Как да я сваля? – Проблем с момиче, което харесвам

Здравейте. Преди време се запознах с едно момиче с което тогава обменихме просто 2-3 неангажиращи приказки. От тогава никога повече не сме се виждали с нея. Сега след една година аз успявам да намеря нейни координати и съответно излязохме с нея на по кафе. Беше ни много забавно и всичко мина добре. Проблемът е, че вчера в Skype тя ме попита какво очаквам от нея. Аз не исках да й казвам директно и затова почнах да увъртам. Та в крайна сметка тя ми обясни, че не трябва да си правя никакви илюзии, тъй като е в някакъв период, в който не и трябват каквито и да било връзки и иска да бъдем просто приятели. Много искам да бъда с нея. Как да постъпя? Моля помогнете.

социално споделяне

114 мнения за “Как да я сваля? – Проблем с момиче, което харесвам

 1. Аз на твое място не бих се занимавал с такава. Тя не знае какво иска, мисли се за голямата работа и си върти мъжете. Сигурно се среща с поне още 10 като теб. Проблемът й е, че е лапе, но такива си остават за мен боклуци цял живот.

  Питай я щом не иска нищо от теб за какво ти губи времето? Питай я и с колко момчета е излизала тази седмица. Няма да ти отговори, разбира се. Но можеш да очакваш какви ли не уникални реакции. Има други момичета, които гледат на нещата по-сериозно.

  Съветвам те да се насочиш към тях. И още нещо – по-добре се срещай с нея, отколкото да комуникирате през каквито и да е други електронни устройства. Нищо не може да замени реалното общаване и впечатленията от него. Успех!

 2. Благодаря за съвета,но не съм сигурен,че ще се откажа.По-добре да натисна нещата до край,не се знае дали няма да се получи,но все пак не знам как да го направя без да се изложа.

 3. Като го чуя това „само приятели“ и ми става лошо. Трябва да си егати безсърдечната кучка, за да го кажеш това. По-добре да си беше мълчала и увъртала. И аз се ядосвам, защото ми се е случвало и то не веднъж.

 4. Ами Lover е доста прав… никакви чат системки 😉
  Другото, което е .. щом ти го е казал това или не знае какво иска или за сега не иска тебе. Бих те посъветвал щом чак толкова много искаш да си с нея поизлизайте малко и виж .. може и да си промени мнението. Ако бях на твое място – след като поизлизам малко ако пак не станат нещата ще и кажа това, което написа Lover горе и ще я оставя някой ден тя да ме потърси 😉 Има много момичета. Ако видиш, че е губене на време по добре не дей да се занимаваш.

  Успех!!! 😉

 5. Вземи се отдръпни малко от нея, застани в позиция „далече“ и виж как ще реагира. Ако те търси, значи има някакъв смисъл. Според мен лично е твърде вероятно да си има приятел, който да се води „сериозен“, но и него да го върти с всички останали.

  Има една приказка: „Ако нещо е твое, пусни го на свобода и то ще се върне“ 😉

 6. По повод това,което е написал ловър искам да кажа,че когато си писахме снощи по тази тема,аз й предложих да поговорим лично,но тя отхвърли идеята и поиска да си довършим разговора в скайп.А на края на разговора предложи днес да пием кафе.Какво мислите за това?

 7. Аз ако съм не теб не бих се дал тя да ми казва какво да правим и какво не. Като й се пие кафе – да си пие сама. Така те командва бе човек! Отложи малко кафето – направи се и ти на интересен. На номера се отвръща с номера, иначе не става.

  Обади и се след няколко дни затъмнение и ти й кажи да се видите на кафе и предложи място. Ама пак ти казвам, с такава ще съжаляваш, че си си губил времето. Но докато не се опариш няма да ти мине мерака. Затова че, действай, но не по нейните правила!

 8. Това, което ти е казала би могло да означава, че тя иска само секс, но не и връзка. А може и тя да не знае точно каво означават думите й.

  Съветите на Lover са много добри. Послушай го!

  Ето още малко от мене:

  Кажи й, че нищо не очакваш от нея и искаш да сте само приятели. Но иначе се дръж с нея като за свалка. Но трябва да подходиш интелигентно. Най-важното е да преспиш с нея. Така че не прави никакви намеци за връзка, брак, деца и не знам още какво си. Това само ще я накара да се отдръпне.

  Когато си с нея тя трябва да се чувства страхотно, ако е в лошо настроение да й се подобрява, ако е в добро да й става още по-добро. Бъзикай я, виж какъв тип бъзици вървят най-добре при нея.

  Бъди пестелив с времето си прекарано с нея. Ако отидете на кафе първи намекни, че е време да си ходите. Излизай и с други жени, разни несериозни излизания. Не й казвай за тях по своя инициатива, но ако тя случайно те види с друга жена е супер, ако случайно ти се обади кагото си с друга жена, трябва ли да ти казвам, че това само ще разпали интирагата у нея. Ако случайно стане дума й кажи, че си ходил еди къде си с друга твоя приятелка. Но го кажи, ей така, между другото. Все едно е нищо работа…

  Сиреч, бъди „само приятел“, с който е супер да се прекарва време, който е готин пич, има един куп обожателки, има интересни занимания и хоби. Добре е ако тя предложи да се видите във вторник да й кажеш не, тогава съм на тенис или ще играя билярд с приятели (или каквото там правиш), дай да се видим в сряда.

  Също я докосвай от време на време.

  Ако отидете в парка или у вас, когато тя вече се чувства удобно и като седнете на пейка или на дивана и побъбрите малко, я докосни по косата, ей така между другото. След това српи. Най-вероятно ще й е харесало и като спреш тайно ще иска още. След малко пак я докосни, малко по-дълго. Първия път може да се направиш, че си видял нещо в косите й и искаш да го махнеш. Виж как реагира. Важно е ти да си останеш споекоен и да правиш всичко все едно е между другото. Бъди спокоен, уверен, че тя ще е твоя в крайна сметка, излъчвай увереност и сила. Жените това много ги впечатлява. Бъди страхлив, неуверен и ревнив и ще ти бие шута, няма да иска да си й дори „само приятел“.

 9. Здравей,приятел! Прочетох внимателно историята,която си написал i веднага изплува в сьзнанието ми едно наскоро преживяно сьбитие.Имам сериозна приятелка,а си позволих флирт с друго момиче,което хльтна по мен,а после се наложи да я разочаровам.Според мен има два варианта при теб,относно това,което ти е казала.Или си има сериозен приятел,или в тоя период от живота си иска да се отдаде на волен секс.Щом много я харесваш и искаш да бьдеш с нея направи всичко вьзможно да попадне в твой плен! Нека ти напомня един природен закон-всичко в природата подлежи на промяна! Ако видиш,че не поддава по-добре се откажи за да не си губиш повече отколкото трябва времето.
  Кураж,приятел!

 10. Като ти подсказва шестото чувство!!!

 11. Искам да си останем просто приятели,е по лекия вариант на не се интересувам от теб или в по – тежак случай „Противен си ми“ сам избираш какво да правиш в така ситуация

 12. хах просто какво савпадение и аз го имам саштоя проблем луд сам по едно момиче обяснил сам и как стоят нештата и не потегля и вече мисля да се отказвам но днеска се залафих с нея и ми даде малка надежда че може да стане нешто така че прич пробваи ако не стане не е единствената 😉 и успех дано се получи стискам палци ;):)

 13. сори за правписните грешки но съм отвикнал да пиша на бг и за това 🙁

 14. Пропуснах да напиша :През лятото започна това обаждане по Skype но тога просто си говорехме и веднаж тя ме попита кое момиче харесвам и аз трябваше да я излажа и си измислих едно момиче .

 15. Аз не сам много голям на 12г. сам и сам в шести клас. Знам че не сам много голям но моля ви помогнете ми . Харесвам едно момиче от моя клас.За мен тя е много красива и аз много я харесвам. Тя е как, да го кажа, не знам точно как да се изразя но знам малко неща за момичето – тя е имала много гаджета -един мои приятел от класа след това едно момче от другият клас а след него едно момче от от 5 клас и сега е с някакав по-голям от мен.Тя не се задаржа много време с едно гадже. Знам че като е ходила с приятеля ми от моя клас са се целували. Това не ме дразни а и знам че вероятно не е само с него но както казах това не ме притеснява.Тя все още незнае че я харесвам.Почти всеки ден след училище си пишеп по Skype и си говорим но в повечето случай за домашната която имаме да пишем. Не веднъж тя е искала да си пишем домашните заедно – имам предвид като си говорим по Skype, а не примерно да дайде в нас и да си пишем или в тях. Имам някакви съмнения че малко ме харесва но не сам много сигурен. И ми е много трудно да й кажа че я харесвам но засега не мисля да и казвам защото си мисля че тя ще ме отбласне. Незнам какво да правя ,моля ви помогнете ми аз много я харесвам и искам да сам стана гадже с нея.

  Пропуснах да напиша :През лятото започна това обаждане по Skype но тога просто си говорехме и веднаж тя ме попита кое момиче харесвам и аз трябваше да я излажа и си измислих едно момиче .

 16. В отговор на tean искам да ти кажа че съм бил в тази ситуация в кото си в момента ти.Наистина е трудно, на тази възраст момичетата те първа започват да се замислят какво точно търсят и какво искат от едно момче.

  Достатъчно си голям за да излезнете на кафе, но ако не си сигурен какво да правиш то по-добре предложи и да се разходите някуде например в някои парк.Може да използваш това, ако тя е по-добра от теб по някой предмет в училище, помолия по най-възпитания начин да ти помогне, но в никакъв случей на място в училище. Покания някой път във вас но по-добре е да има родител, така тя ще се чувства по-сигурна, а пък на теб какво ще ти пречат вашите когато сте в твоята стая, но не забравяй само учите.Нещата не трябва да стават бързо.
  И само един съвет от мен недей да и бъдеш като кученце в крата. Даже нека тя да си помисли, че не искаш нищо по-различно от приятелство.Така тя ще се отпусне пред теб.
  Успех !!!!

 17. Снощи зададах въпрос пък сега го няма 😕 (сори че не отговарям на въпросите ама то става с можене :D)

 18. Ами, Николай, пусни тема с въпроса ти и ще ти бъде отговорено.

 19. Харесвам от около половин година едно момиче,което е с 2 години по-голямо от мене.Аз съм 92 набор.На няколко пъти сме говорили за личния и живот и много ми е споделяла,аз се пробвам да я разбирам и явно се получава.Казвала ми е че за нея нямат значение годините,от което аз се побърквах от щастие. От край време взех да се влюбвам в нея,даже веднъж се изпуснах пред нея,споневайки че я харесвам и че знам че нищо няма да се получи защото сме приятели,макар че мисля че съм допуснал огромна грешка. Известно време не се виждахме,наскоро отново започнахме и чувствам че сега отново хлътвам,но този път усещам че и тя се държи някак си по странно… по-внимателно,втренчено,отнесено и доста често подвиква радостно като ме вижда,прегръщайки ме буйно. Това естествено ми вдъхва доверие,но ми е трудно да се справя,незнам дали да пробвам защото ако загубя ще страдам адски много.Имате ли някакви идеи по въпроса? Много благодаря!

 20. Ами аз съм почти в същото положение само,че при мен различното е че тя иска да бъдем заедно а аз не съм готов може би и незнам дали ще направя поредната си грешка в тази връзка или ще бъде хубаво.Имал съм много връзки и много пъти съм бил нараняван.Вече незнам как да постъпя а ми се иска да имам човек до себе си.

 21. еи братле и аз така си падам по една и горе доле съм сагласен с ловар даже утре 6те пробвам и дано да се получи не забравяй че една жена винаги може да се излъже а излъже ли се един път после ще е с теб единствено докато ти не решиш да я разкараш

 22. Може и да е така, но ако се надяваш „жената да се излъже“, шансовете ти падат главоломно.

 23. и при мен е сащото прделожих й когато сичко беше потрагнало и тя не искам вразка искам да сам сама и искам да си останем приятели. хич не я изтарпях теглих и една майна и си трагнах брат и аз бях лудо влюбен ама курви кфо искаш

 24. taino, мъдри размишления наистина, но уви тъпите курви никога няма да вникнат в проникновението на разсъжденията ти и да ги оценят по достойнство.
  Ето и за това няма да те удостоят с романтични трепети в сърцата си и сладострастни помисли в тъпите си главички. От едната неспособност да разберат гения.

 25. pa4i, точно така! Кажи им го!
  Един път да се излъже една жена, после ще ти пере, готви и чисти до края на живота си или докато не решиш ти да я разкараш. Ако ще да я пребиваш от бой, тя няма да си тръгне никога, веднъж излъгала се… Който не е прозрял тая велика и мъдра истина в живота, изобщо да спира да чете блога, да спира да се занимава изобщо с всякакви жени и най-хубаво да отиде и да вземе да се гръмне, та да намали мъките на жалкото си съществуване…

 26. както се пее в една песен, Bitches, they come they go… така че опитай се да направиш каквото можеш и ако не стане, отказвай се на време щтото става по гадно за теб…

 27. здравейте :), темата е наистина много интересна и съм съгласен с Lover, но бих искал да Ви питам : аз съм момче на 15 (почти 16 години през януари ги навършвам) и съм влюбен в едно момиче, скоро направило 14 години извън столицата. проблема ми е че с влак пътя е 4 ч. а нито мога да си позволя всеки ден или сравнително често да ходя до нея нито пък имам времето всеки път. Самата тя е много свястна и определено е много по-различна от другите момичета които съм срещал до сега, и това ми харесва. Когато я питах по скайпе какво мисли за мен, тя каза че съм добро момче, различавам се от другите умен съм, и общо взето й е добро мнението за мен. самата тя ми е споделила, че много момчета я харесват. аз съм обаче прибързан, грозен и космат, не признавам бръсненето на косми по тялото просто ме отвращава. много я харесвам и искам да тръгнем. родителите й не и дават много неща и никъде неможе да ходи (освен в парковете и даскалото ) без тях или поне с брат си или жена му. какво да правя, знам че скайп е най лошото място за писане особено с момичета, и искам да се срещна с нея в най-скоро време. надявам се да ме приеме, но съящо днес докато си чатихме след като я питах тя какво мисли за мен, после тя ме попита аз какво мисля за нея според това до момемнта колко сме се опознали. казах и разбира се истината, че е едно много свестно умно възпитано момиче което за разлика от много други чете книги и се интересува от свестни и стойностни неща, момиче което знае какво иска (макар за тва точно да не съм много убеден а и сигурно както ми казват приятелите е девствена и си търси партньор за секс) за сега сме на “ само приятели “ опитвам се да и стана възможно най-добър приятел защото в нейното градче ми казва че нямала най-добри приятели и сички са чалгари. та продължавам с това какво и казах : и си много ценен човек и ако те загубя като приятел ще е най-голямата ми грешка. не знам за нея със сигурност но предполагам че и тя има някакви чувства към мен 🙂 , и тя после ми каза, : знаеш ли че един човек може да ме разплаче ако ми ги каже тея работи на живо 😀 .. благодаря ти много за тея думи. Е какво смятате?? какво да правя и как мога да направя така че да общуваме възможно най-много в реално пространство а не само в скайпе ?!

 28. плз, помогнете ми горе съм с описал точно какво имам предвид.

 29. Абе пичове,немога да разбера защо се занимавате с някви дрисли на по 12-13-14-15 години…просто на по 20 ни е трудно да намерим някое момиче,което знае какво иска(ако има такива :D) Просто ебете на макс и към 20 се замисляите за нещо по-сериозно.не си заслужава да се занимавате и да се мъчите още от сега 😉

 30. нз ама аз съм лудо влюбен в нея аз съм на 15 почти 16 а тя е на 15 (вече навършени) и помолих един фр да ч я пита ей така кво мисли тя за мен и тя ест подозря малко, но той добре го замаза и тя му каза че ме имала за нищо друго освен за фр. И с тва ми разби сърцето ;( , а аз съм луд по нея и искам да станем гаджета или поне да правим 1 път секс.

 31. п.с. тази е на 15 ама знае мноо добре ко иска и не е дрисла 😉 смис доста е свестно моме

 32. Евала All That Jazz не знам на колко си но те признах за Дон Жуан , може би не си се влюбвал и никога няма да се влюбиш истински като другите , н о така си е най добре. Та съветвам и другите да четат коментарите ти и да си вадят поуки.

  П.П. Алекс човече повярвай разбирам те , при тебе случая е уникален – прибързан си, грозен си на всичкото отгоре и космат , остай т’ва ма искаш и да чукаш неква от Каспичан …. хммм аз ще ти кажа какво ще стане – докато събереш кураж да откриеш чувствата си ( ако изобщо събереш) , докато тръгнеш да се виждаш с нея , докато нагласиш работите с секса , тя ще си нямери някой от нейния край и ще си останеш с пръст в уста.
  За това съвета ми е или действай сега или я забрави завинаги.

 33. ем Кортес то отдавна приключиха нещата намери си некъв на 24 от сливен дет на сичко отгоре ме търси в скайп и се сдуха :Д а пък на нея и теглих майната да си праи квот си иска за сметка на тва са има доста зайчета от даскалото ми дет ме харесват мисля 😉 а аз се кефя да ги бъзикам (разбира се умерено :Д)

 34. Пичове, помагайте. Влюбих се адски много в едно момиче, тя е колкоото мен на 19г. Обаче неиска да сме нищо повече от приятели, преди 1 год точно и казах, че я харесвам, но нищо не стана. От 1 година не се занимавам с нея, от време на време ходиме на кафе с приятелките и( а те ме имат са много свястен, даже веднъж, една от тях се изпуска и каза пред нея, че трябва да тръгне с мен). Сега на нова година ще бъдем заедно, мисля да отида при нея и да и кажа отново, че я харесам, или направо да я целуна, неиздържам, постоянно си мисля за нея, ако сега не стане повече никога няма да се занимавам с нея, моля ви дайте съвет точно как да постъпя? Тя ме има за много добър приятел, но само толокова…иначе много са се опитвали да я забият ама нищо, мисля, че до сега си не е имала гадже, незнам какво да направя…? Дайте съвет?!

 35. Виж предишните теми за приятелки, с които искате да станете гаджета. Там е обяснено по-подробно. И стига с тия обяснения в любов – не сте втори клас.

 36. … Около 7-8ми път чувам репликата „няма да стане, много добър приятел си ми, не за друго“. Каквото и да правя, както и да се държа просто не става. Аз ли съм прокълнат не знам обаче 200 000 пъти го чувам едно и също нещо… ужасно е.

 37. Здравеите искъм да ви попитам имам проблем на 14 години и половина съм винаги съм в добре изглеjдащ вид марково съм облечен но не парадирам с това като се съберем приятелчета в мола и както аз и моите приятели забелязвам че като си харесаме някое момиче много готината и никои няма смелос да я заговори иначе сме отворени на думи днес бях и имаше 2 момичета аз бях с 2ма мои приятели та тези момичета ни гледаха постоянно ние 3 пъти обиколихме мола както и момичетата и ни пускаха по един такъв палав поглед с добрата усмивчица и т .нт и да се върна към проблема нямах смелост да я заговоря .. значи аз незнам точно как изглеjдам добре мисля единия ми фр е леко по тъмничък и не се харесвал такъф по тъмен не го знам много е луд и се притеснявал другия имал некфи пъпки по лицето не фатални и тои се отказал и аз изпитвам страх да и каja съвсем добронамерено че е много красива и че искъм да се запозная с нея ТА ВЪПРОСА МИ Е КАТО ТЕЗИ ДНИ ОТДЕМ ПАК И ВИДИМ НЯКОЯ И ВСИЧКИ ПАК ТАКА СИ ВИКАМЕ Е СА Ч ПОЧВАМ АЛА БАЛА АЗ СЕРИОЗНО ДА ОТИДА И НЯКАК СИ ПРОСТО ДА ГОВОРА ПРОСТО МЕ Е СТРАХ ОТ САМАТА СИТУАЦИЯ ЧЕ КАТО И ГО KАJA ТАКА ОТ НИЩОТО КАК ЩЕ РЕАГИРА ПОМОГНЕТЕ

 38. Хора , простете за неграмотното писане и неориентирането подреjдане на изразите не ме мислете за неграмотник , просто съм свикнал на пиша по скаип и така ако не сте ме разбрали ? са е просто как да премахна това чуство от мен че като отида и заявя на момичето че е прекрасна и че искъм да се запозная с нея и че тя ще ме отбие някак си ще се чуствам зле и ще трябва да обърна гръб някак си от тази ситуация ме е страх

 39. Пич момичетата обичат смелите и истинските мъже,та ако ти се държиш като путка и те е страх да я заговориш тя разбира че нямаш смелостта да я заговориш и ти бие шута преди дори да си отишъл…Виждаш я и веднага си при нея,това е начина и над 80% ако си няма гадже и знаеш кво да приказваш я имаш.От външността не зависи кой знае колко.

 40. П.С. Не забравяй че тя е путката а не ти.Не я оставяй да те разиграва…

 41. Аве жените са 1 огромна НАПАСТ е тва съм разбрал. Начи на мен над 9999 пъти са ми казвали НЕ или просто : Ми сори мн харесвам те дрън дрън .. ма нека си останем само ФР. е тва кат го чуя и вече побеснявам. начи вчера 2 зайчета ( аз си падам повече по 1-та др просто и е най-добра фр. ) и уж на базик ме майтапят че щели да се подстрижат късо почти като мом4ета и да се изрусят и аз го приех мн на сериозно и кат побеснях тя (1-та дето харесвам повечко) се нацупи и ми каза че съм и тровил живота и си излезе от скайпа а аз бях побеснял (тва е меко казано побеснял) и за да не прави така и да се върне в скайпа накарах БФФ-то й да и каже че ч ОБИЧАМ и тя изведнъж : ти ме обичаш?!?!?! нали бяхме само фр.??? и после кат почнахме пак едни драми пък общ чат те 2-те с мен абе ужас ви казвам ;( и кво излезе в крайна сметка 1 момиче от класа им дет е вампирка и металка ме успокояваше щото бях на съвсем малко да тръгна навън да и да избия сичко по пътя ми със или без причина като ми е причерняло, много добре знам че не се решават нещата със сила, но даже щях да се самоубия заради тея шибани глупости и то искаха да ми натякнат че в понеделник 11.01 ше ми се покажат с новите прически точно на рождения ми ден когато ставам на 16 да ме убият по този начин аз не понасям жени с къси коси на които просто не им отива да са с къси коси ;(;(;( а те 2-те са много красиви моми4ета с много хубави коси и са умни но от 1-ят шибан бъзик стана мазало ;( и добрече беше тази от класа им която ако искате ми вярвайте тя е истински вампир метлака и сатанистка. аз самият не съм нито вампир нито сатанист нито пък вярвам в Бог. не вярвам в нищо освен себе си приятелите ми и тва че ако човек ако иска може сам да стане Бог. такаче ето кво става : Любов та любов – Докртор Иванов както се пееше в песента на Г.Минчев лека му пръст. (др-иванов е песента 🙂 ) добре че тази вампирка ме спаси че иначе нз кво щеше да стане, е ест че нямаше да се депресирам или да се режа кат някое емо, но бях в лудо състояние повярвайте ми 1 МЪЖ е МНОГО ПО-ДОБРЕ Б Е З Ж Е Н А ! ! ! ! за кво иначе да ни късат нервите и да ни съсипват живота и да побелеем по рано ли? не ме разбирайте като женомразец напротив аз уважавам женския пол, но лично аз смятам че е по добре на 1 мъж да е без жена и да не се обвързва сериозно !!!

 42. @ alex – не приемай всичко толкова насериозно. Като ти кажат нещо, не им се връзвай. Днеска са тези момичета, утре някой друг ще иска да си прави бъзици. Колкото по-насериозно взимаш всичко, толкова по-нещастен и разочарован ще се чувстваш. Самият факт, че единственото сигурно нещо в живота е смъртта подсказва да не ти пука много. Ти също ги бъзикай.

  Относно това че жените са напаст – най-доброто решение е просто да се насочиш към по-качествени мацки, с които ще си прекарваш добре. Отбягвай лиглите и заблудените кучки, които се мислят за неотразими.

 43. @ Monolith – даа, както и да е за лошо или хубаво се влюбих в една от 8 клас от даскалото ми секи я мрази и оплюва заради външния си вид , да не е кой знае колко красива но не е и чак пък толкова грозна не ми се струва смотана металка е пада си много по Раммщайн като мен и твърди че е вампир (енергиен) на мен не ми пука аз я харесвам такава квато е и знам и виждам че има нужда от подкрепа, добре е че има добри приятелки но все пак няколко момичета не могат според мен да се сравнят с гледната точка на едно момче с около 2 години по-голямо от това момиче. много искам да сме гаджета с нея, но преди около 2 или 3 дни тя ми сподели по скайп че е разбрала че е би сексуална ;( :S … аз бях разбит не знам как ми се изплъзна от устата предложението да сме гаджета около 40 минути говорихме накрая стигнахме до това че ме харесва само като много добър приятел. ок вярно а аз самия имам вина защото мисля че избързвам и я притискам. това са ми гадни качества за съжаление още се боря с тях. по скайп си пращаме колкото си искаме целувки и прегръдки, въпреки че за мен тва е най тъпото място за свалки и въобще за разговори с момичета на квито и да било теми. а най интересното е че в дсакало като сме (а и сме една и съща смяна за тази учебна година аз съм 9 клас скоро навърших 16 тя е на 14) и прегръщаме се около 1 до най най-много 3 пъти , за разговори или тя няма време или аз или пък я мързяло ма като гледам как търчеше след едни нейни фр и ако тва е мързеел.. не е дошла още никъде с мен навън а само : мързи ме наще ше ми се карат отново съм наказана и без тва я карат да става от компа към 22 ч. кво да правя за бога?!?!?!?!? или ме избягва или има чувства към мен но не ги споделя сред много хора особено сред тия от даскало шот сичко се разчува за 0 време и заради две курви от класа ми дет за тях сяко момче разговарящо с момиче значи че ходи с нея и само раздрънкахаа : ааааа …. той си има гадже…. дрън дрън голямата работа…. после по география даскала ни е пълен кретен и неска имала при него час и я питал как е гаджето ти. кво да направя много искам да съм с нея и то колкото се може повече.. винаги съм и казвал и продължавам да и го казвам че винаги може да ми разчита и винаги съм готов да я изслушам за което тя ми казва благодаря или мерси и ми дава прегръдка… споделя си с мен понякога когато и може и когато е в настроение. изпада често в депресия което е лошо иска да пие кръв иска да се самоубие и прочие аз се късам от мъка и я утешавам по скапаното скайпе казвала ми е че иска да ме гушне и тем подобни неща но само с некви тъпи емот икони на меченце даващо едното гуш никога не може да се сравни с истинското ни гуш. един ден на 13 януари не бях в къщи и на скайпа беше на недостъпен през деня в даскалото бях изнервен и ядосан и днес сутринта ме пита кво ти е що пак се сърдиш и ме гледа с мил и жален поглед (как да не я прегърне човек една жена кат прави такива гримаси мамка му******** ) и после се гушкаме стискаме силно към себе си като да не ме изгуби и си впи пръстите към врата ми?!?!? тва кво означава за бога?!????????? преди няколко дни имах история г-жата тамън идва към стаята ни аз съм в коридора тя пред даскалката и ме прегръща стискайки ме доста силно направо щеше още малко да ми изкара въздуха не го очаквах тва от нея секи случай и някак си усетих хем не иска да ме пусне хем бърза но и аз бързам а и искам да не я пусна и да си седим така с часове наред….. моля помогнете ми искам много да ходя с нея. може да е тъпо сичко тва може би й се водя по акъла но просто искам съвет свестен как да я спечеля хем да не и досаждам хем да сме гаджета.

 44. Човеко земи се стегни малко и не оставяй другите да ти дават наклон на оная работа.Каквото ще става ще става.Няма смисъл да си хабиш времето в тоя сайт като слушаш хората какво ти казават. Прави каквото ти искаш, ако искаш излизай с нея, ако неискаш недей.

 45. има такива марши които си даваш парите за нищо но не ти го враща това е много гадно много ме изнервят

 46. Здравеите хора, имам проблем и се надявам да ми помогнете. Аз сам на 17 години , и преди 2 година харесах едно момиче адски много отначалото тя не ме разбираше пишехме си SMS-си говорехме си по skype но само ей така отгоре отгоре постоянно и казвах че е мн красива правих всякакви комплименти . И един ден ме бласна кола вкараха ме в болница и след няколко дни тя беше разбрала , една моя много добра приятелка и беше обеснила как стоят нещата и колко много я харесвам , и даденото момиче реши да доиде при мен в болницата говорихме си в доста неудобна обстановка аз бях сас счупен таз , счупено коляно и много натартени и спукани ребра , но все пак намирах сила да говоря с нея , и явно това тя го оцени и когато приключи свиждането тя си трагна аз я викнах и я помолих да се наведе и целунах . Същата вечер тя ми писа, че иска да има нещо повече между нас .! А и отварнах сас същото ! Видяхме се пак и пак и пак ….. докато се оправих и си стапих отново на краката… Тогава тя започна да оварта нещата и да става мн настоятелна за мн неща и реших да се разделим но понеже сам глупав не осазнах , че се пак е момиче и момичетата са на моменти разбрах , че сам направил грешка осъзнах че я обичам и след известно време се мачих и се сабрахме отново постоянно и пишех пак извиявах и се и т.н. през това време аз ходех с друго момиче с което да отбивам времето докато доиде момента да се сабера с любовта на живота ми до момента ! Събрахем се отново радвахем се на моментите всеки ден си легахме заедно и т.н. докато най-добрата ми приятелка не ми зе телефона без да знам и написа SMS на момичето с което ходех преди да се саберем отново с бифшата ми приятелка : че искам се видим веднага и да правим sex , след което аз незнаех за този smsи разбрах в последствие , след като приятелката ми е разбрала парва за него и естествено се опитах да и обесня дажв и най-добрата ми приятелка и обесни че го е направила тя но тя неискаше да чуе и така се разделихме до ден днешен не сме били заедно от май 2009… В момента сме само на здравей здрасти в мн лоши отношения , по точно тя с мен , и незнам какво да правя мога да имам мн момичета само трябва да штракнас прасти но неискам искам нея …. Тя е това което искам , а сега неиска и да ме погледне , в очите , неиска да чува никакво обеснение от моя страна …. ПОМОЩ така е много далго време и не издаржам !!!!

 47. Имам почти съштия проблем и незнам как да постъпя.
  Момичето е от моят клас много е хубава,обаче незнам какво да направя за да ми обърне внимание.
  Помогнете моля 🙂

 48. аз ти препорачвам да я покамиш на кафе и да си говорите ама гледаъ да не гожориш много остави я тя да говори не я прекасваъ и гледаъ да си мил с нея и не забравяъ да я попиташ да ли е заета ама след като излезете 😉

 49. Аз съм момиче и знам какво е .Според мен наи-добре и бъди приятел докато започне да иска да сте заедно.Бъди и приятел докато разбере колко значи тя за теб.Тогава мове да си промени мнението .

 50. Христос Воскресе !!! …… @ badboy абе това с приятелството не знам много тъпо според мен, но както и да е, аз са се разделих с една дето мн си приличахме по характер вкусове и др такива, но скъсахме шот 1 месец и половина само се карахме за глупости и шот е инатче просто е още малко дете което не знае какво иска въпреки че ти заявява точно обратното и е мн странна един ден ми пише колко много ме обичала след 1 или 2 дена вече не ме обичала на 3тия ден не знае вече какви чуства има а на 4 ден се опрадвава че била пияна или разлигавена или нещо от сорта си измисля, мен ми писна загуби ме накря мен и други 2 неини много добри приятелки но нейн проблем да си гледа работата писнало ми е от капризи и интриги и хора които не знаят кво искат а са харесвам едната от онея 2те й бивши приятелки ама не знам дали ше се получи нещо с мен и нея за са сме на тъй нареченото „бфф“ (без кавичките де просто така го пиша) и дори ме има като брат за което мен ми е се тая просто сега гледам да съм възможно колкото се може по търпелив сдържан и мил и да не я насилвам това са най-важните неща които трябва да знаеш 😉 а останолото е според както дойде, но и да не стане не се отказвай, светът е пълен с жени се ше си намериш сродната душа :), но запомни най-важното в едно взаимоотношение с момиче не зависимо дали сте гаджета или просто приятели или те има като брат а ти нея като сестра (но не като тези братя и сестри дето се мразят и бият хах) търпението !!! другото е да си спокоен винаги квото и да става трябва да си спокоен и да не бързаш колкото и да ти се иска и да те притиска просто си налагай с воля търпението и спокоиствието 🙂 друго трябва да се стремиш винаи да си мил с жените с които излизаш и съответно с неините приятели близки роднини и прочие, и когато си правите срещи дори да закъснее с 1, 2 или цели 3 часа ако държиш на нея и я обичаш ше я чакаш малко ше досаждаш да звъниш или пращаш смс-и но да доиде а после вече не се карай а с мил и нежен тон и кажи нещо от сорта : мило (или както се обръщаш към нея де) защо се забави толкова какво стана, много се притесних и изплаших. не я притискаи и не се дръж като родител смис ако си по-голям от нея с около 2 години например бъди строг ако тя е по разлигавена или като дете още но и не прекалявай че тогава става лошо за теб, дано ти помогна успех

 51. alex не те познавам лично теб и не знам какъв си какъв си по характер и по душа и що за човек си но ще опитам до някаде до колкото мога да опитам да говорим на общ език на който да ме разбереш по добре, не чакай никоя 1,2 или цели 3 часа инатче тя ще те помисли за човек който не цени изобщо времето и няма уважение към себе си а и е готов на всякакви жертви и издевателства над себе си и после и се мазни и и прави мили очички от страх да не я загуби а жени много и там някъде има жена която е сродна душа и е за теб и таквиз мити работи

 52. Malvolio да съгласен съм с това което казваш, но така или иначе с нея приключихме на 31 скъсхаме квото било било тя загуби не аз. Колкото до това с мазненето и мили очички от страх да не я загуби еми не съм съгласен аз лично не го правя това или поне при нея не го правех и мн ми пукаше смис лошото е както ми казват приятелите че съм бил много търпелив, аз просто я чаках шот знам че идва просто докато си натута мързеливия задник с извинение че така пиша, но си е точно така и докато се начуди ква дреха да сложи кой сутиен и каква прическа да си направи еми откисвах си. както се казва всяко зло за добро да в началото ми беше гадно като скъсахме за 3ти път но този път завинаги, е вярно и сега понякога ми е мъчно като си спомня как добре си прекархваме времето но както и да е 🙂 светът е пълен с жени а именно сега има 2 от у-щето ми които ме харесват ако правилно съм схванал такаче онази да се ядосва и завижда и дано да поумнее някой ден възможно по рано за целта да попрочете някоя хубава книга, което за сега тя не прави и намира за тъпо и досадно.

 53. п.с. но все пак не случайно се казва – влюбен – загубен 🙂 като си влюбен в едно момиче като че тя единствената и други няма и си готов на всичко за нея и правиш глупости а дори има случаи и да се скараш са най-добрите си и верни приятели или родители или близки заради просто едно момиче.

 54. И точно тогава – когато си влюбен толкова силно – не забравяй да си припомняш какъв си бил маалко преди това, а именно свободна личност със свой собствен избор, човек уважаващ себе си, другите, човек с достойнство (ако не си бил такъв, то се стреми сега да бъдеш, колкото и трудно да ти се струва поради любовта към нея…) !

  Според мен не може да чакаш едно момиче толкова много време, само защото си влюбен и искаш да и покажеш колко много държиш на нея, дори да знаеш защо точно се бави, къде е и т.н. Трябва малко или много да и показваш, че за това време си можел да звъннеш и да се срещнеш с други жени.

  Алекс, това, което искам да кажа е, че е добре да бъдеш спокоен и търпелив, но умерено, защото иначе тя ще започне да те командва както и е угодно и да те прави на шут. А това несъмнено влияе много зле както на връзката между двамата, така и на самия теб, твоето АЗ!

 55. DifferentSoul, напълно съм съгласен с мнението което изказваш. Напълно си прав з това да си спомни човек какъв е бил преди да се обвърже – свободна личност със свой собствен избор, човек уважаващ себе си, другите, човек с достойнство, да определено съм съгласен, но според мен ако човек е или поне се мисли за достатъчно познаващ своето аз и психологията си и се познава добре сам себе си, мисля независимо дали ще е с воля или по-друг начин, лично аз ще ти кажа за себе си спецлно за тази ми връзка с това момиче – не смятам, че е могла да ме командва или върти на малкото си пръстче или нещо от сорта и да ме прави на шут поради различни причини едни от които е че с нея си приличахме найстина много като харатер и чуства и много други такива дреболии, и когато тя е разочарована и го крие или ме лъже за нещо и пак крие от мен, аз тутакси го разбирах според мен е само защото и аз съм се държал като нея не отдавна та горе долу само се замислиях аз какво бих направил в еди си коя ситуация и се оказвах винаги прав и тя правеше точно това което аз очаквах от нея, всичко това изглеждаше за другите ни приятели както и за мен самия че или нещо найстина има тайни сили или я чета като книга лесно или просто имам способности за които и аз не знам. Както и да е, но още нещо аз я чаках защото знам че тя спецялно е мързеливичка и не може да се организира както трябва и затова винаги закъснява където и да ходи с който и да било, но затова съм и търпелив и я чакам, за времето аз на нея мисля, че по всякакъв начин и го показвах че си ценя времето а тя как го разбира вече не зависи от мен поне аз така си мисля, може да се лъжа все пак не съм перфектен и безгрешен, но се опитвам да бъда колкото се може по-добър и като характер и човек и прочие.

 56. еми браво на теб , но моето мнение е 4е ти трябва моми4е което наиситна дате разбира ! а не като тази коиато си си намерил.
  Намериси някое моми4е което и тя да те оби4а и данесе налага да се ма4исх с неиа

 57. или пак казано по селски

  КУЦОКИОРВОСАКАТО Дупка има ли е ЗЛАТО

 58. @ POSEIDON и от първия път те разбрах 😉 ще видим са к’во ще става с една дет има интерес към мен

 59. Според мен гледайте да вържете супер добро приятелство … защото нали знаете..
  „Връзка породена от приятелство, умраза породена от връзка“!
  това се тълкува че от добро приятелство между момиче и момче се ражда връзка и то в повечето случаи дълга връзка .. а тази дълга връзка все някога има край и след този край тези двама бивши много добри приятели започват да се мразят ……..

 60. @Lover „Тя не знае какво иска, мисли се за голямата работа и си върти мъжете. Сигурно се среща с поне още 10 като теб. Проблемът й е, че е лапе, но такива си остават за мен боклуци цял живот….“

  Жесток, също така и точен. Тук ще си дам пълната подкрепа и никой не може да ме разобеди. Излизал съм с доста такива „жени“… не си заслужава – при пъривя признак на такива „изказвания“ просто си казваш „поредната кучка“ и си подминаваш… повечето жени са такива, поне аз с такова впечатление останах.

  Все пак късмет!

 61. Здравейте, тъй като аз съм момиче ще ви предложа няколко съвета. 1.Бъди честен към нея. 2.Казвай и истината в очите, но не я огурчавай. Предложих моите два съвета дано да съм полезна.Искам още нещо да кажа другия път ако искаш съвет за момиче питай друго момиче.То ще ти каже какво да правиш. Все пак късмет!

 62. Симона…Имено заради тази честност и признателност..в момента преживявам една голяма загуба свалях звезди на едно момиче и накрая кво ..Дейставала зад гърба ми и търсеше начин да се сакра с мен.а бяхме приятели от години и то много добри…и накрая кво хванала приятел..и от тогава за мен всички жени са еднакви.. и едвали скоро или изобщо ще вярвам на жена…

 63. защо ми махнахте стария коментар?

 64. Николай има право. Не си изливайте душите пред никоя която не знае какво иска. Свестни момиченца на по 14-16 които гледат с някого,някъде да се забършат , едва ли ще обърне сериозно внимание на твоите чувства.Така че го раздавайте по-спокойно, живота е пред вас… жени,курви,гаджета и най-вече приятелки колкото щеш.Единственият ми съвет към все още неориентираните момчета , които все още не са се осъзнали е да се опитвате да общувате все повече със хората,защотото трупане на опит за връзките в мрежата е труден процес.Говорете си с момиченцата от вашият клас,общувайте повече , там е работата на вашите проблеми.Надявам се да съм бил полезен … дори и малко… Има още безброй много какво да се каже по тази тема .

 65. абе хора имам много сериозен проблем с едно момиче аз много я харесвам и сам лудо влюбен и бях сигурен че тя ме харесва защото ми показа по всички параграфи обаче истинският проблем е: има още 2 момчета с едното сме близки приятели с другия не чак толкоз и сега те не знае кои да избере а пак аз не издържам да чакам моля помогнете как да я спечеля

 66. Пичове а аз какво да кажа,че и аз имам такъв проблем самоче при мен е много по объркано.Ходех с една мацка и все още я харесвам самоче в момента сме наи добри приятели.обяснил съм и как седят нещата и какво изпитвам кам нея но кофтито е че такмо реша да се откажа от нея и тя пак ми завърти главата кажете какво да направя ?

 67. Много момичета казват нейните думи , но това съвсем не значи , че не иска да забрави разочарованието и да срещне друг.

 68. трябва да се срещнете в опасна ситуация и ти да я спасиш така отношенията и към теб ще се увеличат само че винаги в една връзка нещо не достига попринцип ОЧАКВАНИЯТА и няма да свършат защото колкот и да и предлагаш тя пак ще се лакоми така че извода е че трябва поне да се СТАРАЕШ защото може и да те ‘харесва’ но се страхува да ти го каже така че пробвай с ДИРЕКТНИЯ ПОДХОД е това от мен

 69. значи ако двамата се харесвате може би трябва да си разкриете чуствавата защото всеки ще мисли че другият не го харесва просто и кажи тва което мислиш и се увъртай около нея запознат съм с това чуство вярвай ми не е лесно да я зарежеш ако я обичаш

 70. хора моля ви за помощ харесвам 1 моми4е роден сам 1998 (12 години) тя е от моя клас (6) пи6ем по скаип и фейсбук и си гов в у4илище но мн ама мн ряадко имам 4увството 4е и тя ме харесва защото някои път тя запо4ва разговора но не сам сигурен защото мисля 4е си има прияател за6тото като пи6ем 4есто казва секунда 4е си пи6а и с други а мен ме е срам да попитам дали тези други са мом4ета или моми4ета за6тото ако попитам какъвто и да е отговора не е в моя полза ако каже моми4ета 6те има въпроса за6то при което аз 6те се панирам и по4на да измисляам извинения и тя 6те се досети ако каже мом4ета мн лесно 6те се досети тя е умна и с опит тя е с мен от 1 клас и сам запознат само с 2 наини връски от класа помо6т благодаря отсега

 71. Сега сериозно!
  1. Опитай се да я опознаеш, да разбереш интересите й, какво й харесва, какво я влече;
  2. Когато разговаряте, гледай я в очите;
  3. Слушай внимателно докато говори, без да я прекъсваш;
  4. Прави се че ти е интересно, независимо какви ги дрънка;
  5. Участвай в разговора;
  6. Отваряй вратата пред нея, бъди кавалер;
  7. Когато вървите заедно, недей да вървиш пред нея;
  8. Прави й умерени комплименти, без да са откровено нахални;
  9. Подари й цветя, без повод – най-добре пролетни и не купени от магазина и завити в целофан;
  10. Покажи й, че можеш да й бъдеш приятел, дори и да си останете само такива.

 72. Отговорете с цитат
  Според мен, за да свалиш едно момиче трябва да я изведеш на някое красиво място или пък ако нямаш възможност може и на пейката пред вас, да я хванеш за ръката да и кажеш няколко мили думи. На пример когато аз предложих на моето гадже я хванах за ръката и и казах: Знаеш ли… красива си… нежна си… притежаваш всички възможни качества, които едно момиче трябва да притежава, но само едно нещо не харесвам в теб! И тя каза „и кое е то?“ Аз и отвърнах: Че не си моя!
  Мисля, че няколко мили думи от този род биха накарали повечето момичета да се почувстват желани и обичани.

 73. ако някои има да ме пита нещо само пишете защото имам много опит. Всички момичета в моето училище ме харесват и с повечето мацки съм се целувал и без да сме си гаджета не ми завиждай те това го постигнах значи всички го могат но някои си имат дарба да са харесвани и обичани споко действайте бързо и без почивка 🙂 🙂 🙂

 74. Здр преди време си харесах едно момиче,което си имаше приятел.Започнахме да си пишем по skipe и аз все и се натисках.Постоянно я карах да се видим и тя все ми отказваше и аз спрях да я търся.След известно време тя ми се обади и от приказки на приказки я попитах дали иска да се видим и тя се съгласи.Започнахме да се виждаме често и ни беше мн причтно и на двамата,но когато и задавах въпроса дали иска да е с мен тя все ми отвръщаше,че си има приятел и неможе да го остави.След време бях казал на познат,че се виждам с нея и тя ми каза,че сам и предал доверието и неиска да има нищо вече с мен-след което аз започнах мн да и се обяснявам и извинявам и тя каточели започна да се надува.Сега вече си няма приятел,но когато се опитам да и пиша тя бурза да ми каже,че ще става и неможе да ми пише.Даже онзи ден и казах,че ако аз не я турся всичко ще приключи и тя ми каза,че сигурно така ще стане.Аз много сам се влюбил в нея и искам да бъда с нея и немога да разбера нарочно ли го прави или наистина неиска нищо от мен.Ще сам ви мн благодарен ако ми помогнете !!!

 75. И се чудя дали да и дам време и да видя дали наистина ще ме потарси или да продалжавам да и се натискам

 76. @gazarq ти или си жена или си по-стар от набор ’80 кавалерството е отживелица това, което тази прави с пича е тестване тества го да види дали ще продължи да натиска.
  Сега към публикацията просто я закачай все едно не си го видя; т’ва в скайпа
  Сваляй я играй си с нея да не ти пука и като видиш, че почне да се увърта вече около теб кажи й „Искам да бъдем само приятели“ Т’ва ще я вкара направо в леглото ти 😉 .

 77. Покажи й ,че си нещо повече от другите .Само това ти остава.Иначе знай,че ако започнеш с това ,което те посъветвах и ако до 2 месеца ,максимум 3 няма резултат ,я остави с думите : Ти не разбра какво съм и я остави и не я търси.По мои сметки трябва или би трябвало да те потърси след месец -два,но пак не съм убеден.Ако не разбере какво си ,значи няма да имаш успех.Всичко е много объркано,ако не стане веднага после е много трудно.С няколко думи : Момичето не иска ли,няма да стане и звезди да й сваляш !!!

 78. Както и всичко е до психика.Тва което казва Митака над мен е вярно,ама тва рядко става,наистина.Светът се насити с тарикати.Сега властват скромните и тези които са Дон Жуановци.Жените обичат нежноста и всичко подобно.Те искат да се слееш с тях искат много емоция.Бъди такъв ,не бъди от типа от врата за краката ,защото този тип мъже са предвидими.Чел съм и съм се интересувал от женската психика и съм практикувал адски много и то с голям процент успех.Пробвай.Нищо не ти коства 🙂 🙂 🙂

 79. Въпроса е да показваш, че ти си истински пич и че имаш избор от много момичета, а не е само тя.Ако си чувал за Mystery и неговия метод може би ще ти стане много по ясно

 80. Ми исках да кажа същото ,Митак.Просто не трябва да е явно.Нека си мисли кво си иска ти си прави квото си щеш.Ако е явно моеж да се сгафи.

 81. Нека да мисли,че й играеш по свирката,а ти да си правиш квото ти дойде.Тва се казва опит.Зрелите мъже го правят нон-стоп.

 82. Трябва да си готин във всеки един смисъл на думата.Готин характер,външност,да си умен.Тва е идеалното.Така лесно се свалят жени.Готините момци само с поглед го правят,не са нужни думи.Ама рябва да си наистиан готин,ако ем разбираш.

 83. Мн ви благодаря за съветите,наистина мн ми помогнахте!

 84. Виж ся каква ми е цялата идея.Донякъде съм съгласен с Калоян, но не напълно.
  Трябва първо да е привлечеш да й покажеш, че си истински мъж, а истинския мъж няма нужда от жени те сами му се лепят.Следвай своя собствен път.Аз примерно като свалям някоя никога не се концентрирам изцяло върху това. Тя знае много добре как се играе играта и затова нека тя да свърши малко от работата вместо мен.Аз си се занимавам със задължения излизания без да й обръщам прекалено много внимание.В случая ти си разкрил прекалено много привързаност един пич винаги е предизвикателство за жените-те са като котките. Ако вържеш нещо на връвчица и го надвесиш над главата на котка тя веднага се изправя на задните си крака и почва да се опитва да го докопа, но в момента, в който и го пуснеш в краката тя спира и го отминава без да е заинтерсувана вече.
  След това вече като видиш, че се е привлякла към теб тогава можеш да покажеш малко привързаност и да се насочиш към това, което Калоян ти казва.

 85. Митак,направо ме разби.Премислих и прочетох и моаг да кажа,че си прав.Може ли един въпрос : На колко си ?

 86. Тва за котката е вярно,много.Ще взема и аз да пробвам някой от тези съвети,въпреки,че процедирам по по-странен начин,аз.Но пак идеята е същата,а именно да я зарибиш и да я свалиш!!

 87. Офф сега пък ми вика че е по-добре да не се виждаме защото само се заблуждавам и тя неможе да буде с мен близките 3-4 месеца и иска да спрем всякакви отношения.Наистина мисля вече да не я търся и ако иска тя ще ме потърси

 88. Оооо 3-4 месеца можеш 40 като нея да свалиш сигурно 😀 Не се впрягай пич тя знае ако иска ще заповяда 😀 Докато се държиш като пич няма да имаш проблеми.
  @Калоян Хватката нали знаеш каква е веднъж спечелиш ли интереса й след това и в друга държава да избягаш може да не се отървеш, а пък ако те види и с друга мацка даже 2 направо ще ти пусне. Най-кратката връзка в мозъка на жените е „Ако другите го харесват значи има нещо в него, което аз не виждам.А щом различни типове жени го харесват значи е много „сладък“ (те никога не биха казали секси или нещо такова най-често ни описват като „сладки)“. След това се ражда ревността от другите жени и се опитват да ни впечатлят 😀 Понякога е толкова очевидно, че чак ми става смешно.Но не само те са прецакания пол и ние си имаме такива особености също като тях само че те са на друга основа(физическа) Чувал ли си например като говорят двама пича за някоя мацка „ЕЙ вИж й балконите на тая“ и ти по подсъзнателен навик се оглеждаш веднага.
  Btw за въпроса за годините на 17 съм 😉

 89. Абе аз знам как да се даржа с момичетата ма нещо мн си загубих ума по това момиче ии…Пук колко момичета отрязах заради неяя нямам думи.Тя видя че едва ли не умирам за нея и всичко бих направил за нея.Тя иска да и покажа,че я обичам и неискала да бъде с мен,защото си мисли,че не е вярно и аз за да и покажа мн започнах да и играя по свирката,вместо аз да я гаделичкам лекичко и тя да играе по моита;)

 90. Не си сбъркал,че я ухажваш,но великите любовници и свалячи го правят с мярка ,а ти явно нямаш,то и аз нямам много ,ама се опитвам да я открия.Знам,че има хиляди свалячи ,които станах много известни нашумели напоследък,но аз се възхищавам на Дон Жуан и методите му.Начи сега почнах рабоат и се запознах с една сервитьорка о съседното заведение.Аз съм 93,тя 94.Беше ми казала ,че е иамла връзка около годиан и половина и ,че не исак гадже вече или за някакъв период.Питах я защо? И отговори ,че не и е до това,и че да имаш сериозна връзка е загуба на време.Не се съгалсих с нея,ама уважих мнението й.След това ми каза нещо,коеот искам да споделя със вас.Думите й бяха цитирам : Вече момичетата не струват,не знаят какво искат и да ис добър и лош няма значение,Много станаха глупави !!!! Досат се разочеровах,но тя продължи с думите : Не ти трябва сериозна връзка,казвма ти.Спи с тях и ги чао.Това противоречеше ан всички мои идеали,но като се замислих май е така.Всичките връзки,които съм имал и изводите до които съм стигал са подобни до тези ,които ми каза момичето.Седна дума момичето в един момент исак едно ,в друг друго.Всичко е до характер.Мъжете искаме да й се харесаме,да и го правим,но за един момент.След време тя ходи с нас ,щото не знае как да ни скъса.Поправете ме ,ако греша,но първо се замислете за гаджетата ,които сте имали и за крайната развръзка.Просто съвета ми е да се заниамваш,да излзиаш и да си правиш квото си искаш,защото жените са навсякъде и повечето са еднакви в психиката.Колкото и велик сваляч да сизнак,че не си ясновидец.Жените се ебават във всеки един момент като го няма момчето,все нещо не е наред с момчето.Никоаг не са довоелни,или ако са е за кратко или знам ли не е наред.Смея да заявя ,че свалячите плайбоите и така нататък са нормални момчета или мъже,на които им пука по-малко отколкото на свестните.

 91. Жената си е дявол.По-късно се променя,ама тва след 30,а мъжете тогава ги удра хормона и се почват изневерите.Разменят се ролите.

 92. Изпитана тактика лично от мен и при 70% от жените които са проявили интерес при първа среща (говоря за възраст до 26 г да речем). След като сте се запознали надявам се да не си споделял само ти за живота сипреди и да не си бил много искрен, винаги можеш да преувеличиш история или да преразкажеш някоя която ти е разказал твой познат(какво имам впредвид) след разказаното е задължително да се издъниш и все едно тя е по-умната и те хваща как я моткаш (следва най-важното) така трябва да обърнеш нещата че да я разсмееш от сърце а не да ти се подиграе (тук трябва да си малко артист) то в повечето случаи идва отвътре може би малко изчервяване , нескупосано бутане на някакав предмет все едно си се притеснил че те е хванала в лъжа> Надявам се ме разбираш накъде бия…..когато една жена те хване в неангажираща лъжа, подсъзнателно в ума си те обрисува като човека от фантазиите си например „романтичен крадец на храни от Лидл, които ги раздава на просяците седнали пред входа“……или нещо подобно, и ако до тогава е имала първично мнение за теб, то след случката на 90% ще и се промени…..Сега най-важната 4аст от тук нататък трябва да си покажеш „истинския вид“ създай впечатление на мъдър човек здраво стъпил на краката си но в държанието си трябва да показваш нотки на арогантност един вид все едно с дуржанието да и казваш „е вече ме разбра що за стока съм- дай поне от тук нататък да ти покажа истинското АЗ“!!! Ако успееш да създадеш в главата и картината която иска то тя ще започне да проявява по-голямо любопитство към теб а ти от твоя страна трябва да заобикаляш или отбягваш въпросите и за миналото ти на пример…..още едно важно нещо преди време четох някъде че успеещ ли да разсмеещ от сърце една жена повече от 3 пъти то тя ти е в кърпа вързана…..

  П.П. Ако след всичко забележиш че тя започва да проявява интерес към теб (например СМС или при влизане в скайп първа те заговаря) просто се стремиш да я игнорираш (колкото повече отбягваш една жена, толкова повече интереса и към теб се засилва….е разбира се има си граници но товасамо ти ще разбереш кога да спреш да бягаш). Пак повтарям при мен поне 70% от жените клъвнаха обаче това започна да се получава след като навърших 25 асега съм на 30+ и е още по-лесно 🙂 Успех в НАЧИНАНИЯТА БРАТЛЕ и не забравяй че едно пошляпване по дупето на скоро позната на публично място не винаги води до шамар, защото много зависи преди това как си се представил 🙂 ако е добре ще каже нещо от рода „ей А. престани де“ и няма да се нацупи, напротив ще и се вдигне Статуса както се казва….ще се почувства оценена….

 93. От както писах в този саит нещата тръгнаха наистина много добре.Всичко се развиваше както трябва,започнахме да излизаме заедно,да се забавляваме и бяхме почти готови да тръгнем,но една вечер бяхме на купон и под влиянието на алкохола се държах много прусташки.На другия ден когато и се обадих тя ми каза,че много съм я разочаровал и по-добре да си останем само приятели.Аз разбирасе немога да се откажа от момичето,което се опитвам да сваля от толкова време,пук и мисля,че се влюбих в нея.Опитвам се пак да ми даде шанс–да и покажа,че наистина мн ме интересува и искам да бъда с нея.Сега когато си говоря с нея ти ми казва,че по принцип иска да бъде с мен,но след онази вечер няма смисъл да продължаваме и после ще ни бъде още по-гадно.Понякога ми казва,че много иска да бъде с мен и точно когато си помисля,че ще ми даде 2 шанс тя ми казва,че неможе да забрави това което стана онази вечер и неможе да бъде с мен.Днес и казах,че няма как да бъдем само приятели,защото аз винаги ще искам нещо повече от едно приятелство и и казах ако наистина иска да ме забрави и да си живее живота да спрем да се търсим,на което тя ми отвърна,че неиска да ме забравя и иска да бъде с мен,но все едно нещо я спира.Въпросът ми е дали да се опитам да и покажа,че онази вечер съм направил грешка и можем да се разбираме добре или е по-добре да я оставя намира,защото не иска да е с мен?Охх никога несъм разбирал кога жените казват истината и кога казват нещо само да ни изпробват.Аз наистина я обичам и бих искал да бъда с нея надявам се пак да можете да ми помогнете като миналия път.Благодаря ви!

 94. аз съм на 10 но не ми пречи да имам гадже . аз и предложих но тя не каза нищо май я беше срам ,но аз заложих на чара разсмях я и после лека по лека тругна . разходих ме се бих се пред нея за6тото един се закача6е а и като съм с момиче се надъхвам и съм по силен и на края вечерта в 9 : 04 часа на 27 август 2011 година се целунах ме и след 2 3 дена станахме гаджета

 95. И аз имам един проблем ,ама не знам как да постъпя.Значи един приятел ни запозна по Skype(и тримата играехме една игра заедно(League of Legends))след това си разменихме Facebook профилите и така играхме по цели нощи.По едно време спряхме да чатим,но в един момент се сетих за нея и започнахме да си пишем.Много я харесах,и започнах да я свалям(на нея и хареса).Тя ме търсеше,когато известно време не и пиша,но почна даскало и няма кога да се видим(досега не сме(но имаме общи приятели,които я познават))и реших да карам направо и и казах: znam 4e tova ne se pravi po skype no mnogo te haresam(mislq 4e stana qsno) i se 4udeh imam li nqkuv 6ans s teb?“ и тя каза така и така имам гадже…… . И ми каза че ме обичала но не по този начин…….и почнахме да си говорим за глупости за кратко и трябваше да стана……и на следващия ден тя ме пита къде съм ……..и започнахме да си пишем(не е от курвите и така нататък(и по различна от останалите момичета))…..кажете какво да правя!! :S

 96. харесвам едно момче но то си има гадже и се опитвам да го разделя но май няма да стане аз бях се опитала да ги разделя и ги разделих но сега няма да оспея я е една която много се прави помогне те ми да ги разделя и ми кажете как да го сваля много го обичам и не ми пречи и да съм на 10 години искам да си имам гадже много го харесвам и на мен ми е позволено да го обичам а не само на едно момиче което е все до него не мога повече да ги гледам все да се прегръщат моляви се за помощ

 97. а бе да ви кажа аз познавам газаря не ми е приятел но е от моето даскало и наистина казва истината и митака не се прави на интересен защото газаря е на 20 и е барета ако не знаеш какво е това провери в гугъл

 98. Здравейте,аз съм на 20 години и от 7 години не съм имал връзка с момиче,да ви кажа не е толкова зле да си сам,не че казвам на момчетата от тук да не си търсят приятелки,уверил съм се на 90 % че може и без „нежният пол“,животът ми в момента е някак си по-лек,имам хубав автомобил и почти за всичко се оправям сам,майка,баща,брат за нищо не ги моля,та мисълта ми е че не виждам защо трябва да се вживявате толкова. 🙂

 99. моляви за голяма помощт харесвам един но той май също ма харесва и как да разбера да ли ма харесва или не

 100. хора ударете и 1 рамо тука стаа въпрос за бившето ми гадже ние скъсахме по мое желание доиде 1 момент в които ми писна от ревноста и и аз я оставих но после разбрах че още я обичам и исках пак да се саберем но тя каза че вече не е същото и така минаха 7 месеца и снощи се засякохме пихме кафе и вечерта останахме сами натискахме се целувахме се ау изпратих я и на другия ден и писах в феисбук но тя все едно ништо не е било какво да напрая обичам я все още и незнам как да я омая и пак да се оправим но по принцип знам че 1 път като се оставите после нищо не е същото …. ако някои има някаква идея да сподели .

 101. ами ники направи си сметка щом е била с теб вечерта и на другия ден нищо просто се надува и си мисли че може да прави с теб каквото иска много си и вдигнал самочуствието просто я остави и си намери някоя друга кадето да не се натиска само за вечерта щот тва показва че е много леко момиче пак и ти бади така сякаш не ти пука от тва най много ги боли.

 102. Я кажете в моята ситуация ко да правя. запознах се с едно момиче много сериозно и умно. решихме двамата да си отворим малък бизнес и сега работим по него но има 1 проблем. мисля че я харесвам а също така че и тя има нещо към мен.

  не мисли като другите фръцли и е малко мажкаранка по характер. „не цепи басма“ и сега се чудя ко да правя. да си малча ли с което началото на бизнеса ни е в карпа варзано или да и кажа което може да обарка всичко, началото на бизнеса ни и отношенията ни.

  по характер както казах е сериозна, умна, и леко мажкаранка абе сичко което тарся у едно момиче го има само ( . Y . ) и са малки ама ко да се прави ако каже да ще и купя

  на 18 сам а тя на 19

 103. не се занимавай с такива момичета , само проблеми носят

 104. аз съм момиче и ти препоръчвам да я заведеш на кино или нешто от този вид като……….да и подариш колие или пък парфюм за мен например се бориха 6 момчета около три месеца и едно ме спечели като ме заведе на филма здрач но ако е зубарка послушаи ме не деи се захваща……. казвам го защото имам опит бях гадже с един голяяяяям зубар свърши зле той искаше на бала претстави си да танцува с друга разбих му устната с един шамар е пич трябва ти някоя като мен

 105. Според мен sсамо тормозитe момчетo…Аз съм момиче и знам за какво става вапрос.Ако иска да сте простo прители значи все пак чуства нещо Към теб.
  Или просто не е готова за по сериозна връзка.Остави я да се подготвч рано или късно ще те потърси.

 106. Съгласен съм с Пифи.Щом не те е отрязала напълно има надежда.Остави я да реши сама.Насила нищо не става.

 107. пич кажи директно аз така направих и съм имал сто гаджета а съм шести клас

 108. За да свалиш някое момиче трябва да си красив и умен . Задължително да си много , много смел . Измисли и готино прякорче . И най – важно е никога да не се отказваш от нея .

 109. Здрасти аз съм момче на 12 години и много харесвам едно момиче на моята възраст. До сега си писахме в Viber но аз така и не знам как да и предложа. Дайте някакъв съвет какво да правя.( тя знае че я харесвам )

 110. Добър ден на всички! 😊Ще започна с това: прочетох доста коментари от типа на ‘не съм уверен в себе си, срам ме е , страх ме е да не прецакам нещата ‘ и тн. Подяволите като чели трябва да се жените бе ._. Просто си търсите половинка с която да сте малко по-щастливи през свободното си време. Когато сте на среща с момиче бъдете смели, свежи, пичове. Ако се лее пот от вас от неувереност АМА ХИЧ няма да ви върже. А и да не ви върже има и други момичета не е тя единствената. И още нещо важно: не прибързвайте. Не я гледайте каква е отвънка разберете каква е отвътре, да не патите след време. Също така карайте я тя да се бута при вас не вие при нея. Помага дори и една усмивка, а ако има някъкви симпатии към вас можете да не си леете много зор, ако не е срамежлива. Надявам се да съм помогнал някому макар и малко.

 111. Също така не й позволявайте да ви върти на малкия си пръст, не я оставяйте да ви манипулира, бъдете силни и не се потдавайте. Разбере ли че я харесвате ще и е по-лесно да ви „е*ава“ както се казва.

 112. Xapecвам я от 4 години тя не ме харесва какво да и кажа ?

 113. Здравейте, имам проблем. Аз съм на 13 години и в класа ми има едно момиче, което харесвам. Според наблюденията ми тя е умна, мила и общителна с другите момичета. Исках да я заговоря, но около нея постоянно има момичета, а това ме прави нервен. След това опитах да я изпращам до дома ѝ но тя се прибира с приятелките си и пак не става. След това опитах да чакам сутрин на двайсетина метра от дома ѝ за да я заговоря. Но познайте какво-тя буквално живее на две минути от училище и излиза в последния момент. Успявам само да ѝ кажа здрасти. Освен това мисля, че ме смята за идиот, благодарение на приятелите ми държащи се като 5 годишни :). Моля ви някой да ми напише съвет, защото нямам план. Знам, че страницата е стара, но моля ви ако някой с опит види това да ми отговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *