RE: A weapon to fight back

Здравейте.

...да, знам, че отдавна не съм се мяркал. (*малка доза егоцентризъм винаги е от полза)

В днешната пУблИкАциЪ няма да пиша нищо конкретно за пик-ъпа, а просто ще отговоря на един изгубен странник, един заблуден герой обладан от мисли за женски бедра и ханшове и т.н.

Знам, че искаше отговор от луднали жени, но както се казва в една моя любима песен, която често се чува в сериала Californication – “You can’t always get what you want... but if you try sometimes, just like that, ...you get what you need” И след като поизгасналия патриотизъм в мен ми напомня, че трябва да спра да използвам английския език, за да отговоря на статия с въпрос написан на същия в заглавието, да минем по темата.

A weapon to fight back? (Д‘е*а)

В дълбоките библиотеки на пик-ъп литература и бездънните бази данни с видеа от всевъзможни „гурута“ най-полезното нещо, което ще откриете за женската психология е:

Жените са контролирани от техните емоции.

Това е и краткият отговор на въпроса какво е това оръжие, аджеба, което може да накара жените да полудеят, за да е по-ясно обаче всичко ще уточня.

Ние мъжете сме много логични и линейни същества виждаме нещата такива каквито са, знаем какви изходи могат да последват, и ако едно нещо не съвпада с очакванията или не се държи по начина, по които трябва, ако ни е интересно го проучваме, ако не - го отписваме и е просто нещо странно.

На жените не им пука за това – единственият критерий, по който те определят нещо като имащо значение или не са техните емоции (тук искам да направя кратка вметка, за да е ясно: не казвам, че жените са глупави, не казвам, че жените са неспособни да мислят логично, не казвам,че жените не са добри учени и че постоянно са лашкани от емоции, които не могат да контролират.

Казвам, че в нормален разговор, ако един мъж се фокусира върху информацията, която получава от отсрещният и начина, по който тази информация може да му послужи, жената се фокусира върху това как се чувства, когато говори с този човек... ии т‘ва е.)

Та, след тези дълги ми обяснения, като на ученичка от малките класове обясняваща пред учителя си защо е закъсняла, да разгледаме как, аджеба, да накараме жените да чувстват.

1. Контекст

Контекстът е информацията около това, което се случва, която определя предположенията, които всеки един участник в ситуацията приема в определен момент за верни без значение дали са или не. Например, ако занесеш букет на момиче тя несъзнателно ще предположи, че я харесваш, че не знаеш друг начин да й го покажеш, че очакваш някаква реакция след като тя получи букета и че най-вероятно не се срещаш с много жени.

Този пример е валиден при положение, че не я познаваш отдавна и че тя не е поискало този букет. Ако го вземем обаче в контекста на цветарски магазин и тя те е помолила да й дадеш букет, който трябва да украси и да изпрати на някого тогава съвсем други предположения са в сила.

Във всяка комуникация между хората има контекст и във всяка комуникация единият винаги реагира на другият повече. Ако контролираш контекста, контролираш и възприетите представи за ситуацията и оформяш общо приетото мнение. Ако нещо не ти харесва как се възприема от жените просто разсей я, промени темата, увеличи емоциите представи го в контекста, в който ти го виждаш, а не в контекста, в който те искат да те поставят.

2. Émotif (емоция)

Трябва да свикнеш с мисълта, че трябва да наблюдаваш постоянно емоциите на хората в разговора и да тренираш да направиш гласа си по-емоционален. Под по-емоционален, естествено, нямам предвид да почнеш да говориш като скопен гей (въпреки че дори това би помогнало в някой случай), а да се научиш да произнасяш думите по начина, по който искаш хораа да се чувстват. Има разлика между Ди-ии-иня, ДИНЯАЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, (шептейки) диня и лос ДИНьОС.

От там нататък това ти се превръща в основния Weapon to fight back. Емоциите определено дават смисъл на на контекста и хващат вниманието на момичетата. Те са и начина, по който ще бъдеш запомнен, а не шапката якето или обувките.

3. Решителност

Последната и може би най-важната черта, за която ще говоря е решителността. Жените общо взето търсят мъже, не за да получат пари, секс или красота, а за да си решат проблемите. Жената може да се отпусне и да се наслаждава на своят женственост в момента, в който усети решителен мъж способен да се справя с ВСЯКАКВИ проблеми около него.

Общо взето, когато това се случи тя спира да мисли и не трябва да мисли за повечето си проблеми. В това се състои и това „отпускане“, което и дава сигурност. Това е и причината, заради която някой жени на богати хора решават, че се чувстват несигурни, недоволни и т.н от техните партньори дори и те да са им осигурили пълен комфорт до този момент.

Липсата на мъжественост, решителност просто кара жените да са нервни. Нека да уточня решителността може да има много и различни форми. Да си решителен за теб, драги читателю, ще е доста различно от моята решителност, но един от важните принципи е просто това да умееш да решаваш начина си на действие бързо, правилно и спрямо твоята ситуация.

Никоя жена не иска магическа жаба да й изпълни ей така от нищото всички желания, но иска да види, че ти можеш да вземаш правилните решения, бързо за нещата, за които знаеш. Например: Яде ти се пица знаеш, че искаш пица и казваш на момичето – отиваме в еди коя си пицария и без да я питаш тръгвате. Ако например, обаче, почнеш да я питаш „Къде да отидем за вечеря?“ „Къде искаш?“ „Какво ти се прави?“ Очевидно не можеш да вземеш това решение вместо нея. Примерите са доста примитивни, но важното е да схванеш идеята.

В заключение събереш ли тези 3 неща определено ще имаш СРЕДСТВО, с което да отговориш на другия пол, оръжието, което търсиш, но за да го пуснеш в действие трябва да работиш върху себе си и да намериш начин да ги приложиш тези принципи. Пробвай сам и можеш да напишеш статия със ефектите от твоите тестове.

бутон за сайт

Едно мнение за “RE: A weapon to fight back

  1. Здравей Митак,

    радвам се отново да видя твой пост в този, вече изгубен форум.

    Интересно ми е дали живееш в София, защото имам огромното желание да се запозная с някой, който има интерес в тази област.

    На мен лично доста ми се промени социалният живот след като прочетох на Мисътри най-популярната книга, но ми е интересно да обменя опит очи в очи с някой друг вече изпитал силата на метода. Предполагам знаеш, че много малко хора вярват докато не го видят в действие.

    Ще се радвам да се запознаем и да поговорим.

    Можеш да отговориш тук или да ми пишеш на metokolevv@gmail.com

    Поздрави,
    Методий

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *