Ревнивци – дали наистина мъжете ревници обичат или просто се страхуват да не останат сами?

Случвало ли Ви се е да имате връзка , в която постоянно Ви се натяква, че не сте човек на когото може да се има доверие без да давате повод? Обзалагам се, че отговорът е Да.
Моят случай е такъв - и след поредният скандал и изтъкване на факти - колко много работя и каква кариеристка и егоистка съм и как не може да ми се има доверие - реших да го споделя с повече хора, защото помислих си "може би аз греша?". Все пак не считам за особено нормално, след като си получил повишение да ти се каже, че това е лошо за връзката Ви, тъй като си щяла да зарежеш човека си. Е, той печели по-малко от теб и има стара травмираща връзка с която трябва да се съобразиш. Е докато се съобразяваш си направила и някое и друго подобрение в живота си - печелиш добре и т.н. Та не са ли това просто комлекси на един мъж, които не те заслужава и последните стонове на една издишаща връзка.
Ще чакам вашите мнения.
Прекрасната.

бутони към социални мрежи

6 мнения за “Ревнивци – дали наистина мъжете ревници обичат или просто се страхуват да не останат сами?

 1. О, прелест ненагледна 😛 , като цяло си е така. Въпрос на комплекси е. А защо си още с него, нямам представа. Би било най-добре да прекратите всичко. Той да си лекува комплексите, а ти да си намериш нещо по-добро.

  Само не ми е ясно, защо не го публикуваш в някой женски блог, а тук?!?

 2. според мойто скромно мнение, в момента, в който един мъж започне „да ти прави скандали“ е настъпило време да му биеш шута.

  едно е да спорите, даже да се карате се случва, но когато единият прави скандали за глупости, явно нещо не му е наред

 3. Gorgeous1 – Може ли да ти се има доверие?
  Найстина ли много работиш? Виждал съм как се провалят връски заради това, че единия от двамата работи прекалено много и няма време за другия!
  Щом като твоя човек е имал травмираща връска преди теб, най- вероятно се чуства несигорен и като не отделяш достатачно време се чуства пренебрегнат! Това е често срещана грешка от страна на жените!
  Може би нямате време да сте заедно. Нормално е отначало той да няма нищо против. Но с времето почва да му става гадно, мисли си, че те „истърва“ това го озлобява и скандала става неизбежен!
  А това, че си получила повишение е било още един „шамар“ за него. Повишението предполага повече работа и по-малко време което да сте заедно!
  Забележи, не просто трябва да сте заедно. Трябва да си общувате да се докосвате да се чуствате блиски един на друк, секса е направо задалжителен! Никак няма да е лошо по-често да му казваш колко го обичаш, като си на работа да му пишеш есемеси, че ти липсва и други такива мили работи! Така той няма да има съмнения и всичко ще е наред!

 4. Gorgeous1 – ако въпроса ти всъщност е „Защо мъжете се комплексират като взимат по малко пари от половинките си?“ то тогава почти всички мъже ще ти отговорят, че е защото са МЪЖЕ . От малки им се набива в прекрасните главички /говоря за тази с мозъка, да не ме разберете друго…/, че те като мъже не само са стълба на семейството, те са задължени да се грижат за немощните си женички, да носят пари в къщата и да бъдат почитани и ценени за това. Когато жената се развие, направи кариера и започне да взима повече от мъжа си, той се комплексира, малко като удар под кръста е – егото му е накърнено, което в по-тежък вариант може да се отрази и на потентността му, а от там да изпадне в клинична депресия…..бе с две думи – лоша работа! За мен лично най-добрия вариант в такъв случай е да си стегнеш багажчето и беж да те няма…

 5. Не мисля,че трябва да чакаш нашите мнения те не са от значение.Трябва да решиш само 2 важни неща обичаш ли го и тои ли те обича.Виж сега каквото да се каже каквото и да се напише то ще бъде от нечия гледна точка вярно .Но има нещо,което ние мъжете разбираме от многото различни жени в живота ни че 100% доверие на вас не може да се има. По повод миналата му връска да нещо винаги остава но по скоро ми се струва че тя по скоро му напомня че НЕБИВА ДА ТИ ДАВА ПЪЛНО ЩАСТИЕ.Колкото и да мразя този факт за съжаление на жените до мен които съм обичал истински след като съм се одал на 100 % съм ги губил просто и ясно.Просто винаги съм се питал защо жени които са подценявани или във много по лоши случаи бити оставят при Въпросните половинки.А там където им се дава всичко бягат,Просто след като се наживеем достатъчно този вакт ни тежи доста тежко и гледаме привидно колкото и да обичаме да не се одаваме на 100 % и да не разкриваме напълно и от там идват грешки като тази която приателя ти прави.РЕШЕНИЕТО Е ТВОЕ НО ГО ВЗЕМИ НА БАЗА НА ТОВА КОЕТО ИСПИТВАШ КЪМ НЕГО КАКТО И НА СВОИТЕ ЗАКЛУЧЕНИЯ ТОИ КАКВО СЪЩНОСТ ИСПИТВА КЪМ ТЕБ

 6. Страха – поражда агресия.
  Страховете – всеки сам си ги създава.
  Доверието – зависи от страховете ни.

  Сама трябва да решиш какво да правиш, за да не оставиш друг да решава съдбата ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *