Секс с красиви жени – навсякъде, по всяко време, без никакви усилия

Днешната тема ще разгледа качествата на превъзходния мъж. В началото много от начинаещите пуа-та попадат в капана да бъдат прекалено зависими от routines (множеството игрички, реплики, психологични трикове, закачки и заучени действия), които предлага пикапът. Те не разбират как и защо рутините действат и какъв е скритият контекст зад тях. Всъщност силата на рутините е, че те демонстрират и имитират едно класно поведение.

Секс с красиви жени

Но на по-високо ниво от играта вече не се занимаваме дотолкова с дребните елементи. Тук целта е да осъзнаете философията зад рутините и да изградите в себе си нужните качества, за да станете естествено привлекателен и жените ще бъдат луди по вас, без да полагате каквито и да е усилия. Ще можете да бъдете просто себе си - но едно много по-добро себе си.

Ще изброя основните привлекателни качества, които искам да упражнявате и с времето да добиете. Човек може да се промени, стига да изпитва нуждата и да е постоянен. На жените им е вградено да изпитат привличане към следните качества:

Живеете в своя реалност - вие имате своя собствена реалност и виждания за света. Вие решавате какво искате, вие всмуквате хората в своя свят, вие имате лична цел в живота си и я преследвате, без да ви интересува мнението на другите.

Амбиция - говорили ли сте някога с човек с големи амбиции? Когато има доказателства, че амбицията му не е празно мечтаене, а че действа по нея и вади резултати - това е много вдъхновяващо. Дори да не сте богат и успял в момента, ако имате амбиции и вярвате и планувате как да ги изпълните, се откроявате от тълпата хора, които са загърбили мечтите си.

Правите това, което казвате - не е достатъчно да имате амбиции, трябва да си съставите план и всеки ден да давате всичко от себе си, за да го изпълните. Вършите ли това, което казвате или просто си чешете устата и се правите на важен?

Не се афектирате - не се засягате, не показвате промяна в емоциите си под влиянието на външни фактори. Вие се познавате, имате вътрешна сила и не се нуждаете от външни фактори, за да се чувствате щастлив или важен. Не реагирате прекалено нито на обида, нито на комплимент. Напълно осъзнавате социалния контекст в ситуацията, но въпреки това вашата философия е - "все ми е тая". По този начин демонстрирате, че нищо не може да ви впечатли - имате изобилие от всичко и сте видял всичко. Яка кола, красива жена - може да ви харесат, но няма да подскачате и да нервничите от възторг.

Вие сте забавен - жените обичат да се забавляват. Дори на среща да направите много грешки, ако жената си умира от смях, пак можете да имате успех. Естествено не трябва да бъдете увеселителна маймунка.

Имате самодисциплина и държите на думата си.

Вие сте интелигентен - интелигентността е секси!

Вие сте богат - не е нужно наистина да сте богат, стига да се държите така, все едно живеете в охолство. И естествено трябва да имате амбиции!

Вие разбирате жените - знаете тайната, че жените са емоционални същества. Те се водят от чувствата си и в това се крие тяхната красива импулсивна природа. Жените ще оценят и ще изпитат привличане към вас заради това.

Вие сте скромен и не сте егоист - да бъдете силен, но и скромен. Това качество повечето хора не го разбират. Класните жени не си падат по самохвалковци и перковци. Действията винаги говорят по-силно от думите.

Винаги сте позитивен - никой не обича негативните хора, които постоянно мрънкат и се оплакват. Ако имате позитивни виждания за света, благодарен сте за всичко в живота ви, то вашата реалност ще е много привлекателна за всеки. Жените ще искат да са част от нея.

Изцяло сте в момента - когато карате с 100 км/ч, когато скачате с бънджи, когато адреналинът ви прелива - това е усещането да сте напълно в момента. Тогава се чувствате най-жив и чувството е уникално. Този начин на живот е силно привлекателен. Препоръчвам ви книгата на Егхарт Тол - "Силата на настоящето".

Социален сте - имате много контакти, винаги сте център на внимание. Хората постоянно говорят и се свързват с вас.

Винаги е комфортно около вас - излъчвате спокойна релаксираща вълна. В Пловдив съм чувал да й викат "айляк". Винаги е спокойно и всичко е под контрол с вас. Хората биха ви взели на любимата си почивка с тях, защото знаят, че ще допринесете за момента с вашия "айляк".

Бъдете интересен - имайте интересни теми за разговор, хобита, страсти, интересен лайфстайл, изпълнен с вълнуващи истории.

Заслужаващ доверие - доверието се печели трудно и се губи лесно. Не лъжете. Ако искате връзка с много момичета, пак не лъжете. Има си начини и не са трудни. Но трябва да сте искрени с момичетата си. Това показва сила.

Социално интелигентен - притежавате такт. Знаете кога да си замълчите, кога да реагирате, кога да отстъпите. Знаете какъв е скрития контекст зад думите, преценявате ситуациите и хората и знаете как да реагирате правилно. Не излагате себе си и останалите.

Стабилен - на вас може да се разчита. В критична ситуация повечето хора се панират и оттеглят, докато вие оставяте и давате всичко от себе си да оправите нещата.

Мил и учтив - учтив сте с хората, независимо от техния статус. Възпитан сте и нямате нужда да погалите егото си, като уплашите или покажете превъзходство над някой. Грубото държание отблъсква хората; показвайте добро възпитание и бъдете мил и учтив.

Игрив - владеете умението да флиртувате и да се закачате. Жените си падат по такива мъже.

Предизвикателство - бъдете предизвикателство. Жената трябва да си заслужи и спечели вашето благоволение. Имайте критерии и наказвайте неподходящо отношение към вас. Не бъдете лесен. Колкото повече усилия инвестира момичето, за да ви има, толкова повече ще се влюби във вас.

Добри маниери - добрите маниери са задължителни. Бъдете кавалер, ходете от външната страна на тротоара, когато сте с момиче. Отваряйте врати, подавайте ръка, носете тежките предмети. И не само, хранете се правилно, не се оригвайте, не пърдете, не издавайте странни звуци; не си душете подмишниците, не си бъркайте в ушите, носа, да не говорим за ... 😉

Не се опитвате да правите нищо - вие просто го правите. И при това го правите, така че да изглежда лесно. Това е тайната на Джим Морисън. Хората искат да вярват в чудеса - в това, че правите всичко все едно ви идва от вътре; не ги интересува годините практика и провали, които са ви трябвали да достигнете това ниво.

Бихте я зарязали, ако прекали - не търпите гаври с вас. Свикнали сте на дадено поведение и ако тя прекалява, имате достатъчно голям избор да я замените. Не се афектирате от гадното й държание, но и казвате спокойно, че няма да го търпите.

Готов сте да показвате чувства - трябва да сте готов да показвате и да говорите за чувства. Ако не го правите, жената няма да може да изпита емоционална връзка с вас. Трябва също да демонстрирате, че емоциите ви се задействат по правилен начин. Например, ако някой заплаши или унижи момичето ви и вие не изпитате гняв - това е неуместно. Ако тя ви полее с кафе и вие побеснеете - това пак е неуместно.

Уязвимост - въпреки че притежавате всички тези супермен качества, вие имате и нежна страна, която е уязвима. Това ви прави още по-неустоим - жените ще се влюбват във вас като в приказка (мъжка приказка).

Не си нуждаещ - има голяма разлика между нуждая се от теб и искам те. Нужда изпитват отчаяните ненормалници, докато готините пичове искат да са с дадено момиче, но не се нуждаят от нея, за да бъдат щастливи.

Не търсите одобрението на другите - не се нуждаете от него. Точно обратното, те се нуждаят от вашето. Когато някой ви пусне словесен тест, целящ да ви накара да потърсите неговото одобрение, просто го игнорирайте. Не се квалифицирайте пред хората без причина. Естествено, има изключения, в които е уместно - интервю за работа и други.

Мъжественост и стабилност - къде тайно, къде не - всяка жена иска да има до себе си силен доминиращ мъж. Мъж, който да е винаги в контрол. В една връзка ваша е работата да сте силният.

Давате одобрение и помощ (без скрити мотиви) - трябва да сте човек, при който другите идват за мнение и одобрение. И във важни моменти да давате искрена подкрепа и разбиране. Тогава ще видите признателност в погледа на човека, на когото сте помогнали и ще го спечелите. Когато някой ден се нуждаете вие от тази помощ, шансът той да е насреща е голям.

Харизма - изградили сте си виждания и философия за света и вярвате силно в тях. Вярата е една от големите тайни на харизматичните хора. Тя се усеща във всяка тяхна дума и действие. Благодарение на нея харизматичните лидери "всмукват" хората в своята реалност.

Вие сте вдъхновение и пример за подражание.

Авантюристичен - обичате приключенията, обичате риска и адреналина в кръвта си. Това ви прави опасен и добавя тази тръпка към характера ви.

Лидер на мъжете - поведете мъжете и жените сами ще дойдат. Жените винаги са си падали по лидери, по мъже, които имат власт и ресурси.

Харесван сте от други жени - Другите жени са луди по вас. Когато жените ви видят с други красиви жени, те автоматично изпитват ревност и привличане. Това е силно вградено в несъзнаваното им.

Защитник на любимите си - една жена би искала да знае дали ще я защитавате в бъдеще, ако тя е с вас. Това е част от не съзнаваното им още от праисторическите времена, когато това е бил адски важен фактор.

Сексуален сте - знаете как да доставяте удоволствие, излъчвате сексуалност и можете да докарате момичето си до седмото небе.

Не съдите хората - това е силна форма на негативизъм. Оставете всеки да си живее живота и не съдете хората без причина.

Успешно поемате рискове - за да бъдете победители, трябва да прецените и поемете риск. Ако не поемете риск, винаги ще си седите на едно комфортно и посредствено ниво. Изберете дали ще бъдете загубеняк или победител.

Вие сте висока класа - вие се държите и реагирате както звездните личности. (пр. Брад Пит, Уил Смит, Вин Дизел, Пачино и т.н.) Показвате охолство, изобилие във всяко едно отношение. Приемате само определено държание към вас. Винаги получавате това, което искате и не се спирате на по-малко. Още по-важно, държите се като мъж, който притежава всички качества от списъка.

Бъдете такива, когато камерите са включени. Бъдете такива, когато са изключени. Бъдете такива, когато никой не ви наблюдава. Бъдете отговорен пред себе си и всеки ден се старайте да постигнете подобрение. Малко по малко, стъпка по стъпка, накрая ще придобиете всички качества. Веднъж пробвали този начин на живот, няма да искате да се върнете обратно. Защото това е един превъзхождащ начин на живот.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *