Как се прави страхотен секс

Внимание! Неподходящо за лица под 18 годишна възраст!

Здравейте драги господа!

Пиша настоящата тема, за да помогна поне малко на мъжете, който искат да доставят удоволствие на приятелките си но, не са много на ясно как се постига това!

Първо, трябва да се съгласите с мен, че жените се радикално различни от нас.

Сексът господа не е просто физическо удоволствие! Той е нещо много по-дълбоко и по-красиво! Мозъкът, както при мажете, така и при жените, е най-чувствителната "ерогенна зона"! Особено при жените. Жените се възбуждат много по лесно от еротични фантазии, отколкото мъжете. Затова главното правило на секса е, да правиш секс първо с мозъка й и след това с тялото й!

Но как се възбужда мозъкът й! От мисли и чувства. Всички знаем, че жените ги възбуждат мъжкарите. И е съвсем нормално жените да се привлечени от такива мъже! За съжаление, мъжкото съсловие все повече се поженчва, но това е друга тема!

Нека се върнем на въпроса! Първо й създайте чувство за уют и топлина! Покажете й, че сте мъж, но се дръжте като мил и нежен пич! Ще си позволя да цитирам разговор между две познати с, едната от който съм спал!

- Вярно ли е че Жорко (тоест аз) е добър любовник?

- Да разбира се! Страхотен е!

- Не те разбирам!

- Ще ти обясня: Той е пич. Държи се властно, кара те да се чувстваш като девствено момиченце с поведението си! Мъж от всякъде поражда респект. Сграбчва те и ти се чувстваш негова. Но, въпреки че все едно те напада, е изключително нежен.

Говори ти мили работи и въпреки това изглежда мъжествен. Държи се като владетел, но всъщност те носи по стъпалата към къщата му. На фона, цялата му запалителност, се грижи за тебе. Хвърля те на леглото и изглежда все едно ще те разкъса, а всъщност е мил и внимателен...

Тоест, трябва да сте истински мъже, но в същото време внимателни и нежни! Накарайте я да се чувства удобно с вас. Бъдете наблюдателни за дребни работи. Като например, да й сложите възглавница под главата, ако забележите, че й е неудобно, да й донесете вода, като забележите, че ожаднява (разбира се, когато устата й е суха при целувка).

Да й донесете кафето или каквото и да е в леглото. Общо взето, да се грижите за нея и дори да я глезите! За да може да се почуства комфортно в компанията ви! Но не прекалявайте, за да не се превърнете в прислужник!!!

След като сте сигурни, че тя си е изградила образа на нежен хищник за вас, можете да преминете към играта...

За нас мъжете секс означава проникване в жената! За жените секс означава разменяне на нежности и ласки! Може би се повтарям като казвам, че цялото тяло на жената е една голяма ерогенна зона! За това я галете и целувайте на всякъде. Ръцете, краката, дупето, лицето, гърдите, врата, ушите, стъпалата (масаж на стъпалата е мечта за доста жени), дланите, клепачите, устните, езика, зад ушите всичко!

След като сте я "загрели" цялата, можете да преминете към зърната и вагината й! Да започвате направо с вагината и зърната й преди да сте я възбудили чрез ласки по цялото тяло е почти безполезно! Тъй като при възбудата се отделят различни хормони и наркотици. Един от който повишава чувствителността! И така ако сте я възбудили предварително стимулирането на вагината и зърната и ще е с много по-голям ефект!

Как става това? Почти невъзможно е да се отговори правилно на този въпрос! Но има няколко начина, който е сигурно, че ще й харесат!

Започнете много бавно и нежно със зърната й! Препоръчително е да започнете с уста и език, тъй като на сухо понякога е неприятно! А при стимулиране на вагината направо си е забранено! Първо ги оближете, като ръцете ви трябва да я галят навсякъде. При много жени, за да се възбудят максимално и да стигнат до оргазъм, е нужно да се стимулират поне на две места!

След това, лапнете колкото можете от гърдата и започвайте да ближете! Наблюдавайте я! Когато удоволствието на едната гърда намалява, започнете с другата! Това може да го разберете по дишането и изражението на лицето й! Една бивша приятелка ми беше казала: "Жорко, знаеш ли защо жените имат две гърди?", аз: "?!?", тя: "за да могат мъжете да целуват и двете!!!"...

Темата стана много дълга и ще напиша следваща статия с продължението!

споделяне във facebook

18 мнения за “Как се прави страхотен секс

 1. Ето от това имаше нужда сайтът! 🙂 Тъй де, да си дойдем малко на думата – секс. До сега в категорията нямаше нищо конкретно по темата.

 2. Доста интересна тема… И НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 3 ТЕМИ 🙂 Хайде стига с този Пендинг 🙂

 3. Радвам се че, съм полезен и интересен!

 4. темата е напално вярна.аз го преписах и го четох няколко пати.после го направих с моето саковище.а тя ми направи страхотна свирка.накара ме да се почуствам на седмото небе

 5. Не знам ама аз пък напоследък взех много бързо да свършвам,някои казват че погребват мислено роднини и тн.пробвах нарочно никаф ефект пък яко ми се иска да продължа.Преди 4-5 години ги правех по 6-7 тека сего вече 5 вкарвания и сам готов на кво се дължи тва

 6. този приятел обяснява секс за една вечер и ништо повече,
  заштото след това ако се продължи връзката жената взима надмощие
  и се държи властно с мъжът,а един мъж не харесва да бъде контролиран
  от жена това е от мен по тази тема.

 7. ако не сте съгласни с мен дръжте се с едно момиче така както пише в публикациата продължително време и ще видите резултата ще се съгласите с мен знам това от опит повярваите ми не е хубаво.

 8. Момчета, съгласна съм със статията – когато моя приятел се държи така направо откачам 🙂 Но не винаги секса като в романите върши работа, понякога на жената й се иска да се чувства (да бъде) мръсница. В разнообразието е ключът! 🙂

 9. ми много малко са мъжете които правят това аз се съм попадала на мъже дето мислят само за своя си кеф

 10. аз пък съм попадал на жени дето мислят за своя кеф….

 11. Ха, ха сега разбирам защо ми пратиха приятелките това – абе, вие луди ли сте!!!! Толкова е смешна тази рецепта, че май направо жалка – целувайте си по учебник ръце, уши и каквото ви дойде от рецептурника, пък после си се чудете защо качествените жени не се задържат при вас! Е, няма такива животни, пък и със самочувствие – съвети да дава:)))))))))))))))

 12. Абсолютно съм съгласен с Даниела, доста са смешни тези приказки.
  Жорко или там както се казваш, много от нещата са верни но това го знаят даже всички осмокласници.Тази „Минутка за реклама“ която си написал, евентуално те кара да се чувстваш доста мъжествен май или просто си попаднал на девственица която мечтае за ласки.Искам да ти кажа,че всяка жена е различна сама по себе си,всяка си има своя романтична фантазия за секс,всяка жена се възбужда по свой си начин.Друг път недей да пишеш такива работи които си чул от тук от там или си ги прочел в нета,вземи контактувай повече с жени а не с малки момиченца които са замаяни от първия срещнат батко с голямо самочувствие!

 13. Съгласен съм със Деско-Aбcoлютнo cъм cъглaceн c Дaниeлa, дocтa ca cмeшни тeзи пpиĸaзĸи.
  Жopĸo или тaм ĸaĸтo ce ĸaзвaш, мнoгo oт нeщaтa ca вepни нo тoвa гo знaят дaжe вcичĸи ocмoĸлacници.Taзи „Mинyтĸa зa peĸлaмa“ ĸoятo cи нaпиcaл, eвeнтyaлнo тe ĸapa дa ce чyвcтвaш дocтa мъжecтвeн мaй или пpocтo cи пoпaднaл нa дeвcтвeницa ĸoятo мeчтae зa лacĸи.Иcĸaм дa ти ĸaжa,чe вcяĸa жeнa e paзличнa caмa пo ceбe cи,вcяĸa cи имa cвoя poмaнтичнa фaнтaзия зa ceĸc,вcяĸa жeнa ce възбyждa пo cвoй cи нaчин.Дpyг път нeдeй дa пишeш тaĸивa paбoти ĸoитo cи чyл oт тyĸ oт тaм или cи ги пpoчeл в нeтa,взeми ĸoнтaĸтyвaй пoвeчe c жeни a нe c мaлĸи мoмичeнцa ĸoитo ca зaмaяни oт пъpвия cpeщнaт бaтĸo c гoлямo caмoчyвcтвиe!

 14. Аз искам да попитам нещо определено за което може да има и груби коментари но ще попитам..Аз съм все още девствена и незнам какво да правя по време на секс. В смисъл незнам как да се движа (на горе на долу напред назад) някои от вас ще каже гледаи порно но искам човешко обяснение.И ако той иска да ми направя свирка как да му кажа НЕ без да се провали всичко…Съжалявам че питам такива въпроси но мене ме страх не да не се изложа ами незнам от какво…Мерси за отговорите който ще дадете ако ги дадете…

 15. От скромните си наблюдения, опит и безкрайни разговори “ по женски“ мога да кажа само: Уважаеми Мъже, послушайте гореспоменатия Жорко, защото женската част умираме от скука

 16. Това нещо,колкото и да се коментира и обяснява,човек трябва да го изживее за да си го предстви.Написал си статията доста подробно и в детаили за което заслужаваш похвали.От опита който имам с нежния пол… това което си написал се отнася за всяко едно момиче.Прочетох неща които вече знам,но ми беше интересно.Дано мажете(момчетата) които незнаят много по вапроса… си вземат поука и последват твоя пример!!!

 17. Здравейте момичета и момчета 🙂 случайно попаднах на този сайт….. Надавям се да не е проблем, ако Ви помоля за една услуга? Възможно ли е да ми дадете някакви координати, чрез които да се свържа с автора на тази тема? Имам нужда от един два съвета, които бих поискала и тук, но това е малко лично и не мисля, че ще бъде уместно….. Благодаря Ви предварително за услугата…
  Успешен ден на Всички 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *