Как да накараш момичето да поиска секс

В общи линии това е любимата технология на жените и те с успех я прилагат към мъжете. Именно за това е толкова по-интересно да я обърнете против жените. В тази посока технологията работи също така добре.

Техниката е проста почти до гениалност. Използва се на стадий "позиционна игра" - от тези, които предпочитат такива игри във взаимоотношенията. Твоята игра трябва да има за цел рязко да повиши заинтересоваността на дамата от теб, като възможен сексуален партньор.

Да се изпълни тази техника е елементарно. На този стадий на развитие на отношенията, когато ти се срещаш с нея сравнително редовно, но поради някаква причина още не сте правили секс, ти започни да се държиш странно.

А именно: контрастно редувай своето отношение към дамата от единия към другия полюс.

Например, вчера си бил самата любезност: през цялото време си гледал дамата в очите, държал си я за ръка, предугаждал си желанията й, даже мислите и, смял си се на шегите й, внимателно си се вслушвал в сериозните й разсъждения, охотно и много си разговарял сам.

Но при днешната среща най-неочаквано се променяш, сега ти си самата дистанцираност, отчуждено мълчиш, не обръщаш никакво внимание на шегите й, в отговор на сериозните разсъждения - гримаса, като от зъбобол.

Явно избягваш да докоснеш ръката на дамата, не й подаряваш никакви "целувчици по бузата" за довиждане и въобще - сбогуваш се с нея с явно и видимо облекчение.

Но при следващата среща ти отново си самата любезност! И не даваш никакви обяснения за това, ограничаваш се само с хъмкане и други подобни междуметия!

В резултат на това дамата няма да има представа какво да мисли... Даже и ако ти открито заявиш, че причината не е в нея, а в тебе (което ще бъде самата истина), то дамата така или иначе ще си мисли, че вината е у нея. Загадъчността на твоето поведение до краен предел ще събудят въображението й и възмутения й разум.

"Какво се е случило?" - този въпрос постоянно ще я преследва. "Какво става? Какво направих или казах, та той така да промени отношението си към мен?" - за жената ще е мъчително да търси отговора на този въпрос. Нека се помъчи!

Тя много вероятно ще реши, че в момента ти силно страдаш поради една или друга причина (и от нейна страна ще бъде крайно уместно да ти предложи утеха), или че с нея става нещо така непонятно, нещо такова, че даже мъже, които се отнасят добре с нея, проявяват склонност периодично да я отбягват (дали няма някаква причина, която да накара и обкръжаващите я хора да се отнасят скоро така с нея?)

Финалът, както обикновено, е предсказуем почти на 100%: жената сама ще ти се предложи, само и само да не се мъчи в дълги догадки. Тя ще реши, че в леглото с нея ти ще се отпуснеш и най-после ще й кажеш, какво става...

Разбира се, че нищо няма да й разказваш, за да запазиш игровото предимство и да го ползваш толкова време, колкото поискаш! Тази техника има вариант: ти се срещаш с момичето всеки ден, като се стараеш максимално да я забавляваш, като запълваш цялото й свободно време.

Така продължава седмица, след това ти внезапно изчезваш. Никой не знае къде си. Но след седмица - о, радост! - ти отново се появяваш и без всякакви обяснения завеждаш момичето да си почине на вилата на приятели.

От приятелите на вилата ще бъдеш само ти, или още 1-2 други двойки, но всеки ще има собствена приготвена стая. Погрижи се предварително за добро вино, лека закуска, свещи за вечерята (за презервативите даже и не напомням).

Съчини максимално романтичен сценарий за вечерта и го реализирай: песни на китара, романтични мелодии на уредбата, задължително никой не трябва да ви безпокои. Объркана от цялото изобилие, което е организирано само за нея, твоята дама ще бъде мека като восък в нежните ти, но уверени ръце!

Важно напомняне: това е от методите, които са ефективни само ако дамата вече поне малко е заинтригувана от теб и ако ще съжалява да не те загуби. Честа грешка е използването на метода "близо-далече" в случаите, когато ти просто я отегчаваш.

Колкото и да напомням, винаги се намират желаещи да използват този метод спрямо напълно равнодушно отнасящи се към тях момичета. Това аз възприемам като нежелание да се осъзнае истинската същност на метода. Работата е именно в това, че тя трябва да се интересува от теб вече поне малко, а метода може да разпали чувствата й до желание да легне с теб.

Източник: lover.ru

бутон за сайт

47 мнения за “Как да накараш момичето да поиска секс

 1. Не бях се замислил, че жените наистина го правят този номер. Значи в същност са искали нещо? Странни същества…

 2. Поредната добра статия и полезен съвет! Евала!

  Между другото, скоро пробвах с котвите и разните други НЛП методи – работи 🙂 И аз като верен последовател на НЛП-то, но рядко практикуващ методите, направо се мая на резултатите, които дава 🙂 Много се радвам, че го обръщаш в полза на „любовта“ 🙂 Само така!

  П.С. Сложи оная отметка за следене на коментарите чрез e-mail. Според мен поне ще е по-удобно 🙂

 3. @GaN – Щастлив съм, че сме ти били полезни. Много негативизъм се изсипва върху главите ни (главно от жени) и имаме нужда да чуваме по нещо добро по наш адрес от време на време.

  Жени – ние не сме Ви врагове. Просто търсим пътя към сърцата Ви и помагаме на тези, които нямат достатъчно смелост да тръгнат по този път.

  Гледам, че имаме и голям интерес и активност откъм къртачите в България. Да не подозира човек какви свалячи били… Майсторе, майсторе…

 4. За това, че жените са объркани същества две мнения няма. В някоя статия, ако не ме лъже паметта писахме за това. Но не мога да разбера, като не им е интересно, какво правят тук? Аз бих чел подобен блог за сваляне на мъже (учудвам се, че няма още), но бих си мълчал.

  А какво се получава – чете си момичето и изведнъж чете за някаква ситуация в която е попадала – ха, ама аз съм била прецакана тогава. Вкарва се в някакъв филм и се назлобява срещу всички мъже, наблягам на думата „всички“. И пак трия простовати коментари с обиди и псувни…

  За съдържанието – то беше под формата на книга, която продавахме. Сега я преработваме и публикуваме най-доброто. Имаме и хора, които пишат нови неща. Но ако искаме сайтът наистина да върви – трябва и читателите да пишат по нещо.

  Да споделят опит, истории, съвети. Да стане това един социален сайт и хората да си помагат. Странното е, че имаме над 1000 уникални на ден. Имаме ядро от над 400 редовни читатели. Тези хора постоянно са тук и четат всичко ново. Но защо се страхуват да пишат, да коментират?

  Че може да си измислите име и да сте анонимни. Никой не Ви знае кои сте и от къде сте. Важното е да има диалог и то двупосочен диалог. Иначе всичко е безсмислено 🙁

 5. С риск вече да ти писне от мен ще вляза в ролята на коментатор-анализатор. 🙂

  Няма повече да коментирам жените, наясно си за какво става въпрос.

  Изобщо не е странно, че имате над 1000 уникални посещения на ден, което за България си е много. Това показва, че има интерес към подобен тип материали. Къде е проблема обаче?

  Проблемът се състои от няколко аспекта:

  1) Колкото и да си мислим, че сега сме били много по-свободни, че говорим за секс свободно и не знам си още какво, един факт незабелязано изплува със страшна сила, макар и скрит, а именно – българското общество все повече остава „недое*ано“. Причините за това са много и си е въпрос на цяла статия да се опишат, но това е страшната истина.

  2) Помни, че все още едва 33% процента от пълнолетните граждани в България имат достъп до интернет, като 25% от тях ако не се лъжа – редовно. Процента скача значително като прибавим „тийновете“, но сам разбираш, че в този случай това не помага.

  3) Има ли смисъл да обяснявам кои „типове“ хора са най-често в мрежата и че едва ли баш „дон жуановците“ поне на този етап (всичко е въпрос на време, за жалост не определено), ще седнат да четат и да пишат по сайтове и блогове? Мисля, че ме разбираш какво имам предвид.

  4) Дори някой да има доброто желание, той трябва да се пребори с множеството стереотипи, полуизградени от прехода ценности и не знам си още какво, докато се реши да пише или че може анонимно да пише и т.н.

  5) Новият тип медия. Да не забравяме, че като напишеш нещо, трябва да си готов да посрещнеш „ответния удар“ на коментарите, които може да са всякакви. Трудно е човек да напише какво му е на душата и след това да стане обект на подигравки. Така изглежда само на пръв поглед, докато не се свикне, но това е също една солидна причина, особено когато говорим за този тип материя.

  и т.н.

  Само няма да се отказвате! Имайте търпение и вяра. Малко по-малко ще потръгнат нещата. Трафикът ви го доказва. Вие определено направихте „пробив“ в тази област, така че имайте търпение.

  В заключение да кажа, че все пак това е моето мнение, което абсолютно не означава, че съм прав 🙂 Така да се застраховам аз 😉

  Успех и само напред!

 6. Lover, не ги слушай. Няма нужда аз да ти обяснявам какви объркани същества са жените и как си нямат и на идея какво всъщност правят, защото едно мислят, второ правят, ефекта е нещо трето, а целта им – четвърто. Водят се по течението като … и аз не знам като какво. Айде да не бъдем груби, не всички са така, но доста голяма част са. Така че, жена ако те хули, хич не си го слагай!

  Иначе аз май от създаването на сайта следя статиите, въпреки че не коментирам много много и като човек, който до известна степен е запознат с НЛП, мога да ти кажа, че съм възхитен от начините, по които прилагаш методите на НЛП в тази област. Надявам се да не ги взел на готово, а ти/вие лично да си/сте ги преработил/и. От опит мога да кажа, че методите работят в поне над 95% от случаите, но има едно малко условие. Трябва да си адски уверен! Просто трябва да се прилагат с завидна увереност и работата е 6 точки.

  Много ми се иска в бъдеще да има статии от потребители, които са прилагали методите, които да споделят ефекта 🙂 Даже може аз самият след време да се регистрирам и да опиша някои случки, но трябва да си харесам някои „субекти“ и да работя над тях, че тогава 🙂

  Успех и само в същия дух!

 7. Момчета,какво е НЛП? Хайде и на нас/момичетата,които цял живот си играят с момчета/да помагате с каквото може.

 8. Страхотна статия.Преди да я прочета не бях се замислял че жените наистина го правят този номер.Би било интересно да се види ефекта от тяхната собствена тактика обърнат срещу тях.В крайна сметка трябва да се пробва всичко:)

 9. Знаете ли например,че има два и повече типа жени?Има жени тихи и скромни/скучни/.Има ги и тези които привличат/ инвеститори/,купуват чанти Гучи,ката час си скубят фината перуш и като ги притиснеш спират да снасят.И онези които искрено любят и мразят,дават и вземат с пълни шепи,следват и бягат .А онези мъжкараните,феминиските и фемивисоките,леле колко сме много.Вие момчета какви предпочитате?

 10. ЗАЩО! ЗАЩО ! ЗАЩО използвате тези методи, за да учите хората как да манипулират? Запознатите с техниките,ок, могат и да се досетят ,че ги разиграват финно.А тези които нямат представа, това не е много джентълменско а ??????????????????

 11. @GaN – Много хубаво си обяснил нещата, всичко това ми е напълно ясно и няма какво повече да коментирам. Ще му дойде времето, но дано успеем да го дочакаме. В противен случай сайтът ще замре. Стимулът – 3-8 цента на ден от AdSense, което е смешно.

  @sorinanik – Прочети някой друг материал от сайта, преди да задаваш въпроси: Какво е това НЛП ? Има и други.

  @iofan – Мерси за коментара.

  @sheen – No comment!

 12. Ние от сферата на услугите сме големи любовници бе шефе 🙂 Особено къртачите… Нас жените ни закарват в леглото, не ние тях 😉

 13. Хм – една жена се включва в коментарите. Или на мен нещо не ми е наред, или не мога да си представя, че това някоя имаща в главата си нещо жена би го направила. Нямам и хора в обкръжението, които да са постъпвали по този начин. А все си мислих, че имам добра база за сравнение. Не знам, може и от годините на хората да зависи, но за мое щастие аз не съм попадала на подобен тип отношения.
  Въпреки всичко, написаното само доказва, че мъжете са едни много добри манипулатори :), които по-скоро предпочитат да прелъстят жената колкото се може по-бързо, но не и да изчакат нещата да се случат, когато им дойде времето (е, и аз не съм привърженик на месечна връзка без секс – това по-скоро може да загуби времето и на двамата – ами ако не ми хареса секса с него 😉 )

 14. @Milena – не сме маниполатори. Просто е достра трудно да прецениш какво искате в даден момент. Защото ако реша да чакам „нещата да се случат“ това в повечето случаи е губещия вариант:) Защото ви скимва в един момент нещо друго и край 😉 Иначе ти сама си каза .. месеци с някой без секс? Няма никакъв смисъл по простата причина, че тази част е много важна за една връзка 🙂

 15. Интересно.Само дето в живота винаги има нюанси, а както знаете, те са много важни.Затова ми се струва, че няма как да има правила в тази „игра“. И тъй като съм жена, много ми се ще да ви кажа, че когато в 18 часа искам нещо, аз наистина го искам.Когато в 18.20 искам точно противоположното – отново наистина го искам.Не манипулирам, не лъжа.Сигурно за мъжката психика звучи странно…А тези номера ги оставете…Ако сте открити, нежни и маааалко търпеливи, ефекта, който търсите ще постигнете без да се налага да прилагате номера.

 16. абе, момчета, наистина ли си мислите, че това ще подейства??? Жената нито мисли, нито действа като мъж и съответно не можете да ни прилагате същите „врътки“. Освен това е доказано много отдавна, че на краставичар краставички трудно се пробутват!

  Все пак, трябва да отбележа, че статията и ентусиазма на силния пол ме впечатлиха! Толкова труд! Жалко, че ще отиде напразно… Лично на мен ако ми го направи това някой, на втория ден макс съм го разкарала! И при все, че обичам да имам надмощие ( да съм силна демек) и мъжът да е „needy“. Но от друга страна, ако един мъж не е наясно какво иска (независимо по принцип или конкретно от мен) и ми се държи с недомлъвки и хънкания и мънкия, има само един изход – ВРАТАТАТАААААААААА. Не искам да звуча груба или да Ви обезсърчавам. Но, мъже, ако искате жената да Ви се отдаде бързо – СЛУШАЙТЕ И БЛАГОГОВЕЙТЕ пред НЕЙНИТЕ ПОДСМЪРЧАНИЯ и НАСТРОЕНИЯ, а не й ги предоставяйте Вие… Ние ако искаме нашите си „изпълнения“, ще звъннем на някоя прелъстена и огорчена приятелка, а няма да тръгнем да си търсим мъж.

  Виж, мисля си, че много по-вървежно би било мъжът да се държи като мачо, т.е. директно, грубо, леко арогантно и дори нахално!, също с голяма доза самочувствие, а не да се опитва да ми върти женски (да не казвам други) номера! 🙂

 17. Всичко изписано работи. Лично съм го изпробвал – дава убийствени резултати, ако успееш да съчетаеш всичко 🙂

 18. Добре Действа това със скритата хипноза но кажете ситуацията по – подробно

 19. Lover, интересни теми пишеш и това за вилата съм почти сигурен че ще проработи, но не знам за промяната на настроенията. Може да го пробвам някой път. Що се отнася до стимулите ти ($ от Гоогъл), вземи да сложеш повече банери на сайта по дължината на самата страница или си направи сайта така че дългите теми да са на няколко (по-къси) страници за да се генерират повече импресии и съответно кликове и $.

 20. За мен и колегите не са цел парите, ако бяха – това място нямаше да се развие, повярвай ми.

  И да вдигна центовете от 8 на 16, каква е разликата? Важното е да има там някакви реклами да избиват домейна и Google да ни обича, че го рекламираме.

  Затова няма реклами на главната страница и няма и да има. Затова сегашните реклами са сложени така, че да не се натрапват.

 21. Борянка-калпазанка различни жени-различни вкусове,ти можеш да си падаш по „мачо“ ,други жени може да си падат по по-нежничките мъже.Това,че при теб номера няма да проработи,не означава,че при останалите 3.6 милиарда женски на тая планета няма да стане ;]

 22. хубаво е едно момче да знае как да ухажва , но задължително ли е веднага след това да има полов контакт?! разбира се това е важна стъпка в отношенията , но самият процес , в който е тръпката и играта не е нужно да бъде граден на манипулация! много момчета нямат никаква представа от джентълменство… жалко е , защото като си мислят „ей сега ще и отворя вратата и ще я почерпя в кафенето и вече ще е моя..“ браво за полезните съвети, които давате за рамантичната вечерия и т.н. , но трябва ли през цялото време секс да му е в главата? ако си направил за едно момиче романтичен жест, не би следвало да искаш нещо в замана, не говори добре за него!момента за секс само ще си дойде.много грешно е едно момиче да се приема само като сексуален обект!не ме разбираите погрешно-аз харесвам секса и мисля , че без него не може в една хубава и пълноценна връзка!но момчета айде дайде малко повече старание в опознаване личността на момичето !

 23. впечатлена съм от упорството и ентусиазма на мъжката част, но ако някой ме врътка такива номерца със сигурност е обречен. Не знам някоя жена да толерира „неуравновесено и непоследователно“ мъжко поведение, не се сещам и за жена която сън не я хваща да мисли ..“ми днеска що ме пренебрегна, пък вчера искаше да ме целува“- освен ако си няма друга работа. А стигне ли се до тез въпроси, тя работата е ясна…не се изисква особено владеене на манипулативни техники, за да си обмените течности.
  С други думи гореописаните съвети няма да имат ефект дори при една средноинтелигентна /и уважаваща себе си/ жена.

 24. Лично на мен са ми много интересни тези манипулации, но самата мисъл, че всичко това се прави само за секс наистина е тъжна. Пък и за тази статия – лично мен това полюсно поведение може да ме накара единствено да изгубя интерес към съответния мъж…защото знам качествата си и е въпрос на гордост дали някое момиче ще допусне до себе си мъж, който е несигурен в чувствата си (а мисля, че точно такъв извод може да се направи от горе посоченото поведение…).
  А и като цяло – къде отиде искреността в отношенията? Не е ли по-просто когато се чувствате приятно заедно, да не мислите за това как да ускорите нещата , просто се отдайте на мига с любимото момиче… А когато тя ви почувства достатъчно близък, и когато се почувства готова – наградата за търпението ви ще си струва.
  И най-важното – отношенията ви ще са искрени и ще можете да се отпуснете с нея, вместо да играете роля 🙂

 25. Според мен човек, който практикува тези техники, няма човешко достойнство и лъже първо само себе си и после другия човек… И да, ако си неуверен, самата биологична настройка на жената няма да иска някой слабак до себе си. Има отделни случай на толерантност, но те са измежду доста разумни мъже и жени, които си помагат за да растат заедно.
  Статията е … западно ориентирана, там масите са доста податливи на подобни глупости. Вероятно автора я е превел от някой друг сайт и хайде да зарибим българчетата с малко “ готина “ информация. Ех … има си последствия от глупостите написани в нета…
  Успех на всички.

 26. @Борянка-калпазанка, ако си с такъв характер, повярвай ми, пръв ще ти покажа врата. Няма истински мъж, който да ти играе по свирката, както се казва. Ако някой е готов за единия секс да ти лази в краката…

 27. ццц интересно като жена бих казала че има известна доза истина в съдържахието,а начинът по които е написано дълбоко ме трогна прилича на представителна изватка от не чак до там ефтин прашлясал любовен роман и въпреки всичко това не мога да не обърна внимание на една малка подробност,а именно: малко са жените които могат да се нарекат Дами и е малко оскърбително спрямо това малцинство да слагате всички жени под техният знаменател.За ваше улеснение може би изрази като:“Вашата избраница..“ или “ Вашата любима…“ ,“Вашето момиче…“ няма да ущетят стилът на писане,но и няма да засегнат никои 🙂
  искренно ваша………
  П.С. Жените които знаят какво искат не са ХИМЕРА просто са още по оскъдно малцинство от това на Дамите :)/относно някои забелешки в коментарите:)/

 28. Интересни коментари! Хората са различни и всеки гледа нещата от своя гледна точка. Нали знаете че“за всеки влак си има пътници“! Щи има мъже, които ще прилагат техники , ще има и жени, които да им се вържат. Но никоя искрена и сериозна връзка не може да се гради върху такива манипулации. Мъж, който наистина уважава жената до себе си и изпитва чувства към нея, не би постъпил така. А жена, която търпи такова отношение , няма лично достойнство. Лично аз смятам, че сексът не е най-важното в една сериозна връзка. Не го омаловажавам изобщо, но чак такива тактики…………..Ако обичаш искрено, ще ти се върне и резулатаите ще ти харесат! Ако е просто за авантюрата от страна на мъжете – разбирам отчаяните опити, но ако е нещо по-сериозно – не така!

 29. …..ама ние жените не правим така!!!!…..и е много много малко вероятно да си легнем с някои, който си играе с нас на близо-далече :Д….в момента сме четири момичета и го обсъждаме, като изключим романтиката и всичко останало хубаво в ситуацията, кое му е съблазнителното в тоя метод?????да…….закуската :Д …..

 30. Ами точно в закуската е идеята 😉 Вие да не си помислите, че за нещо друго става дума 😀

 31. Здравейте, аз много съм хлътнал по едно момиче,
  познаваме се от 6 месеца, беше ми колежка но
  сега само си пишем по скайп. След като четох горе
  написаното установих че несъзнателно съм
  използвал тези техники като те са довели до
  извeстна степен до успех. Връската ми с момичето
  е все още само в чат, не съм я виждал от 5
  месеца когато бяхме колеги. Тогаява се
  харесвахме , имаше голяма тръпка и тря ме
  усещаше и аз нея също. Е тя имаше сериозен
  приятел, с който в прочем е с него и в момента.
  Тогава само за три дена един бързо оборотен явно
  сваляч, успя да я раздели с нейнияи и се събраха.
  Месец след това естествено се разделиха.
  Между нас обаче гореше любовта през цялото
  време, обаче аз бях дистанциран заради
  тези нейни не ориентирани смяни на партньори.
  След като напусна работа се разделихме и не
  се чувахме дори по телефона. В един хубав
  ден 4 месеца по късно(преди два месеца),
  тя дойде и ми даде скъпе-а си. От тогава всеки
  ден си пишем, по сред нощ вместо да е с гаджето си
  виси с мен в скайп. Стигна се до там че си пишехме
  любовни романи ,аз променях несъзнателно
  настроението си, два дена бях много мил, а
  после изведнъж два дена ме няма никакъв. Tова
  не го правех по план а просто не исках да
  отмине всичкото хубаво толкова бързо
  и забавях темповете по този начин. А пък
  тя недоумяваше защо го правя и омекваше с
  всеки ден, въпреки че е с предишното си гадже
  и че се имат много сега с него. Бедата дойде
  сега когато мислех че е време да се срещаме
  на живо а не само по скайп. Пратих и послание
  че трябва да прецени кое е най добре за нея
  да не избързваме с необмислени действия и
  поисках да се срещаме, за да може да се опознаем
  по добре с цел, ако се съберем и тя напусне
  отново гаджето си то да бъде обмислено добре,
  а не после да мине месец и да съжалява.
  нейния отговор беше че сме били само приятели
  и че съжалява че е предизвикала чувства в мен
  които са повече от приятелски, и че искала да
  продължим да си пишем и да бъдем приятели.
  Какво да правя сега и къде сгреших .

 32. Здравейте на всички!
  Чета и не мога да повярвам…
  Склонен съм да вярвам , че тактиките за сваляне на момичета, за отношение към тях и подобни неща се пишат от малко или много сериозни и зрели хора (поне на по 18 години).Незнам със сигурност каква е аудиторията на сайта, но мисля че когато се пишат подобни статии, коментари или въобще някакви писания в какъвто и да било форум или просто информационен сайт правописни грешки е редно да не се допускат, предвид използването на родния ни български език, а не на някакъв заместител с латински букви и цифри…Възмутен съм от потребителите на които и да било сайтове, които допускат по повече от 2-3 правописни грешки на текст, състоящ се от 4-5 изречения, в това число може да изключим поставянето на запетайки или удивителни знаци, все пак едва ли всички са толкова добре запознати с фонетични материали от 2-3 клас в прогимназията, но елементарни грешки….
  Предполагам, че ще бъда скастрен с някакъв груб коментар , в отговор на моя такъв, но ще го понеса….
  Благодаря за търпението да прочетете всичко дотук….
  Благодаря и че има подобни сайтове, които освен да развличат потребителите на интернет , могат и да дадат някой и друг полезен съвет на нуждаещия се…

 33. Вижте кво пичове непознавам човек,дето е станал ебач от книгите да четеш да ,да не четеш това е положението.Не на всеки се отдава това нещо дори и на мен,понеже има някаква подсъзнателна спирачка в мен,която търси ем убава,ем свестна.Начи на някой му се отдава да се бие за сто,на друг да рисува,на трети да лъже и т.н.Различни хора разлчини дарби.Та искам да кажа жените и това да им го нагнетиш не е всичко на този свят има много по-важни и съществени работи от това правете това което ви се отдава най-добре пък някоя друга женска сама ще дойде до вас,дет се вика за всеки влак си има пътници.Все пак да кажа на тия дето искат много гнет с жени ще кажа следното:
  -Бъдете пичове на място.
  -Имайте самочувствие,понеже мъж без самочувствие си е жив педераст.
  -Нужно е да си уверен и забавен.
  -И най-важното да знаеш,че ти си единствен,уникален а жени колко искаш по света.
  -Ако някоя пичка те одреже знай- не е първата нито последната.Така,че споко тоя,дет търси намира.
  Живота не е само преследване на курви бе хора,те са помежду другото.Яжте,пийте,веселете се,тренирайте,спете събирайте се с приятели ходете по кръчми и барове па направете един въргал па станете приятели с тия де сте се били,па да ви е весело веднъж се живее.Кво си мислите че кат свалите някоя пичка сте я преметнали понеже сте големите играчи не тя ви е метнала-харесала ви е (щото ако не ви е харесала няма как да се запознаете и прочие),черпили сте я и накрая кво „Къв съм играч как я метнах тая“не пичове тя ви е метнала щото сте я черпили това онова и нкарая сте я опънали щот на жените им се ебе повече.
  Бъдете себе си,живейте собствения си живот така както вие искате да си го живеете а не хората,нормите и правилата да ви казват какво да правите.
  Това беше от мен.
  БЪДЕТЕ СВОБОДНИ ВЪВ ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ.

 34. „Съчини максимално романтичен сценарий за вечерта и го реализирай: песни на китара, романтични мелодии на уредбата“

  Стига ве, пич. Ще се гръмна вече. Пак ще кажа, че статиите са полезни и интересни, ама какви са тея песни на китари, мелодии на уредби :d В кой век живеем все пак 🙂 Като чета статиите си мисля, че са писани от човек на възраст над 50 години, но пък Lover определено не е на толкова. Та кой точно ги пише не разбрах. Споменахте и за някаква книга. Кажете как се казва, с удоволствие бих си я купил. Ще се радвам и да ме насочите към друга литература наблягаща на основите на самата хипноза. Не ми трябват конкретни примери за дадена ситуация, а обяснено възможно най-точно и ясно как възниква процеса хипноза, ако изобщо така се нарича. Какво представлява той. Различните похвати и способи. Кога точно разума или съзнанието, подсъзнанието(кое от всичките?), се поддават на внушения или са лесно манипулируеми. Моля препоръчайте ми такова четиво, но все пак на разбираем език, че с тоя осми клас за никъде не съм 😀

 35. мили мъже, без ни най-малко да се опитвам да ви уязвявам или да се заяждам по какъвто и да било начин, искам да отбележа, че вашата голяма драма на живота е, че се опитвате бързо да ни вкарате в леглото, но пък не искате и сте отвратени от жени дето се дават лесно…хем боли, хем сърби…и като казвате, че ние не знаем какво искаме и търсите начини да ни преборите, не мислете, че вие в нашите очи сте по-малко странни и неразгадаеми същества, чиито настроения и разнопосочни сигнали са особено лесни за интерпретиране…не претендирам да съм референция, може би има жени на които такова поведение действа безотказно, на мен обаче не, то по-скоро ме обърква, озадачава и не знам какво да мисля, но пък и първото, което помислям не е я, да му пусна, та да видим какво ще стане… белким сексът го направи по-постоянен…напротив, едни мъж ако иска да си легне с една жена, трябва да знае какво точно иска и как да го вземе, как да накара една жена да го пожелае…дори аз да съм го пожелала и да съм инициирала секса и всичко, той да ме накара да се чувствам така, все едно не аз съм го потърсила, а той мен, за да не ме кара да се чувствам неудобно и неловко…ще ми е интересно да прочета други женски мнения, за да кажат жените дали тези маневри им влияят…може би жените не биха си го признали, дори да работи, не знам…
  а представяте ли си, ако всички започнат да влизат тук и всички си научим номерата и почнем да ги прилагаме едни срещу други 🙂 ще стане забавно…и неефективно…но ако прекалено много започна да чета статиите тук, накрая ще започна да анализирам всяко мъжко поведение под лупа и да се чудя каква ли тактика ми прилага този път… 🙂

 36. Тази техника,която я публикувате съм я изпитала на гърба си и ми донесе много ядове и нещастия. Но пък човекът, който беше с мен се забавляваше страхотно. Донесе ми само болести и нещастия. Бъдете себе си. Не слагайте маски. Истинско доброто момиче ще Ви оцени. Тази техника е за хора претърпели разочарование от първото си момиче. За това плаща следващото и то с живота си.

 37. Ах как ме хвана яд като прочетоох статията.Бившата ми приятелка се държеше по същия начин!Ех твърде късно е вече!

 38. Абе незнам ма мн дълга история братче аз още на 1ва среща макс 3 и се приключил :)))

 39. Ще кажа нещо единствено от свое име – прилагането на тази тактика единствено би ме убедила, че човекът насреща е емоционално нестабилен или просто не изпитва нищо към мен и по-скоро би ме изстреляла в точно обратната посока, каквото и да чувствам към него…

 40. Според мен както пише по-горе 1-вата среща си мил, забавен и т.н. 2-рата си дистанциран, мълчиш и т.н. ами сещате се, че го има варианта да няма 3-та среща нали (в повечето случай)?

 41. Здравейте момчета, бих искала да ви попитам ако вече сексът е факт и то няколко пъти, след поредната сексуална страстна вечер младежът изпрати съобщение във фейсбук „беше много приятно снощи“, жената му върне отговор „радвам се“ и той не отговори и не й се обади повече какво значи това? Ситуацията е следната…..колеги, младежа е десет години по-малък от жената, младежа е обвързан, жената е свободна. Виждат се рядко, но вече от половин година. Жената е дръпната, сложна и знае какво иска. Всичко е само секс. Комуникацията е била главно в писмен вид, но след тази нощ и думите на жената „радвам се“, кореспонденцията секва. Причини?

 42. Евала на мацките.В един момент ни обясняват ка трябва да се държим с тях,а в следващия обясняват 4е в рамките на 20 минути, могат да искат съвсем друго , от предишното.То си е ясно 4е и вие не знаете,какво искате,но да не ставам лош 🙂 .
  Сега относно този метод , който“‘ Lover “ е написал.Допреди седмица правех то4но същия метод , с из4езването и на нея хи4 не и беше готино,но си я глождеше така да се каже защо го правя 🙂 хаха ,много щурави идеи могат да се измислят, но има нещо по важно. За какво го правите дали сте сигурни 4е е само за секса,защото след това неможе ве4но един и същ номер ,понеже ви давам гаранция 4е е до едно време.А И ИМА НЕЩО МНОООООГО ВАЖНО! Ако е само желанието за секс ,просто и го покажете ,или кажете ,живота бняма да ви се свърши и на двамата,така 4е ако искате си въртете номера до безкрай ,желаете ли се пак ще се стигне до секса 🙂 ако ме разбирате , за какво ви пиша , макар и грубо да зву4и с извинение към дамите (СРАМ П*ТКА НЕ Е*Е) .Стегнете се мъже и бъдете такива каквито сте ,защото в противен слу4ай ако се вкарвате в много роли сами ще се издадете.УСПЕХ ВИ С НА4ИНАНИЯТА И ,КАКТО НАПИСАХ ! ПО СМЕЛО ! НЯМА ДА ВИ УХАПЯТ … Е САМО НЯКОИ ДЕ :)) .

 43. Работи!!! Много съм ви благодарен и сега приятелката ми споделя повече !!!
  (Smile)

 44. Ще опитам, ама съм почи сигурен, че няма да стане при мен. Такъв страшен задник съм и с жените, и с приятелите си, че не е чудно че съм си все сам. Единственото странно е защо приятелите ми продължават да ме търпят 😀

 45. Не го знам дали работи този ваш метод г-да , но мене лично не ми допада и не ми се вписва в стила. Аз лично в подобна ситуация ( да съм във връзка с дадено момиче и то да ме държи на сухо без видима причина) бих си поискал 1-2 пъти след отказ бих и обяснил , че мъжете имаме нужда от секс, двамата не сме 7мокласници, а сме уж зрели хора,ако продължава така нещата няма да се получат.В тая ситуация най-вероятно тя ще се понамръщи ще направи 1-2 сцени да види дали ще и мине номера, но после ще звънне после ще звънне понеже ще се усети че номерчето не и е минало. Тия работи със секса и отказването на секс са си обикновенни женски манипулацийки. Едва ли не да се чувстваш „богопомазан“ и да се чувстваш „че си и дължен“ понеже е решила да си отвори краката за теб и след време ще те изнудва „Ако го направиш няма да има секс“ и т.н. А друг е върпоса че подобен тип момиче дето от самото начало си показва рогата и се мисли за някаква божествена принцеса, която ти прави услуга като прави секс с теб, най-вероятно ще ти донесе повече главоболия отколкото удоволствия.

 46. „А друг е въпроса че подобен тип момиче дето от самото начало си показва рогата и се мисли за някаква божествена принцеса, която ти прави услуга като прави секс с теб, най-вероятно ще ти донесе повече главоболия отколкото удоволствия.“
  iv4o, много си прав, братче! Не пожелавам на никого да попадне на такава „принцеса“! По-добре човек да се откаже още в началото, отколкото да губи време и чувства.

 47. За жените много неща са нормални, които за мъжете са ненормални.
  Един мъж, за да хареса една жена, първо трябва да я поиска сексуално.След това може да я поиска и за гадже,съпруга и т.н.Но без секс за мъжа няма тръпка за нищо след това.
  Просто такъв е живота,така са устроени мъжете.

  Пълно е с изоставени жени,с изневеряващи мъже „ох той ми изневерява!!!“. ама ти се сети,че имаш мъж, а ?
  Не казвам,че мъжете не са виновни,но в повечето случаи, липсата на комуникация + любов + секс води до тези неща.А това става по вина на жената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *