Нещо като проблем – изпразнил съм се, без да разбера

Здравейте 🙂 Мисля че имам проблем, но не съм напълно сигурен за това реших да пусна една публикация!

И така да карам на право, ходя с едно момиче вече повече година. На 19 съм, а тя на 17. Имал съм много връзки досега, но тази не е като другите! Проблемът е там, че от както съм с това момиче още от самото начало забелязах, че само като ме докосне моят Ф16 вече е във въздуха.

Досега съм бил с много момичета, но такова нещо е нямало дори и със тези дето съм спал! Добре, хайде то това не ми е проблема, най важното, за което написах това е, че с вдигането на моя Ф16, не само се вдига, а и ми цапа боксерките.

Правили сме го милион пъти, както ви дойде на акъл, но пак не го преодолях продължава да е така. Първо мислех, че е нещо временно, докато свикна с това момиче. Но 1 година мина и все още сам като Ф16 при докосване или целувка, да не говорим за други работи. Т'ва, хайде добре, ама от както съм с нея забелязах, че като си сваля боксерките имат малки петна от предеякулационна течност, така мисля, но може ли да не е, и да бъде някакъв проблем?

До преди да я срещна нямах такъв проблем, не знам - не ме е срам, че ми става, срам ме е, за това, че имам чувството, че съм се изпразнил, без да разбера 🙁 Помогнете! Може ли това да е някакъв проблем или не! 😐

бутони за споделяне

Едно мнение за “Нещо като проблем – изпразнил съм се, без да разбера

  1. Няма от кво да се притесняваш 😀 Сам го каза това е предеякулационна течност и точно тя цапа гащите. Аз лично си мисля , че няма човек на тоя свят освен ако не е болен от нещо , който да не разбере че е свършил все пак когато стигнеш до тоя момент получаваш невероятно удоволствие и спазми и в последствие твоя ф16 отива в базата за кратък престой и презареждане 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *