Моля ви, дайте ми съвет как да предложа на момиче

Здравейте! Пиша ви поради една причина. Миналото лято се запознах с едно момиче и още в самото начало аз много си я харесах, но тя тогава си имаше приятел и аз не предприех нищо по въпроса, тъй като тя беше заета вече. Зимата случайно я намерих в един сайт и започнахме да си пишем и си разменихме телефоните.

Веднъж тя ме покани на кафе и излезнахме и така от време на време излизахме. Понякога тя ме търсеше да излизаме, понякога и аз я търсех но не много често защото не исках да и се натрапвам и не исках да ме мисли за нахален. Но проблемът ми е, че всеки път когато излезнем, ние си говорим общи неща и аз чаках да ми даде някакъв знак, че изпитва нещо към мене.

Все пак щом излиза с мене, значи й е приятно. Наскоро започнахме да излизаме по често и след всяко излизане аз като се приберях у нас 2-3 дена си мислех постоянно за нея и не ми излизаше от главата. Миналата седмица ходихме на дискотека и си прекарахме супер яко, но тя пак не ми даде никакъв знак, че иска да се получи нещо между нас.

На следващия ден, като се прибрахме, аз не спирах да си мисля за нея и реших, че тя може да чака аз да и дам някакъв знак. Обадих й се и тя ми предложи да ходим на плаж, аз приех естествено. На плажа вече бях решен да и кажа всичко, но някак си все си говорехме за други неща и не можах да й кажа нищо, а и не събрах смелост.

Моля ви, кажете ми какво да правя, това момиче не ми излиза от главата, по цял ден и цяла нощ си мисля за нея. Имам чувството, че ще се побъркам вече, ужасно много я харесвам, искам я за мен...

социално споделяне

39 мнения за “Моля ви, дайте ми съвет как да предложа на момиче

 1. Проблемът изглежда е в теб – притесняваш се. Може и да е в момичето – не показва емоциите си. Както и да е, това е много често срещан проблем.

  Аз бих се държал по-нахално и по-уверено с нея. Обещай си, че на следващата среща, че ще я налегнеш и го направи! И тя го иска и тя би написала същия пост!

  Дори да ти говори за някакви пълни глупости – погледни я в очите, приближи се и я целуни. После без много въпроси. И тя просто ще се усмихне и нещата ще тръгнат.

  Успех, приятел!

 2. „Понякога тя ме търсеше да излизаме, понякога и аз я търсех но не много често защото не исках да и се натрапвам и не исках да ме мисли за нахален. Но проблемът ми е, че всеки път когато излезнем, ние си говорим общи неща и аз чаках да ми даде някакъв знак, че изпитва нещо към мене.“

  Тъпо е да си мислиш, че й се натрапваш. Много тъпо даже! Трябва час по-скоро да спреш да си мислиш такива работи за момиче, което ти е дало телефона си и когато я каниш тя се съгласява да идзлизати заедно. От нейна гледна точка тя ти е дала ясен като бял ден сигнал и сега се чуди дали ти я намираш секси и какво толкова се офлянкваш. Ако продължаваш така скоро ще влезеш в графа „само приятел“.

  Та средващата среща трябва да започнеш да я докосваш. Примерно докато си вървите по улицата и ти й казваш нещо смешо или някъкв бъзик, леко и небрежо а докосни по рамото или ръката, съвсем за кратко. Това е трябвало да го направиш още на първата среща. Сред това продължаваш да го правиш от време на време. По някое време докосни косата й. Тя вероятно няма да реагира, но това е добър знак. Само ако се дърпа е лошо.

  Нищо не й говори за чувства и други такива щуротии. Камо индиректно й показвай, че я харесваш.

  Приготви се психически, за това, че може и да те отреже. Представи си този вариант и си кажи, че си достатъчно силен да приемеш отказа. Ако не си тя ще усети, че си слаб и ще те отреже на това основание.

  Ако те отреже не показвай никакви емоции. Започваш да излизаш с друго момиче и продължанаш да си приятел с девойката… Това не краят, но за сега е хипотетичен вариант.

  Целуни я когато сте на пейка в парка или на дивана вкъщи, може и в заведение. Виж дали тя е спокойна. Ако е нервна не я целувай, а я накарай да се успокои. Ако ти си спокоен и уверен, ако гонориш бавно и я докосваш леко приятелски тя ще се успокои. После почваш да докосваш косата. Почваш и след това спираш. След малко пак и така. После прекарай пръсти, върха на пръстите си по врата й отзад. Ако позволява всичко това по някое време си приближи за да я целунеш. Ако се извърне така че да не можеш да я целунеш по устните я целуни по бузата и продължавай да я галиш по косата или гърба. Ако позволява да я галиш – добре, ако не – спираш, но не показваш разочарование. Не всичко е загубено.

  Ако я целунеш – направи го бавно и ефирно, но първи отдръпни устни от нея. Така ще поддържаш тръпката.

  Прочети назад какво съм писал и се опитай да схванеш нещата.

 3. PS Ако сте вкъщи и я целунеш продължаваш бавно натътък.

 4. Трябва ми помощ!Много харесвам едно оби4ам едно моми4е.Проблемът е ,4е с нея се познаваме от бебета.От тогава сме заедно,но не като гаджета а само като приятели.До сега бяхме в едно у4илище и в един клас.Но сега се разделяме,отиваме в разли4ни у4илища.А ме е много яд , 4е не намерих смелост да и кажа колко много я оби4ам.Сигурно защото сме много добри приятели и ме е страх ако ме отреже да не ми обарне внимание пове4е ;(. Излизаме 4есто ,но никакъв знак от нея.На у4илище ми е намеквала 4е ме оби4а със песни,шепнела ми е на ухото в 4ас ,но мисля 4е е като на приятел.Сега на профила си в скаип си е написала 4е си тарси приятел,но ме е страх и не знам как да и кажа без да развалям приятелството ни.
  Моля ви , помогнете ми докато имам време ;(

 5. хм, аз мисля че ще е най-добре първо „да разузнаеш“ преди да предприемаш действия.(най- добрият начин е да й направиш няколко последователни комплимента за външния вид,усмивката и тн. и да видиш как ще реагира.ако леко се смути-ок,ако реагира в стил „да това е зарди новата ми чантичка мн е яка нали“ значи вече си попаднал в не безизвестната графа „приятелче“).в първия случей можеш да следваш вещите съвети на all that jazz , във втория те съветвам да се отдръпнеш за известно време и да започнеш да се държиш по-„мъжкарски“(можеш да прочетеш повече по темата в други публикации).ако и това не възбуди друг вид интерес ще е най-добре да се примириш ,че имаш насреща си просто един добър приятел и ще трябва да преглътнеш или покриеш чувствата си и да се радваш, че поне ще я виждаш от време на време.но да не бъдем песимисти-просто следи малките й жестове и не губи вяра в себе си.успех

 6. Много съжаляавам но сега ще бъда по кратък тъй като тъкмо бях завършил коментара и ми се прецака нещо компа (дайте ми савет :D:D ххахахахах)
  Една връзка за да бъде щаслива и пълноценна трябва да бъде изградена от три неща: УВАЖЕНИЕ, ПРИЯТЕЛСТВО И СТРАСТ. . След като прочетох статията ти no name разбрах че ти вече си спечелил уважението и и сте приятели, но не избързвай!!!!!При никой не съществува страхът от любовта, защото всеки иска да бъде обичан, а страхът от обвързването!!
  Това че приятелството разваляло романтиката са пълни глупости… Една качествена връзка се гради стъпка по стъпка, а тези които се създават бързо бързо си и отминават!!!Направи времето свой съюзник!! Напредвай бавно!!!
  На следващата среща си тръгни пръв!!!! без много обяснения просто кажи изморен съм дори и това да не е така знам ще ти бъде малко трудно но това веднага ще те издигне в нейните очи и ще се превърниш в още по- интересен за нея.
  След това ти направи следващата среща казваш и точно място и час и не и предоставяш възможност на нея да избира какво да правите. Имай мнение и си го отстоявай тя ще оцени това защото на нея и трябва стабилен човек до нея, а не някой който тя да си мисли че може да управлява…..Така се печели УВАЖЕНИЕ!!! А към края на срещата замълчи за около 10 минути прави се че мислиш за напълно различни неща не и говори!!!! Това ще доведе до впечатляващи резултати…. Твоите усилия ще бъдат напълно възнаградени!!!
  Хубавото при този подход е, че мълчанието оставя всичко на бъображението, така ще я накараш да се разколебае и да започне да се съмнява в това какво е объркала и т.н. Изкушенито ти да кажеш нещо и да продължиш разговора ще бъде силно, но ще спечели този който съомее да устои на изкушението докато тишината въздейства на партниора… Винаги я поставяи в размисли за това че може да те загуби никога не я карай да се чуства напълно сигурна че ти ще си постоянно до нея. Нека поне няколко пъти разбере какво ще бъде ако теб те няма… Ако и кажеш просто че няма опасност да те загуби няма да си така убедителен ако просто не я оставиш да си помисли временно…
  Когато усетиш че тя си е взела вече някаква полука и започне да те пита къде сбърках и така нататък ти я изслушвай внимателно не и отговаряй веднага просто я насочвай нека тя да ти отговори а после застани срещу нея като мъж стисни и ръката и и кажи всичко ще бъде наред тогава я целуни.. А сега за целувката: Първата ви целувка за да бъде истинска не трябва да бъде пред много хора както ти каза на басейна.. Също така трябва да бъде кратка…. Ти я започни и ти я прекъсни…. Така ще превърнеш следващата в още по- сладка. Колкото по кратка е първата целувка толкова по хубава ще е тя…. Ако тя каже не Не и връхлитай и не я критикувай, но това да ти откаже в точно тази ситуация ако всичко го направиш така както ти казах е напълно невъзможно, но за вбъдеще ако имате разногласия ти не я обиждай просто я изслушвай и и кажи разбирам те така автоматично ще превърнеш случилото се в твоя полза, това ще събори всички барииери и след не много време тя ще разбере че ти наистина цениш на нея и я УВАЖАВАШ…. Бъди и приятел уважавай я а страста ще се появи сама… Но запомни бъди упорит и не се оставяй в нейни ръце!!! Бъди независим от постъпките и мислите на другите, така ще ги накараш също да те уважават, ако обичаш някое момиче не спирай да се бориш за нея макар и да не ти отръща проявявай разбиране във всеки един момент и тя рано или късно ще те заобича!!!
  Мисля да приключвам… Ако има нещо неясно ще го обясня имам още какво да кажа, но другия път!!! 🙂 За мен ще бъде удоволствие ако разбереш какво съм имал предвид…
  Успех!!!

 7. Не и казвай, че я обичаш, а и го показвай!!! 🙂

 8. Туко що видях какво те съветват другите ….НЕ НЕ И НЕ!!!! Не вземай толкова на сериозно нейните действия и реакции това НЕ ТРЯБВА ДА ТЕ СМУЩАВА
  УПОРСТВАЙ НО ПЪРВО ПРЕМЕНИ ПРЕЗ СТЪПКИТЕ КОИТО ТИ ПОСОЧИХ……….. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Аз не те съветвам да чакаш дълго. Съветите на Daniel не са лоши като цяло, но за чакането – не чакай!

 10. Проблемът с чакането на т.нар. подходящ момент е, че колкото повече чакаш, толкова повече неуверн ще ставаш. Ще инвестираш много емоции в момичето и ще те е страх да не те отреже. А това ще те парализира за дълго и ще станеш само приятел.

  Както казва avienda – флиртувай с нея и ако тя отговаря флиртаджийски – много добре. Но и да не отговаря – пак пускай лек флирт.

  А докосването е задължително. Започвай веднага щом я видиш следващия път!

 11. И аз като теб изчаквах подходящия момент . Няма какво да чакаш. Направиго!!! Аз от толкова чакане изпуснах доста не прави тази грешка.

 12. Мерси за съветите в най скоро време ще ги приложа !!! Благодаря ви, че отделихте от времето си и ми обърнахте внимание :)))

 13. А бе ей ! Направиго веднага ! Веднъж исках да се запозная с едно момиче и до като го вече беше нагънала един от приятелите ми .

 14. Аз ви говоря за това как да създаде по- дълготрайна и качествена връзка, а не как да я изчука и да се скарат после. Той говори за нея сякаш я обича!!!!
  Нека той сам да си реши какво да прави вече му предоставихме много предложения…
  И после пич кажи как си постъпил и какво се е получило…. 😉

 15. Той говори така все едно е лудо влюбен и не смее да предприеме нищо и само се измъчва.

  Това, което ти казваш не е лошо, но първо никога не можеш да си сигурен колко сериозно е момичето. Второ жените усещат много бързо дали бавиш нещата, за да я опознаеш по-добре или ти се искка нещата да станат, но просто си неуверен.

  И накрая, не е ясно, че ако се бавиш връзката ще е качествена. Особено когато се бавиш от неувереност. Ако си много уверен в себе си, можеш да се бавиш и да я тестваш, да видиш как ще реагира и дали си пасвате. А също да възбудиш страхотно желание у нея. Тогава няма проблем. И даже тя да загуби интерес – намираш си друга. Но това може да стане ако си преминал фазата на – „има само една жена на света и никоя друга“!

 16. Въпрос: Как да предложа на момиче?

  Отговор: С думи! … както и да ти звучи това – това е верният отговор 😉

 17. С кои думи, обаче?

  „Ах, колко те обичам!!!“ 🙂

 18. BlackDiamond, регистриран ли си в all.bg? Аз там имам един акаунт, който преди използвах като участвах във форумите там. Ако не си може да се регистрираш само за да установим връзка. Ще ти напиша ника, с който пишех там. Отдавна не съм писал, но сега провирих, че акаунта си стои.

 19. Регистрацията в сайта не знам защо, но изглежда, че не се получи, затова може да ме намериш само във форума. Там се казвам Vremenen Element … познай защо 😉 Ще чакам да ми пратиш сакйп или нещо такова.. за предпочитане скайп 🙂

 20. Не се бързай.. 1 към 1 се случи с мене и тя ме отряза.. Не праштай смс,защото от тогава черен ми стана живота (тоест на 15 Септември 2008) . Трябва да чакаш .. много е важно иначе ще има да ревеш…Аз сега не я мразя,но просто ми съсипа живота въпреки че не искаше..

 21. Честно да ти кажа да съм спец ,но знам от приятели горе долу.По-добре да не е по Skype или с SMS .Ако е от твоето училище отиди при нея междучасието кажи и най-милите думи който ти идват на езика ,но я гледай в очите.Кажи и милите и любовни думи и ако ти стиска я целуни на мен ми го повтаряха 100 пъти и на края си казах:“Какъв мъж съм аз?“ и отидох пред нея казах и ,че немога да живея без нея ,че много я обичам и ,че искам да тръгне с мен и тогажа тя ме целуна ,а не аз нея така че опитай не губиш нищо! Късмет!

 22. Можете ли да ми дадете някакав качествен съвет?Тази година се запознах с едно момиче от моя клас.Още първият момент се влубих в нея,но не знам как точно да й предложа,така че тя да не ме отреже,а да приеме!

 23. искам да предложа на едно момиче което много харесвам но не съм сигурен дали и та изпитва същото към мен а и ние сме добри приятели вече почити година моля ви кажете ми какво да правя

 24. Влюбен съм в едно момичи .излизаме често но само като приятели.Тя си харесва друг и съм на ръба на отчаянието.Дайте някакъв съвет,моля ви

 25. Момчета чета в тоя сайт какви ли не коментари и горе долу схванах идеята.Ама при мен е малко по сложно.Не съм излизал с момиче от доста време.Сега се запознах с 1 в скайп.Чатихме първите нчколко дни разбрах някои от нештата които тя харесва.Но от тогава не ми отговаря даже и на поздрав.Искам да я поканя на срешта но тя не ми дава възможност 🙁 .Не мисля че съм и казал нешто с което да я засегна,ништо от рода „обичам те“ или „харесвам те „.Мислите ли че тя ште се съгласи да излезем и ако не даите някои съвет с какво да я заинтригувам.Мерси предварително.

 26. go4o, твърде е възможно да си й досадил до смърт, а другият вариант е просто да не й се занимава с теб, колкото и грубо да звучи… Не й пиши известно време и ако тя също не те потърси по скайп, всичко е ясно – в такъв случай изобщо не й пиши повече – има и други жени…
  Ако тя пише, искай й телефона – среща се урежда по телефона, а не по скайпа (естествено, има изключения от правилото 🙂 ). Изобщо, важното е да усещаш настроението на жената/момичето отсреща, иначе си загубен! И не само да го усещаш, но и да й откликваш!!! Сигурно ще мине доста време, докато се научиш на това, но имай предвид, че е важно, ако искаш в бъдеще да имаш успех с жените 🙂

 27. Гочо, ти да не си се влюбил в аватара й? Я слез на земята – имала е нужда да си поговори с някого, поговорили сте си. Може да сте си говорили с месеци, и пак да е само като изповед, без някакво специално лично отношение. Много често се случва така – говорите си с някого много надълбоко определен период, после изведнъж секва, а след време се обаждаш и даже не те помни или едва-едва.
  Ако знаеш с колко момичета сме си писали и т.п., но само с една сме били (и сме) повече от приятели. И това се получи практически от самото начало. При тебе сякаш съвсем от начало става прекъсването и изгледите не са такива (освен ако има някаква инцидентна физическа или техническа причина). Между другото, с някои виртуални познати наистина на даден етап сме си били и реално полезни (като хора) в някаква степен и се радвам, че сме се запознали и че можем при нужда да разчитаме на определена подкрепа един от друг.

  Васето и останалите, на ваше място (от камбанарията на собствения си опит, осмислен през годините), бих се наслаждавал до краен предел на усещането да обичаш!
  Бих казал на момичето, в което съм влюбен: „Знаеш ли, това е страхотно! Обичам те и това ми дава криле. Просто е невероятно! Ти ако искаш ме обичай, ако искаш недей. Ако не ме обичаш, няма да ме нараниш, няма да те обвинявам. Но, ако ме обичаш – нека да летиме заедно над света. „

 28. е човече за каквосе притесняваш аз се срещах с нея двапати и простои предложих но ние сме луди един по друг междовас незнам как е

 29. All That Jazz
  харесвам едно момиче с няколко месеца е по малка от мен много отдавна но незнам как ще са нещата…вчера предложих на друго момичерза да видя как ще реагира ест тя ми отказа но тва не ме бърка.И вечерта научих от една обща приятелка че тя мн ме е харесвала но щом съм предложил на др момиче тя не иска да се бърка не е много скромна но не е и много отворена. и анес я попитах харесва ли ме тя стоя мълча и промърмори едно не.но аз от някъде съм сигурен че тя ме харесва дай ми пълномощно на скайп b.boy4eto2 моля помогни ми! ;(

 30. Аз те саветвам първо да и потхвърли мисълта че я обичаш а ако тя отвърне,супер. Страното е че първо ние момитата даваме знак за чуствата си на момичето.Но е възможмоно да се притеснава и да чака теб.Чакал си твърде дълго за да и разкриеш чуствата си.

 31. Имам същия проблем! И аз се чудя какво да правя, но и да си казвам, че следващия път просто ще го направя, не става. Явно не ми достига смелост. Нямам идея…

 32. Значи преди 1 година се запознах с едно момиче бяхме в един клас сега тя е в другия, но пак всяко междучасие сме заедно и от скоро се прегръщаме аз я целувам по бузите по челото. Когато се запознахме след 1-2 месеца и предложих тя ми отказа, явно прибързах. Сега отново искам да и предложа, но някак си нямам смелост, незнам какво да и кажа точно. Като я питам дали ме обича тя все отменя темата. Аз много я обичам и е искам страшно много. Помагайте моля ви !

 33. Здражейте.Моя съвет е :
  Няма нужда от такива глупости (говоря за ‘предлагането’), това са някакви ……. . Заведи я на кино отидете до едно-две кафета, много често си чатете по скайпа. Бъдете заедно през свободното си време. Тя сама ще разбире, че я харесваш. И така…
  Успех 🙂

 34. недей взимай предварителни мерки защото според мен ако те одрежи ще ти е гадно ;-] … покани е да отидите на кино и там сигурно ще потругнат нещата… погледнах на другите коментарите и съм сугласен с тях… не чакай защото утре може да е кьсно 😡

 35. Здравейте!Прочетох доста поста, но не открих нищо по моя въпрос.Познавам се с едно девойка от около 4-5 години, преди 2 години ходихме за около 1 година и 3 месеца.Сега отново ме удари хормона.За тая година излизахме 3-4 пъти … ии още на първото излизане се целунахме, но се чувствам объркан, почти не се сеща за мен из скайп, винаги първи трябва да и пиша, все ми разправя, че била изморена … спала …и се е случвало да не си пишем по 2-3 дни … Не ми показва, че ме харесва … объркан съм и не знам какво изпитва тя към мен, следователно съм объркан и не знам какво да предприема за напред. Надявам се да ми помогнете с полезни съвети.Благодаря предварително!

 36. ами Nehalem тя може да излиза с друк и да е заета с него

 37. братле аз съм в съштата ситоация мисля само за нея , не знам как да и предложа и ме е страх да не ме отреже.

 38. Според мен побързай…
  Аз жаресвах едно момиче, но … няма значение не можах да и предложа навреме и един от другия клас и предложи преди мен. Сега са заедно…

 39. Здравейте, четох много коментари но не виждам случай като моя. Аз съм 6 клас скоро прявя 13 а девойката е 5 клас. Запознахме се във Фейсбук. Имам 2 часа английски в седмицата в нейната стая. И така започна аз и пратих приятелство писах и пчрви ръчкахме се много и просто лубов от пръв поглед. Като я видях и направо замръзнах на място и не обелих и дума. Изкам да излезем. Каних я на ледената пързалка, на боулинг на кафе но или не ми пише или ми отказва. Имам съсед който е в нейния клас и ми казва че няма приятел. Какво да правя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *