Искам да я направя щастлива

Здравейте, става въпрос за едно момиче, с което живеем близо един до друг на няколко къщи разстояние. Преди 1 година с нея изобщо не сме си говорили дори не сме били приятели. Един път тя беше много наранена от един мой приятел, който я подтикна да се влюби в него и след като прави секс с нея я отряза. Тя започна много да употребява алкохол от мъка, а е само на 16. Аз съм на 18 и също обичам да си пийвам от време на време. Така започна и нашето приятелство по барове и дискотеки, въпреки че се познавахме и преди това.

В началото за мен беше просто момиче, с което си правехме купона и беше добра компания. От 1 месец нещата са по-различни приятелството се задълбочи и сме си споделяли всякакви неща. Тя на мен за всеки следващ, който я наранява. А аз на нея за едно момиче, за което бях направил много романтични жестове - бях написал песен и така нататък, но тя не го оцени и не се получиха нещата с нея (с момичето, на което бях писал песен). И някак си сме все по-близки приятели.

А един път, когато я видях да плаче отново заради някой, който се беше подиграл с нея, направо сърцето ми все едно се разкъсваше, а когато я видях да танцува с друго момче и започнах да изпитвам ревност, разбрах че тя за мен вече не беше само приятел. Обичам я! Тя е много изстрадало момиче и заслужава да бъде щастлива.

Когато преди 1 седмица и разказвах за моите проблеми, тя беше толкова ядосана защо онова момиче не е оценило това, което съм направил за нея, а също така ми каза, че свестните момчета като мен са малко. Флиртуването с нея ми се получава, но все още не съм я целувал и не съм и казал как се чувствам.

От една страна много искам да ѝ кажа и ако тя изпитва същото към мен да дам всичко от себе си тя да се почувства на седмото небе, но от друга се страхувам да не се отдръпне и да я загубя като приятел понеже съм прекалено привързан към нея. Не знам как да постъпя. Моля за съвети като се има в предвид, че не искам просто да спя с нея, а наистина я обичам.

бутони към социални мрежи

2 мнения за “Искам да я направя щастлива

  1. Здрасти,
    Моя съвет като за начало е да не се привързваш към нея. Бъди себе си, независим, радващ се на моментите когато сте заедно. По този начин няма да си вкарваш негативни мисли, ревност и песимизъм, а дори напротив. Прави неща за нея, дарявай я с усмивки и следи за обратната връзка, която ти дава. Сиреч, дали ти дава сигнали и дали те допуска до себе си.

  2. Знам какво е да обичаш някой и да те е страх да си признаеш.Когато обичаш някой човек и се опитваш да се правиш , че такова нещо няма пред него ти самият се нараняваш и страдаш.Затова моя съвет е следния:

    Аз спечелих моята приятелка с нещо подобно , което ти си направил с песента.Разликите са две –> Аз започнах да обработвам момичето почти веднага щом се запознахме. Другата е че аз и лепнах на вратата романтично писмо (което няма да споделям , защото е лично) , което поставих в плик , а на плика залепих и една червена роза. Общо взето с това си действие и няколко кафенца в приятни разговори успях да я спечеля. Но едни такива действия винаги могат да имат обратния ефект и да изплашат момичето. Ти я познаваш най-добре от всички и би трябвало да можеш сам да прецениш какво да направиш.

    Моят съвет е действай пък ако не се получат нещата ще страдаш , но не толкова колкото ако си мълчиш !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *