Неопитен съм, губя я…

Здравейте. Реших и аз да пиша някъде за проблема ми и съответно да получа съвети. Значи ние сме гаджета от месец и половина. Бяхме си добре. Поговорихме си за това, че аз съм неопитен и я помолих да бъде търпелива. И всичко беше ОК, но след първия месец на сам не се срещахме.

Тя не идваше на училище и един ден аз реших да ѝ пиша да се видим някъде, където и е удобно. Тя ми отвърна, че е болна и че има алергия.

На следващия ден тя ми писа, че не е честно спрямо нея и че се е опитала да изтърпи всичко това. Съжалява, че ме е подвела така и че трябва да си дадем време и пространство. Аз я питах в какво греша, да се опитам да се поправя, но тя не ми казва. Сега вече не знам какво да правя и се обръщам към вас и чакам съвети.

П.С. Нямахме първа целувка.

сподели бутон

5 мнения за “Неопитен съм, губя я…

  1. Здравей. Първо на колко си години? В кое си неопитен? В половия акт или във връзката? Но това, че казваш, че сте нямали първа целувка ме надвежда над мисълта за липса на опит в областта на връзката. Та, нека проспуснем това. Много зависи от характерите ви. Като цяло вие трябва да сте в хармония. Случва се да има драми /леки/, но това не е причина за раздяла. Ако тя е по-разкрепостена, а ти по-срамежлив, това обяснява нещата. Тя иска момче с което да прави нещата заедно. Да излизате, да не криете връзката си, романтични вечери, секс… Ще следя темата, но отговори на някои въпроси, ще бъде от полза.
    -На колко сте години?
    -Имал ли си предишни връзки? Ако отговорът е Да, то колко дълги?
    -Най-разкрепостеното нещо, което си правил с момиче?
    -Девствен ли си? А тя?
    -Какво харесвате? Общи интереси?

  2. Ние сме на 14,нямал съм преди други връзки,малко съм срамежлив.Това обяснява другите въпроси.Тя не е девствена а аз съм и нямаме много общи интереси.

    П.С.-Съжалявам ако не сте ме разбрали но не мога да се изразявам хубаво в текстовете които пиша.

  3. Моля? На 14 и вече не е девствена? Еха, аз съм две години по-голяма от нея, имам сериозен приятел от година и няколко месеца, но все още не сме прибегнали до тази важна стъпка. Та настрана това, но мислиш ли, че си струва? Нямате много общи интереси, тя бройка момчетата, ти си свито и предполагам добро момче. Иначе има доста начини по които може да я спечелиш. Просто разбери какво харесва. А ако искаш да си с нея, само за да имаш връзка – няма смисъл. Аз например би ми харесало ако сме с момчето насаме някъде на пикник с бурканче нутела и пакет солети. Не знам харесват ми разходките, природата. Красиво е някак си вътрешно. Продължавам да следя темата. Да попитам обича ли книги? Мога да ти препоръчам някои като подарък.

  4. Според мен си е намерила някои батко, който това и чака. Щом не ти казва причината за която иска време и пространство и се обяснява като грешник в църква, то е повече от ясно.

  5. По-добре забрави това момиче щом е на 14 и вече не е девствена.Незнам какъв съвет да ти дам само едно ще ти кажа ако те зареже изобщо да не ти пука има и други момичета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *