Как да го направя за пръв път?

Здравейте,

Казвам се Георги. На 15 съм, 9-ти клас съм. Имам малък проблем. Всички в класа ми разправят как са правили секс, а аз още съм девствен. Тъпо, а?

Проблемът ми е, че не мога да си го представя. Как да го направя за пръв път? Ако може някой, да ми помогне.

бутони за споделяне

2 мнения за “Как да го направя за пръв път?

  1. Какво значи как да го направя за пръв път? Харесал си момиче дали специално или не за теб това вече зависи от теб самия !

    Има много различни ситуации , в които можеш с дадено момиче да правиш секс нека да ти опиша няколко такива.

    1.Момичето е девствено като теб. Освен ако не и си е **** като на заек ще срещнеш известни проблеми докато я вкараш в леглото , за да правите секс.За целта трябва да и покажеш , че държиш на нея и че няма от какво да се притеснява.Всичко става с много приказки и уговорки поне при мен беше така когато го правих за пръв път.Когато аз го правих за пръв път ми отне доста време докато аз самият пък и момичето с което бях се навием да направим тази стъпка.Когато стигнахме този момент взех алкохол но не за да се напием до припадък ами просто за да се отпуснем и да не се притесняваме толкова поговорихме си в нас пийнахме слушахме музика и в последствие нещата се случиха.Но знай че момичетата ги боли ако им е за пръв път … може да има кръв може и да няма и трябва да си много нежен,внимателен и винаги да я питаш така как е , боли ли те да продължавам ли и т.н. Може дори да се стигне до отказ от секс защото много я боли ( един приятел имаше този проблем при първия си опит) но дори това да се случи ти не трябва да се притесняваш ще стане от втория път.

    Другия вариант е да срещнеш момиче , което вече го е правила и знае как стоят нещата. Няма нищо срамно в това да си девствен. Можеш да и го признаеш и тя ще поеме нещата в свои ръце. Ако си много изнервен можеш да удариш 1 малка чашка за да се отпуснеш 🙂 . Слагаш капутчето след любовната игра и след тва действаш порно си гледал предполагам.

  2. „Всички в класа ми разправят как са правили секс…“
    Че какво ти пречи и ти да разправяш?
    Секс не се прави защото другите го правят, а защото го искаш, имаш подходяща жена до себе си, искаш да бъдеш с нея по повече от един начин и още куп други неща.
    Иначе ако просто искаш да правиш секс – във всеки един квартал има по една „обща“ и лесна девойка, през която всички минават. Пробвай там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *