Стадии в Пик-Ъпа (част 2) – Грешки

Както вече споменах в предната статия, има 3 основни етапа, през които трябва да преминем, за да съблазним една жена. Ние разгледахме едва първия етап, който се наричаше "Създаване на привличане".

Стадии в Пик-Ъпа - грешки

Както споменах, пикъпа не е нещо, което да се обясни с 1-2 изречения. Лично аз съм чел доста книги по въпроса и все още откривам нови и нови работи. Целта на тази статия е да покаже грешките, които мъжете правят повреме на заговарянето на жени:

1. Създаване на комфорт, преди създаване на привличане. Случвало ли ви се е да заговорите успешно момиче, да започнете да я питате неща, като "Как се казва?", "С какво се занимава?", "Какво учи/работи?", "любими филми/музика/хобита/интереси?" и после момичето да си намери оправдание да се отдалечи от вас или да си тръгне? Или пък да й поискате телефон/фейсбук и да не ви го даде? Причината за това е, че не сте създали привличане в нея и дори сте я отегчили с опита да изградите комфорт. Никога не питайте лични въпроси, въпроси пряко касаещи нея, преди да създадете привличане.

2. Заговаряте момиче, което е с приятели (мъже и/или жени), но говорите само на момичето  - Повечето привлекателни жени са заобиколени от близки за тях хора. Това им дава защита и комфорт. Когато заговаряте такива жени, никога ама никога не говорете само на момичето, което харесвате. Вие трябва да заговорите нейната група, а не нея. Да речем, че сте в бар и виждате готина мацка с още една  или повече приятелки. Когато отидете да я заговорите отивате при нея и питате всички, които са в групата й (включително самата нея), примерно: "Хей, хора.. Целувката брои ли се за изневяра?"

3. Още в началото предлагате на момичето да го почерпите нещо или й правите комплимент  - Никога не правете комплимент на една жена, с която току що сте се запознали. Първо, жената няма причина да получи комплимент от непознат. Второ това показва, че сте заинтересовани от нея, а ако тя не ви е харесала първа или дори и да е, ще ви приеме като "поредния, който иска да спи с нея" или "поредния, който я сваля". Ние искаме жените да ни харесат, преди да ги харесаме, а не обратното.

4. Забравяте да се усмихвате - Усмивката е вашето оръжие срещу всяка жена. Важно е да сте усмихнат, още като излезете от дома си и тя да бъде искрена, защото в противен случай жените усещат, когато някой се преструва.

Въпреки това, когато заговорите жена/жени, не се усмихвайте толкова много. Важното е да я заговорите с усмивка, но след това, когато си говорите да сте естествен. Прекаленото усмихване по време на разговор е някак странно или създава впечатление, че сте "Mr. Nice guy" или дори гей (нищо лошо относно  хомосексуализма).

5. Задавате въпроси, на които жената може да отговаря с "да/не" - Примери: "харесваш ли.. " "обичаш ли..." "мислиш ли, че.. ". Вместо тях използвайте въпроси започващи с Какво, Как, Къде, Защо, Кога. "Къде се намира Старбъкс?" "Как да стигна до..." "Какво интересно има в Мола" и т.н. (това са само примери, не действителни въпроси).

6. Показване на интерес още от самото начало - Ако в началото след заговаряне на момичето, видите интерес от нейна страна или пък не, никога ама никога не показвайте вашия интерес. Нека първо тя да разбере що за човек сте и тогава вие да разберете повече за нея. Важно е да запомните, че когато проявявате интереси по време на "Създаване на привличане" Не трябва да питате лични неща. Примери: какво харесваш, какви са ти интересите/хобитата, имаш ли любим цвят/стил музика.

Подходящи въпроси са: "Като малка, каква искаше да станеш? " или да попитате за нещо в нея, което ви е направило впечатление. "Интересна шапка, откъде си я взе", "Ходила ли си в ...".

7. Не разчитате сигналите, които ви дава жената - жените дават два типа сигнали. Индикатори на Интерес и Индикатори на Незаинтересованост.

Пример за първите са заиграване с косата, заиграване с предмети, постоянен очен контакт, ако ви докосва, макар и неволно или уж с някаква друга причина, пита ви "как се казвате".

Индикаторите на незаинтересованост са - свит юмрук подпиращ брадичката й така, че да виждате кокалчетата й. Избягване на очен контакт (освен ако не е много срамежлива), отговаряне с две-три думи, ако я питате нещо, на което може да отговори с повече от 1 думи, ви каже "не знам".

Ако разчитате правилно сигналите на жената, ще знаете дали е отегчена, дали е заинтересована, дали иска да продължите темата или да я смените. Дали да не промените подхода си или да продължите на следващото ниво.

8. Когато заговаряте жена и има мъже, подминавате мъжете - Окей, да приемем, че около вашето момиче има още едно момче, поне... Дори да можете да го преборите физически, грешката, която можете да направите е да го игнорирате. Ако тя го игнорира заради вас, всичко е наред, но ако тръгнете да говорите директно на нея, без да сте спечелили уважението на момчето, тогава то ще започне да ви пречи на свалката. Важно е първо да се сприятелите с мъжа, а после да сваляте мацката. Същото важи и ако в групата момичета има едно, което е "Алфа", т.е лидерката на групата. Първо спечелете уважението й, после момичето в групата.

9. Отивате при жената/жените от НЕПРАВИЛНАТА посока - Никога не заговаряйте жени, като се прокрадвате зад тях или директно към тях. Най-добрите начини са, когато минавате ПОКРАЙ тях или дори, ако отивате срещу тях, това да бъде под ъгъл. В противен случай най-често бихте ги стресирали. Ако жените са седнали, никога не ги заговаряйте, стоейки близко до едната. трябва да сте по средата срещу жените.

В този ред на мисли, ако приемем, че две жени стоят на пейка в парка, най-доброто е да минете по алеята, сякаш ще ги подминете и точно, когато сте успоредно застанал спрямо пейката, да извъртите само глава, докато тялото ви сочи напред. Тази техника се нарича "през рамо" и създава илюзията, че всеки момент ще си тръгнете. Когато обаче заговорите жените се постарайте в първите 20 секунди, тялото ви вече да е насочено СРЕЩУ тях и те да са насочени СРЕЩУ вас.

10. Заговаряте жени след минута или повече вътрешна борба или колебание - Една от най-големите грешки, които можете и най-често допускате е да заговорите жена, която сте се колебаел да заговорите. Жените усещат страха ви от заговаряне и ще разберат, дори да не ви виждат, че сте се борили със себе си известно време, преди да ги заговорите.

За това има решение на проблема и той се нарича "3-секундно правило"
Когато видите/срещнете жена, която ви привлича имате 3 секунди да отидете да я заговорите. По този начин, още преди да сте се притеснили, ще сте казали нещо и тя ще ви е обърнала внимание.

Мисля да спра до тук, за сега, но като финал ще кажа най-голямата грешка, която повечето хора допускат:

Никога не си мънкайте. Когато заговаряте жени говорете силно и ясно.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *