Видовете целувки

Целувка по бузата за познати и приятели, лека целувка по устните след първа среща, гореща френска целувка за любимия човек. Разнообразието от целувки е изключително. Целувки за различни моменти, различни хора... за различни поводи. Ето няколко типа целувки:

Видове целувки

Агресивна целувка - докато целувате партньора си, нежно и внимателно хапете долната му/й устна за да го/я дарите с изключително усещане.

Целувка по цялото лице - поставете внимателно дланите си около лицето на партньора си и целунете първо челото му/й и се придвижите надолу по лицето. Минете по носа, нежно и внимателно се насочете към устните. Дарете партньора си с най-страстната целувка, на която сте способни. От тук насетне... отдайте се на въображението си.

Ангелска целувка - сладка целувка, изпълнена с успокоение. Нежно и леко целунете партньора си по клепача или до окото.

Целувка "ангелски криле" - вземете кубче лед и го поставете зад врата на партньора си. Бавно придвижвайте кубчето лед ту по едното, ту по другото рано на възлюбения ви. Приключете целувката с нежно засмукване, докато леда се разтопи.

Животинска целувка - преди да пристъпите към действие, запишете си на едно листче няколко животни. Изберете си животно от листа и целунете по начин, по който си мислете че животното, което сте си избрали би целунало. Забавно и много възбуждащо.

Целувка по гърба - нежно разсъблечете партньора си, докато той/тя лежи по корем. Седните удобно върху долната част на гърба на партньора ви и започнете с целувката от врата, като се придвижвате надолу по гръбначния стълб. Използвайте езика си и дъха си. Това ще донесе "побиващи тръпки" на партньора ви.

Целувка "ала Бамби" - близване по бузите на лицето.

Целувка по пъпчето - нежно целунете пъпчето и духнете в него. Партньора ви ще започне да се гърчи от удоволствие.

"Духваща" целувка - докато целувате леко с език духнете в устата на партньора ви, карайки бузите му се да се издуят. Освен, че е забавно, тази целувка ще накара партньора ви да се засмее. Какво по-хубаво от това.

Целувка по долната устна - докато дарявате партньора си с целувка, леко засмучете долната му/й устна. Ако можете, леко подръпвайте устната докато сте я засмучели. Този тип целувка обикновено води до по-нататъшни "забавления".

Целувка с балонче от дъвка - направете балонче с дъвка и накарайте партньора ви да лапне балончето, след което минете в "атака".

"Пеперуда" - докато целувате партньора си започнете да "пърхате" с мигли. Преживяването е изключително.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *