Да рискувам ли да правя секс с нея?

Здравейте,

Ще се опитам да бъда кратък. Докато бях студент дружех с една колежка. Сприятелихме се. Даже се държахме като много близки приятели, едва ли не най-добри. Винаги ми е била симпатична.

Самата тя не е българка и това ме интригува още повече. Имаше приятел, но не само затова не исках да опитвам нищо. Даже допреди месец бяхме скарани, защото я бях махнал от приятели, сещате се в кой сайт 😉 .

Спомням си, че една вечер бяхме сами в стаята ми, пихме вино, тя лежеше на леглото ми, гледаше ме. Не се вкарвам във филма, понеже имам склонност и се пазя.

Нямам чувства, в смисъла на романтични. По-скоро някаква привързаност, а другото е сексуално привличане. Искам да правя секс с нея. Бих рискувал, не е като да ме е страх, но ще бъде кофти, ако тя се почувства зле!

Какво ви е мнението?

социални мрежи

Едно мнение за “Да рискувам ли да правя секс с нея?

  1. държанието й само приятелско ли е? усещаш ли тя да спазва дистанция? можеш да опиташ, но внимавай… започни с много, ама много леки намеци и наблюдавай нейната реакция!!!
    аз съм момиче и един мой приятел постъпи точно като теб… отказах му доста грубо, за което винаги ще съжелявам..просто дори аз самата не осъзнах как реагирам в съответния момент.. в момента сме отново приятели, но винаги ми е неудобно, когато говоря с него просто заради начина, по който съм го накарала да се почувства..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *