Днес да, утре не – момиче, което не знае какво иска

Сега ще ви разкажа моята история. Може да ви звучи познато или не, невероятно но всичко, за което ще разкажа, се е случили и продължава да се случва. Моля ви за помощ защото не ми остана нищо друго, провалил съм се достатъчно и няма на къде повече да потъна.

Всичко започва в далечната 2006, когато се запознах с едно момиче. Още първата вечер си паднах адски много по нея. Всичко беше добре започнах ме да излизаме да се целуваме и всички неща, който по принцип правят една двойка. Така беше около 1 седмица, след което тя ми каза, че трябва да бъдем само приятели, но продължахме да излизаме и тогава попаднах в един омагьосан кръг 1 месец сме заедно 1 месец не сме. Един ден това ми писна след което се скарахме много жестоко, не се бяхме чували близо 2 месеца когато един ден пак се срещнах ме.

Всичко започна отначало да излизаме и тн., но когато отново взе да ми върти номера чисто и просто и казах, че си тръгвам. Това явно беше голям шамар за нея, защото тя просто откачи взе си отпуска от работа, за да е по далече от мен, по цял ден е стояла и плачела. Чак майка и ми звънна да пита какво толкова е станало че тя се държи така. На мен ми стана много сконфузно и отидох да се видим, след което тя ми обеща, че няма да прави повече такива неща и вече окончателно е решила да сме заедно.

До тук добре даже може да се каже, че заживяхме за известно време заедно, защото почти всеки ден аз изминавах по 10 километра пеш само и само вечер да си легна до нея. Така беше цяло лято, когато напусна работа, даже не се прибра в къщи, а дойде при мен.

Даже, когато замина да учи, за жалост тя е студент в друг град, продължих ме да се виждаме много често. В повечето случай аз ходих при нея, като оставах за няколко дни, а понякога седмици, а понякога и тя се прибираше. Всичко си беше супер, чувствах се щастлив, до преди един месец и половина, когато реших да отида да видя и да бъдем заедно на 8 март.

Още тогава разбрах, че има нещо, защото още от врата тя ми каза какво правиш тук, защо си дошъл. Веднага ми стана гадно, тя разбра това и ми се извини прекарах ме няколко страхотни, но още в деня в който си тръгнах започнаха проблемите. Тя започна да се държи някак странно, постоянно беше намръщена и си го изкарваше на мен, въпреки че се чувахме само по телефона, знаех, че нещата не вървят добре.

Една вечер тя ми се обади и каза, че иска да сме само приятели и че при следващото и прибиране, ще излезем да се изясним. Бях покрусен, не знаех какво да правя, на следващия ден тя ми се обажда и ми се извинява, казва ми че не е искала да ме нарани и т.н. че не можела без мен и всякакви такива работи.

След няколко дни отново се чухме и тя започна да ми разправя как някаква нейна колежка се мъчела да я урежда с някакъв неин братовчед. На мен ми стана криво и веднага й го казах, след което тя ми каза, ама нали ние не ходим вече - Ответна реакция затварям телефона - Започнах ме да си пращаме гадни SMS докато един ден не ми се обади нейната съквартирантка и ми разказа, как по цели вечери стояла и плачела заради мен, че ме обичала безкрайно много но била прекалено горда да ми се обади и да ми се извини ОТНОВО защото не знаела дали пак ще и простя.

Това някак си ме трогна и понеже я обичам отново и простих, започнах ме отново да си говорим и споделяме всичко за мен тя беше не само гадже, но и приятел човек от който нямах тайни. Но когато тя се прибра и аз отидох до тях с букет цветя, усетих голямото разочарование, тя ми каза, че не ме обичала повече (въпреки че хиляди пъти преди това го е повтаряла) и че не можела да продължи да си играе с чувствата ми. Не можела да понесе как страдам заради нея и каза че е по добре да не се виждаме повече за да не страдам.

Но, ето че пак всичко започва отначало, онзи ден получих много груб SMS от нея, в който ми пише как иска да ме забрави и да изтрие от спомените си годините прекарани с мен, а днес отново почва да ми кипва защото я е страх ( предполагам ), да ми се обади.

бутони за споделяне

24 мнения за “Днес да, утре не – момиче, което не знае какво иска

  1. Господине, живота си минава. Вземете се в ръце и се дръжте като мъж! Намерете си емоционално стабилна приятелка!

  2. Според мен това момиче иска нещо, което не й се дава. Жените са такива – трябва да гадаеш от какво се нуждаят, иначе просто си променят настроенията постоянно и те мъчат.

    Аз лично не бих са занимавал с такава. Най-малкото ще ми скъси живота и ще ми скъса нервите. Няма оправия! бас ловя, че в началото не си и предполагал, че може да е такава.

    Ако все-пак я искаш – опитай се да разбереш какво й липсва. В краен случай я питай. Това, че дори си е помислила за друг трябва да ти говори, че може и да не знае какво точно иска.

    А от такива жени по-лошо, повярвай ми, няма!

  3. Незнам може би си прав, Lover но наистина няма нищо което е поискала и да не го е получила, всичките и приятелки ме харесват, родителите и също, казват ми че я глезя много, но такъв съм аз добричък.
    А колкото до това което и липсва незнам питал сам я хиляди пъти, а отговора който получавам е – има неща който трябва да разбереш сам -След което всичко е наред до следващя път в който всичко се повтаря А колкото до това какво иска Кой може да ми каже какво наистина иска човек

  4. Моят съвет, ако искаш да я задържиш е да спреш да обръщаш внимание на прищявките й. Прави се, че не ти пука, като ти се сърди или иска да се разделяте. В един момент, ако е човек, че се кротне. Изчакваш я да ти се насърди и ако те иска, пак ще дойде, даже ТЯ ще ти се извинява 😉

  5. Според мен бий й шута! Няма какво да правиш с нея .Мисля че е била и с други и за това са тези номера. не се е получавало и се е връщала при теб ,но това се е мое мнение всички си зависи от теб !

  6. Да, наистина, на пръв поглед изглежда, че е по-добре да се разделите, но когато си емоционално обвързан с някой, това е меко казано трудно. Не му мисли много, наслаждавай се докато ти е приятно!

    Не мисля, че ще проработи някой от горенаписаните съвети, не ни се иска, но трябва да приемем, че ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ, или ги вземаш такива каквито са и им се радваш, или…

  7. Я се стегни бе приятелю! Споделям напълно мнението на „Лудия“ и „Праволинейна“ и то от собствен опит! Подобни са нещата и при мен, точно сега, с тази разлика че сме си в един град, и допълнението че не ми пука! Ама хич не ми пука! Защото наистина трябва да бъдеш себе си, а не да се опитваш да се променяш според прищевки. ПС: Това ще те поразвесели 😉 http://www.NeMeEbe.com

  8. Човек, имах подобен проблем с бившата ми приятелка – накрая след 5 месеца просто един ден ми каза не те обичам вече, до тук сме. Зарязаме, беше ми супер криво, но за 10 дена се появи ново, по-добро момиче от нея което е сегашната ми приятелка. Считай се за свободен, разкарай всичко което ти напомня за нея, поне временно, не го изхвърляи, и се оглеждай за момичето, което пркрива ТВОЙТЕ желяния.

    Късмет.

  9. Едно здраво е…е , един здрав бой , наритваш я като куче да си ходи , сменяш си номера на телефона и си гледаш живота.

  10. Тоя пацо по коментара му виждам,че е голям Ромео :D..Братле незнам как си сега и как са ви отношенията,но според мен погледни теб си.Казваш,че приятелките даже и майка й са ти казвали,че ревала по цели дни и нощи.Помисли какво ти е на теб пич.Тази дълга история на „да бъдем приятели“ или „много те обичам“ просто няма смисъл от такива комедий.Отиди при нея 1 ден излязте и я попитай какво мисли да прави.С теб или НЕ.Може да каже „НЕ“ , но поне ще знаеш отговора,не да живееш в пълна мистерия (y).Сигурно си голям пич,че й даваш шансове до сега,но просто помисли колко те е наранявала..Излезте оредете си сметките (не с пищаци де 😀 ) и започно нов живот с нея или без нея ;]

  11. Ха! Leonidas, как ще стане тая работа като девойката халхабер си няма какво иска и си сменя настоението през пет минути?

  12. Абе пич прав си тука има раздвоение на личността 🙁

  13. незнам какво да кажа причината за да се държи така била много проста страхувала се че некщата ставали твърде сериозни дори ме попита как виждам бъдещето си с нея брак деца и тн. Явно просто не е пораснала още 🙂

  14. Smile, по-нагоре си писал, че си много добричък и винаги й угаждаш на всички прищявки.

    Това е ГОЛЯМА грешка. Жените имат курища прищявки, но когато един мъж им угажда те спират да го уважават. Жените искат мъж, който не им угажда на прищявките.

    А за това, че се страхува че нещата са станали твърде сериозни, да те питам ти смяташ ли че му е дошло времето да се ожениш и да имаш деца? Или просто тя си мисли че нещата са сериозни защото ти си много неуверен в себе си и си готов да й угаждаш само и само да задържиш вниманието й?

  15. просто поисках от нея окончателно да зяживеем заедно. по принцип съм уверен

  16. Smile, такива историйки от типа на „сега те обичам, след малко – не“ и после обратно… не се занимавай по-добре. Дай й един последен шанс. Постави й въпроса деликатно, но все пак съвсем сериозно, ще бъде ли с теб или няма да бъде с теб. Смята ли, че имате общо бъдеще, или не. Ако отговора й е „да“ – й кажи да се хвурляте в дълбокото без да се страхува (ако и ти наистина си готов за това). Ако продължава да не е сигурна, да не е готова, да трябва още да мисли по въпроса, да това и онова, и да не знам какво си – колкото и да ти е трудно ЗАРЕЖИ Я. За твое добро е. Живота е един и трябва да го живеем щастливо, а не до края му да се чудим ще го бъде ли или не. Това е моя съвет. Или – или. Остави я тя да избере. В крайна сметка, тя не е на ясно с това какво й се прави, но по мое мнение мноооого те мотае, а и ти много й се връзваш. Не й угаждай на лигавщините. Не живей заради нея! Живей собствения си живот. Жените искат да са част от живота на някой мъж, а не неговия живот да се върти около нейния. Постави й твърдо въпроса! Ако не успее да ти отговори или каже, че й трябва още време – зарежи я! Само ще ти трови живота докато може и накрая ще си й безинтересен и ще те смени с някой друг. Това е – да или не!!!

  17. И мен така ме разиграваха.Все исках да изясним нещата,все обещания и накрая сложих край без обяснения.Всичко има граници.Не се иамъчвай-пилееш напразно енергия.Не се занимавай с човек,който не отговаря на чувствата ти.

  18. аз сам трагнал по твоя пат човече но те разбирам добре ти не си я оставил защото я обичаш повече от колкото тя тебе.прави каквото чустваш 4е трябжа да направиш не слушаи нокои слушаи себеси.

  19. И мен така ме въртят 1 година. Лошото е, че се виждаме всеки ден. Накрая ми казаха, че няма да станат нещата, след 1 година зарибяване, целувки , сълзи и т.н. Твърдо реших – няма да се занимавам повече, защото ми е под достойството, има много момичета, за които си струва човек да прави жертви. Тази , която описваш пич не заслужава, както и тази с която се занимавах аз. Даваш само шансове, тя си вика – тоя ми е сигурен и накрая те замества с някои друг , ей така под носа ти. Ясни са тея жени, лошото е , че обикновенно са красиви и ни влизат под кожата, такъв е моят случай.

  20. Smile,

    и аз се разправям 5 месеца вече със същият тип емоционално нестабилно и незнаещо какво иска момиче. При теб предполагам, че е от доста повече време, но май ще трябва да го преглътнеш и да даваш напред.

    Почти съм готов и на бас да се хвана, че става въпрос за мацка дето сигурно и 23 години няма, че да се държи така и да се чуди боли ли я или я сърби. Проблемът е, че колкото и да обичаме такива жени, каквото и да правим, колкото и да ги считаме са номер едно, то явно няма да променим нещата, ако не сменим субекта:)

  21. Съгласен съм напълно със Smile. Единственото решение е да се прекрати подобна връзка или да я оставиш само приятелче за секс. Иначе си обречен да страдаш. Затова се огреждай за друго момиче, има много свободни жени, които търсят свестен мъж. не си се намерил на улицита, затова дръж на себе си.

  22. По повод твоята история си позволявам да ти дам съвет. Аз съм жена, а една жена може да разбере друга. Не знам дали ти се е въртяла идея в главата да проследиш това момиче, истината ще цъфне пред теб в пълна сила. За да заживееш с някого трябва да му имаш доверие, да го уважаваш, а от написаното от теб не видях нищо подобно. За да си отговориш сам на всички въпроси просто я проследи

  23. aз caм тpaгнaл пo твoя пaт чoвeчe нo тe paзбиpaм дoбpe ти нe cи я ocтaвил зaщoтo я oбичaш пoвeчe oт ĸoлĸoтo тя тeбe.пpaви ĸaĸвoтo чycтвaш 4e тpябжa дa нaпpaвиш нe cлyшaи нoĸoи cлyшaи ceбecи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *