Момиче, което познавам от 2 седмици

Здравейте, прочетох доста работи от тук и това ме накара да пиша сега. Значи първо, момичето отдавна го познавам (от моето училище е), но нито се познаваме, нито нищо. Исках й скайпа от един неин съученик, той ми го даде. И така писах и... запознахме се... втора седмица вече чатим. Аз много я харесвам и обичам, не знам... Аз излизам с едно момче, караме колелета, виждам я с приятелки, отивам при нея , говорим за различни неща, накрая се прегръщаме.

Но има един проблем - един мой приятел (познавам го от 1-2 години). Преди живееше тук, но сега - в Италия. Дойде си през ваканцията. Проблемът е, че и той я харесва. С него сме супер добри приятели. Днес (07.07.2008) тя беше отвънка с 2 приятелки, обикаляха около квартала. Аз карах колело. Писах и sms да ми цъкне на gsm-а, когато се прибира. Тя го направи, аз оставих колелото на друго място да не ме види с него, защото ми беше неудобно.

Аз й предложих. Тя ми каза, че е много объркана и не знае дори къде е. Защото този другият и е предложил днес. И тя е била много объркана. Доста пъти ми казваше, че ме обича много и е готова на всичко за мен. Както и аз за нея. След това вечерта я попитах дали имам шанс, тя каза малък. Между другото, аз съм по-малък от нея (аз съм на 13, тя е на 14). И така тя ми каза, че имам малък шанс. Сега се чудя, какво да правя - да продължа ли да я харесвам и обичам или да се откажа. Чакам вашето мнение... 🙁

бутон за споделяне

8 мнения за “Момиче, което познавам от 2 седмици

 1. Аве човек, за какво влюбване говориш. Може преко-сили да я харесваш много, но това да си влюбен в нея е доста пресилено казано. Ако сега не ме разбираш за какво ти говоря, след няколко години ще разбереш със сигурност 😉

  Друго нещо. Това „имаш малък шанс“ е колкото да те запази, като обожател и да има с какво да се хвали пред приятелките си. Ако повярваш в думите й, само ще й улесниш задачата… да те върти на малкия си пръст. Щом не е приела предложението ти – няма да го бъде и за вбъдеще. Отделно, момиче, което те познава от две седмици, да ти каже, че те обича много и би направила всичко за теб (но не ти приема предложението да сте заедно), са такива ГЛУПОСТИ и дрънканици, че направо ти се чудя как й се връзваш.

  Зарежи тая история и си намери някое друго момиче. Тази няма да ти върже. Ако решиш да си използваш „малкия шанс“, само ще те направи на глупак. Ако това искаш….

 2. Ами аз да добавя, че никога не трябва да питаш една жена дали имаш шанс. Това е адски тъп въпрос. Показва неувереност и убива привличането.

  И двамата сте много млади (даже се изкушавам да кажа малки) има още много нещо да ви се случват в сферата на любовта и секса.

  Поварвай си, че имаш шанс и че си най-подходящия пич за това момиче. Не действай неуверено, не показвай ревност, направи най-доброто на което си способен, пък кавото сабя покаже.

  Какво точно означава „предложих й“?

 3. Ахахаха тфа бещше топ-АААА!!!!
  На 13 браво щом си открил любовта си отиваш при нея хващаш я за задника и и казваш: искам те тук и сега и я целува!!!!
  УСПЕХ!!! :Д:Д:Д

 4. Аве не му говорете на момчето такива сериозни работи
  незнам как да се отнасям ама можеби защото не си спомням как съм мислил на 13 и така……

 5. чудя се момчето на 13 разбира ли думите направи най-дорото на което си способен….
  малко странно и доста относително ми се струва аз ако бях на 13 как щях да приемам тези съвети… дори дали щях да осъзнавам думите….

 6. Дам… трябва да се мисли сериозно по въпроса, но мисля, че още си малък, чак да направите всичко един за друг, все пак сте на 13 години, бе хора! Животът тепърва е пред вас и ви предстои какво ли не, аз лично на 13 години, правех нещата, за които е писал @Daniel… по-горе, за това, гледай си живота, учи, а пък момичета колкото искаш, порастни малко, защото, който бърза – бърка. 😉

 7. 🙂 Предусещам най-четения пост в сайта 🙂
  Споко бе пич – на 13 години искаш се ожениш ли вече?

 8. Благодаря за всичко.Ще послушам един от моя клас,той ми вика “ Аве софт ние сега бягаме след тях,като станем големи – ТЕ ще бягат след нас. “ 😉 Благодаря ви за всичко. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *