Влюбен съм в сестрата на моята приятелка

Здравейте, аз сам едно обикновено момче, което преди 4 години се запозна с едно красиво момиче, което сега ми е приятелка. Малко след запознанството ни разбрах, че има сестра. Всичко вървеше много добре с мoята приятелка (савсем нормална влюбена двоика), но с едно изключение, моята т.н. балдъза, тя постоянно беше с нас, навсякъде, кадето и да сме.

От начало ме дразнеше супер много, но до преди няколко месеца осъзнах, че сам луд по нея. Тя е красива млада "дама", но с много (как да кажа), винги да е неиното и само неиното. Много сам объркан, не знам как да постъпя, само знам, че я желая повече от всичко. Някои МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ?

бутони към социални мрежи

15 мнения за “Влюбен съм в сестрата на моята приятелка

 1. Бъди сигурен, че ако тръгнеш със сестрата на приятелката ти, първо че сегашната ти приятелка ще те намрази, а скоро и сестра й. Така че ти сам си решаваш какво да правиш.

 2. И на мен ми се е случвала тази ситуация и според мен няма да ти мине номера. Най-малкото са сестри и няма да смеят да се прецакват една друга.

  По-добре си стой с приятелката си. Според мен е временно влечение. Ако не бяха сестри работата е лесна, но при това положение – забрави.

  Но може и да се навият на тройка, зависи колко са отракани. Този вариант изобщо не е за подценяване и говоря напълно сериозно!

 3. Ако питаш мен – навивай ги на тройка. Но пък може да загубиш приятелката си след това, ако я хване съвестта или ревността.

 4. Аз не съм бил в точно такава ситуция. Но мисля, че първо трябва да си изясниш какво точно искаш (примерно тайно да чукаш сестрата, но да сиостенеш с приятелката) и също дали си готов да приемеш последствията, които могат да бъдат една студена вода, т.е. да остенеш без нито една от сестрите.

  И след като си бил в сериозна връзка 4 години, помисли дали пък приятелката ти няма да ти липсва повече отколкото си мислиш. Защото човек често оценява нещата истински едва когато ги загуби.

  Ако самото съблазняване на сестрата е проблем – кажи малко повече за това как стоят нещата.

 5. Все още не съм чел коментарите и историята, но това е най- добрата клопка,която може да ти сторят… Така, че ако например твота приятелка те остави сам със сестра и груба грешка ще е ако ти започнеш да се сваляш с нея, дори и ако тя започне трябва да прекратиш незабавно това. А ако стане бъди сигурен че двете си играят с теб… И ако искаш сестра и кажи на момичето следното например: .. Много съжалявам за това, което ще се случи след 1 минута, но ще го направя защото не искам да съжалявам за това, което ще се случи м/у мен и твоята сестра след 1 седмица, защото тя някакси ми доказва, че е по-добра от теб…. След това се покрий незабавно за 1- 2 дена, след което и двете ще тръгнат след теб ;)… А сега смятам вече да ти прочета историята… Успех!!!

 6. Брат гледай да ги прецакаш и двете да ги скараш и после те двете да се карат за теб… Колкото и да я обичаш, гарантирам ти, че това ще ти достави най-голямото удоволствие от тези, които си преживявал с тях двете….
  И аз съм много добра душичка с момичета все пак съм на 17, но ако аз бях на твое място, така щях да постъпя.. Защото съм обидеен 100%, че и двете ще те искат после!!!
  Късмета дано е с теб!!!!

 7. Пич, няма да стане тая. Това за този който има балдъза и * два газа неработи така. Това според мен е за жени над 30 които вече гледат на секса и живота по друг начин. Надали твоя случай е такъв. Чуй мен – ще стане от двата стола та наземята. Дръж си малкия Иванчо в гащите и ако искаш да чукнеш нещо странично – което е нормално и задължително спред мен го търси другаде. Не си въобразявай, че можеш да застанеш помежму им. Те са сестри за цял вижот, ти си временен превоз.

 8. ,,Които рискува печели а които не рискува не може дори и да загуби,,-щте се пробвам пак каквото щте да става,защтото ако не го направя после мога само да сажалявам,пак и имам известен напредак (случиха се някои работи които ми дадоха надежда за успех).Например сестрите се скереха заради мен,балдъзата излъга сестра си че е у една приятелка а в същтото време сме заедно(но за сажаление само на разходка).Готов сам на всичко да постигна целта си.
  По-добре мъртъв пич от колкото жив педал !

 9. Ааа точно така казах ли ти, че ще се скарат. Твоята задача е да ги доскараш още повече!!! 🙂 😉

 10. Djumper, значи не си толкова объркан както казваш. 😉

  Решил си си моралната дилема, готов си да приемеш последствията, каквито и да са те. Значи си цар в ситуацията!

 11. Сестрите винаги се карат и сдобряват. И тези сигурен съм не правят изключение. Винаги съществува варианта да те тестват. А и ми се струва, че надценяваш лъжата за това, че е у приятелка. Твърде вероятно е да не е искала скандал със сестра си за това, че е с гаджето й насаме и за това да е излъгала. Всичко може да е! Не мисли, че едното или другото е сигурно. Ако се захващаш със сестрата на приятелката си, рискуваш и двете. А не забравяй, че даже тя в момента да има нещо към теб, нищо чудно да е само краткотрайно увлечение (и после губиш и двете), или заради скарването им „бълдъзата“ да се опитва да я нарани, като й вземе гаджето. В този случай, в момента в който се сдобрят – ти гориш. С други думи в момента ходиш по осрието на бръснача. Преди да направиш каквото и да било си спомни, че 4 години не се никак малко време! и после предприемай, каквото и да било. Успех в избора!

 12. Лелеееееееееееееее! Ама това е много гаден номер! Добре, че нямам сестра!
  Ама какъв мъж си , щом можеш да постъпваш така? Ти за чест, морал и др. подобни чувал ли си изобщо? Как може заради един секс да загърбиш такава връзка? Значи тя не е ценна за теб и не е от голямо значиние, щом си готов така глупаво да я жертваш!
  Аз бих те зарязала на секундата!

 13. Браво, djumper! Ако искаш да зарежеш сестрата, с която имаш 4 годишна връзка, просто го направи. Не си търси причина :)! Опеделено имате криза във връзката, дайте си почивка. Тогава като качесвен мъж можеш да “ чукаш“ сестрата и така те наистина може да се скарат за теб :)!

 14. Според мен по добре си остани със сегашната си приятелка защото не се знае дали сестра й те харесва. Но избора е твой. Наблюдавай я внимателно. Почети малко в интернет за момичетата и разбери дали те харесва. Чел съм че понякога дори неволно тялото й издава знаци че харесва някой. Наблюдавай как се държи с другите момчета и гледай в интернет как може да скъсаш с момиче. Но пак казвам НАБЛЮДАВАЙ Я ВНИМАТЕЛНО С ГЛАВНО ,,В“. И успех…особено ако става дума за женския пол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *