Чувствителна тема – как да я започна без да се обиди?

Значи, ще бъда ще се опитам да бъда кратък и ясен. Приятелката ми много ми харесва като човек и личност, но има малки неща, които малко или много ме отблъскват и ме карат да ги виждам постоянно.

Примерно: Тъй като е на 20 години и е още едва ли не в пубертета, косата и се омазнява на втория ден и стои някак си, рошава такава и ми е супер неприятно.

Второто нещо: появата на малки набъбнали косъмчета по бедрата, не много и не винаги, но аз ги забелязвам.

Отделно, стилът и на обличане, понякога хич не ми е по вкуса с някакви стари и избелели дрехи. Като цяло, на специални случай е много добре облечена и секси, но на моменти направо, не мога да я гледам.

Искам да намеря, някакъв тактичен и деликатен начин да ѝ ги кажа тези работи, без да се обиди, но знам, че жените са много чувствителни на тази тема. Това ме дразни в нея, защото досега с предишни момичета, никога даже и не съм се замислял за тези работи, но при нея ми прави впечатление, явно.

споделяне в социални мрежи

2 мнения за “Чувствителна тема – как да я започна без да се обиди?

  1. Намери си друга. Не й подбивай самочувстивеито на момичето и й създавай „несигурности“ за некви много повърхностни неща.

    Стилът й на обличане,коса, дрехи: не знам си кво. Замислил ли си се,че е възможно само това да може да си позволи (за дрехите става въпрос)?

    Всички неща които не ти харесват наистина са много,много повърхностни. Ако наистина ти харесваше като човек толкова много колкото казваш, нямаше да ги забелязваш. Какво ще стане като качи няколко килца? А като почне да има бръчки? А ти? Винаги на това ниво,на което си сега ли смяташ да се запазиш?

    Иди си намери някоя,за която как се облича и представя е също толкова важно както изглежда е за теб.

  2. А твоята коса не се ли омазнява?Купувай и качествена и скъоа храна, скъп био шампоан и косата няма да и се омазнява.За дрехите-купи и нова маркови и проблемът е решен.Намери и личен стилист. За космите-води я на лазерна епилация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *