22 правила за това как да получиш любимата жена

Днес искам да обърна внимание на художествената литература. А именно откъс от разказа на Михаил Велер "Разбивач на сърца", който, струва ми се, ще бъде добра илюстрация на много от казаното дотук в този сайт.

Това за сега е най-важната статия от блога, която отдавна се канихме да напишем, но не се чувствахме достатъчно подготвени. Искахме и читателите на този блог да имат някаква начална подготовка преди да прочетат основните правила на съблазняването.

Във въпросния разказ на Юг тръгват двама приятели, двама любители на жените. Единият от тях - опитен и обигран, а другият - млад, наивен юноша, все още не разбиращ как правилно да построи отношенията си с жените.

В самото начало опитният приятел дава следните препоръки на по-младия донжуан.

"Как да получа любимата жена"

1. Винаги се владей, иначе те чака провал. Мисли, преди да действаш.

2. Бъди не като другите. Да се различаваш, да поразяваш въображението, има някаква особена сила.

3. Изучи всичките й силни и слаби страни, за да можеш да ги управляваш.

4. Научи се да гледаш и себе си, и нея с нейните очи.

5. Трябва да умееш да ласкаеш, както и да умееш да предизвикваш жалост.

6. Докато не стане напълно твоя, в никакъв случай не й давай да почувства цялата сила на любовта ти: тя трябва да бъде постоянно несигурна, че ти можеш да си тръгнеш от нея всеки момент.

7. Представи се за същество от по-висш вид.

8. Пази се от чувството за принуда, зависимост, привързаност, задължения по отношение на себе си: за човека е присъщо да се стреми към свободата - в дадения случай това е свободата за избор, свободата да се разпореждаш със себе си. Поради тази причина тя може да иска да се избави от теб, дори ти да си "най-добрият" и много да те харесва.

9. Умей да създаваш ситуация и обстановка.

10. Умей да изчакваш случая и да се възползваш от него.

11. Никога за нищо не моли: тя трябва да поиска сама.

12. Прави по-малко подаръци: не я задължавай с нищо.

13. Никога не се отказвай от нищо, което тя иска да направи за теб. Жените обичат тези, за които правят нещо, а не обратното. Тя трябва да реализира в себе си своите собствени хубави страни - и да се привърже към теб поради тази причина.

14. Помни: основния лост за управление е самолюбието, основното средство - болката, основния метод - контрастите в общуването.

15. Трябва да умееш да казваш "не" и да си тръгнеш. С това никога нищо не свършва окончателно. Откажи се от малкото сега, за да получиш всичко по-късно.

16. Опитвай се да не си измисляш и да не лъжеш, но и никога не си признавай, ако си излъгал - това може да има най-трагични последици.

17. Постигни всичко, но не смей да травмираш душата й. Не се страхувай от никакви средства. Не взимай под внимание съпротивата й.

18. Изгради своята сексуална култура - както пожелаеш, но го направи. Иначе всичко ще се окаже гадост, а не блаженство.

19. Давай поводи за ревност, но такива, които да не се потвърдят.

20. Трябва да можеш да й покажеш презрението си.

21. Не избързвай със събитията.

22. Разбира се, направи най-доброто от външността си - дрехите, речта.

Ето я вълшебната сила на изкуството! Талантливият писател сам е достигнал до много от това, за което вече говорихме.

Единствено съмнение у мен предизвиква точка 17, където първото правило явно влиза в конфликт с второто. А третото и четвъртото, формулирани с отрицание, каквото по възможност не трябва да се прави.

Аз бих го казал така: "Използвай всякакви средства! Игнорирай съпротивата!".

Но за всичко останало може само да се каже: "Браво!" на писателя, който се е оказал достатъчно проницателен да достигне до всичко това.

Както виждаш, тези правила са нещо като обобщение на всичко казано до сега. Приведох този цитат, за да ти покажа, че по някакъв начин цялата необходима информация е вътре в теб, като дълбинен генетичен код.

Трябва просто да имаш смелостта да я откриеш, развиеш творчески и използваш в зависимост от собствената си личност.

Източник: lover.ru

share button

19 мнения за “22 правила за това как да получиш любимата жена

 1. Тази статия определено кърти! Аз лично не мога да повярвам, че един поет може да се досети и да напише така неволно основните правила на съблазняването. Единственият начин е поетът да е бил добър сваляч 🙂 Това изобщо не е за изключване като вариант.

  Започвам да търся въпросния разказ, защото ще ми е интересно да го прочета целия. Ще препоръчам и статията на няколко приятелчета, защото съм сигурен, че ще им хареса. Не е трудно човек да упражни и да научи тези правила. Ще са му полезни цял живот.

  Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ за статията! Направо ме разбихте!

 2. Pingback: Промяна в социалната политика на сайта за свалячи
 3. Наистина добра статийка. Но защо сайта като цяло се стреми към НЛП, което си е направо mind control? Защо не наблегнете на неща като увереност, кавалерство (не жалко подмазване и угаждане), мъжки сексапил и т.н.? Не смятате ли, че е по-естествено? Или предпочитате всяка ваша среща с една жена трябва да е като сеанс при психотерапевт? С точно премерени жестове и думи? Нима не е по-добер вместо да я караме да си мисли, че човека насреща е привлекателен, този човек наистина да стане привлекателен?

 4. @Посетител – Прав си за повечето неща, но основната ни идея беше да помогнем на начинаещите, а те имат нужда да вярват в нещо. Сега вече променихме насоката на сайта и той започва да се развива в по-социална такава. Ако имаш някакви конкретни идеи, моля те, сподели. Отворени сме към всякакви промени!

 5. Аз лично съм чел материали на David DeAngelo (човек именно отказал се от школа за НЛП и ориентирал се към по-социални методи). Става въпрос за социална еволюция, социални модели, подсъзнателни асоциации и като цяло за това как да станем по-„естествени“. Имам също книгата на Neill Strauss „The Game“ – писателя поел пътя към усъвършенстване влиза в „тайно общество“ на свалячи – безброй гурута, всеки със свои методи и принципи. Той обаче, решава, че няма да се посвещава на определено течение, а ще изслуша N гурута, за да стане N+1вия. Яко а 😉
  За добро или лошо материалите са изцяло на английски.

 6. Номер 17 си е съвсем наред. Означава да използваш всякакви средства, но правилно и без да травмираш жената – гадно е и от това страдат всички. Така че с мярка!

 7. Точно това ми трябваше,ЕВАЛА на този,който го е побликувал!!!Сайтът е много добур,дано и за напред да бъде толкова полезен!!!

 8. Правилата са страхотни, но се съмнявам, че може един мъж да ги съчетае всичките! Мили мъже, прочетете внимателно всяка точка и преценете какво от това притежавате и какво – не! Усъвършенствайте се, ако наистина го желаете и това ще има успех! Но трябва доста труд за да стигнете до това ниво! Мисля,че всяка жена би искала да бъде съблъзнена от един ИСТИНСКИ мъж! Ама е много трудно да сте ИСТИНСКИ!

 9. Здравка, проблемът не е в истинността (откритостта) на мъжете, макар че има място за критика в тази посока, колкото до това какво разбира една жена под „истински мъж“? 🙂 Според мен – колкото жени, толкова и интерпретации на това словосъчетание.

 10. Вярно, че интерпретациите са много. Ама ти ми покажи един мъж дето да е съчетал тези правила в себе си, пък да видим дали няма да го харесат повечето жени! Но не може всички да са еднакви. Мъже, бъдете себе си, а на нас оставете да ви избираме според нашите изисквания!

 11. Кои правила? Горепосочените 22? Ако всички мъже – респективно жени – бяха еднакви – чарът, магията от ухажването, флирта, свалките, дори секса биха изчезнали.

 12. Ами аз нали това казавм, че не може всички да са еднакви. Но колкото повече от тези правила можете да осъществите, толкова по желани ще бъдете!

 13. Правилата са много смешни. Аз съм жена и мога да ви кажа, че затова повечето тъй наречени „свалячи“ си остават само с приказките и хвалбите. Апък правило № 20 е най-великата глупост. Ако следвате правилата, после да не се чудите защо жените ви заобикалят 🙂

 14. Ха, не ги бях виждал тези правила. Ами не са чак толкова лоши.

  Дори правило 20 не е толкова велика глупост. Още повече, че е формулирано – трябва да МОЖЕШ, а не да го правиш.

  Честно да ти кажа, ако го можеш, жената ще усети и няма да се държи като…, хайде да не казвам както какво, и няма да се налага да й показваш презрение.

 15. За мен това е най-полезната публикация в сайта. Не знам поет ли е бил, какъв е бил автора на тези правила, но като се замисля са много верни! Какво не им харесвате?

 16. Според мен праввила 6 и 8 са задължителни-останалото са глупости. Чак толкова много правила за да имаш една жена-нееее.

 17. Не мога да ви опиша колкf се радвам да чета от този сайт толкова е полезен. Пише ви дама на 37 и ще се радвам много ако в този сайт има нещо и за жените търсещи своят принц. При мен положението е странно хубава жена съм казват руса синеока, архитект
  Преди 7 години бях 2 пъти момиче на заглавната страница на западни списания.
  Когато бях студентка ме наричаха Барби,някяк си бях свикнала да ме ухажват даже ми бе омръзнало от това. Понапълнях от тогава сега съм с 12 кг повече и по някаква причина мъжете не реагират вече както преди ,нещо изгубих нещо стана.
  Много мои приятелки ми казват че съм прекалено ентелигентна и смущавам мъжете а аз си искам да си намеря партнъор който да е на моето ниво за да общуваме без проблеми.
  Къде да намеря моят мъж? Как да направя той да ме открие?
  От интернет нищо не става понеже повечето от хората дори не приличат на снимката си.
  Обичам да танцувам, да рисувам, да посещавам нови места в свободното си време…
  Как не можем да се открием с моят принц?
  Толкова искам бъда обичана и да обичам.
  Приемам всякякви разумни идеи…..особедно от мъже.
  Разбирам че можем да си помагаме взаимно.
  Аз много научих от този сайт и благодаря на създателя му.
  Yordanka4000@abv.bg

 18. @Промяна в социалната политика на сайта за свалячи. „22 правила за това как да получиш любимата жена. Такива заглавия с конкретика и ясни послания“ – то и книгата „Оръжия за масово съблазняване“ е с гръмко и ясно заглавие, но е пълна боза.. все пак, добра работа на ай-кечъра (за съжаление само неговата). Така че, това не е гаранция за добра статия.

  @Посетител – Както се разбра вече, имам книгата „Оръжия за масово съблазняване“ – боклук. Имам и „Играта“ на Строс на български език – несравнимо е по-добра, но и в нея нещата са показани отгоре-отгоре. Има още доста какво да се желае, особено имайки предвид, какво представлява в детайли ММ.

  За нищо на света не четете „Война и мир с женската неврност“, толкова скучна книга, просто НЯМА.

  Браво, Lover. Добра статийка.

  Мисля, че блога ще бъде много по-полезен, ако спрем само да се допитваме за съвети, а има статии с повече конкретика, като опънъри, рутини и всякакви полезни и изпитани техники и най-вече да споделяме личния си опит. … Lover, помисли върху това!

  Best Regards, BlackDiamond

 19. „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта“ Ако това е рецепта за любов, то в един момент ще придобие наистина доста лош вкус.
  Ако пък е някъв ритуал за да вкараш жена в леглото, не е ли прекалено дълъг и оттегчителен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *