Промяна в социалната политика на сайта за свалячи

Както сигурно сте забелязали - от известно време в дясната навигационна колона на сайта има раздел "Потребители". Чрез формата всеки може да се регистрира и да стане потребител на сайта. За целта трябва да си изберете потребителско име и поща, като на тази поща ще получите паролата си.

Каква е идеята на всичко това? Идеята е да превърнем сайта в социален проект по темата за съблазняване не жени. Такъв до момента в България няма, а наблюдаваме обикновени статични сайтове в които от време на време се добавят статии, но потребителят не разбира за това, освен ако не се рови дълбоко.

Това са много остарели разбирания и структури, които нямат бъдеще и подобен род сайтове са крайно неефективни за потребителите и неудобни, разбира се. И ние сме били такива, разбира се, но се опитваме да променим това. Както може би сте забелязали - пуснахме коментари по темите, което беше голяма крачка напред.

Сега пускаме и опция самите потребители, тоест ВИЕ да можете да публикувате статии. Така сайтът ни се доближава още повече до стандартът Web 2.0, тоест потребителите изграждат съдържанието на сайта и има двупосочна комуникация. Потребителят вече не само чете, а коментира, публикува - оформят се дискусии.

Това според нас е бъдещето. Така ще може всеки да споделя мнението и опитът си. Ние администраторите също ще публикуваме теми, но по-рядко. Нашата работа е да администрираме и да Ви помагаме. Ще има много СПАМ и негативни мнения, които ще трябва да се филтрират. Ще се опитаме да Ви дадем и няколко насоки.

Често получаваме писма от потребителите си с въпроси как да постят в дадена ситуация. Често те описват случка с момиче - цялата история от запознанството с подробности. Те искат съвети от нас как да постъпят, какво да правят, ако нещата не вървят и т.н. Публикувайте всичко това като статия.

Ние и другите потребители от форума ще се мъчим да отговаряме, помагаме и насочване. Не се срамувайте! Често Вашият проблем се среща и при други хора, така че ще сме полезни и за тях. Трудно ни е ние администраторите да отговаряме на всичките писма с въпроси. Нека ги коментираме публично.

10 насоки за авторите в сайта при публикуване на материали

1 ) Пишете интересни и атрактивни заглавия, такива каквито биха грабнали хората и биха ги накарали да щракнат на тях. Примерно: 22 правила за това как да получиш любимата жена. Такива заглавия с конкретика и ясни послания харесват хората. Такива са и заглавията по вестниците, ако сте забелязали 🙂

2 ) Пишете на кирилица, грамотно и не бързайте да публикувате. След като статията е готова - прегледайте я поне още веднъж за грешки от всякакво естество. Накрая натиснете бутона за изпращане за одобрение.

3 ) Пишете текста на равномерни параграфи по 3-5 реда, за да е лесен и приятен за четене. Опитайте се да разделите параграфите смислено. Нека дължината на текста е минимум 4 параграфа.

4 ) Поставяйте разделителен (more) таг след, примерно, десетия параграф, за да не се претрупва началната страница с текст и информация.

5 ) Ако копирате новина от друг сайт (след като сте се уверили, че това е разрешено), задължително в края й посочете източник с линк. Ако статията/новината е преводна - също.

6 ) Поставайте темите в подходящите категории (една или няколко) и вписвайте тагове за всяка тема в полето Tags. Това помага оптимизацията на блога.

7 ) Когато имате проблем със статия, запазете я в Drafts и се свържете с нас чрез email, за да го разрешим.

8 ) Не публикувайте глупости - ще администрираме строго всичко, така че всяка неприлична публикация ще бъде отстраняване навреме. За провинения ще следва изтриване на акаунта и бан по IP завинаги.

9 ) Не се ограничавайте да публикувате само научни материали. Пишете за случки и преживявания, като това е основната цел на сайта - да споделяме опит. Преценете сами за какво да пишете, за да е интересно на другите.

10 ) Може да слагате връзки в темата, но не прекалявайте. Също така не прекалявайте с форматирането на текста. Нека всичко изглежда естествено и се запази досегашния стил на сайта.

Естествено, не е възможно в някои случаи пост да отговори на всички тези изисквания. Говорим за личните теми и истории. Но се опитвайте да ги спазвате до известна степен. Така Вашият материал ще бъде прочетен от повече хора. Повече хора ще Ви помогнат и при нужда.

Благодарим Ви, че сте част от нашия екип!

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *