Как да разкараме текущия приятел на хубава мацка?

Привет на четящите тук, надявам се да ви е достатъчно интересна темата, за да споделите някои мнения. За предпочитане - дори от хора, които могат да препоръчат вече изпробвани решения 🙂

Всеки от нас вероятно е изпадал в ситуацията да го изпреварят и желано от него момиче да се окаже току-що "ангажирано" с някой друг. Причини за такава ситуация може да има цял вагон, при всекиго  ще са различни - при мен например се получи така, че тъкмо в началото на едно запознанство, трябваше да замина за 2 седмици в командировка, и като се върнах, нещата вече бяха други.

Естествено, кофти ситуация, но съдейки по това което виждам, начинаещата връзка (от 1-2 месеца, за която разбирам сега) едва ли е толкова здрава и ми се струва, че при една решителна атака, проведена успешно, щастието може да се обърне на моя страна. Изпитвам даже известна амбиция да действам в такива ситуации, тъкмо защото изглеждат безнадеждно оплетени!

Основния проблем, който съм срещал в подобни ситуации обаче е, че обвързаните момичета често се държат много "отбранително" по разбираеми причини. (Виждал съм такова държание дори и у доказани "гювендии," които с един лягат, с друг осъмват!) Значи основният въпрос, който имам към вас, опитни господа (и дами), е доколко агресивно да подходя и как да я накарам да "свали гарда".

Според мен прекалено агресивния първоначален подход ще доведе само до това да почне да дава "заето," затова искам първо да развия нещо като по-нормално приятелство. Но дали това не носи риск да попандем във "френд зоната" - проклятие, от които мнозина тук се оплакват? Как да го избегнем?

Дотук съм ѝ дал да разбере, че ако тя реши нещо, аз съм на линия, но не съм притискал нещата много-много, в резултат разговорите ни са нормални и дори интересни. Оттук обаче се пита, как мога да подкопая малко сегашния, току-що наченал приятел на госпожицата, с който почти не се познавам (виждал съм го 1-2 пъти за секунди)? В края на краищата не може да е съвършен мъж, няма начин да няма слабо място. Тук вече ще разчитам на вас за съвети и тактики!

Мерси предварително!

бутони към социални мрежи

2 мнения за “Как да разкараме текущия приятел на хубава мацка?

  1. Намери какви са недостатъците му и ги обърни в твои предимства.
    Например:
    Тя: Приятелят ми..
    Ти: О, отколко време сте заедно
    Тя: 2 месеца
    Ти: О, това е страхотно, сигурно си доста щастлива.
    Тя: Ами.. може да се каже, да..
    Ти: Може, да се каже? Не сте ли като
    И т.н…
    Т.е провокирай я да разкрие, какво не я удовлетворява, после като разбереш, започни да демонстрираш (естествено тактично) тия неща, които са недостатъци на опонента ти. Виж какво тя търси в мъжете и виж дали можеш да й го предложиш, но никога не я питай директно.

  2. ПП: Нещо ми се изгуби продължението на едната реплика, сори за двойния пост:
    ТИ: Може да се каже? Не сте ли като /някаква перфектна двойка, примерно някакви известни личности/ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *