Фокуса на Жоро-бързия

Внимание! Неподходящо за лица под 18 годишна възраст!

Драги господа! Много егоистично от моя страна да пазя тайната за това, как се свършва без да се еякулира. Не съм казвал на никого повече от четири години. Пазех тази прекрасна техника лично за мене. В интерес на истината много жени бяха учудени и впечетлени от това мое умение. А всъщност е исключително просто и не изисква нищо друго освен една ръка.

Но нека първо ви занимая с малко история.

От както започнах половия си живот, което стана когато бях на по-малко от 14 години, се стремя да се самоусъвършенствам в искуството наречено секс. Тази моя цел бе подбудена от нещо, което прочетох в книга наречена "мъжът и жената интимно".  В нея се пишеше, че потресаващо малък процент от жените получават оргазъм. Ще излъжа ако кажа, че съм започнал да се самоусъвършенствам, като любовник поради това, че ми е станало мъчно за жените. Подбудите ми бяха седните: Щом има толкова много незадоволени жени, един мъж който може да ги задоволява би бил добре дошал и никога не би останал сам поради факта, че ако не за друго поне заради сексуалната си мощ, ще бъде желан. Тоест, ако съм добър в искуството наречено секс, винаги ще има жена до мен, а това е важно за мен. И така започнах да чета много книги по въпроса, но колкото повече четях толкова по-неясно ми ставаше. С времето научих отговорите на много въпроси. И смея да кажа, че досега не съм се излагал и никога първия път не е бил последен. Ако трябва да бъда честен, получавам обаждания от жени с който съм спал преди година-две с покана да излезем. Ще прозвучи ли като самохвалство това, че дори чужденки продалжават да ми званят. Една германка, беше дошла преди два месеца в България просто за секс. С това исках да кажа, че е от огромно значеие, как се справяте в леглото... А начина, който ще предложа по-долу, ще ви качи едно стъпало по-нагоре в сексуалните ви възможности.

Преди доста време, когато бях едва на двадесет години, около 09:00 часа сутринта, когато се прибирах към къщи след уморителна нощ, почти заспал варвейки по центара си опипах джобовете за цигари и се оказа, че нямам. Запътих се към един от магазините по пътя, купих си цигари, излязох и запалих, дръпнах с блаженство от цигарата и тогава забелязах, че съм настъпил някакав лист. Помислих си "не се научиха да си хвърлят боклуците в кофата", но в следващия момент "боклука", който бях забелязал току-що, ми привлече вниманието с интересна рисунка. Огледах се, имаше няколко деца, които си играха на топка. Наведох се и взех листа. Прибрах се и зачетох. Оказа се, че някакав пич рисувал на въпросния лист и написал някакав текст. С голямо услие успях да прочета какво пише. А именно:

-На пространството между ануса и тестисите на мъжа, което някои хора наричат "междина", а други "ректум", има място, което при натискане не позволява на спермата да изхвърчи през пикочопровода и така спермата остава в тялото. Мъжа не губи сексуалната си енергия. Поради тази причина, може да продължи акта без голямо услилие (останалата част от текста не се четеше).

Казах си, че това е невъзможно. Но все пак събуди любопитството ми и реших да разуча въпроса. На другия ден се обадих на една позната и я поканих на вечеря в нас, като й казах да се приготви за експерименти!

Когато пристъпихме към секс, аз натиснах въпросното място и установих, че възбудата ми рязко намалява. Направих го, още няколко пъти и установих същия ефект. Когато усетих, че ще свърша го натиснах отново. Усещането на оргазма беше същото, но без еякулацията.  След оргазма ми, аз останах в ерекция и само 2-3 секунди след него, пак можех да продалжа.  Свърших за втори път без да почуствам и грам от обикновенната умора, която сполетява мъжете след оргазъм. И забележете, втория път свърших в нея.  Разбира се, имаше въпрос.

- Да не би да свърши в мен, току-що!

А аз с усмивка казах "да, разбира се"

След още няколко оргазма, бях просто озадачен и учуден, че е възможно подобно нещо.

След много тренировки се научих да го правя без да натискам въпросното място, а със свиване на мускулите на ректума. Но това става след много тренировки.

А сега, ще назова точната теаректория на мястото за което говоря.

Намира се на около два сантиметра от аноса към тестисите. Ако вие господа, се занимавате с "ръчен труд", лесно ще го намерите. Не се притеснявайте да натискате силно. Там почти няма рецептори за болка, така че няма да ви заболи. Когато свършвате, там се появяват силни контракции, които могат да ви изблъскат пръстите. Затова натискайте силно. Възможно е изхвърлянето на малко количество секрет. Това не е сперма. Това е секрет, който отделят едни малки жлези. Работата на този сексрет е да изчисти провода за идващата сперма.

Предимствата на тази техника са безброй. На първо място са следните:

- Не се губи енергията на тялото и може да продължиш акта без големи затруднения. ЗАБЕЛЕШКА - отначало, ще ви е трудно да продължите, въпреки че сте получили оргазъм, тъй като мозъка работи по навик. Но с времето, ще свикнете и няма да се налага да си давате почивка.

- Непрятното чувство след секс на отпадналост и безсилие го няма. Желанието за сън, също.

- Риска от забременяване е сведен до минимум. Сигурно е горе-долу, колкото и презервативите. С единствената разлика, че с времето човека практикуващ този метод се усъвършенства, все повече и повече.

- Може би знаете, колко е приятно чуството за жените от свършващия в нея мъж. Това е заради контракциите на пениса и невероятните му горещина и твърдост в този момент. По начина, който осписах по-горе, ще можете да свършвате в приятелката си, без да се притеснявате. Хубавото е, че контракциите на пениса, когато сте натиснали въпросното място, са още по-силни и по-приятни за жената.

- Няма да се налага да се въздържате от оргазъм по "народните" начини, тъй като, ще можете да получавате оргазма, без да спирате.

- Можете да получите няколко оргазма за един полов акт.

Нежалани странични ефекти: Не съм констатирал.

spodelime

59 мнения за “Фокуса на Жоро-бързия

 1. Евала за добрата статия.. блога отдавна се нуждаеше от нещо подобно. Смятам, че не е нормално в блог за свалки, съблазнявне и секс, категория „любов“ да има два пъти и половина повече статии, отколкото категория „секс“.

  Сега по темата.

  Честно казано, съм го пробвал съвсем неволно! Контракциите, както ги наричаш, наистина са по-силни и усещането е малко по-необичайно. Странното е, че макар да съм го открил не съм го използвал, като метод… наистина е странно.

  Единствено ми е интересно, защо го практикуваш, като се оплакваш от прекалено бавно свършване?!?

 2. Това с натискането не знам колко е полезно. По-добре да контролираш РС ( pubococcygeus ) волеви чрез мозъка. Мускула можеш да го тренираш. Най-лесно можеш да го намериш като пикаеш и се опиташ да спреш струята ( ако не можеш – кофти – слаб мускул, трябва да го стегнеш :)) Тренираш го като го свиваш бързо колко пъти можеш.. или да го свиеш и да не го пускаш докато не можеш да издържаш. Готиното е, че можеш да го правиш, когато искаш.
  А ако нямаш мадама на близо можеш да го пробваш на ч*кия да пробваш да задържиш еякулацията.
  Общо взето е готино да имаш силен мускул :))

  По-силен РС мускул => по-силен оргазъм 🙂

 3. Защото по тоя начин мога да „свърша“ в нея! А когато тя е на секунда от оргазма и аз „свършвам“ в нея тя полодява, като свърша един път после още по-трудно свършвам а така даже и малко се оскорява следващия оргазъм! Защото така мога да свършвам няколко пъти. Иначе за цяла нощ ми се падат 2-3 оргазма максимом четири и то ако тя има жалание да ми прави френски ослуги! И накрая когато свършвам по принцип трябва да го вадя защото не ползвам презерватив никога (както казах с презерватив е невазможно да свърша) а когато свършвам мене ми се иска целия да вляза вътре пък да го вадя точно когато ми е най-готино не се вързва!

  Междодругото викат ми Жоро-бързия не защото свършвам много бързо. Преди време се састезавах с мотори от тогава ми остана!

 4. Хмм. Това даже и през ум не ми е минавало. Сега само ми трябва да си намеря някоя приятелка с която да го изпробвам 🙂 Иначе евала как си го открил и мерси че го споделяш 🙂
  П.С
  Това което много ми харесва в този форум е че я няма тази селяния която съществува в другите форуми. Тук всичко става културно и с мярка 🙂
  И отново. Браво на създателя 🙂

 5. TheDarkSide – прав си до някаде!
  И аз съм тренирал мусколи и съм изочвал техники за контролиране на мусколите! Примерно: да правиш валнички на корема от горе на доло и от доло на горе. Така пениса ти се движи в зависимост от това кой мусколни групи са напрегнати. Пениса следи движенията на коремните мусколи и се движи в вагината без да се мърда тялото. Много е полезно докато тя полочава оргазъм. Влизаш докрая и започваш да правиш валнички с корема. Така правиш оргазма и по силен! После да карам различни мусколи да треперят. Примерно на рацете! Раката ти трепери като вибратор и можеш да контролираш честотата на трептения и силата им.
  Тренирал съм и мускола за който говориш! Но сагласи се с мене че точно преди оргазма мозака ти се къпе в НАРКОТИЦИ и мусколите ти са неконтрлируеми. Защото мозака е на границата на шок! Надрусан със собствените си наркотици! И ще е много трудно. Изисква можеби години тренировка за да овладееш тоя начин на мен ми отне повече от 2 години за да се науча на това! А всъщност много по-малко време ми отне да се науча да си контролирам ерекцията коеото ми е в по-голяма полза! Имам предвит ,че е хубаво мускола ти да е здрав както ти каза по силен оргазъм но не е от голяма полза за задаржането на еаколацията!

  Господа ако имате жалание мога да споделя други работи. От това което съм научил за секса.

 6. Аз изпитвам желание за абсолютно всякаква информация. Както казах нямам особен опит и с малко повече полезна информация, смятам че ще мога да се справям по-добре 🙂

 7. Много добра статия! Ще зарибиш много хора да експериментират в секса, което е добре.

  Само искам да съветвам да си ползвате презервативи, че какви ли не венерически болести има вече.

  @manowar – Ако ти се споделя, пиши колкото си искаш. Старай се за правописа както в тази статия и всичко ще е супер.

  Ние с „Черния Диамант“ ще преглеждаме допълнително за грешки и така… Важното е да сме полезни.

 8. Пропуснах в първия коментар да направя едно малко уточнение от чисто биологична гледна точка. Спермата не „изхвърча през пикочопровода“. По принцип „маршрута“, няма нищо общо с пикочопровода (който е свързан към бъбреците). По време на секс участват узрелите и активни сперматозоиди, които се съхраняват в епидидима, по-известен, като надсеменници (а не в тестисите, както си мислят повечето хора). Те преминават по семепровода (а не пикочопровода) и достигат до т.нар. ампула, която се намира м/у пикочния мехур и семенните мехурчета. М/у тях и простатата двете каналчета на ампулите се събират в едно. Последното място, през което преминава (и се дообразува!) спермата са т. нар. купферови жлези, след които е и „финала“. По време на преминаването на сперматозоидите по целия този път, те събират 6 различни течности от 5 органа (тестиси, надсеменници, семенни мехурчета, простата и купферови жлези) + уретрален секрет, който обаче е по-малко от 1%. С други думи, спермата, която излиза накрая, не стои през цялото време в този вид в тестисите, както е разпространеното мнение, а се образува по горепосоченият начин.

  Малко се получи, като урок по биология, но бас ловя, че повечето от вас и представа си нямаха за този процес… след този пост повечето от вас, ще предпочетат и да не са го разбирали, но това е вече друг въпрос 😉

 9. Аз пък това си го знаех – нищо ново не ми каза. Може би защото съм завършил профил биология в средното 😉

 10. Всъщност този метод едно време беше известен като „Метода на китайката“ 🙂 но това име е доста общо за всякакви шмекерии:-) И да, ползвайте презервативи!!! Прави ми впечатление като си говоря с приятели и познати, че нещо в БГ не са на почит? Има ли такова нещо?

 11. За съжаление, наистина има такъв момент с презервативите. По-добре да си пазиш главата, че да ти е мирна главата..така да се каже, а не 5 мин по-голямо удоволствие и после 2 седмици антибиотици.

 12. manowar няма как да не се съглася с теб за повечето неща, статията наистина е добра няма спор. Само искам да те попитам нещо, което съм чул, ако натискаш много на тази точка, съществува вероятност да се „прекъснат“ тези връзки и след време ще ти е много по трудно, ако не и невъзможно да изхвърляш семенна течност.Незнам дали това е вероятно и какви са шансовете.
  Но всеки човек е уникален и просто трябва да разбере как да “работи“ с това което има за да задоволява жените с него.

  Мисля че не всичко упира до това да го вкараш и ….. има и много други начини при който жената да достигне до оргазъм и да изпитате взаимно удоволствие.

 13. Трябва да се признае ,че по-голямата чат от хората сред който съм и аз не ползват презервативи! Аз споменах вече причината поради която може да се каже че ненавиждам презервативите! Но това не е единствената причина поради която не ги ползвам! Чуството далеч не е същото както за мене така и за приятелката ми. Освен това само мисалта ,че има някакав „найлон“ който ни разделя убива цялата магия! Лично за мене е секса е начин за пълно свързване а презерватива е преграда!

  Найстина от венерчески болести това е най-доброто средство! Но пък може много лесно да разбереш дали приятелката ти има някакви заболявания!
  Можеби ще напиша тема за начините по който можеш да я провериш за венеричеки болести!
  Но ако ще използваш презерватив само заради това да я предпазиш от нежавана бременност е неоправдано! Има много други начини да я предпазиш от нежалана бременност който няма да са за сметка на удоволствието! Можеби и за тях ще напиша тема въпреки че всички вие знаете за какво говоря. Спермициден гел! Освен че мирише приятно и овлажнява допалнително вагината на жената трепе и сперматозойдите! Аз го използвам от близо 5 години и нямам никакви оплаквания а сачетано с начина който описах в статията е възможно най доброто средство което не само че не ти пречи но ти и помага! Разбира се трябва да се изолзва правилно! И неприятното е ,че е нажалателно да преминаваш от вагинален секс при който използвал гела към анален без да се измиеш!
  Но в крайна сметка презервативите са най-лесния начин. За това ако нямате някакви основатени причини каквито имам аз използвайте ги!

  Smile – Самнявам се че това е вярно от около 4 години практикувам тази практика почти редовно и нямам никакви оплаквания! Освен това че ако си с дълги нокти може да се одраскаш!
  Прав си че найстина има много начини по който можеш да докараш жената до оргазам! Това е само една нищожна част от това което можеш да правиш в секса! Като започнем от „фокосите“ като този който споменах и стигнем до разни сексоални играчки!

 14. Manowar пробвах се да я намеря тази точка ( под ръчен режим) обаче немога да разбера точно към кое е по-близо ануса или топките? 🙂 Тази твоя тема много ме заинтригува и съм твърдо решен да намеря решението за моят проблем 🙂

 15. Тази точка при мен е на окло два пръста от аноса, Но мисля че при всеки е различно…

  Трябва да натискаш силно с два или три пръста…

 16. Жоре (manowar) ти си моя герой, колко пот падна от челото ми 🙂

 17. Жоре… Брат… Ако те видя по улицата ще ти падна на колене… Брат намерих я тази точка… И наистина сега без проблем издържам до час… Чувството е уникално, ВЕЛИК СИ ЕЙ 🙂

 18. Аз лично не мога да го направя тоя „фокус“.Когато сваршвам не осещам сащото и винаги най-накрая всичко „излиза“.Не знам кое права грешно ,но при мен не става.

 19. manowar имам един въпрос относно „фокуса“ . Пробвах го на ръчна и всичко стана така както си написал, но има един проблем, когато свърша после наистина няма умора, но не мога да го дигна поне в следващите 5 минути, няма възбуда, може би защото съм на ръчна не знам, но просто не успях да продължа… Ти пробвал ли си сам и имаш ли същия проблем ? А и като си с жена трудно ли ти е след първия път да го вдигнеш и да имаш пак нормална ерекция?

 20. Аз забелязах сащото както dekovbg.Почнах да го схващам ,но имам един въпрос ,като спермата не излиза от тялото какво става с нея?

 21. Ами връща се обратно.Пробвай като уринираш с РС мускула да прекъснеш и задръж за известно време и ще видиш че нуждата за уриниране отминава.За жалост аз още не мога да спра еякулацията с РС мускула, но с натиск на пръстите успявам и веднага продължавам пак секса.Ще се радвам някой да сподели по-подробно, задържането с РС мускула как става,че аз нещо не успявам за сега.

 22. Racho – Като си намерил точната, натискай колкото сила имаш, няма да те заболи спокойно. Натискай, контаркцийте ще се опитват да ти избутата пръстите, но ти продължавай да натискаш. Мястото кадето трябва да натискаш е малко по-меко от останалата плът в областа. Може да излезе, една капчици, но това не е сперма, тоя секрет се отделя от едни малки желези, служи да прочисти канала за идването на спермата. Не трябва да те притеснява.

  dekovbg – Не съм пробвал сам. Не мастробирам, никога не съм го правил. Някъв странен тип съм, не ми прави кеф. По-ми е хубаво да подремна вместо да мастробирам… При мен също го имаше това отначало. Това е навик на мозака, след оргазма да изключва системите. Скоро ще свикнеш с това и ще му се молиш на колене да спадне, а той ще те гледа с едното си око и ще иска още. Прави всичко както е написано и ще видиш.

  Чесно казано отначало се чувстах малко странно защото се усещах сперма да изтича, но после не ми правеше впечетление. Сега като се земисля, почваме да се доближаваме до жените, те също могат да свършат няколко пъти за един акт. Хм, не е чак толкова лошо да си жена, нали? Хах///

 23. Значи браво открихте златния глобус. Целия този процес се нарича пиринеум или меките такани м/у половите органи. Искам да добавя че повечето мъже ходещи на фитнес го знаят. Принципно го правят за да могат да не губат енергия от тялото си и да трупат повече телесна маса или накратко повече мускили (можете само да разберете че след като еуаколирате се чуствате отслабнали – губите голямо количество тостестерон).

 24. Здравей Жоро.
  Радвам се, че има такъв сайт и също така хора като теб, които да споделят тези тайни. Аз лично използвам метода на притискането вече няколко години. Запознах се с него в книгата „Даоистка сексулана алхимия“. Въпреки това независичмо дали с приятелката си или сам, винаги когато използвам този метод, накрая ми спада и както обикновенно трябва да минат около 10 мин., за да възстановя.
  Разликите за мен са в това, че
  – наистина няма чувство на умора, защото запаваш енергията в себе си;
  – не се цапотиш излишно със сперма;
  – удоволствието е малко по-силно;
  – но е неудобство особено когато го правиш с партньорката си и искаш да свършиш в нея.

  Не знам как правиш така, че да свършиш и да успееш добре да се стиснеш там? Каква е тази поза?
  Също как успяваш да не ти спадне? Толкова години и при мен винаги си спада 🙁

  Ще се радвам да чуя от твоя опит.

 25. Жорка, изпробвах тактиката на ръчна 1-2 пъти и наистина не свърших.Само че на третия път реших да свърша но забелязах че излезе съвсем малко сперма.Какво е обяснението ти за това ?

 26. ‘отначало, ще ви е трудно да продължите, въпреки че сте получили оргазъм, тъй като мозъка работи по навик. Но с времето, ще свикнете и няма да се налага да си давате почивка’ Долу-горе за колко време се свиква ?Само това ще помоля да ми поясниш. Статията е супер и съм ти ужасно благодарен ,продължавай в същия дух!!

 27. За колко време се свиква, зависи от конкретния човек и от това, колко често го упражняваш. Ако, често правиш секс и(или) репетираш сам вкъщи, за по-малко от година можеш да се научиш да го правиш, но дори да си постоянен може и да отнеме повече. Пак казвам, зависи и от човека. След известно време можеш да се научиш дори да владееш мускулите си в тази област и да притискаш мястото откъдето минава семенната течност съкращавайки ги, без да използваш натиск с пръсти.

 28. Да уточня, че май се изказах малко неясно. Година или повече ще ти отнеме да го усъвършенстваш и да го правиш с лекота. Иначе можеш да се научиш и за няколко седмици и дори дни.

 29. Амм аз съм само на 15 изпробвах тактиката , но не намирам точно тази точка , която описваш по-горе на саморъчна съм за сега искам да питам ако става с пикаенето да спираш ще стане ли и със свършването 😕 ??
  Мерси предварително : )

 30. Алекс – Вече не го ползвам, научих се да го прав с умът си… Но преди ставаше в почти всяка поза. Мисионерска, бъркам между двама ни и натискам, п някога с друг пръст и масажирам ануса и така. Кучешка, бъркам от зад(по лесно е) от пред също може, и е по приятно за нея, но е трудно да се сгънеш. Като бръкнеш от пред, се притискаш целя към гърба и като натиснеш точката, останалата част от раката ти е на клитора и.
  Още по-готино е да помолиш нея да го направи. Примерно като е върху теб. Само трябва предварително да и разясниш къде, иначе сама може да навлече бела…

  По другия ти въпрос. Говорил съм с него и му обесних, че ако се изложи остава без жени цял месец. Шегувам се разбира се. Свиква се. Като свършиш си помисли за нещо което страшно те възбужда. Трябва му само начален тласък. Другия начин е като усетиш, че спада да го стиснеш в началото така ще го напълниш принудително. Прави това и след време, ще му се молиш да спадне…

 31. интерестното е ,че аз открих този метод съвсем сам ,но притискам пениса малко над тестисите и се получава номера.Но тъй като мисля,че това упръжнение е вредно не го практикувам ,просто ме е страх да не се осаката нещо,че после……..

 32. Жоро,искрено ти благодаря.
  Благодаря ти,че си си направил труда да споделиштвоя опит и твоя „фокус“ с всички .
  Преди няколко месеца прочетох нещата написани от теб.Пробвах и метода сработи от първия път.Удоволствието да можеш да удалжиш акта колкото си пожелаеш е невероятно.Сексуалния ми живот се промени коренно.
  Но имам проблем!Колкото еба повече ми се ебе. :)Правим го до като и двамата не се скапаме от умора.Случва ми се да имам актове които продалжават по три часа…
  Толкова бях вдъхновен от новия си имич на неповторим любовник,че намерих и испробвах един метод за удалжаване на члена(арабски джелк) и той взе че проработи.
  Благодаря ти още веднъж защото сега с моя по-голям „приятел“ и с твоя „фокус“ секса се превърна в незабравимо преживяване.Много съм щастлив а всащност приятелката ми е още по-щастлива и комшийката също…а и една колежка също е много щастлива…

 33. Тоя метод го знам от доста време и много съм доволен от него,но винаги съм се чудел дали няма да има някакъв страничен ефект..след време…както спомена колегата!!

  васил на 24.03.2010 22:54 “
  интерестното е ,че аз открих този метод съвсем сам ,но притискам пениса малко над тестисите и се получава номера.Но тъй като мисля,че това упръжнение е вредно не го практикувам ,просто ме е страх да не се осаката нещо,че после…….. „

 34. manowar… няма ли опасност от толкова натискане на въпросното място… след време да стане така, че да не можеш да свършиш? Не е ли вредно това?

 35. Piqlka – Не трябва да имаш подобни опасения. Най-малкото никой от вас няма да го прави постоянно, в това съм сигурен.

  Практикувам го от много време и не съм забялзъл никакви странични ефекти…

 36. manowar-сякаш не мога да го намеря точното място.. пробвах на ръчна както се казва но като натискам ии набарвам кокал апък и усещам болка.. също така един път успях да го направя .. тръгна да пада но веднага продължих и не след много пак ми дойде да свърша.. така няколко пъти но накрая си излезе сперма и не мога да го почувствам тоя оргазъм без еякулация..явно не правя нещо както трябва

 37. Извинете за “off topica“ … manowar може ли да ми дадеш мейл или най-добре скайп за връзка…? Имам нужда от малко “помощ“… 🙂

 38. Сега ще го пробвам и аз и ще видя до къде ще стигна 😀 дано да проработи и при мен но ще е на ръчна че сега няма как иначе.. :S

 39. между другото бях чел че има още 1 начин и това е като си притиснеш върха на главичката с палеца и показалеца на дясната/лявата ръка преди свършването … има ли нещо вярно в това или сам да разбирам ? 😀

 40. Много добър метод, а коя е най подходящата поза за неговото практикуване, в коя поза е най лесният достъп до тази точка?

 41. аз се чудих къде съм си изпуснал листчето…….

 42. Браво, работи, но остава въпроса дали е напълно безопасно. Все пак спермата тръгва да излиза и си остава някъде, на половината път. Какво става с нея? И всичките там секрети от разните там жлези… Жоро,ти споделял ли си го с лекар? Ако тук има доктор, моля да вземе отношение. Успех!

 43. Деца, този секрет също има сперма. Идеята за свърването е мн тъпа, защото приятелката ти има шанс да забременее. Сравнението на безопасността на този начин с презервативите – е глупаво.

 44. Вие сте луди !
  Добре толкова бях зарадван от този номер, че нямах търпение да го опитам… е 5 пъти да съм го опитал и петте да са неуспешни.. намирам тази точка но като я натисна то … ми избива пръстите.. и се отказвам , дори последният път колкото мога по силно натисках, но пак не ставаше , даже ме заболя нещо там и се предадох… и спермата си продължи 🙁

 45. Здравейте,
  ползвам го този номер и ми помага, благодарение на него гаджето направо лудна … вече свършва всеки път по няколко пъти от както ползвам номера. Обаче и мен ми мина през главата това за страничните ефекти . Тази сперма наистина какво става с нея. Самите тестиси не се ли увреждат? Все пак моето здраве е на първо място. Ако наистина някой е лекар или има познат такъв да попита и да сподели. Аз лично забелязох, че след използването му започнах да отделям по-малко количество сперма. Все пак не съм сигурен дали се дължи на това или не! В крайна сметка мисля, че едва ли толкова лесно ще заблудим природата.

 46. Аз мисля, че не би трябвало да има проблеми, поради простата причина, че този метод е на принципа на отделянето на орина. В смисъл, когато ти се пикае се стискаш точно на това место, по този начин прекъсваш каналчето чрез мускула си. Но това не означава, че вече ще пикаеш по-малко 😀

 47. Поздравления за труда, manowar.
  Но да насърчаваш ентусиастите по въпроси с които не си наясно, е безотговорно.
  Човешкият организъм е малко по-сложен от двигател с вътрешно горене. Природата има закони и всяко (без изключения) отклонение от нормалното има последствия.

 48. manowar, с това „допалнително вагината
  на жената трепе и
  сперматозойдите!”, да наплашиш някого ли се опитваш? Вагината в ролята на Хищника.

 49. Нека не ви плаша, но ще споделя какво се случи с мен на базата на собственият ми опит с този метод. Реално съществува такава точка . До семеизпразване не се стига и физически не се чустваш скапан след това , НО при мен осезаемо се влоши качеството на ерекцията ми, нещо с което нямах проблем преди това. Имах си 100% твърдост и издържах нормално дълго за да задоволя партньорката си. След 2-3 месеца с прилагане на този метод се стигна до там, че ми е много трудно да стигна до пълна твърдост и въобще не задържам тази твърдост . Спрях и нещата се оправиха. Просто го имайте в предвид.

 50. Мале, как може 50 коментара да изпишете за това… ще си бъркам аз към ануса докато правя секс с жена, ей сега…

 51. Едно пояснение, за тези, които не са разбрали – областта между ануса и тестисите се нарича перинеум, а не ректум. Отделно от прилагане на натиск на перинеума, за да се спре еякулацията (както е описал Manowar), друг вариант да се удължи акта е да се тренира PC мускула. В интернет може да се намерят статии за PC мускула и упражнения за удължаване на половия акт.

 52. Евала за статията.! Много ме заинтригува това със свиване мускулите на ректума.
  *Как се тренира (какво се прави), за да се постигне точно тоя момент?
  *В случая нужно ли е да се спре акта за момент или мъжа може да си продължи без да спира за секунда, с тая разлика, че е присвил мускула и избегнал еякулацията?
  *Достатъчен ли е тоя номер с ректума сам по себе си или е нужен едновременно и друг спомагателен метод, за да сме на 100% сигурни, че владеем положението?
  Мерси!

 53. Manowar,темата е страхотна,аз преди случайно бях го пробвал,но не знаех че се натиска тази точка и не успях първия път и се отказах.Но попаднах на тази статия и го пробвах стана без проблем и е супер оргазъм и т.н. А да те попитам ти какво книги си чел,ако не се лъша в някой от публикациите беше казал че до колкото си чел и твоя опит и т.н .Може ли да споделиш ???

 54. Получи ми се,но след първия път изгубих твърдостта,все едно съм еякулирал,като в действителност не съм,но това значи ли,че ще изкарвам по повече сперма да речем на следващия ден

 55. При мен става но лошото е ,че ми спада ….. и немога да го надървя като хората …. Моля помощ

 56. Става притискаи силно и не пускаи поне 20тина секунди и после пак веднага без почивка продължаваи да лъскаш

 57. manowar хванах му цаката от пурвия път ама искам да те попитам как да се науча да го правя без да натискам с пръсти?

 58. Абе тоя номер става ама като успях да го направя за първи път после като свърших имаше и кръв и се шашнах и не сам го правил повече да не съм объркал нещо не знам ама бая се натиснах че да се секна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *