Първата ми връзка с момиче

Запознах се с едно момиче края на лятото, излизахме няколко пъти на разходки, кафета и т.н, но така и не събрах смелост да и предложа. Винаги имаше някой с нас. Почти не оставахме насаме. След време разбрах от един приятел, че тя няма вече същите чувства към мен.

Няколко дни спряхме да си пишем след това и написах, че ми е ясно какво става и че може да си останем приятели, но тя изобщо не ми отговори. Минаха почти 3 месеца, а преди няколко дни получих съобщение от нея. След като отговорих си писахме 2-3 дни и вчера получавам съобщение от нея, че не може да забрави всеки миг с мен как съм бил до нея и че ме обича.

Просто не можах да повярвам на написаното и не знаех какво да отговоря. След това ме помоли да излезем на бар. Съгласих се, как да и откажа, аз още я обичам. Отидох, тя беше с нейната компания. Нарочно се направих, че не я виждам и я подминах. Тя ме видя и ме настигна, и ме помоли да отида при нея по-късно. Аз се съгласих естествено.

Отидох по-късно при нея и защо отидох цяла вечер едно момче от нейната компания танцува с нея, сваля я и т.н като погледна към нея почва веднага да се дърпа от другото момче. По едно време останахме насаме предложих и да танцуваме - тя ми отказа. Стана ми тъпо, признавам си. След малко тя си тръгна и дори не ми каза чао.

Не разбирам пак аз ли съм направил нещо. На 18 съм - това е първата ми връзка с момиче. Повечето от вас ще ме помислят за задръстеняк, но съм доста срамежлив и винаги ме е било яд на това. Кажете ми какво да правя, как да постъпя?

споделяне в социални мрежи

2 мнения за “Първата ми връзка с момиче

  1. Пич това дори не мисля че е връзка съжалявам ама момичето ти не става..дори не ми изглежда на нивото ти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *