Не мога да взема решение

Здравейте, на всички от доста време следя сайта и много ми харесва...

Та дойде и моя ред да напиша нещо. Запознах се лятото юли месец с едно момиче и сме заедно вече 4 месеца и двамата сме по на 27 години. Имала е сериозен приятел 5 години, но са се разделили преди година и поддържат отношения, постоянно се чуват, тъй като той живее в Германия.

Също така като влезем във фейсбука ѝ и всеки път има по 10 съобщения от мъже... което е доста неприятно за един мъж опитвам се да ѝ обясня, да им обясни, че е щастлива, за да спрат да ѝ пишат, но тя го прави само с тези, които явно не са и интересни, другите си ги пази.

Направихме си доста снимки и всеки път, когато поискам да сложа снимка и да я отбележа тя ми излиза с оправданието, че снимката не била достатъчно хубава. Хайде сега след 2 седмици ще си направим по-хубави снимки, хайде на НГ и тн. Явно не иска да разберат бившия ѝ приятел и някои други хора и затова не иска да качва.

Имал съм няколко сериозни връзки по 3-4 години. Сега тя живее в София, а аз във Варна. Момичето е сериозно на думи и всеки момент, в който е свободна го прекарва с мен. Другото, което ми направи сериозно впечатление е че като разговаряхме за бившия и тя ми каза, че всичко друго и харесва с него само не и секса.

Мисля че съм попаднал на нимфоманка, която иска постоянно да я ч*кам. Не че се оплаквам. Постоянно получавам комплименти колко ми бил голям, та се чудя това само секс ли е или има и любов, както тя твърди. Съвсем се обърках, хора, на психолог ли да отида не знам просто не искам да сгреша, но и не искам да живея в илюзия.

споделяне в социални мрежи

Едно мнение за “Не мога да взема решение

  1. Може би сексът е единственото, което ви свързва с това момиче. И най-вероятно другите, с които си пише и дават общуването, което и липсва във вашите отношения.
    Ти опитвал ли си да разговаряш с нея? Може да има нещо в теб, което да я притеснява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *