Не знае какво иска, не знам какво да правя!

Здравейте!

Имам една колежка, дето не знае какво иска, пък може и да знае! Тя е много красива, наистина много красива. Имаше си гадже и аз не се занимавах с нея, докато по време на работа не започна да ми обръща повече внимание, да ми разправя, че между нея и гаджето й не вървяло, че обмисляла да го зареже, макар и седмица преди това купи моя GSM, за да му го подари.

Тогава реших да се пробвам и тя също прояви интерес. Докато бяха гаджета се виждахме от време на време заедно на фитнес. След работа си я карах в къщи, разходки, доста SMS-и. Дадох си доста труд, за да успея да я скарам с гаджето. Е, успях и от тоя момента нататък нещата тръгнаха на обратно. Каза ми, че не иска да има никой. Не е било проблема в мен, просто искала да е сама, щото повече от една година била в затвор.

Докато я прегръщах и целувах по бузата не се е дърпала, но не е и идвала при мен, спря да ми пише SMS-и, само по работа? И преди една седмица ми каза за 3-ти път, че не иска да е с мен, да не си правя надежди. Казах й, ми добре, тогава и от тогава не съм се обаждал, не съм й писал.

Петък работихме заедно, на мен ми беше кофти ден и почти не съм говорил с нея, тя се чудеше какво е станало. Сега аз се чудя какво да правя? Не мога да кажа че я обичам, но съм яко хлътнал по нея, пък и тя не е за изпускане. По принцип ако се съди по бившия й приятел, той беше и е още един ревнив идиот, мисля че обича "лоши" момчета. В началото, като не й обръщах толкова внимание, тя тичаше по мен. Като започна да я взимам от училище, да й подарявам цветя и да й угаждам с каквото мога, се дръпна!

бутон за сайт

10 мнения за “Не знае какво иска, не знам какво да правя!

 1. Виж сега buhobeh, една връзка без внимание, не е връзка. Щом в момента в който й обърнеш внимание тя се дърпа, значи просто нямате бъдеще заедно. Забрави я. Единственото, което може да имаш с нея са елементарни сексуални отношения, използвайки НЛП. Ако това искаш, има си лекции. Прочиташ ги, практикуваш, тя поддава, спиш с нея и до там. Ако те устройва, ок. Ако ли пък не, процедурата е много дълга и не мисля, че си заслужава. Да се държиш на ниво пред нея, да излизаш с други, ей такива елементарни трикчета и то дълго време. Не смятам, че си заслужава да се мъчиш и то за какво? за един силно съмнителен „щастлив край“. Според мен имаш два варианта. Или само секс, или само нищо. За връзка с нея – забрави!

 2. All that jazz аре ако скоро не си си влизал в пощата да влезеш по скоро по възможност че съм ти пратил нещо което искам да видиш и да си кажеш мнението.Дано да видиш това!!!

 3. Няма смисъл да се заниамваш с тъпи ученички, които не знаят кво искат.

 4. Да но когато и ти си ученик като тях колкото и да знаеш какво искаш не става да се занимаваш с какички по- големи от теб!!! Така си е!!….
  Сега има една съоченичка, която само ме разиграва, а всъщност абсолютно винаги когато е била с мен е била радосна било и е мого хубаво… Но явно не трябва да бъдеш себеси, а някой който само да ги върти защото те тфа искат, когато започнеш да я караш постоянно да се чуства добре тя си мисли че е най- голямата богиня..Всъщност за теб е но тъпото е че трябва да се отнасяш с нея гадно и да я маниполираш за да не може тя да ти върти номерца… Такива малки пикли те просто по напред в бъдещето си ще осъзнаят какво са изгубели но тогава ще бъде късно…. Пример: С тази моя съоченичка се държах по на растояние колкото и да ми беше трудно после ест имаше резултат след това се виждахме мн по често и започнах да и отделям повече внимание и тя започна да ми прави номерца…. За това че намерете си момичета които оценят чуствата ви и дори и да ви кажат да си останете приятели забележете дали те поне проявяват някакво уважение към вас, защото една по голяма по зряла какичка би била поне благодарна че ти я обичаш и зачиташ…. А ейтаквис ученички те незнаят кво искат… Те са като дете с калашник и стрелят срещу момченцата без да осъзнават че вършат нещо грубо…. Това за тях е една игра!!! Но бъдете спокойни и знайте, че: Зад хитрите жени се крият заблудени души 😉 !!!!
  Ако кажа не се отчайвайте и продължавайте напред първо че ще бъде изтъркатно и второ че така никой не може да се успокой… Просто повярвайте че един ден всичко ще бъде наред…..

 5. Евалата Daniel, напълно съм съгласен с теб , горките толкова са объркани и боязливи. Но от глупост наистина ни нараняват много и ни губят безвъзвратно .. е един ден като стана по- големички ще се осъзнаят , но ще е малко късни и ще са изгубили доста точни пичове ,а накрая ще се вземат с първия най- слабохарактерен ,който им застане насреща.

 6. buhobeh, в една флирт трябва да има тръпка, неизвестност…. всичко е игра. Тя обича “ лошите“ момчета, защото при тях има изненада … нещо, което и ти можеш да и дадеш.
  Сигурен ли си, че ти си ги разделил? Да не те е ползвала за “ патерица“, защото не е имала смелостта да го направи сама? Не се заяждам, просто се опитвам да ти дам още една гледна точка.
  Помисли и не губи време, толкова жени има… само на теб ти се падат три / по статистика/!

 7. Тук говоря за истинската любов… Ето ви един пример : обичате ли сладко, да нали??? А ще го намразите ли , не нали??? Ами това е и с любовта!!!!! Не може ти да говориш на някоя че я обичаш и наистина да и даваш най-доброто а тя да ти отогваря искам някой дето да ме прави на малко по луда …… То се усеща дали ммомчето срещу теб чуства това което и ти… Много още може да говоря , но самата идея за електронното общуване ме подтисква!!!

 8. На мен ми изглежда, че това момиче съжалява, че се е разделила с приятеля си. Най-веориятно пак ще се събере с него! Така че давай напред и не го мисли много много.

 9. Daniel, първо не съм съгласен, че не може човек да се занимава с какички.. аз самия го правя нон-стоп. С по-малки от мен почти не се занимавам, да не кажа хич! Второто с което не съм съгласен от изказването ти е, че трябва да се отнасяме гадно с жените – просто не е вярно. Номера е там, да се отнасяме страхотно с тях, да им правим комплименти, да ги забавляваме, да ги караме да се чувстват добре, НО! м/у всичко това от което някой конкретна ТЯ, може да се разтопи или разлигави.. или и двете.. трябва да внесем и точно тази тръпка за която говори Hubavelka.. точно за да има интрига и игра. Иначе, нещата стават пределно ясни, няма тръпка, няма желание, няма игра, няма нищо, което да ви обединява.. и тя охладнява към теб, независимо под каква форма.. „искам да сме само приятели“, „не те харесвам“ или просто да се лигави до припадък. Имайки предвид, че ти си този, който е „водещия“ във връзката или бъдещата такава, и си този, който създава емоциите и задава посоката на отношенията ви, значи, щом тя е поела по различна пътека от тази по която ти вървиш, значи ТИ си го позволил! с някоя твоя грешка. Грешката е в теб, а не в нея 😉 Помисли върху това. Ти водиш посоката, а тя тръгва в различна.. кой е виновен?

 10. Много добре BlackDiamond си го казал – грешката най-често е в мъжа. Аз дълго си мислех, че проблемът е в жените, но откакто започнах да схващам нещата разбрах, че грешката в 99% от случаите е била моя. Сега следвам правилото – грешката е моя и трябва да работя върху себе си, за да я поправя. Това е много важно правило, иначе можеш да си умреш обвинявайки жените за всичко…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *