се включат майсторите Lover, BlackDiamond и All That Ja

  5. В общи линии, много зависи от колко време си в „графата“. Ако е от доста – забрави. Ако е от малко, а и не сте се виждали много пъти, може да използваш Bounce тактиката, която е с времеунищожителен ефект. Каниш я на среща, излизате, водиш я на 1 място, после на 2ро, на 3то и така тя събира множество усещания от една среща свързани с теб. За нея това няма да е една среща, а ще са множество усещания. Точно тук е тънкостта. Тогава тя ще има чувството, че се познавате отдавна и ще те приеме по-лесно. Щом си е изкарала добре с теб ще иска пак. Ти само ще трябва да й предложиш отново да излезете и да преживеете, още една такава шеметна вечер. Бас ловя, че тя няма да има нищо против. 😉 След 2-3 такива срещи в кратък период от време, тя вече няма да те приема толкова като „приятел“, колкото като човек с когото тя си прекарва фантастично. Ако съумееш и през това време да не се държиш, като „брат й“ имаш големи шансове да преспиш с нея. Можеш даже за засилване на ефекта (ако ти попадне сгодна възможност де.. не просто да го изръсиш) да кажеш „Хей, не съм те виждал в така светлина до сега.“. Това допълнително ще разчупи ситуацията. Това, че ти я възприемаш по нов начин, предразполага и нея да си поразчупи мнението и отношението към теб и да очаква ново приключение… приключение с неясен край. И тук вече си излязал от графата на „просто приятел“.

    Само не забравяйте, че като всичко останало и това не е панацея. Много е важно какво ще правите и говорите по време на тези срещи.

  6. Ей, много яка стара тема 🙂 Когато сте я обсъждали, все още не съм имал и най-малка представа, че и на мен ще ми се случи 🙁 Здраве да е…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *