Родителите на приятелката ми ме мразят

Здравейте!
Искам да споделя една историйка,но и имам един въпрос свързан с нея а именно:

Преди 8 години се запознах с едно момиче да бях на 10 (знам звучи глупаво), но още тогава я харесах. Няколко години по късно с навлизането в пубертета нещата започнаха да се променят, а именно това харесване се превърна в нещо по "дълбоко", ако мога така да се изразя.

Преди 4 години аз бях едно стеснително хлапенце и не знаех какво точно да направя, за да я впечатля, знам ли, да направя нещо, че чувствата да са взаимни. С много усилия и помощ от приятели работата стана, обаче тогава нещата се обърнаха - техните се намесиха и съответно ни разделиха.

На следващата година това пак се повтори, тръгнахме и пак ни разделиха, и това продължаваше всяка година, включително и 2008. Нека не казвам как се чувствах, защото аз я обичах и продължавам да я обичам.

За щастие познавам братовчедка й и тя ми помогна "да влезна в играта" (отново тръгнахме) и все още си ходим, нормално е, има някои неща, които ме дразнят, но това са поправими дреболии. Както и да е, стигнахме до същината на въпроса - техните ме ненавиждат, направо си ме мразят, а аз не знам какво толкова съм казал или направил, но както и да е, на мен не ми пука за тях.

Но тя е зависима от тях и много ги уважава, обича и т.н. Та, въпросът ми е как да накарам "кошмара на всички мъже" (а именно тъщата) да ме хареса или поне да ми позволи да излизам с дъщеря й. Защо?

Ами просто защото тя и забрани да говори с мен по телефона, да излиза с мен, да си чати с мен и т.н. Изобщо никакъв контакт и на всичкото отгоре живеем в различни градове, което усложнява работата, демек виждаме се 1 път седмично. Това е кофти, защото:

1. Не можем да си се нарадваме;
2. Не можем да се разхождаме свободно, защото някой може да ни види (затова стоим цял ден в едно кафе);
3. Срам ме е да си призная, но за толкова време не сме имали сексуален контакт (не и по моя вина);

Затова че моля: Помогнете ми, това е мъчение - просто не мога да я гледам на моменти как се измъчва, кофти е да знаеш, че едно момиче плаче заради теб. а и на мен не ми е много лесно за това, че много Ви моля хора. Дайте акъл какво да правя, те ме мразят, ама няма начин - зависим от тях.

Не знам до къде ще стигне моята ЦНС и най вече нейната 🙁
Тя е съгласна да говорим с тях, но винаги отлага, затова че искам аз да поема инициативата и затова чета както този така и още 5-6 форума да за разреша проблема ни.

П.С. Тя е момичето, което съм искал и което искам, навярно и което ще искам за в бъдеще. Обещал съм, че ще оправя нещата, а вече не знам какво да правя, идеите ми свършиха... оттук сте вие.

Благодаря предварително и се извинявам, ако съм допуснал някакви грешки. 🙂

бутони към социални мрежи

12 мнения за “Родителите на приятелката ми ме мразят

 1. Ситуацията ти е много сложна, приятел. Аз бих се опитал да говоря с родителите й и да ме видят, че съм свестен. Друго не се сещам, но определено да се криете не е решение!

 2. Кофтито е че неискат и да чуят за мен иначе осъзнавам ситуацията и просто ми е ясно че ако разберат пак ще ни разделят.Да не говорим че след някой друг месец ставам подсъдим,а като знам техните (бивши даскали) няма да се учудя на ограничителна заповед.ДДЗ по цял ден си блъскам главата и нищо не ми идва на ум но немога да се откажа от момичето
  1 защото я обичам
  2 защото съм обещал
  Незнам един такъв разговор поставя нещата на везни а аз искам да се избегнат максимално рисковете достатъчно се разделяхме и събирахме но техните неискат да го разберат 🙁
  Благодаря за коментара 🙂

 3. Като цяло доста грамотно написано за 91 набор.Почти нямаш грешки..
  „ви“ се пише с главна буква, когато е обръщение към един човек (учтива форма), а когато е към повече, както в случая е с малка.
  Освен това „влезна“ = влезе.. Забележките ми са градивни де.. 🙂 виждам, че си умно момче.
  По въпроса..
  Техните едва ли те ненавиждат.Твърде силно е.Може просто да не те харесват.От една ти направил ли си нещо за да не те харесват.И от друга може проблема да не е в теб, а да е в тях.Може да са много консервативни и т.н.
  Дай повече информация за нея (колко е годишна например, имала ли е други „гаджета“) и защо според теб техните те ненавиждат.Ако просто са консервативни или не те харесват можеш да им покажеш, че си свестен.За целта ще трябва да се държиш възпитано и да се държиш като улегнал младеж.Но и не бъди притеснен..

 4. Здравеите и от мен записах се скоро и нека първо се представя нарекох се Хамилтън много малко хора знаят този ми прякор. Нарекох се така защото съм готов да се преобразявам винаги когато това се налага като политик убежденията. От 4 години се знимавам с това как да постигам целите си сега винаги оспявам в всичко с което се захвана освен ако не се откажа. Ръководя се основно от НЛП макар че то е само основата. АЗ съм психолог 1 курс и Целта в тоя сайт е да помагам на другите до колкото мога. Вярвам че ще си бъдем полезни един на друг.

  И така въпроса ти е как да се харесаш на тъщата. Ами проучи какъв тип хора са приятелите на семеството как се държат, какво правят, помисли какво харесва това семество в своите приятели и се дръж като тях ( приятелите на семството) така докато оспееш да накараш тъщата да обърне малко внимание на приказките ти. Например поздравяваш я за пореден път с добър ден (ако е ден) и този път вместо да си извърти главата тя също те поздрави тогава започни: лек неангажиращ разговор с нея ( тъщата). След като това стане ще по лесно опитай се да разбереш какво не е харесва в теб(като тип човек; а не това че спиш с дъщеря и) и се постарай това което тя не харесва да го избягваш поне пред нея. След това можеш да измислиш повод и да занесеш малко пиене и ядене и да изкараш една вечер с тях като ги хвалиш почти непрекъснато (всички обичаме похвалите). Не е задължително наистина да ги харесваш просто си даваи вид на такъв Поздравяваи ги винаги когато ги видиш и не споменавай нищо лошо за тях ако има вероятност да го научат. Направиш ли това ще те обичат много, ще пускат дъщеря си с теб и дори ще предпочитат тя да с теб. Ще ти отнем доста време в засимост от това колко добре си изграеш ролята. На мен мен примерно ще ми трябват 2 седмици. Обаче някой цели изискват големи и продължителни жертви. Преди обаче да спечилиш напълно запитай се какво всъщност искаш ( каква ти е целта) без цел няма мотивация и съответно не си заслужава да правиш никакви усилия. Замисли се колко дълго искаш да бъдеш с това момиче защото на твое място бих искал да я откъсна малко от неините ( да не ги слуша постояно) обаче това е друга цел а не да се харесаш на тъщата. Така че замисли се какво всъщност искаш.
  Преппоръчвам ти да прегледаш книгите НЛП за 21 дена. И Езикът на тялото и Скрититят смисъл на думите с Автори Алън Пийз и Алън Гарнер ще ти стъпят 20 лева общо но като информация са безцени.

 5. Незнам арестуваха ни и имам 4 дни да реша какво да правя.
  Тя е с 18 месеца по малка от мен,техните не ме харесват вероятно защото съм свободолюбив,а тя е тяхна робиня.Все ми е тая решил съм че до края на седмицата ще се реши проблема иначе горя.Не съсипах напразно 5 години от живота за да се откажа просто ей така.Аз съм човек на риска и ще заложа всичко на една карта ще използвам всичко с което разполагам а именно цялото инфо за техните моите наблюдения за тях,ще се опитам да запазя самообладание(за да не ги ..).Абе „На където сабя покаже“
  Просто стискай те ми палци 🙂 ако се получи е ви викам на сватба ако не на погребение 🙂

 6. Успех и да пишеш как вървят нещата!

 7. надявам се от все сърце нещата в събота да се разрешат безпроблемно.стискам палци да се справим и да мине по вода.и да се наредят картите в наша полза .и след разговора вие да сте отново заедно без да се криете без повече лъжи

 8. Пич като гледам става дума за история за 17-18 годишни.Имай предвид само ,че на тази възраст родителите на момичето играят ОГРОМНА роля в живота й и това няма да се промени и в близките няколко години.Сам прецени ситуацията според обстоятелствата известни само на теб.

 9. papito91 – Какво стана? Разбрахте ли се с хората? Дай малко инфо!?

 10. Това винаги ми се е струвало голяма простотия. Момче и момиче са гаджета и когато в един момент момчето навърши 18г. става подсъдимо!?! Това според мен е недомислица в закона. Излиза, че ако току що си навършил 18 имаш право да излизаш и да спиш само с момичета, които са ти каки?!?!? Иначе смятам, че в случая опитите на родителите на момичето, да ви разделят са до голяма степен и в полза за връзката ви, защото дори и това момиче да има някъкви колебания относно намеренията си към теб, поведението на родителите и само ще предизвикат съпротивителна реакция в нея и тя дори и да не го осъзнава напук ще те харесва още повече. Най-сладък е забраненият плод и човек иска да има най-силно това което не може да има. Желая ви успех!

 11. Ами този разговор не се състоя поради причината че пак се направих на добър и я оставих тя да реши защото това решение (да излезе пред техните и да заяви какво иска) е мног отрудно за нея защото тя е възпитана да им се подчинява да ги слуша и да ги поставя на пиедестал а те не са чак толкова важни и не смятам че са идеални за пример (но тов аса мои виждания).И сега сме в един период в който всичко е на ръба за малко да скъсаме заради това карахме се често но горе долу нещата се нормализираха и отново аз съм натоварен със задачата да рашавам всичко и да мисля какво да правим опитах да я накарам и тя да „мисли“ но самия факт че ще мисли как да цака техните я подлудява и сега пак аз съм шефа и аз съм момчето за всичко. 🙁
  Такова е но мисля,че до 2 години (тогава тя става на 18) нещата ще се оправят но просто цялото това време пак ще се крием все едно сме престъпници ….Незнам сега сме ден за ден и назнам какво ще е утре,докато преди знаех и нещата сега са доста по различни,но аз вярвам в нея и в това че тя може да се изправи срещу техните;.Ами това е благодаря за коментарите ако имате идеи аз няма да ги отхвърля добре дошли са 🙂

 12. Аз искам само да вметна нещо. Когато става дума за взимане на някакви рвшвния, препоръчвам ти да взимаш инициативата в свои ръце. Не прехвърляй топката в нея. Все пак ти си представителя на силния пол и тя ще очаква от теб да си уверен и инициативен, а не да прехвърляш отговорността на другите(особено пък на нея).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *