Момичето с годежния пръстен от бирена капачка…

Искам първо да благодаря на хората, който са направили този сайт... Почнах да го чета така доста преди 3 месеца и много се зарибих... намерих си книги... четох ли четох и отношението ми към света започна да се подобрява. Съответно и към жените и вече мога да кажа, че не съм човека, който бях ...

С моята шантава компания, както винаги излизаме в петък и събота вечер на диско... И там се заговаряме с едни момичета,но на мен не ми бяха особено интересни и се опитвах да захапя една друга мадама. С течение на вечерта вече бях доста подпиинал и вече бях забил мадамата, която си бях набелязал, но имаше само целувки танцуване и нищо повече, а моята компания през това време продължават да се забавляват с онези четирите момичета, които моя добър приятел заговори. И така вечерта мина много добре и всички се прибрахме по живо по здраво в къщи на четири крака...

След известно време (Този път само аз и най-добрият ми приятел) отиваме в същата дискотека и той вижда същите мадами и отиваме при тях и почваме да си денсиме... и аз този път си набелязах една от тях и почнах да си я действам... танцувам, танцувам с нея и по някое време ми писне и почна да си танцувам сам или отивам да си помъчам минерална вода, защото бях с кола...

Мацката много се настърви, а на мен по едно време ми мина мерака и не показвам абсолютно никакъв интерес към нея. По едно време моя френд забил едната и тя пък се оказа от неговия квартал и той по едно време вика "айде момичета в нас има марков алкохол всичко ток и жица, айде да си правим афтър парти". Те пък зеха че се навиха... Качваме се в колата... (аз карам разбира се,  защото съм единствения трезвен там) и отивам в моя френд... лаф моабет, всичко върви идеално (между другото аз си мислех, че са някакви парцали тези момичета обаче те изтрезняха и се оказаха, че са много печени и лафчето вървече идеално...)

По едно време моя френд и неговата мацка се изнизват да правят секс явно, а аз си лафя с двете останали мадами... създадох доста атракшън, бях весел, забавен, остроумен и забелязах как таргета ми започна да ми се кефи много... Обаче се появи проблем, че мацките имаха изпит по не знам си какво си и трябваше да си ходят (това се случва в 9 часа сутринта ) и аз като джентълмен реших да ги закарам до университета... Нито телефон, нито нищо, не съм искал никакви координати...

И един ден седя си аз работата отегчен на компа и се ровя в нета и по ендно време мацката дето си я бях харесал ме намира в феисбук и почва да ми праща някакви апликеишани. Почна да ми пише и почнахме да си пишеме някакви простотии и по едно време ( ьако някой има феисбук ще знае) ми праща един апликеишън как ме замерва с ягода, аз и пращам как се развеждам с нея и има снимчица на счупен пръстен... и от там започна следния разговор

Тя - Aweee eiiiiiii nie koga sme se jenili che shte se razvejdash s meeeeeeeen tc tct c

АЗ - не помниш ли..онази страстна вечер във ВЕГАС 😀

Тя - Mnogo begli spomeni imam, vsu6tnost............. O BOGA MI...toku 6to vidqh prusten na rukata si ???????? !!!!!!!!!

Аз - vurni mi go xaxaxxa:P

Тя - Veche go izhvurlih v toaletnata :/

Аз - хахахах скачаи да си ми го намериш...:П

Тя- namerih go :DD

Аз - кога да дойда да си го взема

Тя - mi subota v alkohol :DD pak ..

И всичко ок... аз отивам събота в "Алкохол", обаче крилото ми го нямаше (френда ми) и се наложи да викна едни други френдс, обаче те от онези дето сядат да пият и да си лафат в дискотека, и си викам, абе маму стара по добре да бях сам, няма значение... По едно време моя френд ми се обажда и ми вика "са идвам не се претеснявай". Идва той и тогава започна купона - всичко ок.

А в началото на вечерта аз тъкмо влизам в дискотеката и я виждам отдалеч, отивам при нея хващам я през кръста в гръб и викам в ухото "Къде ми е пръстена, аз за това дойдох", тя вади една капачка от бира (туборг), откъсва пръстена и ми го дава и ми казва "ето официално вече сме разведени" и ми се усмихва. Аз също и се усмихва и почваме да пием шотове... танцуваме си, пуснаха някаква песен и там вече започна страстта.

Аз вече изморен прекратявам танца на следващата песен, защото на предишната имаше много пламъци. Сядам аз да си пия, и тя понеже има една френдка, дето танцуват заедно така страстно, за да не ги притесняват други мъже, обаче тази техника работеше напълно в обратна насока :Д... По едно време забелязвам, че много настоятелно почнаха разни мъже да се събират около тях като лешояди... и аз съвсем нахално под носа на 10 момчета ги грабнах и двете за ръцете и започнах да танцувам гушнал ги и двете на някакво по-секси парче...

По едно време нещо ми скимна и аз си бях запазил пръстенчето от капачката и си хванах таргета, погледнах я, паднах й на колене с усмивка, извадих пръстенчето от задния джоб на дънките си и и казах "ще се омъжиш ли за мен" . Тя се разхили едно такова чаровно и каза "ДА, Разбира се" и продължихме да тънцуваме... По едно време моя френд нещо и аз не разбрах какво стана и изчезна, и каза "тръгвам си" и дим да го няма.

След 20 мин ме се обажда и ми казва "води мадамите в нас и аз съответно почнах да ги навивам и те ок и тръгваме... Точно преди да тръгнем заставам аз до моята мадама, гушвам я и казвам (тази реплика я бях прочел някъде тук, така че, да не се сърди някой ако е негова) : "Чудя се дали ще успея да си заслужа един шамар, ако те целуна" и тя ми отговаря напълно можеш да си го заслужиш, и аз естествено я целувам... И тръгваме ние към френда и понеже бях паркирал на макдоналдс НДК, а предполагам знаете къде е алкохол.

Вървя аз с четири мадами под рака пеша до там. И като цяло мадамата след тази моя реплика и атака почна да се гушка в мен, да ме хваща за ръката и т.н и стигаме ние до колата и тя сяда зад мен и ме прегръща оттзад през седалката и аз си карам. Стигаме си ние до френда и почваме да пием, и започнахме една детска игра.. .Истината или се осмеляваш... Тогава като цяло малко ме игнорираше, ама беше за малък период от време... и към 6:30 тя ми казва, че искат с нейната приятелка да си ходят и аз и казвам, че вариантът да си тръгне е нулев...

Тя вика "не, тръгвам си" и си зима нещата и вече готова за изстрелване... аз в този момент й взимам телефона, слагам си го в джоба и казвам "спи ми се", аз си лягам. Лягам на разгъваемия диван на който спахме четери човека, Аз и още три жени... :P... и тя почвам да ми бърка по джобовете ми, да си го вземе, аз тогава я дръпвам, вдигам я и я пльосвам на дивана до мене, поглеждам я, целувам я по челото и тя ми казва "добре, мога да поостана малко"...

Добре хубава ще спиме. Да, ама не (не си помисляйте, че е станало нещо по така, защото не стана), тя започва да мърда да шава и да се лигави (като малко кученце се мяташе в леглото),  аз очаквам удобния момент да я нападна. Да, ама не... най накрая се укроти и ще спим. Тя се загушила в мен като бебе... и в този момент аз се разтопих... (момента в който се зарибих супер много по това момиче) спиме и през това време тя ме гали по ръцете... и аз да не остана по назад я докосвам супер нежно...

А отвътре просто едвам се сдържам да не й се нахвърля... Обаче френдките са й там, аз няма къде другаде, защото на приятеля ми апартамента е приблизително нов и няма мебели, освен в хола, където е неговото легло и кухнята, дето е дива, разгъващия се... а пък аз нямам намерение да го правя по бани, тоалетни и т.н. Като ще е нещо да е както трябва... По едно време й звъни телефона и казва "айде да си ходим" (аз й бях обещал, че ще ги закарам).

Нали аз като обещая нещо го изпълнявам... Качваме се ние в колата и тръгваме към тях, да ги оставя... а не мен сърцето ми ще изхвръкне. А ми се и спи тогава - едвам едвам стигнахме до тях и аз си викам, са ще има поне целувка за довиждане... Да бе да...таратанци... Приятелката й прееба всичко... нТя явно таргета ми се притесняваше от нея, пък и другата почна да я дърпа и нищо..

Та сега ми е толкова размътен мозъкът, че нищо не ми идва на акъл, за да прерасне това в нещо повече, защото аз го искам? Давайте някакви съвети, защото наистина мозъка ми е блокирал и се чувствам като седмокласник. Една малко подробност... Нямам и тела... имам и единствено феисбука, а трябва да измисля нещо оригинално, за да й взема и тела, защото без тел няма да стане...Така че, който има критики или нещо такова да ме псува ако иска... Искам помощ, а от вас по добри няма.

бутон за сайт

23 мнения за “Момичето с годежния пръстен от бирена капачка…

 1. Много се радвам, когато някой публикува интересна история в сайта – някак си блогът оживява. Дано другите да се сетят, че за добър отговор е нужна малко повече и изчерпателна информация относно ситуацията.

  По темата: Не знам какво е това фейсбук, но ако може да Ви свърже – използвай го възможно най-бързо. Направил си някои грешки, които са минало и няма смисъл да ги коментирам, но щом сте създали такава романтика – можеш да се пробваш без номера да продължиш.

  Не й показвай обаче всичките си чувства, защото те усещам, че си зарибен. Покани я съвсем приятелски. Не е нужно да говорите за случилото се, просто остави нещата сами да се получават. Щом до сега сами са вървели, има шанс така да продължи.

  Не те съветвам да продължаваш с историята за пръстена, защото ще стане отегчаващо. Излезте само двамата, говорете си. Аз ако съм на теб ще я целуна в момента в който я видя, колкото и странно да звучи на повечето тук. Нещата ще станат според мен.

  Успех!

 2. Lover напълно съм съгласен с теб…

  Пич още като я видиш и веднага прегръдка целувка и т.н. всичко ще си бъде тип топ сигурен съм в това. А колкото до телефона не разбирам как след толкова време и такива преживявания си забравил да го вземеш. Ако мислиш че ще ти се обади може ти да и предложиш своя телефон, но така оставяш инициативата в нея, което не е добре.

  Сигурен съм че историята ще има щастлив край така че с интерес ще чакам продължението, от твоята история виждам че си мъж на място който си държи на думата и въпреки временния блокаж съм убеден че ще измислиш нещо стойностно.

  Така че действа, и следващия път като я видиш незабравяй на раздяла да и вземеш телефона, може да го направиш в буквалния смисъл като на негово място оставиш твоя и след това и се обадиш да и се извиниш за объркването и да и предложиш да се видите да си го получиш.

 3. Както вече споменах ние си комуникирахме главно през Facebook, в който тя ме намери понеже ми сви една визитка още в началото на запознанството ни. Та аз и взех телефона през facebooka с думите: „В сряда от каде да те взема“. тя в отговор ми пише:“ искаш да се видим ли“
  аз-„евентуално…дай ми тел за допълнителна връзка“
  тя- 0896……….

 4. Sheikara, нали не си мислиш, че приятелките й са били случайно “ постоянно присъствие“ и не са си тръгнали в подходящ момент?!
  Въпрос на време е да излезете само двамата…, може би вече сте!
  Супер си, каквото е за направиш ще бъде правилно, не ти трябват съвети!
  Успех!

 5. Малко смотано се получи..защото аз и се обадих да се видим обаче тя ми каза че не може…че сега е на някакви курсове и не става…Разбирам са всеки си има задължения да върши и ми каза, че най вероятно пак ще ходи в алкохол…А на мене ми писна да се виждаме само по дискотеките

 6. Най- вероятно всички ще ме помислят за супер отчайващ тип…но дефакто това слабо ме бърка…Проблема който винаги се появява, когато си паднеш по някое момиче…че майкаму стара тези същества винаги усещат…колкото и да се правиш на алфа и на супер готиния пич, винаги успяват да те надушат…винаги без изключение…не можеш да го избегнеш…Колкото сички да си мислят, че могат да разиграват една жена..тази жена ако не ти е хвърлила око предварително..нямаш никакви шансове…Да да да..са секи ще каже да обаче трябва да се постараеш за да се случи това…да аз го направих…тя беше супер зарибена колкото и аз…със всевъзможни техники и т.н и т.н…обаче се появи онзи момент в който тя малко или много трябва да разбере че съм заинтересуван от нея…и в точно този момент..всички мъже губят…когата мнай- малко очакваш, че нещата ще спрат до тук…те точно тогава спират, поради простата причина че са те надушили…това момиче е супер готино…малко объркано и със доста странен характер и може би точно това ме привлече към нея…че е от онзи тип натури, които се нуждаят да бъдат закриляни и да знаят, че има човек до тях , който да ги пази от опасностите на света. Обаче точно този тип хора, когато усетят някаква близост с друг човек точно тогава се дистанцират, поради простата причина, че не искат да бъдат наранени. Така стигнах до следните изводи….Всеки мъж трябва да вземе всичките си чуства и емоции, да ги затвори в една малка кутийка и да ги заключи и да ги скрие дълбоко в себе си…чак когато наистина може да се каже, че има нещо по дълбоко в една двойка…само тогава да извади част от емоциите си…но само част от тях…за втори път повтарям тази грешка да се зарибя( не искам да казвам по дълбока дума) по момиче…и повярвайте ми…няма да се повтори повече

 7. sheikara, много сме минавали по твоя път. мъжете по същия начин се държат. изпитват безумен страх от безпроблемните връзки, защото не вярват, че заслужават това щастие!!!

 8. трябва ти време! не се влизай в друга връзка преди да си излекувал душата си. рискуваш следващата жена да плаща за разочарованието от тази връзка. в този случай и двамата губите!

 9. бил съм със сякакви парцали…последното ми гадже ми разби сърцето на парчета…това момиче е най готиното и печеното което познвам…защо да нямам шанса да бъда с нея…защо толкова много се плашите жените от мъже който се интересуват от вас…знам, че ме харесва…сигорен съм в това…но не мога да разбера какво да направя за да бъда с нея…как да се държа?

 10. виж, ако има такъв проблем то той е в нея. тя сама трябва да го реши.
  според мен, трябва да имаш търпение, да й дадеш свобода, но и тя да усеща, че си до нея. питай сърцето си, никой не може да ти даде по- добър съвет от него / от интуицията ти, колкото и изтъркано да ти звучи/. прави това, което усещаш, че трябва.
  иска ми се да повярваш, че отговора е в теб! …
  Успех, може Тя да е голямата ти любов!… ако така я чувстваш, бори се!

 11. На мен ми изглежда, че си срещнал половинката си. Мацката те харесва, дори ми изглежда, че знае какво иска. Мисля, че изисква от теб обаче, ти да си по-инициативния. Така, както я описваш, изглежда по-различна от другите момичета. Подмятането за Алкохол си е покана. Можеш да отидеш там и да я „отвлечеш“ от приятелките и, заведи я там, където искаш, където няма да познавате други хора.
  Хайде успех!

 12. аз я отвлекох един де…по скоро тази събота кадето беше..то нямаше от кой да я отвличам…защото тя беше само с някаква приятелка кадето си тръгна половин час след катоаз бях там…и понеже нещо беше в лошо настроение…аз реших че вече не ми се седи там и отидохме на купитото….и там се държеше много хладно…закарах я до тях…и след това на следващия ден отиидох да пием кафе….и взех че ми се счъпи съединителя на колата там…и там си останах цял ден…нече ми беше зле в нейната компания…амааааа…в момента не знам какво да правя заклевам се…бях чел всякакви тактики и простоииии и сега заклевам се в тази ситуация не знам какво да правя

 13. Хммм. Сега шейкъра или Иво е героя в историята.. 🙂 Както и да е. Това за чувствата и кутийката е много вярно. Трябва да контролираш емоциите си. Не да ги подтискаш, защото така губиш част от човешкия си облик. Жените обичат силни мъже, които могат да се контролират. Все пак как ще контролираш и нея и положението, ако себе си не можеш да владееш? Даже за подсилване на ефекта можеш да увеличаваш напрежението. Жените обичат хубавичко да се натрупа и чак тогава да се отпусне. Както беше казал един гуру – мъжете са като електрически ключ (on/off), а жените са като потенциометър (плъзгач) – обичат да става плавно. Може би точно това грешката когато един мъж се влюбва – отпуска юздите прекалено рязко. Можеш да се разкриваш малко по-малко, трябва да има тръпка, мистика. Друга теория на един гуру е никога да не отпускаш нишката – тя се дръпне, ти се дърпаш още повече. Направо им разкатава логиката това/ Ако вземе да става хлабава нишката обаче, трябва да я затегнеш. Както и да не дърпаш много, че да не се скъса 😉 Просто ти трябва опит и силен самоконтрол, в един момент това ще ти е втора природа.
  Момчета, замисляте ли се, че това е цяла култура? Все едно тренираш бойно изкуство, или спорт или каквото и да е. Тренировки (тук главно на духа), „схватки“, сладки победи и в никакъв случай падане духом при провал! Не се предавайте, бъдете мъже!

 14. начи по принцип е иво обаче пак си забрави паролата и после си направих друг…абе няма значение…Сега не съм много сигорен…какво точно се случва..защото ме търси в скаип..после известно време я нама…и после пак обратното…та така..сега в събота съм на рождения й ден…купил съм подарък сичко както си му е по реда…и като цяло не мисля да я претискам…просто ще съм готиния пич дето се забавлява с всички на купона…според мен подарръка ми е доста ефектен..но няма да ви казвам какъв е та да мога да ви кажа какви са били реакциите й след това….ако имате някви съвети..даваите на воля

 15. „не мисля да я претискам“. Не забравяй все пак, че трябва и да си настоятелен. Жените обичат мъже, които полагат усилия за това, което искат 😉 Успехи и да разкажеш

 16. Прилагам доста усиля…и ми дава сигнали че ме иска и че ме харева, но предприема ли нещо и тя бяга….Бях на рождения и ден и й направих много готин подарък според мнението на сички присъстващи там..Понеже няколко пъти съм и казвал че ме гледа като мишка в трици…И подарих една много готин и сладък мишок…сложих го в една кутия, вътре естествено имаше трици, а самия мишок беше гушнал една кутиика, в която имаше сребърна гривна, която я купих допълнително. Тя много се зарадва на подаръка и след около час дойде при мен целуна ме и ми каза, че цяла вечер искала да го направи това..Аз се зарадвах и си казах че работата е опечена…Да ,ама не. По късно вечерта ми каза, че не искала да си играе така с мене, и че искала да бъдям френдс..аз и казах ок..и се прибрах след като свърши рд…После почна да ми звъни да се виждаме…издава всички сигнали на заинтересовано момиче, но като тръгна да правя нещо бяга…Слага си на скайп някакви снимки на мене и нея, казва ми колко били подходящи зодиийте рак и скорпьон (аз съм скорпьон тя е рак) Само някакви такива тънки намеци, но тръгна ли да права нещо, и тя бяга..За капак на сичко в събота вечерта тя ме кара да ходим на диско и аз казах, че не мога, защото в неделя съм на изпит, но ако иска можем да излезнем след изпита вечета някаде да се видим…Каза ок, ама да се чуем допълнително….След изпита към 16 и звъня да се разберем…бре не дига…След 1 час пак опитвам…пак не вдига…И карам един приятел след извесно време да звънне на този номер и да търси някой си…няма значени кой и ако му вдигнат..ясно каква е работата…Тя на него му вдигна…и на мен ми стана ясно…след 1 час пак се опитвам да се всържа с нея…но не….И сега съм твърдо решен да не я търся…Тя ще ми се обади на 100% обаче след 2/3 дни…Но вече не знам как да се държа за да престане да си играе с мен и да реши иска ли да има нещо между нас или не….Последно уточнение…Тя до преди 6 месеца е приключила 5 годишна връзка.
  Много ще съм ви благодарен, ако ми дадете някакъв съвет или какво да очаквам, ако сте разбрали от историята за какво иде реч…

  П.с извинявам се за не спазването на пунктуация и т.н

 17. хей, тази история ме завладя, какво стана с момичето?

 18. Да, и мен ме завладя. Кажи какво е сталано, че и на мен ми е много интерестно.

 19. Sheikara,
  Явно това момиче те пробва по всевъзможни начини-ти от твоя страна мисля че трябва да проявиш твърдост-покажи й кой е шефа и от кого е ръководен парада!Също така,когато мислиш да й кажеш колко много я харесваш,ти предлагам да си си намислил предварително няколко реплики,жените си падат по романтиката.Заведи я на някое усамотено заведение или място,или пък даже във вас-вечеря със свещи,съвсем лека светлина,няколко рози на масата и разбира се приятна и вписваща се музика в атмосферата.И най важното-в такива моменти трябва да си искрен,да премериш всяка твоя изречена дума и да не й кажеш в контекст по заобиколен начин-
  „Готов съм да направя всичко за теб,та нима не виждаш че съм в краката ти!“
  П.П. А относно прекратената връзка преди 6 месеца-не трябва да ти прави впечатление.Разделили са се и сега е свободна-ако започне да ти се извинява с нея или пък тем подобни неща,знай,че това са само прищявки!
  Успех в начинанието. 🙂

 20. да историята…наистина е много готина.. и аз по едно време така си мислех. ОБаче не е… Продължава да ме разиграва…Бяхме сега на диско в събота… а Преди това на купитото.. по нейна идея само двамата… на купитото беше хубаво… обаче в дискотеката ми праскаше тотален игнор… и аз по едно време в дискотеката се ядосах.. бях с най добрия ми приятел и имаше една латино мацка… руса с дълга коса страшно тяло и аз като разярен човек, само както пуснаха латиното и почнах да танцувам с латино мацката… точно тогава игнора от неина страна спря за малко… Но както казах за малко… Вече ще си ходим към 4:30 някаде и аз ще ги карам.. защото няма да ги оставя мадамите да се возят при някой гаден циганин таксиджия… и карам ги нали аз по домовете и накрая нея… тя седнала на задната седалка. Тя става нали да излиза и преди да излезне тръгва да ме целува по бузата обаче… и аз леко се изместих и тръгнах да я целувам както си му е по реда… Обаче тя се дръпва казва… ми как не искала в този момент да има с никой нищо и че мене много ме харесвала обаче бля бля бля…и аз и казах нали, че ми писна да ме разиграва и че не мога да продължавам така…. като тръгна към някое друго момиче ми се цупи и ми се сърди ама като искам да има нещо с нея не става… ама хаааа… Държи се с мен все едно сме 2ка от години… И казах че няма да се разберем и че искам да сме си приятели ама нищо повече защото много мраза да ме разиграват…. ХАРЕСВАМ Я… подяволите не знам защо…. Преди извесно време и бях казал, че искам да я вида как ми лежи под колата в гащеризон омазана цялата в масло и че това е много секси… Базикахме се ние … и тя ми каза че искала розов гащеризон… и аз понеже съседната на нас фирма се занимава с направа на гащеризони и им поръчах един… и след онази запомняща се събота.. вчера във вторник аз и испращам по куриер гащеризона…без никакви картички писма и тем подобни…тя го получава там след няколко часа и получавам следния SMS : ti si neadekvaten. 4esno .! … аз разбира и се обаждам и я питам: Това като комплимент ли да го приема или като убида. Тя: не знам, като комплимент предполагам. Казва ми обичайните… много е готин гащеризона… трогната съм… не съм го очаквала след събота.. и аз и казах, че е трябвало по рано да го изпратя обаче съм забравил за него тотално и сега като съм го видял съм решил да и го дам защото няма какво да го правя… пак и съм го замислял за нея… И сега съм твърдо решен да не я търса.. Обаче има един проблем… Ще ходим заедно на море… Не точно заедно, а компаниите ни ще са заедно в приморско… Не знам вече как да се държа заклевам се… Ако трябва да забия момиче за една нощ ще го направя без проблем, обаче нямам представа как да се държа с нея.. Тя страда от туи наречения синдром “ Искам да знам какво искам“ или “ Не знам какво искам, но го искам веднага“… защо подяволите го харесвам това момиче си нямам и на представа. Никога не съм позволявал жена да ме разиграва така, а гледай какво стана.. Кажете нещо.

 21. Според мен ако реши да се оправдада с това,че е приключила 5 годишна връзка и т.н. не и вярвай,защото след месец ще я видиш в компанията на някой друг…Жените казват едно,а мислят друго 🙂 Ако питаш мен просто говори с нея,какво всъщност иска/чувства/мисли и ако ти каже,че иска да е с теб добре,ако започне да овърта пак просто не се занимавай…знам,че е трудно и се иска воля,но по-добре отколкото няк’ва си мърла (не го казвам специално за нея,а общо взето за тоя тип жени) да та разиграва…разбираш ме нали?Колкото повече и се вързваш,толкова по-зле за теб… ти хлътваш повече..правиш все почвече и повече неща за нея и след време ще си кажеш „Направих толкова много…сега ли е моментът да се откажа и т.н.“.По-добре отрано за да не ти е
  чак толкова кофти…

 22. Мерси баце за мнението ти… аз вече съм на същото… Отебах я тотално…Както казах,че бяхме в приморско заедно..тя в неината си компаня аз в моята си… засекахме се съвсем случайно…и тя се държеше студено..мене не ми пукаше особенно, обаче после се засекахме в луксор там…и аз и компанията ми съвсема нахално се троснахме на тяхната маса… и то като цяло не беше баш тросване, защото всички от нейната компания ме харесват много и те ни викнаха да седнем при тях. Аз я видях. Тя седеше далече отидох при нея и й казах да ми каже какво подяволите иска.. АКо иска да сме френдс- ОК, Ако иска да сме заедно- ОК, Ако иска да не ме вижда повече- ОКККК. Насолих я едно много стабилно и продължих да се копонясвам. Тънцувах си няколко нейни приятелки. Тя почна да се държи по добре. Викам си ок.. Най малкото поне приятели ,ще останеме. Аз кандидатки си имам много, така че и приятели само да останем аз съм добре с това.. Всичко върви идеално.. следващите дни пак се засичаме някаде по барове, дискотеки, плажа и те видиме помаха ми от далече и изчезне с вятара… Аз много се ядосах, че се държи така и последния ми ден в приморско, понеже ми беше ясно, че с нея няма да се видя се обадих на гаджето на една нейна приятелка, който е съпер пич и му викам “ айде да пием по бира, ракия, нещо, все тая“.. той вика айде 8. Отиваме ние и ще пием ракия.. аз леко се понасмуках.. и по едно време му звъни телефона и гаджето му вика, че са в еди кое си заведение и пият коктейли.. ТОй вика айде да ходиме… аз се навих, защото исках да й свия сърмите и да си ходя, защото не заслужавам такова отношение. Отивам аз..денса си..пия си коктелче и реших, че ще си ходя, защото ще пътувам рано сутринта и да си лягам….Много се бях запалил тогава…. Извиках я да си поговорим.. Тя дойде и аз и казах– “ Ясно не искаш да ме виждаш, така че, огледай ме много добре, защото повече няма да ме видиш“ Тя почна да ми разправя.. как го правила за да не ми е гадно… защото знаела че я харесвам..НИЩО ЧЕ СИ ИГРАЕШЕ С МЕНЕ… И ИСКА ДА Е С МЕН, И НЕ ИСКА….Най накрая видя, че говоря сериозно… и ме обвини, че съм ги бил преследвал… че тези засичания не били случайни… че съм звънял на нейни приятели с цел.. да я видя… АЗ найстина звънях на нейни приятели..защото последния ден бях сам.. и нямаше с кой да излезна и така…. КАЗАХ Й. ПРИКЛЮЧИХ С ТЕБ… и тва е… Сега си пише някакви настороения в скаип и феисбук с цел да ме провокира да и звънна… ама няма аз да й звъня…писна ми… ако иска нещо тя ще ми свънне да ми го каже… Вече тя ще се бори

 23. Pingback: Колежката от офиса - струва ли си риска?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *