Да нараняваш човека, който те прави щастлив

Здравейте, преди две години за пръв път публикувах в този сайт и получих много полезни съвети, намерих скъп приятел.

Сега ви пише едно пораснало момиче. За тези две години се случиха много неща. Мислех, че вече всичко ми е ясно, че повече няма да ми се налага да търся съветите ви, че сте ми казали всичко... Но съм грешала.

Сега отново имам нужда някой да ми помогне, някой друг, защото аз не мога да помогна на себе си... Нямам тази смелост.

Преди половин година се запознах с едно момче, в началото, няколко месеца, излизахме като приятели, бяхме неразделни, всяка свободна минута прекарвахме заедно. Иии... един ден той ме целуна, не знаех какво точно чувствам, беше ми приятно с него, не исках да загубя приятелството му, изглеждаше така сякаш съм важна за него. Но дали беше или само изглеждаше?

Не след дълго той поиска да правим секс. Казах му, че с него ще ми е за първи път, направихме го и всичко беше повече от прекрасно. Казваше, че ме обича, но това продължи няколко седмици... От тогава до ден днешен всичко се промени на 180 градуса. Спря да ми се обажда, отбягваше ме, държеше се студено, търсеше ме от време на време. Отговаряше ми, когато той пожелае.

Излизахме, когато той пожелае... Говорили сме много пъти "какви сме си?","защо се държи така?","какво чувства към мен?". Всеки път получавах един и същи отговор: "Не очаквай нищо от мен. В момента работата ми е на първо място. И аз имам чувства към теб, но просто не са толкова силни като твоите". Няколко пъти сме се разделяли, но се е връщал твърдейки, че му липсвам, че е щастлив с мен, че не иска да ме загуби.

Преди седмица правехме половин година откакто се запознахме, беше подготвил изненада - екскурзия. Прекарахме няколко дни заедно, а след това се държеше по същия студен начин.

Човек държи ли се по този начин с някого, когото не иска да загуби? Казва ли му да си намери друг, а сам да не го пуска? Би ли ви било все тая за някого, с когото сте щастливи?

Аз не разбирам това поведение!

Моля ви,дайте ми съвет как да постъпя... Да продължа да живея в тази агония с надеждата, че един ден човека, когото обичам ще осъзнае, че ме наранява с поведението си или спра да се залъгвам?...

🙂

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *