Колата, има ли значение за жената?

Много пъти с приятели сме разисквали този въпрос, но никога не сме стигали до консенсус!

Въпросът ми е: има ли значение, каква кола караш и какъв мотор?

Заради състезателната ми природа и двете ми коли и моторите ми са огромни и много мощни (Руския и Френския "мускол"), но пък за сметка на това, са гробарски, което ще рече, противни на вид, някой жени ги определят като грозни и отблъскващи!

Говоря за Волга-24, двигател от Газ-53, 5600 кубика, 8 цилиндъра, V-образен, суперчейнджър. Ситроен-XM, 3000 кубика, V-образен, 24 клапана, турбо-бензин. Моторите: Иж - Юпитер-5, Ямаха - Дивершън! И един, който аз съм правил, двигател от Меркюри-2000 кубика, 6 цилиндъра редови, но с него много рядко излизам, спирта е много скъп.

Много малко жени са се возили в колите ми, на моторите нито една! Честно казано, не изгарям от желание да возя някой, но пък било хубаво за имиджа.

Има ли смисъл да си взимам още една кола, BMW или Mercedes? Тези са ми напълно достатъчни, но ако новата и "красива" кола ще ме качи едно стъпало по-на горе в женските очи, нищо не ми пречи да си взема!

споделяне на връзка

22 мнения за “Колата, има ли значение за жената?

  1. Според мен няма никакво значение. Е, зависи от жената, за някои курви това може и да е от значение, но ние не целим тях, нали? 🙂

    Не разбирам много от коли и мотори, но тези звучат изродски. Това е добре! Колкото си по-различен, толкова си по-интересен за жените 🙂

  2. От личен опит казвам ти за БМВ то и Мерцедеса че ще помогнат,колкото по нова е колата толкова по добре… 🙂

  3. Аз моите ги возя в грАдския.. още нямам издадена шофьорска книжка. Нямам оплаквания.

    Не е до колата.. до шофьора е 😉

  4. Хмм аз се присъединявам към мението на ssmotorsport. !00 % съм сиг че има зн…. аз съм на менение че всички жени са „алчни“ (имам и др дума ма няма да я използвам). Абсолютно вс гледат парите на мъжа а колата дрехите и тн са първия признак на това дали има пари или не. Има мн голямо зн например на първа среща разбирате се да я вземеш от тях ако отидеш с едно БМВ 7 чисто ново работата ти е в кърпа вързана, но ако отидеш с някоя лада ще трябва доста да се потрудиш за да я имаш. Особено хубавите момичета вигаги гледат това, за тях $ е мн важно нещо. Всички са така дори да не си признават 😉

  5. един приятел е на 18 и техните му купиха скоро А5 и като излезем от тази машина и всички гледат…И повечето момичета са готови без да говориш много.
    Да имаш хубава кола е един голям + !

  6. Значи, ако целиш да намериш нещо за е****, излизаш с мерцедеса и търсиш материалистични кучки. По чалга заведенията ловът ще е най-лесен.

    Но ако си търсиш сериозна приятелка, отиваш в парка, зарибяваш си момиче и я изпращаш до тях с градския транспорт, което е много по-яко от първия вариант.

  7. Аз и без това като излизам на лов, се придвижвам с таксита! Иначе чичко полицай ми се сърди, че карам пил, и ми пише на една белешка, че трябва да дам парички на държавата, а аз ибягвам да си давам парите заради такива глупости!

    Но пък като излизам с нова жена и нямам намерение да пия излизам с колата, и виждам как критичния и поглед се плъзга по ламарините! Всъщност колите ми са страшно наточени, кожен салон, боя-перла, никел, но са с много екстраваганта форма, нямат нищо общо с Японските „пищалки“! А всички знаем колко много жените харесват „састезателните“ коли! (сложих састезателни в кавички защото за мен, 2000 кубика са направо смешна история)

    Не искам, жена която гледа какво имам в портфейла, но пък като искам само забавления това е варианта! В крайна сметка, ще имам ли полза ако си взема още една кола, или само ще си саздам още грижи?

    Трябва да призная, че от известно време на сам, излизам с материални жени, по-лестни са, и двамата знаем какво ще последва, няма очаквания, надежди, обещания и сълзливи историй! А ако колата, найстина има такова голямо значение, ще съм доста „по-безинтересен“ с Волгичката която тежи 2,6 тона, отколкото с Мерцедес!

  8. Я линкни някоя снимки на тая зверската Волга….много ме заитригува 🙂
    А иначе въпроса е спорен.Някой си падат по скъпите коли, други не.

  9. Значи се сещам за един познат,имаше много хубава служебна Лада Нива и каза на гаджето си(имаше много готино гадже):
    -Айде чакам те с Ладата съм.
    Тя му каза:
    -Ха Лада мен ме возят с мерцедеси.
    -Може да те возят в мерцедеси,ама не ги караш.Отговори пича.
    Според мен зависи,къде от шефера,къде от колата,зависи си от момичето,кое го влече повече.

  10. Да, колата има голямо значение. В жената е заложено да избира Още от първобитния строй жената избира – по добрия ловец, по силния, този който ще донесе повече храна …. Ако приемем, че в сегашното общество жената пак избира …. печели този които ще и предложи материална обезпеченост. Колата е израз на материалната обезпеченост естесвено. Или играчка за мъжа 🙂
    Естесвено има и любов, но любов + материална обезпеченост и стандарт е по- добре, в сравнение само с любов. Хубавото е, че не всички жени искат веднага да се омъжват, т.е понякога не търсят съпруг а нещо друго.

    Но…. Нека да споделя : карах Кадетче 1.3 бензин, произведена 88 или 87 година – никога не сам имал проблем с това , жена не ми е отказвала да се качи вътре. Определено излизам с красиви жени и не сам имал проблем. Колата може и да не е супер – но поне да е чиста. Важно е как се чустваш ти самия. Ако се притесняваш от колата си … тя ще го усети и ще ти го покаже. Отвори и вратата на колата с самочуствие,, все едно каква е и тя пак ще го усети.

    Според мен Най -отвратителното е миризмата в колата. Жени са ми споделяли че има коли в които ти прилошава само като отвориш вратата. Вътре ухае …. Няма нужда да си роб на вещите си, но имайте едно в предвид като ще возите жена. Освен ако не искате да я разкарате бързо 🙂

  11. Много съм съгласна с Lover и Почистване много зависи каква жена търсиш. Я ги снимай тез сладури ще ми бъде много интересно да ги видя. Ама снимките да са и под капака… а за това дали да си вземеш още една кола ако можеш да се оправиш с три и моторите хубаво, но заради жена да си взимаш нещо дето не ти на душата…. 😉

  12. Нямам нищо против руските коли, баща ми още си търкаля жигулата, но въпроса е вие виждали ли сте волга някога? Предпочитам аз да платя таксито , но волга… – с това бих ходила само на село…
    Извинявам се много нищо лично към собственика, просто съм пристрастна! Съгласна съм на трабант, на лада, на варбург, на уазка – да, предубедена съм… за мен това е колата на „баба яга“ – ако имаше кола вместо метла – такава щеше да е!

  13. Сега видях вапроса за смисъла на още една кола – Не, категорично няма смисъл. Да вземеш кола заради жена ….. ми ако вземеш БМВ , а качиш някоя дето иска Мерцедес ? И Мерцедес ли ще закупиш?
    AIG – от известно време обмислям да закупя точно уазка за планина и лов или сузуки самурай – същотото е 🙂 Тогава ще те поканя на кафе 🙂
    Въпроса не е в колата а в подръжката.

  14. Warner, ако ще си копуваш уазка предпочитам офроуд из Рила 😉 – по-интересно е от кварталното кафене.
    За поддръжката и миризмите съм 100% съгласна.
    А за това дали си струва да се купи кола заради жена – виждам че целия блог сме на едно мнение: ще ти се вдигни рейтинга сред скъпите и „умни“ жени, но не мисля, че си заслужава, тях можеш да ги имаш и без кола…

  15. afrodita – Не мога да снимам агрегатите (двигателите) им! Нито една от машините ми не е минала Шуменска комисия, която да одобри преработките, дори лодката ми не е законна! Карам ги със старите докоменти с надеждата, че никой полицай няма да иска да погледне под капака или да се загледа в окачването. Ако искаш ще ти пратя, на Mail или Skype, ако си сигорна, че нямаш нищо общо с полицай и обещаеш да не ги качаш в никакви сайтове! Знам, че звучи глупаво, но акта за такива изделия е колкото, стойноста на къщата ми!

    За това дали ще се оправям с още една кола. Да, разбира се! От дете съм затрупван с железа, нищо не ми пречи да имам още едно!

    AIG – Точно за това говорех, нито една жена не ми харесва Волгата, въпреки огромния двигател, кожения салон, парфюма на Келвин-Клайн, никилираните джанти, а като чуят музиката от вътре погледа им става още по-отврътен. Заради това си купих ситроена, но с него почти нищо не се промени. Можеби аз си падам по грозни машини пък може и жените да нямат вкус, в което се съмнявам.

  16. Здравеи manowar. Съгласен съм със мнението, че колата е бонус ( колкото по – скъпа и по – лъскава) толкова по – добре. Не веднъж съм виждал как матерелистки са се залъгвали по хора дето карат я БМВ, я Мерцедес, я Тойота, я някоя по – водеща марка. Но Почистване е страшно прав. Жени който те съдят по колата са големи материялистки и гледат какво имаш в джоба. ТИ казваш, че не ти трябва такава. Не знам за теб, но мен ако някоя ме погледне в джоба, не се занимавам повече. Като го казвам не отричам, че парите имат значение и са важни.
    НО на въпроса ти дали колата ще е те качи едно стъпало нагоре. ДА тя ще го направи но такива жени са материялистки и не изключено ако някоя те загледа (заради колата ти) да те зареже още същата вечер заради някой с по – добра кола от твоята. Това би било доста гадно. Така, че да вземаш кола заради момиче на мен ми се струва глупаво.

  17. manowar дай mail или skype да направим контакт… /нямам нищо общо с куките и нямам никакво намерение да ги качвам където и да е било/ 😉

  18. Fanatic : Позволи ми да не се съглася за това, че темата е безсмислена. Темата е много хубава и полезна. Нима не е вярно това за колата и жената? Защо да не го дискутираме ? Лично за мен, докато четох голяма част от темите тук, намерих много описани грешки, които съм допускал в отношенията с жените и които съм открил по метода „проба-грешка“. Защо някой да не се поучи от темата, от това което сме преживели вече?

    Да, на мен лично ми харесват екстравагантни коли. Като Волгата например. Колко Волги са в движение в момента?
    Претендирам, че имам обща култура доста над средната относно и колите. Друг е въпроса, че не мога един болт да завия правилно 🙂

  19. manowar не се занимавай няма смисъл. Игнорирай присъствието…

    Относно смисъла на темата, бих казала че е много интересна и не случайно толкова хора се включиха, както и Warner спомена нима има нещо което да не е вярно?!

  20. В повечето случай, колата оказва влияние, макар и жената да не е материялистка ! Друго е, че за к*вите колата е от голямо значение 🙂

  21. Здравей Fanatic. Като чета твоите коментари виждам че като се появиш някъде и започва спор. Този спор обекновено го започваш ти. По това съдя, че имаш проблем с общуването. Както знаеш аз съм психолог 1 курс и мога да се опитам, да ти помогна с твоя проблем. Но ти трябва да го поискаш иначе съм безсилен ( сори ).
    Ако не си съгласен добре. Просто няма да обръщам внимание на заядливите ти коментари.
    Но преди да решиш дали да се съгласиш сети се, че вече ни беше обяснено, че този сайт не е за да се заяждаме.
    Вече ти и НИЕ ( АЗ И ДРУГИТЕ). Имаме 1 предупреждение, нека не се стига до второ.
    И накрая извинявам се ако съм написал неправилно, че бих се постарал да ти окажа малко психологическа помощ доколкото мога.

  22. Има значение. Жените търсят сигурност, а една скъпа кола показва точно това – материална сигурност. Изключителна проява на вкус е реставрирането на подобни автомобили, но го оценявам, защото съм момче и по накякъв начин съм по-близо до колите, отколкото мнозинството дами. Дано не прозвучи обидно, но специално в тази област те са като гаргите и лъскавите неща. Поздрави! 🙂

Коментари са забранени.