Тя е по-голяма от мен и старшно ме ревнува!

На 24год. съм, преди една година една жена на 31год. Навлезе с голяма скорост в моя живот и настъпиха тотални промени. Тя работи в един офис, а аз имах работа там, както и да е, така се запознахме и започна всичко. Аз имах връзка с едно момиче после с друго, тя също имаше връзка 7год., която прекъсна преди 4мес. и половина. Въпреки това се виждахме и не сме прекъсвали.

Тя има жилище, в което правехме планове да живеем заедно даже планове и за деца. Всичко беше прекрасно, виждахме се без почти никой да знае, от моя страна чувствата ми бяха много силни и от нейна все още, но след като тя прекрати връзката ,си се обърна изцяло към, мен започна много да ме ревнува, започнаха проверки на телефона, с кой, къде, кога и т.н.

Имаме периоди, в които не се виждаме с по една седмица, защото аз имам ангажименти. Щях да отивам да живея при нея, но след като започна да се държи така задушаващо й казах, че искам да поживеем още малко така и да видим какво ще стане. Тя го прие много сериозно и започна още по силна ревност. Този месец ми каза да решавам дали ще ходя при нея да живея или не.

Аз искам да отида, но не знам дали няма после да се изнеса по най-бързия начин, ако продължава така, като се има предвид, че тази ревност избликва изведнъж след като ме няма, но като сам до нея е спокойна. Аз имам изключително голям опит с жени (Женкар, тя ме озапти) и знам какво правя и не правя празни ходове, но тука не мога да преценя дали ще ме задуши още повече.

Да отида при нея и всичко ще е ок, след като вече сме в едно жилище, или да прекратя цялата история и да си потърся друго момиче? Приемам всякакви съвети! Благодаря!

бутони към социални мрежи

11 мнения за “Тя е по-голяма от мен и старшно ме ревнува!

 1. Аз те съветвам да не се занимаваш. Тя утре ще поиска да се ожените. А и тая ревност означава, че сама си признава, че не е за теб. А и е доста дъртичка, че да се жениш за нея. Аз бих се забавлявал с нея, но нищо повече.

 2. Ревността се възпитава, но от написаното разбирам че е болезнено ревнива или по друг начин казано може да ти съсипе живота, постоянни проверки, обяснения и др. ако ти се занимава действай, но както Avtorentacar казва дъртичка е. Виж ако секса е добър възползвай се максимално, но до там.

 3. Виш колега! Годините нищо ама обсолютно нищо не означават.

  Вече съм споменавал че, никога не съм имал връска с жена по-малка от мен! Разликата ви никак не е фрапираща!

  Фрапиращо е аз на 15 тя на 20, аз на 16 тя на 29, аз на 16 тя на 32 ,аз на 16 тя на 39, аз на 17 тя 37, аз на 17 тя на 28, аз на 18 тя на 29!
  Със сигорност няма да мога да изброя всички но пък и няма такава нужда!

  Имах подобна ситоация като твоята аз на 17 тя на 28, найстина много се бичахме званеше ми по 4-5 пъти на ден приказвали сме с часове по телефона, есемеси за добро утро, за лека нощ. Всичко беше прекрасно пасвахме си във всичко! Аз тогава работех денонощно в сервиза ми… Защото исках много пари! Изобретявах разни работи и си продавах идейте за пари! Ако аз исках да работя през ноща тя оставаше при мене да мръзне цяла нощ, нищо не прави само ме гледа. Като полодях и ме затвориха в болницата седеше с мен. Разхождаше ме, говореше ми, по някога съм чувал как плаче докато аз халюцинирам. Стискаше ми раката когато ме болеше.
  Оправих се. Приличах на плашило тя продалжаваше да е с мене. Даржал съм се ужасно защото мразех всичко. Тя пак оставаше с мене! Пазеше ме от флупостите който правих. Накара ме да спра да се састезавам!
  Една вечер тя чистеше из къщи и готвеше а аз я гледах. Свалих си единия пръстен сложих и го и я питах дали ще живее с мен!
  След три дни си купихме къща в Крапец. Родителите ни бяха твърдо против! Аз се изправих срещо мойте, тя срещо нейните. И заживяхме заедно!
  Поканихме родителите си на вечеря в нашата къща! След няколко дни молби дойдоха! Повече от час се опитвахме да заваржем разговор с родителите си. Нашите подадоха! Майка ми ме целуна и каза че, тя не е никоя за да ме спира! След това Сис(така я наричах)
  Се обарна към майка си и й каза:
  -Мамо…
  А тя- Ти нямаш майка!
  Сис се разплака и утиде в банята! Утидах при нея и реших че, не мога да и причинявам това! И я отпратих. Не знам колко я е боляло докато я гонех от къщи но мене ме болеше ужасно много!
  Продадох къщата. Испих парите. И това беше всичко. Преди година я видях в нейния град. И наведах глава…

  Причтелю ако смяташ че, с тази жена ще си щаслив нищо не трябва да те спира. Ревноста ще се преодолее. Стига да се искате нищо друго няма значение!

 4. Ако си готов да я замениш просто така, за какво ще живеете заедно.. със сили без ревността й? Ако я обичаш и смяташ, че имате бъдеше заедно – отивай. Но в противен случай, не се занимавай въобще. За разликата в годините manowar е прав (понякога и ти си прав :P) – няма значение. 🙂

 5. Аз това с годините изобщо не го одобрявам.Сега може да ви е добре, но според мен щом тя е на 31 иска нещо повече от това да живеете заедно.Като се преместиш при нея само ще и дадеш празни надежди (надявам се, че не искаш да се жениш за някоя със седем години по-голяма от теб).Представи си ти като станеш на 35 .. тя ще е на 42 и как ще изглежда : ) Може да е консервативно, но според мен жената трябва да е по-млада от мъжа.От една страна да остарява по-бавно от теб!!!:P А от друга мъжа трябва да доминира (нямам предвид да се отнася с нея като с боклук, но все пак да е глава на семейството).При жена по-голяма от теб със седем години според мен колкото и да си надраснал годините си житейския опит си е житейски опит.Като цяло исках да ти кажа, че ако не искаш да и разбиеш сърцето (ако ти пука за нея наистина, а от написаното поне така си мисля..) не ходи да живееш при нея.Освен това поне според мен имаш да си поживееш още доста.. не знам защо ти е толкова сериозна връзка : )

 6. Fanatic – Аз смятам че, да живееш с жена по-голямат от теб е по-добре!
  Най-малкото когато мъжа е на 35 а жената на 45 да речем ще имат еднакво жалание за секс! Няма да има проблеми по отношение на секса!
  Освен това, ако се потдържа и се грижи за себе си няма да се забелязва разликата в годините им.
  За това че, тя ще има повече житейски опит, това може само да бъде в полза на мъжа. Защото така няма цялата отговорност да пада върхо него! Тя ще е видяла повече от него в живота и ще може да му дава савети и да го насочва към правилния избор!
  На всичкото от горе тя е по-зряла, по-олегнала, тай да се каже, отдавна е взела живота си в раце и знае как стоят нещата в „играта“…
  Пък за доминирането аз смятам че, отношенията трябва да са на „кантар“ иначе единия винаги ще се чуства на по-ниско ниво! А това поражда комплекси за малоценост и така на татък! Което е почти сигорно че ще провали връзката!
  Да ен забравяме и на колко, много, нови работи може да го научи…

 7. Не че искам да те упреквам, ама ти няма ли да си пооправиш правописа : )
  10 години няма как да не се забележат, освен ако по принцип не е много, ама много младолика или не си прави операции и разни процедури (с 2 думи ако е някоя разглезена богаташка).
  За нещата, на които може да го научи (ако говорим за секс) той може да научи много повече като е с повече жени.
  Това за доминирането.. според мен винаги мъжът трябва да е по-силен в една връзка.За това жена да ме насочва към правилния избор аз лично не го приемам (но всеки гледа на нещата по различен начин).Не мисля, че една жена да има силен мъж до себе си би и породило комплекс.Тъкмо напротив – жените си търсят по-силни мъже от тях.Силните жени са такива, че не им пука от това, че са сами.Те се самоуважават и не биха се хванали с който и да е глупак, само и само да не са сами (нещо което много жени правят).

 8. Остави ми правописа на мира! По-хубаво не може, старая се!

  Можеби си прав. Аз имам малко по-различни виждания за нещата!
  За мен когато има връзка и то сериозна, вече няма тос и оня. Има „семейна“ единица! Тя решешава въпросите. Няма доминиращ и пасивен! И двамата дават всичко от себе си за благото на семейството!
  Нали за това хората саздават семейства. Да си помагат един на друк и да се саветват! Трябва да са една машина от два компонента (ако има деца компонентите стават повече)… Семейната единица решава какво ще става с бюджета, решава кой какви задачи има и така на татак! Не трябва да има силен и слаб!

 9. Не е точно така.. Във всяка група от хора си има лидер.Примерно се събират 5 момчета и излизат някъде.По принцип всички заедно решават къде ще ходят и какво ще правят, но всички слушат лидера в групата, тъй като той е най-умен, забавен и т.н. Той не им налага мнение просто ако щеш неволно го наречи доминира над останалите.Т.е неговото мнение е най-важно.Като си направиш семейство слушай жена си като искаш, ама що трябва да караш и момчето да го прави 😛 Вече ти казах, че силните жени си търсят силни мъже, защото няма как една жена да иска да бъде до живот с някой по-слаб от нея мъж 🙂 (всякви луди ги има разбира се, но говорим по принцип).

 10. iliev_it, нормално е да те ревнува. опитай се да я увериш индиректно, че не й изневеряваш, че я обичаш…., но го направи само ако е истина. недей да си играеш с чувствата. ако тя стане по- малко ревнива, то опитай да живееш с нея. винаги можете да се раделите, но е важно да сте опитали.. не бягай от любовта, тя е алогична и нещото, за което си заслужава да се бориш :).

 11. Ревността е основателна – все пак е на години – време и е за дом, семейство, деца – може би в теб вижда човека, с който иска да бъде (не е казано, че 100% ще се получи – но това никой не може да знае) , ако си готов за такова нещо … действай , но ако не си – по-добре по-навреме прекрати нещатата, ако наистина държиш на нея и уважаваш чувствата и!

  Относно отношенията и доминантството – мисля че много важем момент е уважението един към друг. Без уванжение, няма компромиси – а без компромиси – няма доминантсво, няма и връзка…
  Съгласна с Fanatic, че „силните жени си търсят силни мъже“, но мисля също че и самосъзнанието и развитието на един човек не зависи от неговата възраст.

  Така че сам реши дали си готов или не – зависи само и единствено от теб и не се оставяй да ти пука от мнението на околните! А и всеки сам решава как да си счупи главата! Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *