Дали забелязва, че за мен е повече от колега?

Здравейте! От доста време чета блога и дойде време и аз да поискам съвет. Аз съм момиче на 24 години. Преди година се запознах служебно с едно момче, което е една година по-малък. Едва след няколко месеца започнахме да контактуваме, но във фейсбук. Пишехме си повече от месец нон-стоп, буквално. Не си пишехме само когато нямахме физическата възможност за това.

Излязохме да пием по бира една вечер, но не се случи нищо пикантно. Няколко дни след това за рождения му ден една обща колежка му направи изненада с торта и в последствие станаха гаджета. Докато бяха заедно прекъснахме всякакъв личен контакт. След като се разделиха отново започнахме да си пишем, общи приказки, но си личеше, че разговора не тече със същата лекота.

В един момент се примирих, че просто ми отговаря от учтивост и спрях да му пиша. Но преди няколко дни след работа се случи така, че си тръгвахме заедно и той предложи да пием по нещо или по-скоро измънка дали ще се прибираме илиии... Аз приех и си прекарахме два прекрасни часа, поне за мен.

И отново започнаха да ме измъчват терзания - дали забелязва, че за мен е повече от колега? Дали и аз за него съм повече от колежка или просто убива време с мен, когато няма по-подходяща компания? В един момент бях решила да го хвана и да си изясним отношенията си, но всъщност осъзнах, че няма какво да изясняваме.

Бих се радвала да ми дадете някакъв съвет или споделен опит. Да се боря ли и има ли изобщо за какво да се боря и надявам? А и дори с времето да склони да бъдем заедно, ще ме направи ли тази връзка щастлива, при условие, че е изградена след толкова много усилия? И има ли някаква вероятност да има нещо повече към мен, но нещо да го спира?

Мерси предварително за съветите 🙂

социални мрежи

Едно мнение за “Дали забелязва, че за мен е повече от колега?

  1. Според мене Не си Заслужава това е само Приятелски Не си заслужава 🙂 но ти все пак си знаеш най-добре защото и аз имах такъв случай 😉 помислих че е нещо сериозно не беше само едно забавление ако ще имаш връзка не влагай чувства просто си направи кефа и това е!!! от мен това

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *