Поредната трудна задача… как да я накарам да ме иска?

Здравейте!

Преди време написах една статия, за която след това ми дадохте доста добри съвети, които ми помогнаха много! И затова сега след като ми се яви поредният проблем с едно момиче реших отново да се обарна към вас за съвет. 🙂

И така ситуацията е следната: Преди около 3 месеца се запознах с 2 момичета( А и Б например) на едно парти. Първоначално интереса ми беше насочен към момиче А. Виждахме се рядко и не за много време и най-вече с др приятели не отделно. Докато един ден не я поканих на кафе (мисля че беше 3тото канене) и не отидохме. Прекарахме си относително добре, но аз чесно се разочеровах, беше ми трудно да подаржам диалога "жив"! И след тази среща малко поизгубих интерес към нея.

През това време аз имах рожден ден на който ги поканих и двете но дойде само момиче Б.  С което винаги ми е било супер приятно да си общувам. И така малко по малко с нея се сближихме. Пишехме си почти всеки ден по скайпа, като излизахме с приятели винаги сме си седяли заедно и сме си говорили, абе изобщо беше ни приятно заедно. И от малки закачки в скайп решихме да излезнеме на кафе. Тази вечер си прекарах невероятно, тя ми каза, че и на нея и е било мн приятно. На края откарах я пред тях и тя ми каза " Беше ми мн приятно, айде лека..." трагна да отвара вратата, но се спря обарна се към мен и ме погледна, което за мен означаваше, че иска целувка. Аз разбира се тръгнах към нея, но тя явно не е била сиг дали я иска и ме остави да я целуна по бузата (само). След като се прибрах и й писах в скайп и казах че се извинявам за това (целувката) и че съм разбрал че не я иска.. на което тя отговори " Аз др и не очаквах.." което мн ме учуди.

Както и да е. На следващия ден се разбрахме сутринта да ходим заедно, трябваше да си купи обеца... взех я от у-ще, ходиме, купи си обеца, но аз трябваше да ходя на зъболекар и я оставих. След като свърших й званнах и пак излязохме на разходка в парка. Вечерта както обикновенно в петък излязохме с приятели и тя беше там, но нз, държа се малко странно отдръпнато. На следващия ден ми се обади и се разбрахме вечерта да ходим на кафе. Взех я от тях и ходихме, на мен вече малко ми беше писанло да чакам и реших да направя нещо, от дума на дума се стигна до въпроса " Ти какво искаш?" тя ми отговори че нз и тн. и тогава реших да я целуана. Тръгнах целунах я, но в първия момент не ми отговори. Аз я питах " не...?" тя ми каза "само да знаеш, че една целувка не означава нищо" и започна да ме целува. След кафето вечерта ходихме на диско с приятелите и тя ме беше помолила да не правим нищо, никой да не разбира за нас и тн. Аз обаче се понапих и явно не съм се даржал точно както е искала.

На следващия ден ми каза че трябва да си поговорим  за нещо. Но няколко дена или тя или аз бяхме заети и не можехме да се видим докато най-сетне 1 ден успяхме и тогава тя ми каза " Нз аз май се чувствам по-добре около теб като сме само приятели" и " Знам че просто няма да мога да ти отделям достатачно внимание" и разбира се " Не искам да си разваляме приятелството". Аз се опитах да я убедя че не е така, но не се получи. От тогава аз спрях да и се обаждам смисал само по скайпа и пишех. Тя на няколко пъти или ми пишеше смс-и или ми звънеше. И сега се разбрахме пак да ходим на кафе, но май само като приятели.

Общо взето това е всичко, а и направих някои мн голями грешки като тази, че й казах че само за нея мисля и че едва ли не не мога да заспя вечер! Които ги разбрах после, но вече беше късно! И така, това е историята. Ако можете да ми помогнете със съвет, как да я накарам да ме иска, ще съм ви благодарен. 🙂 Мерси предварително

сподели ме

16 мнения за “Поредната трудна задача… как да я накарам да ме иска?

 1. В общи линии в момента си бита карта. Единствения ти шанс е да се откажеш от нея и МОЖЕ БИ някой ден след месец-два тя ще те потърси по начина по-който ти искаш. Но за момента просто забрави, че тя съществува.. в смисъл пийте си кафето с компанията, не се делете един от друг, но не й обръщай внимание, като мъж на жена. Покажи й, че тя ти е просто приятелка.

 2. Абсолютно съм съгласен с BlackDiamond.

  Ще добавя само, че показването, че е само приятелка означава да се държиш с нея така като се държиш с други момичета, които са ти само приятелки и от които не се интересуваш като жени. Иначе ако останеш да се навърташ около нея уж като приятел, но всъщност си умираш за нея, това няма да ти помогне изобщо. Тя ще те усети и това още повече ще влоши положението.

  Предполагам, че това е ясно, но все пак да ти напомня! 😉

 3. Еми да – нормално. Като прекарвате по цял ден заедно в разходки и сладки приказки е нормално да ти каже ” Нз аз май се чувствам по-добре около теб като сме само приятели”.

 4. Според мен доста вратички си пропуснал, но е добре, че си ги осъзнал (макар и малко късно). Поне момичето си е казало директно какво мисли, а и имаш един скрит коз. Както казват момчетата тук почваш да не и обръщаш толкова внимание като жена , а просто приятелка – тя 100% ще попита защо си си променил държанието към нея – особено ако има интерес. Тогава е момента да я попиташ разбрала ли е какво иска или още „Незнае“ , а и нали те е искала за приятел… да си избира или приятел или гадже. Но не я оставяй да избира сама, оставиш ли я – ще си губещ – така че бъди по настойчив и уверен – иначе загиваш!
  Това „незнам“ е любима женска дума … най-ужасната на света – а вие трябва да се сетите, че след нея обикновено, трябва да бъдете мъже и мал-л-лко по-настоятелни, да покажете характер и че наистина я искате тая жена, а не да седите и да гледате умно…

 5. Извинявай засто изобщо спеменаваш Момиче А. В главата ти е само Момиче Б.
  Бягай от там. Според мен: в момента в който си почнал обясненията „това не е така “ си играл грешен ход. Не знам дали сам прав- тя това е очаквала от теб.
  Не сам сагласен с АИГ напълно: Изчакай малко. Аз не бих питал нищо – обяснения = провал: жените са по добри в обясненията 😉 Покажи и че не си и приятел. . Не се обяснявай като я целуваш . Искаш и го правиш. аАо те усети че се колебаеш , нямаш шанс. Щом е похарчила вечерта си с теб, щом и е било приятно, нали не мислиш че ще си тръгнеш без целувка.

  Шом стигнеш незнам си на крачка от провала. Ако няма незнам как ще се провалиш.

 6. AIG, много тъпо е да питаш една жена „разбрала ли е какво иска“. Първо жените много рядко „разбират“ какво искат. И второ това звучи като обвинение и вместо да разтовари напрежението и да я предразположи, тази реплика ще я накара да вдигне гарда и да очаква нови подобни неприятни „атаки“.

 7. Jazz, прав си до някъде за репликата – но тя е повече за привличане на вниманието и насочване директно към темата – от жената зависи как ще я изтълкува, а от мъжа как ще я поднесе. Jazz, благодаря за критиката , разбрах, какво имаш предвид и я приемам , но дай алтернативна реплика – все пак имаш по-голям опит с жените…. А това за жените какво „разбират“ ще си го пусна покрай ушите, че не ми се спори точно сега. Просто имаме различно мислене – това че не винаги съвпада не значи, че не мислим или че не „разбираме“.
  Warner не съм казала да не чака , дори ако се зачетеш ще видиш, че съм писала, че съм съгласна с момчетата – без време няма как да стане – ако изобщо стане …

 8. АИГ: не се разбрахме, поста ми е неясен – имах предвид че не сам съгласен с обясненията и вапросите от типа: знае ли какво иска…. И описвам как аз ще постъпя – бих изчакал. Няма значение – на едно мнение сме за изчакването.

  Поздрави

 9. batenceto, важно е да си изясниш колко би инвестирал в евентуална връзка с момиче Б. добра тактика е да приемеш роля на добър приятел, но не пропускай моментите да си насаме с нея, да й правиш комплименти ……. да пиете кафе насаме и т.н.
  в противен случай си потърси друго момиче Б.

 10. Мерси мн на всички за съветите 🙂 … понеже ще бъдем заедно на нова година реших до тогава да се държа по същия начин и ако тогава не стане „нещо“ ( мисля че е малък шанса да стане) след това ще се опитам да се отдръпна и да променя държанието си… и ще видим какво ще се получи. Но най-странното е че тя доста често се сеща за мен и ми звани или ми пише СМС-и и т.н. Както и да е засега ще оставя нещата така пък ще видим ако има развитие ще ви споделя 🙂

 11. ДО пича над мен 😀 Следващия път като си говорите и кажи как стоят нещата.Няма смисъл да ти губи само времето и ако ще се държи като малко момиче в детската градина , няма бъдеще за вас.

 12. Искам да ви кажа , че имам гадже , чувството е много странно . Как да махна това чувство ?

 13. Ти сигурен ли си, че тя те е харесвала? Има много жени, които обичат да се чувстват ухажвани…А и такива, които нямат приятелки, а приятели, защото момчетата са по непретенциозни, ако стане дума да се излиза на секундата след направена уговорка /може би скайп/. Дали не си объркал желанието й за компания и весело прекарване с това, че те харесва? Жените също така не обичат прибързаните мъже. Може би щеше да я очароваш, ако не я беше целунал, дори и да не те е харесала, това автоматично ще задейства нейните въпроси спрямо теб, които пък са признак на интерес, който води до любов. Ако искате да създадете нещо трайно момчета и да задържите жената,след като сте я спечелили, забавете темпото, говорете по-малко, гледайте повече в очите, плащайте сметката и се усмихвайте мило и уверено. Не канете момичето всеки ден да излиза с вас, правете го през ден, СПАЗВАЙТЕ уговорките си с нея и казаната дума, защото в противен случай, тя ще сметне, че сте лъжец или повърхностен човек, на който не може да се разчита, а жената търси опора в живота си. Инстинктивно тя си избира мъжа, който е годен за баща на децата й, така че се отнасяйте със жените така, сякаш се отнасяте към своите бъдещи дъщери.

  Това, че ти обръща внимание като ти пише СМС-и и ти се обажда, не означава, че има любовен интерес към теб. Аз правех същото, когато имах един приятел преди, който имах за приятелка, но от първата среща знаех вътрешно, че ще бъдем такива. И обратното, когато обичам някого, почти не му пиша и не му се обаждам, но не защото не се интересувам от него, а защото не искам да се чувства задушен или обсебен от това. Мои приятелки са същите, когато обичат някого или когато необичат някого.

 14. Анонимен, защо е странно чувството? Защо искащ да го махнеш? Защо не приемеш, че човек може да изпитва както положителни, така и отрицателни емоции и всякакви други? Това означава, че живее и приема себе си такъв, какъвто е. Когато приемеш себе си със всичките си слабости, ще осъзнаеш, че можеш да се справиш с емоциите и чувствата си, като разгърнеш и тренираш ума си. За първи път ли имаш гадже? Ако се справиш с чувството на гняв, омраза, неприязън, тъга във връзката си, ти ще откриеш истинската любов и няма да съжаляваш или да се чувстваш виновен за чувствата, които си изпитал по пътя си към любовта. Да се справиш с чувствата си не означава да ги подтискаш, а да намираш начин да ги трансформираш в положителни или да се опиташ да поговориш за тях спокойно с гаджето си, като кажеш как се чувстваш, кое те наранява от действията на другия, какво те дразни…Жените са състрадателни същества и ако си искрен в своите думи за това как се чувстваш, то непременно жената ще усети и ще те чувства по-близък, и вероятно ще се промени постепенно, както и ти, ако си в компанията й достатъчно дълго. Всеки фалш, изневяра, лъжа се усеща момчета. Може жената, която ви напуска да намери за какво да се скара с вас или да намери друга смешна причина за това, но вие трябва да знаете, че нейното тяло и подсказва, че нещо не е наред, че е в опасност и трябва да бяга. Това се нарича инстинкт за самосъхранение! Тоест, ако се чудите, защо любимата ви си тръгва, потърсете причината в себе си. Не винаги на жената са нужни доказателства, за да разбере, че мъжът й й изневерява. Барометърът в тялото на жената отчита точно поведението на мъжа. Доказано е, че мъжът не може да се раздава „сексуално“ еднакво добре, ако той има 2 жени или повече. Всяка една от тях усеща спада на сексуалната енергия и желание. Тоест, ако мъжа в даден момент е привлечен и влюбен в друга жена /и има полови контакти/, той охладнява към постоянната си половинка, не общува много с нея или ако го прави, по скоро се заяжда и поражда конфликт от гузната си съвест., не отделя досатъчно време за излизания, подаръци, полови контакти и ласки. Затова един мъж не може да се раздвоява на две места еднакво добре за дълъг период от време или ако може, то той ще бъде хванат все някога. Човек, който живее в лъжа, рано или късно бива разобличен гласно или негласно, зависи от жената.

  Отклоних се доста по темата, но имах нужда да споделя това с вас и ще се радвам да чуя коментари също! Да чуя какво мисли мъжката половина на човечеството и дали някога ще има искрено разбирателство между мъж и жена, които живеят заедно дълго време и се обичат? Дали животът между мъжа и жената може да бъде достатъчно разнообразен, за да не си изневеряват един на друг? Как да се оттървем от скуката в отношенията и рутината във връзката? Как да решаваме всичко заедно?Как да се караме с уважение?

 15. Здравейте искам да попитам аз и едно момиче сме ще стане ли нещо повече от приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *