Харесва ме, но поиска да скъсаме

Здравейте свалячи.

Имам нужда от съвет за да реша какво да правя с момичето, което харесвам. С нея се запознахме в Интернет преди малко повече от месец. Писахме си известно време и се видяхме. Нещата се развиха много бързо и скоро ходехме. Около две седмици всичко беше перфектно, но изведнъж тя почна да се извинява, че нямала време за мен (действително учи и работи).

Аз обаче имах едни съмнения, които в последствие се оказаха безпочвени. Преди няколко дни при един наш разговор, въпросната девойка ми сподели, че била мислила много за мен и решила, че тъй като не можела да ми отдели достатъчно време за мен и не била готова за сериозна връзка, по-добре било да се разделим.

Естествено, не ми стана приятно от това, което чух. Опитах се да разбера истинския мотив за това нейно желание, а тя сподели, че ме харесвала истински и затова трябвало да скъсаме. В същото време ми обясняваше колко много съм ѝ липсвал иска да се виждаме. Кани ме у тях, но за момента не може.

Много ще съм ви благодарен, ако ми помогнете със съвети как да подходя към приятелката ми.

социални мрежи

23 мнения за “Харесва ме, но поиска да скъсаме

  1. Ясно почти на всички ни е ясна тази ситуация,значи пич отдръпни се от нея за известно време,но нека тва бъде само привидно.Под това маскирано отдръпване и направи едно кратко разузнаване.Виж дали има някой друга,дали има некви други проблеми,дали те е отсвирала по заобиколния.Просто трябва да праучиш как стоят нещата при нея и ако намериш някъде дупка гледай да влезнеш оттам.Макар че според мен,за такива пичета дет не знаят кво искат не си струва и малкия пръст да си вдигнеш.

  2. sarrion, я ми обясни моля те следната реплика – „Кани ме у тях, но за момента не може“… Че нещо не я разбрах.

  3. Щяла да ме покани в новата кватира.Между другото нещата се промениха,скоро ми изтърси,че искала да бъде сама.

  4. Преди време я бях притиснал и каза,че няма друг.Така,че остава само варианта че се страхува от обвързване.Вече рядко се чувам с други научил съм си урока.Има толкова много жени за да си късам нервите с нея.

  5. Ами това ти самият трябва да си го прецениш – дали има смисъл да си късаш нервите с нея 🙂 Имай предвид обаче, че понякога жените нарочно постъпват така – един вид да ти проверят реакцията – дали държиш на тях и т.н. простотии 😉 Не че са точно „простотии“ в истинския смисъл на думата де…

  6. „Valenc“ Точно на това разчитам.Всичко това да е тест от нейна страна.

  7. Ами какво да ти кажа – не разчитай особено… Нищо чудно просто да не те харесва – бъди подготвен и за това 🙂

  8. Да ти кажа това с времето ми е ясно, въпреки че и аз до скоро се „виждах“ с такова момиче. Още се чуваме 1 пат седмично но само до толкова. Тя работи нощно време аз през денят и колкото и да ме кефи просто няма начин да се виждаме.
    Сам каза жени много за момента не си чупи нервите.

  9. Продължаваме да се виждаме,но отношенията ни са още по странни и от преди.

  10. Не се притеснявай, sarrion 🙂 По-добре да имате странни отношения, отколкото да нямате никакви, какъвто е моят случай в момента 🙁

  11. sarrion: не се тормози излишно , вероятно тя има обяснение, но ще ти го спести. Наслаждавай се на миговете с нея и после не я мисли. Успех 🙂

  12. Вчера всичко свърши,търпението ми се изчерпа.Отново я притиснах зада разбера каква е причината заради която се отдалече от мен но не каза.Сигурен съм,че нещо съм сгафил,но не пожела да каже.Уж обвинява себе си.Да не почвам да псувам но последните две връзки се развиха по идентичен сценарий.Всичко започва много хубаво,но в един момент изпускам топката и всичко свършва.Не мога да разбера къде бъркам.Трябва да го открия проблема и изкореня,защото ще имам винаги същия проблем.

  13. Освен това направих грешката да си призная,че съм влюбен в нея.

  14. Обмислям вариант да я накарам да ревнувам за да се почувства застрашена,че може да ме загуби,но не знам дали ще има желания ефект.

  15. sarrion, приятел като чета всичко това мога да кажа само, че все едно аз съм го писал.Така че потърси си друго момиче и тази ако наистина те харесва и те желае ще ревнува и то без да иска ще ти го покаже.Но ти вече ще си с ново момиче и ще и обясниш нещата как ти си нашравил много опити да се съберете и т.н.Тогава тя наистина ще се почувства виновна и ако решиш да й „простиш“ тя завинаги ще бъде твоя, а колкото до другото момиче по-добре й обясни всичко и ще те разбере.

  16. Torrak прави си човече,това е е единствения вариант,който нарочно отбягвах,но в крайна сметка ще трябва да избера.

  17. sarrion – погледни пост №13 (фаталния…) Той е твой и там сам си обяснил къде си сгафил 🙁 🙁 🙁 НИКОГА НЕ ПРИЗНАВАЙТЕ ЧУВСТВАТА СИ НА ЖЕНА, ОСВЕН АКО НЕ СТЕ ЗАЕДНО ПОНЕ ОТ 6 МЕСЕЦА – ЗАКОН!!!
    Кофти е да ти го кажа, но оттук-насетне нямаш кой знае какви шансове с тази. Дерзай към следващата 😉

  18. Да, колкото и да не искам да го призная си прав Valenc.

  19. Не ме разбирай погрешно – НЕ СИ ВИНОВЕН ТИ! Просто жените искат да им се казват тия неща, когато ТЕ са готови, а ние мъжете невинаги знаем КОГА са готови 🙁 И аз съм я правил тази грешка, и то неведнъж… Не че това ще ти помогне, но – не си сам в бедата 🙂

  20. Единствената ми грешка е ,че съм прекалено добър и чак когато ме изнервят избухвам много.При жените трябва да се пипа твърдо за да няма ситуации подобни на моята.

  21. sarrion : Помисли колко време си загубил в мисли по нея. Като гледам само това ти е в главата. Не искам и да знам, защото всеки е минал този път. Помисли: Ако беше отделил същото това време да четеш и да общуваш с приятни хора с положителни емоции щещеда ти е много по добре. ЗАБРАВИ ЗА НЕЯ. Минало е , и да се върне пак само ядове. Започни да живееш живота си както искаш. Вземи се в ръце и чети. Срещай се с хора. Пътувай. Обогатявай се всеки час. Ставай и тръгвай напред бе.
    Знаеш ли колко е тъпо като видиш едно ново момиче след седмица и няма какво да кажеш щото цяла седмица си обмислял отмъщения за предишната или си плакал или си тъгувал? Ама много е тъпо да знаеш. Казва се деградация. И е факт, че за седмица може да се промениш.

  22. Време е да доложа във блога.Момчета днес всичко окончателно приключи със девойката.

  23. „Време е да доложа във блога“. – радва 🙂

    Добре че поне са свършили мъките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *