Искам да ѝ призная моята любов

Има едно момиче от моя клас, което харесвам от около година и половина. Бих казал, че я обичам, защото когато съм сам вкъщи постоянно мисля за нея, макар че когато мисля за нея ми е супер гадно, но не мога да си избия от главата.

Дори ѝ написах писмо, което уж беше на майтап, но то наистина представлява моите чувства, но тя си мисли, че всичко е една шега. В момента си флиртува с едно момче от моя клас, но тя ми каза, че не го харесва и няма намерения да тръгва с него.

Снощи като видях, че ми е писала във фейсбук, направо сърцето ми щеше да изскочи и бях адски развълнуван. Дори когато понякога си ходим заедно (макар само до едно кръстовище).

Искам да ѝ кажа колко я харесвам, но просто съм много, много срамежлив, може би защото съм леко пълен. Макар че тя първа забеляза, когато отслабнах с 25 кг и ми каза, че ако успея да сваля още 5 ще съм супер.

Та се чудя какво да правя. Искам да ѝ призная моята любов, но не знам по какъв начин.

П.С. Дори имам още едно писмо, но не знам дали да и го дам и дали да им кажа, че това са истински чувства, а не шега.

spodelime

8 мнения за “Искам да ѝ призная моята любов

  1. Моля ви, посъветвайте ме нещо, защото с всеки изминал ден ми става все по гадно.

  2. Първо да те попитам на колко години сте? Ако не се притесняваш сподели какво си написал в първото писмо и защо тя смята че всичко това е шега?
    Ако писмото е било искрено и си споделил какво чувстваш към нея в него то тогава ще е най-добре да я забравиш колкото се може по-бързо , за да не страдаш. Знам че съвета ми може да не е от най-добрите , но аз самият съм преминавал през подобни ситуации на твоята.

  3. Аз съм на 17 тя на 16 в един клас сме(10 клас). Ами в първото писмо, то си беше за шега, смисъл че написах нещата, така че да са на шега, но обаче наистина изпитвам такива чувства, а това писмо което го имам сега вече всичко го пиша наистина, без шегички и затова не знам какво да правя. Но аз по принцип като искам да кажа такива неща много се притеснявам и изчервявам( за жалост).

  4. Аз моята приятелка или по скоро бившата ми я спечелих точно с писмо. Можеш да приложиш това , което аз направих на моята приятелка –> Напиши й писмо , купи 1 роза и отиди пред тях залепи го на входната й врата позвъни на вратата й и после можеш да избягаш , за да я оставиш да прочете насаме това , което си написал. След това ти остава само да чакаш. Ако тя има нещо към теб ще ти позвъни веднага ако не ще знаеш , че поне си пробвал .

    Надявам се да съм ти помогнал … УСПЕХ !!

  5. Но като й оставя писмото трябва да си напиша името нали? 🙂 Малко тъп въпрос ама…

  6. Естествено слагаш едно име,подпис и си готов 🙂

  7. Мише, Благодаря ти за страхотния събет, но днес разбрах, че просто нямам никакъв шанс, още преди дори да съм им дал писмото. Но блаодаря ти все пак, дано ти имаш повече късмет с твоята любима :). Успех!

  8. Съжалявам да го чуя 🙁 … За съжаление не винаги стават нещата така както ние искаме .. Но пък провалите ни правят по силни като личности. Продължавай напред и ще срещнеш момиче , което заслужава твоето внимание 🙂 .

    Благодаря за пожеланието 🙂 !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *