Имам проблем с първата връзка

На 18 години съм, а преди седмица за първи път си хванах гадже. Скромно момиче е. Притеснява ме факта, че изобщо не ми звъни. Ако аз и звънна вдига, ако и пиша - отговаря, но ако не съм и писал известно време със сигурност тя няма да е първа.

Притеснявам се, че ме използва или че не иска да е с мен. Също така ме е страх, че ако само аз и звъня, да не стане като натрапване всеки път. Дайте съвет и ако може без подигравки.

Мерси

споделяне на връзка

9 мнения за “Имам проблем с първата връзка

 1. Изглежда момичето ти не е много сериозно. Дай повече информация – тя какъв човек е, на колко е, как се запознахте и по какво разбра, че ходите?

  Може да е уплашена от предишна връзка и да се пази от влюбване. Може и да си е такава – проклетия и по-добре да се отърваш. Много са факторите!

 2. Вие да не си говорите само по телефона и по скайп? Не знам как разбираш, че е скромна, но по принцип скромните са притеснителни .. а ако е притеснителна оправдава факта, че не ти се обажда 🙂

 3. Това с необаждането й е много сложно. И да ти дадем някакъв съвет, най-вероятно, ще се оплетеш, така че, най-добре е да си продължавате, както можете, а накрая да си извадиш поуките от отношенията ви. Това е най-доброто, което можеш да направиш.

 4. Ако искаш да бъдеш с нея, карай както до сега тук и аз незнам как да ти помогна. Както казаха колегите по-горе всичко зависи от човека.

 5. Има ли валчер? Да не са и спрели сметката?
  Може да се притеснява да говорите! Има такива жени, както и мъже. Страх ги е, че може да не могат да завържат разговор. Притесняват се, че няма да имат какво да кажат и страха от неловкото мълчание ги спира да званят!
  Също така може да се прави на отворена и да те пробва. Ако ти и званиш значи найстина много я искаш и тя се чуства сигорна. Един вит прави се на недостъпна!
  За това дали тя те иска или не можеш да съдиш само по това дали ти звани. Следи отношението и към теб… Примерно аз не званя на приятелката си! Правил съм го 3-4 пъти и съм и прартил 2-3 есемеса! Просто не искам да й званя. За какво ми е да я притеснявам. Тя примерно е на киафе с колеги или приятелки, аз и да й звънна няма да може да ми обърне внимание!

  Като не ти звани просто го приеми има и такива хора който не званят!

 6. Да анализираме нещата..
  „На 18 години съм, а преди седмица за първи път си хванах гадже.“
  Щом си на 18 и чак сега си хващаш гадже за пръв път, значи не си особено отракан, обигран и т.н..
  Щом това момиче се е хванало с теб значи и тя няма да е кой знае колко отворена (поне аз така си мисля).Не върви тя да има разни сериозни връзки и да е напред в играта, а да се хване с някой напълно начинаещ 🙂
  За това нека изключим това „може да се прави на отворена и да те пробва“.Освен ако не е решила вече да се държи като другите момичета и да използва теб да си вдига рейтинга.
  От това, което пишеш ми изжледа, че си срамежлив и тя също е срамежлива.Станало е нещо като „много те харесвам!Искаш ли да има нещо между нас / айде да станем гаджета / “ тя си е помислила малко и ти е казала „добре“ .. Така че според мен няма к’во да я взимаш на сериозно.. както каза БлякДаймънд извади с поуките от станалото и продължавай напред.. Може би не ти трябва сериозна връзка.. И преди да се разделите гледай да си правил секс с нея, щото само да се занимаваш да и звъниш, да и пишеш, да излизате и т.н. и ако се окаже, че просто те е използвала ще е кофти, ако не сте правили секс : ) Ако си правил поне си взел к’вото трябва от нея и ти е все тая защо е постъпила така.. 🙂 Знам, че мнооого хора няма да са съгласни с мен but I don’t care : )

 7. edinteener ако имаш малко повече смелост веднага ще ти препоръчам една тактика ,с която винаги съм спечелвал вниманието на желания от мен обект даже и много повече.

  Значи виж сега.Тя е момиче.Има приятелки.Тяхното мнение е най-важно и може да бъде най-големия ти проблем и същевременно най-голямото оръжие.Нека с теб го направим оръжие.Независимо какви са тези приятелки – дебели ,грозни ,тъпи ,досадни и т.н. ,пренебрегни тези факти и без 70% от жените са такива.Нас ни интересуват остатъка ,а в твоя случай твоето момиче.Опитай се да спечелиш приятелките й.Направи им великолепно впечатление.Една по една , не наведнъж в никакъв случай.Накарай ги да й се хвалят пред нея колко си прекрасен.Прави за тях всякакви жестове ,бъди забавен ,заинтригувай ги , дори ако си смел явно ги сваляй без да ги стреснеш ами елегантно – все едно ги сваляш ама няма как да те имат никога.Действай и в момента ,в който тези момичета започнат да говорат пред нея ,тя става твоя , но не само за внимание и за желаните досега от теб неща ами изцяло и буквално твоя ще можеш да си правиш с нея абсолютно каквото си поискаш , все пак ще си най-големия в очите на хората от нейната среда.От опит ти казвам действа неимоверно много.Кураж и опитай.Освен да станеш изключителен в очите на хората не виждам какво ще изгубиш -момичето което не ти обръща внимание не си струва така или иначе – превърни я в огъня горящ по теб.С теб сме !!!

 8. Majestic -добър съвет!
  А по темата- Ми пич и мойта мацка в началото не ми звънеше,разправяше че и било неудобно щот едва ли не си нямала друга работа та само да ме притеснявала.Та звънях и аз тя мн рядко да ме е потърсили,но сега си ме търси съвсем нормално. Аз предположих ,че просто и е трябвало време да се поотпусне!

 9. Здравейте.

  Моя съвет към теб е да не се притесняваш. Това че не се чувате често не е толкова лошо. Другия вариант – да се чувате непрекъснато също не е толкова добър. Имам един приятел който си има приятелка и повярваи ми всеки път като се видим няма и пет минути и му звъни телефона и веднага нашия разговор бива прекъснат. Така се случва редовно и не е особено приятно. Трябва да има баланс според мен във отношенията между хората. А този баланс се постига със времето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *