Връзка, въпреки венерически проблеми?

Здравейте! Предполагам, че темата четат предимно мъже и се надявам на честни отговори 🙂 Жена съм, на 25г. Първият ми сериозен приятел ме зарази с вируса на херпес когато бях на 19г., без да ми сподели за проблема си. От тогава приех за лична кауза да информирам всеки мъж, с когото предстои да имам интимни отношения за този си проблем. Слава богу, не съм заразила никого до сега.

След кратък романс преди около година се оказах с още един проблем - човешки папилома вирус. Доста мъка видях, но от скоро успях да подтисна и този вирус. От както съм с тези два проблема съм се сближавала само с един мъж, на когото след като казах за тях се отдръпна много рязко. Бих се радвала господата да споделят мнение, ако са имали приятелки с подобни проблеми, как са реагирали на признанията им?

И като цяло как смятате, че се поднася такава информация? Мисля, че съм на прага да ми се случи нещо много хубаво и много искам "да се пусна по течението" но се опасявам, че споделя ли проблемите си, нещата ще приключат. Бихте ли приели жена с две венерически болести? Има ли наистина значение вътрешната красота, или когато ножа опре до кокала всеки гледа от своята камбанария? Наистина, не е СПИН или сифилис, но са доста досадни нещица и повечето хора ги свързват с развратен и разпуснат живот.

споделяне на връзка

Едно мнение за “Връзка, въпреки венерически проблеми?

  1. Не виждам да имаш проблем – и двете неща се лекуват. Не е задължително да запознаваш интимния си партньор с гинекологичната си история. Просто бъдете предпазливи поне докато не се излекуваш а и след това, докато не се опознаете и си имате пълно доверие. Някой от твоите бивши партньори предупреди ли те какво ще ти лепне ?! Алергия към презервативи ли имахте ?! Голям човек си вече – уважавай здравето си и не допускай в теб да влиза някой който не те уважава. Прието е мъжа да се погрижи за предпазването на себе си и партньорката си и по това можеш да разбереш колко държи на теб. А на въпроста ти: Ако някоя дама тръгне да ми разказва какви интимни заболявания има или е имала, ще си помисля че иска да ме разкара и то грубо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *