Стадии в Pick-Up – Продължението

!!! Предупреждение: В тази статия ще бъдат използвани PUA термини !!!

След като разбрахме, кои са основните 3 стадия, наблегнахме върху грешките, които трябва да изчистим е редно да продължим със създаването на привличане.

Както споменах по-рано, след Опънъра (отварянето на момичето или сета) идва ред на създаване на интерес от жената към мъжа. Подходящите инструменти в случая са PUA routines, Негове (Negs), DHV истории.

PUA routines - това са забавни неща, които да покажете на жената, могат да бъдат тестове, закачки, игри, отгатване и други. В Интернет има доста материали за това.

Нег (Neg) - това е фраза или реплика, която цели да покаже на жената, че не е перфектна. Примерно, ако жената носи изкуствени нокти "Хубави нокти, истински ли са?" или "Харесва ми косата ти, това екстеншъни ли са?" и т.н. Не бъркайте неговете с нагрубяването. Вижте повече тук, преди да решите да използвате негове.

DHV (Demonstration of higher value) истории - това са истории, които ви представят в най-добрата светлина.. показвате храброст, лидерство, че можете да се справяте в критични ситуации, че имате доста приятели, които ви обожават, че сте търсен и от други жени.  Когато разказвате такива истории, вместо да казвате "АЗ СЪМ ГОТИН", оставяте жената да го разбере от историята.

Един пример:

"Веднъж бях на караоке, в бара, мой добър приятел работеше като водещ. След като затвори заведението, с него се отправихме към друго, за да си допием. За наше щастие в другото заведение също имаше караоке. Веднага се записахме и същата вечер заедно изпълнихме няколко песни.

По едно време приятелят ми отиде да си поръчва нещо, а водещата на караокето дойде с една табла с шотове. Зачудих се какви са тези шотове, но предположих, че моят приятел ги е поръчал. Когато той дойде, обаче ме попита същият въпрос, който си зададох "Какви са тези шотове?".

Странното в случая беше, че никой от нас не ги беше поръчал, за това когато дойде водещата я попитах "Хей, какви са тези шотове?" А тя ни отговори, че сме били готини и това било от заведението..  "

Както виждате, тази история показва следното:
1. Имам приятели, които работят в бар, още повече, водещ на караоке.
2. С него се забавляваме и на други места.
3. Обичам да пея/ходя на караоке.
4. Получавам внимание от жени, особено в места като бара и то нает персонал (наетият персонал е винаги по-готин от порядъчните момичета в бара).
5. Заведението ме черпи с шотове, което показва, че имам висока стойност и съм готин.

В тази стъпка, мъжът говори повече за себе си, докато жената го награждава с индикатори на интереси.

Следващата стъпка е обратната на тази:

Интерес от мъжа към жената:

Сега след като сте показали на жената, че вие сте с по-голяма стойност от нейната е време да изравните нещата, като и помогнете да си вдигне нейното ниво. Това става, като й помогнете да разкаже за себе си неща, които вие бихте възприели като готини и биха ви допадат.

Пример: "Каква искаше да станеш като пораснеш?", "Ако можеше да отидеш навсякъде по света, къде би отишла?", "Ако можеше да работиш каквото си поискаш, без да се налага да учиш за това, каква професия би избрала?".

Не забравяйте да награждавате жената, като показвате итнерес "Това е супер готино!" "Обичам, когато..." "Уоу, това наистина е яко!"

"Ти: Като малка, каква искаше да станеш, когато пораснеш?
Тя: Полицайка
Ти: Сериозно ли? О боже, мой.. обожавам жените полицаи."

ВАЖНО: Още от момента, Интерес жената към мъжа, е хубаво да започнете с докосванията (докосвания, а не обарвания). Това са примерно докосване с обратната страна на дланта, побутвания, леки хващания и пускания, държене за ръка, прегръдки и т.н.

Целият процес се нарича КИНО (докосване) и идеята е то да ескалира, за това казваме (КИНО ескалиране). За да целунете една жена, на нея първо трябва да й е комфортно, когато я прегърнете, за да я прегърнете, трябва да й е комфортно да я държите за ръка, за да я държите за ръка, трябва да й е комфортно да я докосвате по ръцете, рамената и т.н.

След като сте заговорили жената, създали сте й високо впечатление за вас, събрали сте 3 индикатора на интерес и сте показали интерес от ваша страна, можете да преминете към изграждането на комфорт, за което ще поговорим другия път.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *