Имам кофти проблем с жените

Здравейте читатели на lover-bg.com, въпреки че някои приятели ми казаха от книги сваляч не се става, аз реших до потърся съвет от вас. Искам някои от вас да ми обяснят къде е проблемът.

Значи, от десет години съм в София и нямам сериозна връзка до сега, не съм обграден постоянно от женска компания. А пък и не съм кой знай какъв красавец, което обяснява по голямата част от нещата.

Не пия, не пуша, тренирам, майсторска ми е работата, обаче като тръгна да правя гадже-кяриз или нещо такова с някое момиче или жена, не ми се получават нещата, демек увисвам.

От друга страна, гледам как някакви наркоманчета, женчовци, винаги са заобиколени от жени и това ме побърква, кара ме да разсъждавам над това с часове, къде е причината, къде греша, какво ми куца, какво трябва да направя?

Моля ви да ми дадете няколко приятелски съвета или критики - отворен съм към всичко.

бутон за споделяне

36 мнения за “Имам кофти проблем с жените

 1. Приятел, външният вид има минимално значение и изобщо не го включвай като фактор. Имаш добра професия казваш, тя не ти ли носи пари и самочувствие, за да можеш да общуваш уверено с жените? Това ти трябва – увереност и опит. А и двете се постигат с проби и грешки в съблазняването.

 2. Виж тия наркоманчета и женчовци да нямат некви праи,едните са некви джаняци(абсилютни утрепки),другите мамини синчета.Незнам дали парите са някакво прикритие на самочувствието,аз по принцип имам самочувствие в живота приятелите ме уважват,знаят ме като точен пич,враговте ми също знаят ме като гадно но справедливо копеле,но нещо ми куца с жените дали е самочувствие или незнам,но не ми се получват нещата,някои хора викат че това си е до дарба.

 3. Jelezen jelen – виж сега тия мацки, които са около тези наркоманчета и женчовци са парцали, боклуци и всички свързани епитети. Замисли се защо са с тях – при първите дрогата и простотията, при вторите – пари, някакъв измислен lifestyle, коли и натрапваното от чалгата мнение че тези „мъже“ са готини. Мисля си че ти не искаш такива паразити около теб. Има много мацки които не търсят пари и разни други екстри, а стойностни хора. А ако искаш просто да „опънеш“ някоя от първите видове винаги с презерватив, че не се знае колко и какви са й го слагали.

 4. Но има и нещо друго – тия дето са тип „жената мечта“ мислите ли, че имат толкова свободно време? И мислите ли, че на такъв човек му е лесно да си намери някой, който да не е мърльо и че има време да избира? А после питате защо хубавите ябълки ги ядат прасетата…
  2-3000лв не са толкова много пари (всеки може да ги изкара), красотата е нещо относително (с тон грим – стават чудеса – всички сме били свидетили на това), а умът – е това вече е рядкост в днешно време…
  Но най-големия недостатък на този тип жена е че няма време за нищо!

 5. AIG – по принцип си прав нямат много време, но при правилен разчет на времето и желание стават чудеса. А за красотата да субективна е, но по принцип естествената красота без грим и фалшификации не е ли по-добрия вариант? За ума за съжаление си прав все по-малко са интелигентните хора, говоря общо и за двата пола. Най-важното е да знаеш какво искаш и да търсиш…

 6. Afrodita, за твое пояснение : аз съм жена на 25 и много добре знам какво искам! А това с разчета на времето… аз съм един от най-организираните хора, за които можеш да се сетиш. Работохолик, но намирам време и за спорт и за приятели, но когато време просто няма – НЯМА! С последния пич точно поради тази причина се разделихме … така че не на мен тия с организацията … правиш каквото можеш, но понякога просто не стига…

 7. AIG – Всеки би предпочел хем хубава хем умна жена – определено! Аз не оспорвам това, а твърденията му за жените. За времето това е мое мнение работя по 10 ч./често и повече/, пътя до и от работа ми се връзва ~ 2 ч. и пак намирам време за нещата и хората които обичам…да понякога не стига, но се правят жертви.

 8. И така въпроса ти е как да си заобиколен от жени. Това зави си от това какъв тип момиче искаш. И като цяло за всички момичета дръж се като човек който те биха харесали а имено като тях самите ( е не да се държиш по женски но поне можеш да копираш най – добрите им приятели й да вложиш малко сексулен намек. Това е ако познаваш момичетата ако не ги познаваш а ги искаш ще трябва да се запознаеш с тях. Как ами преближи се към тях и задай отворен или затворен въпрос на който те ще се зайнтерисуват. А ако си на купон е добре да станеш душата на компанията. Ако се чудиш как да стане забележи как се държат хората който са такива и ги копирай вложи малко творчество после и ги надмени.Тази тема е доста дълга обаче не е зле да прегледаш книгата Играта от Нийл Строс от нея само да научиш разбира се как дабъдеш заобиколен от жени ще ти трябва много практика и творчество.
  Като цяло бъди самоуверен и се дръж така сякаш ти си човека когото всички искат но не го прави прекалено видно ( имаи самочуствие но не претендирай, че си БОГ). Не зле да ги поставяш в ситуции който ще предизвикат удоволствие в тях а това включва най малко комплементи (Всички обичаме награди нека наградата за тях си ТИ) Просто бъди повече от другите но същевремено уважаващ всички.
  Не се впечатляваи от наркоманчетата който са заобиколени от жени. Защото тези жени са там или заради дрогата или заради купоните.
  Препоръчвам ти да НЕ се захващаш веднага с мечтата на всеки мъж (умна, красива, работна, която не се интересува от парите ти и свободна) такива са 1 на 10 000.
  Захвани се първо с някоя по грозничка без много самучуствие( да не е надута) защото такива момичета не е тайна, че нямат много кандидати и ще се радват само, че си ги запреказвал. Упражнявай се с тях докато се почустваш готов да вземеш това което искаш.
  Успех.

 9. „позната приятелка“ трябваше да бъде близка позната или добра приятелка.
  Да е максимално искрена, защото ако не е няма как да разбереш проблема си.Т.е. тя ще си премълчи за да не се почувстваш кофти.Много хора не обичат да изтъкват недостатъците на другите, а пък аз тъкмо това най-много обичам 🙂
  Да не е глупава, защото тя може да не вижда проблема ти.Глупавите не виждат по-далеч от носа си и имат прекалено субективна преценка над нещата.
  а под „някоя хубава“ имам предвид някоя, с която не сте в кой знае колко близки отношения.И ако проблема ти е, че си от типа „добро момче“ ще ти каже, че всяко момиче би мечтало да има такова момче до себе си, само че тя си има приятел и го обича или пък теб те харесва като приятел само и т.н.
  И в крайна сметка тя ходи при оня наркомана, боклука, „лошия“ дето не я уважава и я разплаква постоянно, но тя го иска понеже той не ходи след гъза и.Той е уверен.Освен това тя не може да го манипулира и макар той да и казва, че я иска не и го показва особено и това подсъзнателно я кара да го иска.А като знае, че теб може да те има, това много бързо убива интригата.Нали знаеш, че когато нямаш нещо повече го искаш.

 10. Аз не съм п*ткопоклонник и не вървя след заднците на момичетата,проблемът е че питах една приятелка много яка мацка интилигентно момиче гворихме си на тази тема,нали я питам:
  -Ок къде е проблема?
  -Проблемът ти е че си непредсказуем,малко като динамит незнаеш кога ще гръмнеш.Разбира се тя каза една от лошите ми черти и нали знаеш инъче си пичага аз не виждам какъв ти е проблема,но това беше лятото.

 11. То това не е проблем.Т’ва да си непредсказуем си е добра черта за пред жените.Ако си предсказуем какъв интерес биха имали?

 12. Според мен проблема ти е един единствен.Не си харесван ,защото мнението ти за теб не е много добро.Промени нещата в насока сам да се харесваш във всяко едно отношение и жените ще започнат да те харесват.Разбираш ли те го усещат.Когато си в хармония със себе си и нещата които искаш ,те намират в теб привлекателността на зрял мъж/момче.Затова мой човек … опитай да се промениш в образа ,който ти доставя истинско удоволствие ,който те радва ,с който би ти било приятно да си в компания.Бъди със свой собствен патент на поведение – бъди каквото ти харесваш и ще срещнеш жени със сходни на твоите вкусове.

  Успех пич !

 13. Извинявай Majestic ако съм те засегнал с коментирането по твой адрес.
  Просто искам да кажа, че си прав но само за някой неща.
  Мисля, че тук има и друга информация (освен твоята). Която си заслужава да използва момчето.
  Но Jelezen jelen внимателно обмисли кое да използваш защото тук има и материяли които не са добри. (Защото повечето се мъчат да изпъкнат). Обмисли кое от казаното до тук е най – добре ще ти помогне. (Не казвам да се ръководиш от мен или да не го правиш а да помислиш дали съм прав)
  ( Взех да се повтярям обаче като прегледах какво съм писал в предишния коментар разбрах, че не става много ясно какво искам да кажа).

 14. Затова както го каза китайците викат“промени в главата промени в лицето“.Хами прав си аз извличам само най-приложимите.А и съм в един такъв момент на развитие,в който човек се пита“Защо подяволите не става,всичко ми е добре само това не върви?’защо джанковците и женчовците имат все по нчкое свестно момиче до тях,а при хората като мен не.Къде греша?Ок една моя грешка предствата за мен,аз се ориентирам по другите,какъв съм,сега ще гледам всяка моя постъпка от моя гледна точка,от шибаната ми гледна точка,от това кое е удобно за мен пък после за другите,от това какво харесвам себе си пък какво не харесват другите,трябва да съм в унисон със себе си,вярно че жените усещата хаоса вътре в нас(страха,заблудата и т.н.)важно е да царуваш в себе си за да царуваш между другите.Дайте още някое полезно напътствие.

 15. А сега гъзарчета от всякакъв тип, спрете тъпата караница веднага! Както забелязвате, коментарите ви ги няма, защото сбъркахте мястото, където да ги поствате.. да не говорим, че нямат грам общо с темата. manowar и Fantic – имате си координатите, намерете се и се разберете „по мъжки“ кой от вас е по-големия и по-страшния. Блога не е за тази цел. Следващия, който продължи конфликта, без значение дали е някой от гореспоменатите двама или някой друг – ще получи бан!

  Извинявам се на хората, чиито коментари съм изтрил, без видима причина или по грешка, ако има такива.

 16. Браво черен диаманд! Ти си умиротворител! Аз съм навитак да спрем да пълним блога с глупости! Писах му mail и се надявам да се разрешим проблема!

  А саге по темата! Колега трябва решиш какви жени искаш!
  Ако искаш жени с който да спиш, по-лестно нещо няма! Бъди лошото момче сигорен съм, че знаеш как да го направиш! И аз имах подобен проблем, тай като и моята работа е майсторска, а на мръсно и студено място, кадето няма друго освен железа и фасове по земята рядко се срещат жени!

  И единственото решение да се движиш в среди и места кадето се срещат жени. Първите няколко запознанства найстина няма да са леки, но след това жените с който си се запознал ще започнат да те запоизнават с техни приятелки! Колко просто звучи нали?

  Дай повече информация за себе си! За да можем да ти кажем какво трябва да промениш, ако има такова разбира се.

 17. 🙂 Много ми харесват коментарите. Приятел, само да допълня нещо мъничко, усмихвай се! Жените ценят това, защото са жени, те не гледат с очите а със сърцето. И когато се усмихваш, подари им нещичко от себе си, някаква дорба емоция 😉
  Знай, че не всеки е съвършен.

  И още нещо: това според мен, което най-много може да те обърка, защото доста си удрях главата, докато погледна зад него е, че: Не всичко е така,както изглежда, а жените, поради тяхната сложна и емоционална същност, никога не показват това, което не би трябвало да се види.. абе, с една дума – театър!

  Успех!
  Много ще се радвам да споделиш с нас първите си хубави случки!
  😉

  Послепис: извинявай manowar би ли споделил какво точно „лошо “ имав в предвид нашият приятел да вкара в стратегията си!?! Благодаря ти за разяснението.

 18. И на мене ми куца….въпреки че съм контактен,печеля,даже,много добре(над 1600 лв)не пия,….е поне не много.Интелигентен и разбран съм.Ама жените
  1.Смятат че ще им се налагам
  2.Искат да са някое лошо момче за да му помогнат
  3.Смятат че ще ги изоставя
  Та ходя по курви…..барем пари има.Е,много обичам да си играя с деца-та племенниците,на сестра ми-страшно готини пичове-сега ще тръгват на училище.Само искат да ходят при вуйчо си.
  Ами това е-защо жените постъпват по един или друг начин е пълна загадка-но наистина и парите и външността не ти гарантират връзка.Остава ти да се примириш и да си живееш живота!

 19. Аууу спрете да се жалвате вече!
  Идеята на сайта не е да се говори, колко са лоши жените, колко са неразумни, емоционални, не рационалини и незнам си какво още … идеята е да се разбере, че жените са различни от мъжете и целта е да огледате себе си и да подобрите каквото можете във себе си , така че следващия път да ги спечелите по-лесно!
  Така че повече да не искам да чувам колко са **** жените, ако не ви харесват – станете гейове и не се занимавайте с тях!

 20. Уви за съжаление имам много работа в последните дни и не ми остава време за гадже-кяриз.Днес на обедната си почивка разсъждавахме с един майстор(бивш съученик) и си викам „Бе мааму да е*а преди да влезна във „Воршеца“имаше момичета около мен.ама тогава не се броеше щот бях малък,честно казано си бях едно нормално дете сбивания,пакости,простотии като цяло.Обаче осъзнах че престоя ми във „Воршеца“(техникум с 2 две момичета и 500 момчета) до някаква степен е спрял развитието на отношенията ми с женския пол.Разбира се това е нормално в по голямата част аз прекарвах деня с моите съученици в обичайните простотии.Смятам че като цяло,инъче приятния престой там е довел до гадже-кяриз застой.И сега започвам да работя по въпроса.Първо вътрешна хармония,самовтълпяване и прочие.Това ми дойде на идея вчера като гледах биографичния филм за един от най великите боксьори на нашето време.И значи Тайсън в един период е бил неуверен в себе си,но неговия наставник му е казал:
  -Защо се притесняваш,съдбата ти дължи победата,ти спиш по малко за да тренираш,играеш повече спаринги,тичаш повече,блъскаш повече само трябва да си повярваш и да знае-,че съдбата обича смелите,просто затова че си пролял повече пот ти заслужаваш победата.
  Дмек човек трябва да повярва в себе си,това кой е,какво прави и какво му се полага.Демек съм лошо момче заслужавам прости п**ки,аз съм някъв женчо заслужавам проститутки,аз съм мъж на място заслужавам просто п**ки демек просто жени,демек жени на място.Засега така разсъждавам и вече знам,аз съм предпочитана компания за жените,аз предлагам това което другите немогат.Само трябва да го приложа след някой ден на практика,и то тия дни.

 21. Jelezen jelen – Ето го единия проблем, спри с вулгарностите и цинизмите!
  Няма жена която да се кефи на псувни и вулгарни нарицания! И наричай жената с исинското й нарицание, а не пу**а, пи**а и други такива!
  Знам, че майсторската работа кара човека да говори по-тоя начин! Шернира не иска да излиза от шенкела, разпределителния вал е мръднал и не може да се докара центровката, това те кара да говориш за майки, но не дей!
  Забрави за вулгарностите и цинизмите!

  Не мисля, че това че си учил в мъжко училище е спряло развитието ти като сваляч! И аз учих в такова училище, дори в 10 клас се базикахме, че до като завършим ще се поГЕЙчим. За шастие това не стана!

  Това с вътрешната хармочния найстина е вярно, първо обаче трябва да имаш нещо с което да се накараш да повярваш, че заслужаваш това което искаш!
  Намери такова нещо в себе си! За Тайсан това нещо е било опоритата работа! За теб може да е красотата на ума ти, добротата ти или каквото и да е!
  Ако е външна красота или хубаво тяло можеш да си кажеш:
  -Ае ей паток, виш са къв си красив, виш колко хубаво тяло имаш, как няма да свалиш това момиче? Заслужаваш го заради това което имаш!

  И край! Нападаш взимаш това което заслужаваш и си щастлив!

  Успех!

 22. Човече това ще е малко трудно понеже аз псуем от малък и когато ми е добре и когато ми е зле просто цинизмите са полувината от речника ми.Примерно видим някой“Да го ева в мамата отга не съм те виждал,де се оте*а така бе“да не говорим ако някой ме ядоса просто кво се случва на мене всяка втора приказка ми е псувня.Но все пак ти благодаря за съвета.А красотата е нещо относително,все пак става въпрос за различни стериотипи.Но все пак ти благодаря за съвета ето никой и никоя не ми бяха казвали за това,че употребявам много цинизми,е като изключим майка ми,но това е отделен въпрос.

 23. Jelezen jelen послушай manowar и спри с цинизмите ще отнеме време но си заслужава. Опитай се да следиш какво говориш и мислиш, може да ти прозвучи тъпо, но върши работа, сложи си един ластика от най-простите на ръката и когато се усетиш че ще изпсуваш го опъни, болката е много гадна, но след 10 – 15 пъти ще се замислиш дали да изпсуваш. А самите вулгаризми можеш да се опиташ да замениш с други думи….. Много е неприятно да излезеш с мъж на кино, ресторант или някъде на обществено място и той да почне да псува.
  Да си в хармония със себе си наистина е важно както и да се усмихваш /Funky/. Чувствай се добре, усмихвай се и се радвай на малките неща и всичко ще тръгне перфектно.

  Jelezen – Хвани се в ръце и изчезвай да практикуваш на толкова жени им липсваш и искат да са точно с теб!

 24. Забравих да ви честитя празника момчета и момичета, независимо кой от двата празнувате – НАЗДРАВЕ!

 25. Afrodita ок ти си жена,скайп майп имаш ли да си пишем по някой ред да обсъдим някои мои и твои взъгледи,наистина ще ми трябват честни и ткровенни съвети от някоя жена.Моят скайп е mitk-o-ktim пък може кажеш ама честно какво мислиш за мене.Инъче си печена така като ти чета словата може да ми кажеш това онова и аз нещо друго,нали знаеш“дума дума отваря“

 26. Jelezen jelen какво стана практикува ли през изминалите 2 дни?! Разкажи малко де!

 27. А бе хора пробвах днеска един път нестана,имаше късмет оная,че съм свестно момче инъче квъ шамари щях да и развъртя,абе въобще не ми се получават работите,на всичкото отгоре съм имал грешен подход.Ама аре давай в перьод.

 28. Jelezen jelen – Ето го и другия проблем, груб си, агресивен и избухлив!

  Това не са лоши качества, но доза фацис вененом, тоест дозата прави отровата! Показвай тези твой качества възможно най-рядко!
  В зависимост от жената, ще те помисли или за идиот или за грубиян!
  Приемай всичко като игра, каквото, всъщност е! И не се впрягай, дръж се свободно. Пак може да вкараш нотка на грубост и агресивност, така има възможност, да бъдеш помислен за по-интересен, но колкото за „аромат!“

  Всичко е игра, приятелю!

 29. Е приемам нещата много навътре и особено ако ме одрежат рязко нправо много мразя да ми се присмиват или да се държат гадно с мен,все пак това ме мачка по малко.Инъче ако ме одрежат благо „приятна вечер момичета не съм виновен че сте красиви“.Разбираш ли,инък съм си импулсивен.

 30. Jelezen jelen на никой не му е приятно да го режат ама това е живота не може всеки път да ти се отваря парашута – учи се от грешките.

 31. Jelezen jelen : Помисли дали не си прекалено агресивен и груб. Никой не може да те нарани ако ти не позволиш. Това може да го направиш и без грубост.
  И освен това си негативно настоен: „НЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВА“ С тази нагласа е доста трудно да се получи. Има доста писано тук , разгледай теми, коментари и мнения. Ще се получи.

 32. Не бе че съм груб в свалките,просто малко съм импулсивен и ако ме отреже рязко направо ми иде да и раздам шамарите,но се пак имам няккъв ъкъл в главата и се правя,че нищо не се е случило,но отвътре ми е терсене.Ама че продължавам ка си знаем.

 33. Jelezen jelen – Всичко е игра в която не трябва да се впрягаш!

 34. Хах…много хора с проблеми имало.Е, нека и аз да се включа в клуба.Много ме е яд, ей.От 1 седмица не съм спал заради „кофти проблем с жените“.Моя е, че много се притесявам…не знам защо, съзнателно си повтарям, че няма повод за притенсение и т.н, но подсъзнателно целия ми организъм действа срещу мен.Ситуацията е гротескна, чак не виня момичетата, че ме режат, а именно: сърцето ми бие толкова силно в ушите, че едва чувам какво става на около, главата ми се зашеметява, устата ми пресъхва ужасно – не мога да кажа нищо ясно, само фъфля, целия треперя (даже започвам да гупя контрол над лицето си;нали сте чували израза „Гипсирам се“ – повярвайте много буквален израз е)
  И така преди семица много си харесах едно момиче, реших да пробвам….уви-почнах да се давя, спъвам, нервнича….за мое учудване тя откликна положително, но аз бях толкова неадекватен, че и казах „Трябва да вървя“ и отпраших.Яд ме е, защото друга такава сигурно няма да срещна скоро, а се прецаках от простотия…друго гадно е, че нали идеята е, че с опита нещата се оправят…да ама не…въпростното момиче не ми беше нито първото, нито петото, нито двадесетото дори…и след всяка не че става по-лесно, даже напротив- все по-трудно.Но….Играта не е за всеки, убеждавам се в това.

 35. Всичко според мен е практика…в един момент просто „претръпваш“…неволно налучкваш вярната пътека…Да, всеки път си е сам за себе си, но в играта правилата са едни и същи. Аз, слава Богу, скоро не съм имала такива проблеми, но мои приятелки имат и когато искат съвет, за мен най-добрият вариант е да отидат и да се упражняват, а не да седят да мислят стратегии на сухо. Ходиш, упражняваш се на мъже, за които не ти е толкова вътрешно, а е добре известно, че когато не ти пука, става много по-лесно. И така неусетно придобиваш тренинг. Същото предполагам, трябва да важи и за мъжете – да опитват с момичета, на които не държат чак толкова. Едва ли пред такива биха се „гипсирали“. Но пък ако си пробвал и си имал успех с 20 такива и после срещнеш само една, която те гипсира, наистина не знам…Или е любовта на живота ти, или когато има емоции, горното е неприложимо.
  А, има и още нещо много важно! – и най-готиния пич да си, ако не излизаш и не срещаш жени, те просто няма как да разберат колко си печен. Едва ли ще дойдат да ти почукат на вратата. Така че преди да седнем да мислим какво не ни е наред и защо мъжете/жените не ни харесват, нека се замислим ние изобщо срещаме ли ги тия хора?

 36. Мисля че Hmiltann е прав като казва “ Зaxвaни ce пъpвo c няĸoя пo гpoзничĸa бeз мнoгo caмyчycтвиe( дa нe e нaдyтa) зaщoтo тaĸивa мoмичeтa нe e тaйнa, чe нямaт мнoгo ĸaндидaти и щe ce paдвaт caмo, чe cи ги зaпpeĸaзвaл. Упpaжнявaй ce c тяx дoĸaтo ce пoчycтвaш гoтoв дa взeмeш тoвa ĸoeтo иcĸaш “

  И аз имам проблем и в момента се упражнявам именно така , мисля че помага до някаква степен да запазиш спокойствие когато си близо до момичето и ти дава увереност понеже се чувстваш на висота. Не всеки тип момичета са за всеки . Мъжът трябв да е на висота , трябва да усетиш че си повече от нея , усетиш ли го твоя е 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *