Как заговаряте жена?

Пускам темата, защото много мъже имат този проблем. Много искат да се запознаят с някоя жена, но не знаят как да го направят или не им "стиска" да го направят. Казва се, че е до ситуация, но самия факт, че има толкова много ситуации и още повече мъже, които нищо не предприемат в тях (в ситуациите) ми говори за страх от "първата стъпка" и най-вече за незнание, как да се направи тя. А в това време, жената безвъзвратно отминава.. колко жалко.

За това. Споделете своите работещи стратегии за тези ситуации (ако разбира се имате такива) и опита си, които убеден съм, ще са изключително полезни на повечето посетители на блога. Разкажете и най-интересните запознанства, които сте завързали с жени, за да бъдете от още по-голяма полза на "колегите в беда". 🙂

Няма само жените да си помагат, я! 😉

бутон за социални мрежи

59 мнения за “Как заговаряте жена?

 1. Няма конкретен или изпитан шаблон за поведение при подобно запознанство. Действа се според ситуацията, мястото и типа на момичето. Важното е да имаш достатъчно смелост и самочувствие, които обикновено идват от работата и/или хобито на момчето.

  Аз лично предпочитам запознанствата на живо в по-естествени за момичето ситуации. Примерно на работа, среща с приятели, в парка и т.н. От дискотеки и подобни мероприятия според мен не може да излезе нищо друго, освен секс.

 2. BlackDiamond, според мене темата може да се раздели на две части.

  Първо страха и как да го преодолеем.

  И второ какво точно да кажем и да направим.

  Двете са свързани естествено.

  Според мене най-важното е да започнеш да заговаряш жените. Ако само си седиш и чакаш нещо да стане – забрави. Ако тя откаже да говори – не е голяма беда. В крайна сметка става дума за жена, за която не знаеш нищо освен, че е грабнала вниманието.

  Според мене най-лесно е когато пътуваш на някъде – в самолет или влак или на дълъг път с автобус.

  На купон също не е трудно, защото щом си поканен, значи вече си „избран“ от организатора на купона за пич, който заслужава да е там, а купоните са място къедето се предполага да се запознаваш с хората.

  Най-добрият начин на купон е през първите 30 минути да не говориш с момичето, което си си набелязал. Важно е да си набележиш една-две красиви жени. Често се смята, че красивите жени са по-трудни за свалка, но това не е така. Даже напротив. Красивите жени са свикнали да получават много внимание от всички мъже и това шанса на сваляча. Значи аз съм се запознавал с много жени точно следвайки това правило. В началото не им обръщам никакво внимание или съвсем малко и то само ако тя ме заговори или ако обстоятелствата налагат. Междувременно, се запознавам и говоря с всички останали жени и мъже, бъзикам се, смея се и гледам поне през част от времето да съм в полезрението на „жертвата“. Това, което тя трябва да види е, че има забавен тип на купона, който не се трахува да говори с жените и умее да ги забавлява, но не й обръща внимание. Това ще я заинтригува.

  Помните какво беше казала Елина – в днешно време жените избират мъжете. Един от най-добрите подходи е, когато направиш така че жената да си мисли, че те е избрала. Тогава е много по-лесно.

  Ще следва продължение… 😉

 3. @All That Jazz – Ще си позволя да те допълня. Като за начало – напълно съм съгласен, че не трябва първоначално да се обръща внимание на жертвата. При всяка вероятност, ще има още много обожатели към това момиче. Те достатъчно ще й вдигнат цената, за да се занимаваш и ти.

  Аз лично препоръчвам все-пак задължително да се проведе някакъв минимален разговор с въпросната мадама, за да може все-пак да ни забележи. Оттам нататък НИКАКВО ВНИМАНИЕ. Това, което искам да допълня е, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се занимаваш с други жени след това.

  Нека останалите мъже си изгърмят патроните по хубавото момиче. През това време може да се занимава човек и с не до там хубави момичета. Това още повече шокира жертвата „тази пък какво повече има от мен?“… и й привлича вниманието.

  При подобен сценарий – напълно вероятно е хубавото момиче да започне да те следи какво правиш и да не обръща внимание на ухажорите й. Забавляваш се с останалите момичета – разсмиваш ги и т.н. Около жертвата само скука и банални свалки.

  Когато вече всички се откажат от хубавото момиче – време е за нападение. По време на танц е най-удобно. Тя при всяко положение ще настръхне от кеф и ще е доста страстна. Оттам нататък се действа вече само с конкретното момиче. Обработена е достатъчно 😉

 4. Може и да я заговориш в началото за малко. Но според мене не е задължително.

  По принцип ако купонът е малък – не повече от 20 души, тя няма как да не те забележи, особено ако си доста активен в контактите с останалите. Освен това аз правя контакт с очите. Не че съзнателно търся мацката с поглед, но рано или късно погледите се срещат и тогава я поглеждам и с поглед „бръкам“ вътре в нея. Естествено момичето смутено отмества поглед, но аз знам, че ме е забелязала и е заинтригувана.

  Също така не гледам към нея прекалено често особено когато гледам някой до нея, който говори или нещо такова. Когато си имаш набелязана „жертва“ изкушението, когато поглеждаш някого до нея да погледнеш и нея е голямо и тя го знае. Тъй че ако има нещо или някой, който се намира до нея препоръчвам известон усилие на волята да не поглеждаш към нея. По този начин допълнително ескалираш напрежението, а с периферното зрение можеш да забележиш как тя поглежда, за да се увери, че вече си неин фен. Но не успява да се увери в това… Което й е трудно да повява и затова започва да хвърля по-чести погледи.

  Що се отнася до момента, в който действаш само с конкретното момиче, аз не стигам толкова бързо до този момент. След като я заговоря и разсмея и побъбрим малкоза това, онова обикновено я оставям в някаква група ако има още хора около нас. Ако всички останали са в други групички тогава естествено не я оставям, но винаги е най-добре ти да я оставиш отколкото тя да те остави. Идеаният вариант е ако към тебе и момичето се присъедини още един мъж или двама. Това не би трябвало да е проблем ако водиш интересен разговор. И по някое време я оставяш в ръцете на другите мъже и отиваш към някоя друга групичка. Вероятността след 10-15 минути жертвата да дойде при тебе е голяма. А ако не дойде ти пак отиваш за кратък разговор при нея. И така няколко пъти. Накрая, когато тръгваш да си ходиш й искаш телефона за да се видите и да си „поговорите“ пак.

  Естесвено докато си говориш с мацката я бъзикаш леко, но също я слушаш внимателно и се опитваш искрено да я разбереш. Това ти дава и повече информация за това как да се държиш с нея и от какво се интересува тя.

  Едно от най-важните неща е, че тя може и да се окаже абсолютно неподходяща като личност и тогава просто любезно отстъпваш и се измъкваш. Това може леко да я сдуха, но само леко…

  А за интересно запознанство – имам едно съвсем скорошно, с едно момиче, което работи в магазин за чай и понеже магазинът е също и чайна, тя работи и като сервитьорка. От доста време бях заинтригуван от нея и бях сигурен, че не е просто продавачка – оказа се, че е завършила психология. Но тъй като не използвах никакви „хватки“ няма какво да споделя, освен че за първи път ми се случи сервитьорка да седне на масата срещу мене за ди поговори докато колежката й не й напомни, че са на работа…

 5. За мен фразата „Извинявай, това парцалче не ти ли мирише на хлороформ?“ винаги сработва

 6. Това е гениална фраза 😉

  Но… има два малки недостатъка – не ти помага изобщо в случаите, когато искаш да се запознаеш с момиче – може да сработи само с някоя жена, която ти има достатъчно доверие, че да останете на саме някъде.

  Второ води до безумно скучна свалка и скучен секс.

  Трето – отиваш в затвора за изнасилване…

 7. Към това, което казах за запознаването на купон искам да добавя, че понякога жената („жертвата“, която сме си набелязали) може да прояви прекалено ясно желание да се запознае. Т.е. когато поглежда прекалено често към мъжа. Тогава не е добре да я караме да чака твърде дълго. Изобщо, ако жената бързо е заинтригувана и открито го показва – тогава прекаленото бавене може да контрапродуктивно.

 8. Може да звучи банално и изтъркано но при мен почти винаги работи следната схема…
  Независимо от мястото привличаш вниманието говориш с всички, вкарваш общи теми, като наблюдаваш реакцията на твоята жертва. Намираш обща тема с нея, като постепенно се изолирате от другите и задаваш някой некоректен въпрос на който тя няма да иска да отговори веднага и докато мисли. Се изцепваш нещо от рода „ти остави другото ами я кажи кога ще ми се обадиш да идем на кафе“ … Леко шаш жертвата изумена от твоята наглост….. но звани след няколко дни в 9 от 10 случая. 🙂

 9. Всичко това което сте написали е добре, но това, което всъщност се опитах да задам, като тема, беше по-скоро за реплика и най-вече за продължението, защото много мъже се страхуват да заговорят момиче. Тези обаче, които го правят, не рядко казват „здравей, казвам се *****“ и до там зацепват. Много е лесно да заговориш някоя жена, но продължението е трудната част за повечето мъже. Това е идеята на темата. Какви са успешните реплики и дори теми на разговор след „здравей, казвам се *****“. Има ли универсални теми, на които всички момичета реагират добре и може да се каже, че има универсална формула за първия разговор или няма такава. С други думи, кои са най-честите реплики, които използваме успешно, след „здрасти, аз съм…“, кое е удачното продължение след такава стартова фраза. Ако въобще започвате с представяне де. 😉 Аз примерно съм по друга тактика, но сега нямам време да говоря за това. В следващия постинг ще кажа и за нея.

 10. Според мен при повечето ситуации, които изброихте не знаете почти нищо за жертвата, така че трябва да се заложи на чувството за хумор. Разговорът може да се базира на някакви събития или факти от непосредственото обкръжение (купона например). Така постепенно с вмъкване на въпроси разбирате повече и повече за нея и нещата стават далеч по-лесни. По мои наблюдения жените обичат и всякакви видове клюки и истроии, които не им влизат в работата, но пък стават за разчупване на леда.

 11. @ All That Jazz и @ Lover от вас момчета може да се научи страшно много, евала ви правя за сайта и за полезните съвети, които давате : ) Продължавайте в същия дух.
  Но дето вика BlackDiamond, въпроса е друг – как да заговорим момиче. Реплики, като „Здравей, как се казваш, аз съм еди как си, ми от къде си, ми на колко си“ са вече прекалено изтъркани …, та с нетърпение чакам постинга на колегата BlackDiamond, и на другите посетители на сайта, защото и аз имам подобен проблем с запознанствата : )

 12. До колкото знам, например от книгата „Играта“ на Строс, някои свалячи си имат изградени рутини, които следват и това върши работа, но аз лично почти винаги импровизирам.

  Примерно ако момичето яде или пие нещо винаги можеш да я питаш как е питието или нещо такова. Честно казано, аз никога не си казвам името от самото начало.

 13. Предишния път писаш постинга си близо час и ми спряха тока.. бях избеснял!!! Сега щом четете това, значи този път вече всичко е наред. 🙂

  Та по темата. 🙂 Аз лично използвам една реплика, която доста хора я отричат, казват че е много груба и недодялана, но уверявам ви – уникална е. До сега нямам отказ!!! А самата реплика е „А ти коя си?“. Гарантирам ви, че е УНИВЕРСАЛНА и казана с подгодящия игрив тон върши чудеса!

  Примери за различни ситуации:

  На купон – първи вариант: Минавайки покрай нейната компания чувам нещо с което, ако съм съгласен, казвам „Хей, това ми хареса“, вписвам се в компанията и започвам да говоря с човека към когото съм отправил репликата. Ако и Жертвата се включи в разговора, я прекъсвам по някое време и я питам „А ти коя си? Съжалявам, но не ти знам името.“

  Ако минавайки покрай групичката й чуя нещо с което не съм съглсен, казвам нещо от сорта на „Така ли? И защо така мислиш? Защото аз съм на друго мнение.“. Отново съм се вписал в компанията и с една реплика от никой, съм станал един от двамата най-важни и отявлени членове на тази компания. После е същото. „А ти коя си?“ ….. и вече се познвате. 🙂 След това продължавам да си говоря с всички за всичко (не прекалено дълго!), дръпвам я на страна (с думи, а не с ръка!!!) и още смеейки се от общия разговор я питам нещо от типа на „ти с тази компания ли си“ и общо взето разговора започва така:

  Аз: Ти с тази компания ли си?
  Тя: Да.
  Аз: Аз пък съм с ето онази.
  ОТНОВО Аз: Току-що дойдох и още не съм си взел нищо за пиене. Ще се върна след минутка.. ти искаш ли нещо? (казвам го вече в движение)

  След като се върна:

  Аз: А ти от София ли си?
  Тя: Да.
  Аз: Аз също.. от кой квартал си?
  Тя: (еди кой си).
  Аз: Супер. А в други квартали била ли си?
  Тя: Да.
  Аз: Къде?
  Тя: (еди къде си).
  Аз: Сигурно е много хубаво.
  ПАК Аз: Аз пък съм се местил много. Живял съм в 1,2,3,4,5……

  Аз: Супер. А в други квартали била ли си?
  Тя: Не.
  Аз: Сигурно е много хубаво там където си.
  ПАК Аз: Аз пък съм се местил много. Живял съм в 1,2,3,4,5……

  Де факто на посления въпрос, няма значение дали ще ти отговори с Да или Не. Номера е въпросите да спрат (стига й толкова внимание) и да разкажеш, нещо интересно за себе си. Може и да обърнете сценария, ако ти не си се местил, а тя е пътувала много.

  На купон – втори вариант: Докато се разминаваме, тя чува едно игриво и закачливо „Хеей (за да й привлека вниманието), а ти коя си?“.
  Тя: Аз съм (име).
  Аз: Приятно ми е, аз съм (име).
  Аз: Не съм те виждал до сега тук (на купоните у еди кой си).
  Тя: Ами, (обяснение)
  Аз: Ще ме извиниш ли за секунда, че преди малко дойдох… ще отида да си взема нещо за пиене и се връщам веднага.
  ПАК Аз: Ти искаш ли нещо?
  Тя: Да/Не (няма значение)
  Аз: (усмивка)

  Когато се върна, пак по същия сценарий за продължаване на разговори. 🙂

  Ситуация на улицата отново разминавайки се:

  Аз: Хей, здравей.
  Тя: (гледа станно, в стил „ти пък к’ъв си?“).
  Аз: (преди да е казала каквото и да било) Извинявай, че така те спирам, дано да не съм те стреснал, но рядко се среща толкова красиво момиче, като теб и искам да се запознаем.
  ОТНОВО Аз: Аз съм (име), приятно ми е.
  Тя: (име)
  Аз: В момента съм на работа и нямам много време да си говорим, а и не искам да те задържам. … Остави едно телефонче и когато съм свободен ще ти се обадя да се видим някъде.

  Тя ми оставя някакъв GSM, аз й клипвам (през цялото време съм усмихнат и излъчвам „добронамерен весеяк съм и ще си изкараме готино, ако се видим пак“ (ако при някой не сработи, да си търси грешката в излъчването!)), изчезвам бързо и й се обаждам след няколко дни.. колкото на мен ми хареса. Да чака. Ако пък не й се чака, има ми номера, може да ми се обади 😛

  ВСИЧКО!!! Повтарям ВСИЧКО във ВСИЧКИ ситуации се прави с контакт с очите и ЛЪЧЕЗАРНА усмивка! Да не е като усмивката на настъпан домат.

  Ключа на репликата „а ти коя си?“ за да е толкова универсална и потресаващо ефективна се крие в следните неща:

  1. Нестандартен си.
  2. Интересен си.
  3. Смел си. (малко мъже смеят да заговоярт жена на улицата)
  4. Тя ще е озадачена (тоя пък кой е), леко стресната (ситуацията на улицата), полъскана (от вниманието точно към нея), очарована (от излъчването ми) и т.н. и няма да знае какво да каже.
  5. Тя има защитни резкции за всички клишета, а ти излизайки от клижето „Здравей, аз съм, еди кой си“ Я ОБЕЗОРАЖАВАШ!!!

  И което е най-хубавото. Всичко това постигаш с една единствена реплика… понякога дори още преди тя да те е видяла. На това му се вика ефект постигнат за „отрицателно“ време. Защото де факто е така. Започваш с игрово предимство, за което останалите мъже се борят доста време.. понякога дори няколко срещи докато разчупят леда, трети никога не успяват. А ти сега имаш МНООООГО добро предимство.

  И защо? Само защото си казал… „А ти коя си?“ …

  П.П.: Ако имате някакви въпроси – насреща съм. А сега е ваш ред. Коментари, забележки и най-вече…стратегии. 🙂 Слушам ви. 🙂

 14. Ами, Jazz ти си с името, аз съм с годините, но това е вече когато си остановил контакт с момичето, тя те е приела и сте в процес на опознаване.

  Попринцип и аз импровизирам, но в някой ситуации е по-добре да си имаш един сценарии.. за да си сигурен в успеха. Иначе, когато решиш да си поиграеш, по-добро от импровизацията – няма! 🙂

  И все пак ми е интересно да чуя и твоите стратегии. 🙂

 15. Пропуснах да кажа нещо много важно! Споменах за ефекта, но и за стратегията на репликата. Ако някой не я е забелязал, много може да се оплете.

  Първо – задаваш й върпосчета на които тя да отговаря с Да и Не (ти контролираш ситуацията)
  Второ – ти задаваш насоката на разговора с историята за местожителството (отново ти управяваш посоката на разговора и то не с „на колко си“, „имаш ли си гадже“ и цялата останала скука на света.)
  Трето – във всички ситуации се отдъпваш! Я за бира, я за работа, няма значение (силата на отдръпването) …. Предполагам, че някои от вас сега ще ми възразят за това, че се прави много рано и че действа само при жени, които вече познаваш, НО тук не се отдръпваш за седмица и после пак да се появиш, а за кратко. Има съществена разлика! Особено на купон имаш и бонус: даваш й да те огледа, тайно (или поне тя така си мисли 😉 ).
  Да не говорим, че за мъжа, който се страхува да заговаря жени, защото не знае, какво да каже, си е чиста проба спасение. Казва няколко думи, отдръпва се, за да поеме въздух и да се успокои, че всичко е наред и после.. няма после – вече се познават и всичко е много по-лесно. 🙂
  Четвърто – оставаш загадка (особено в ситуацията на улицата), над която тя да тръпне, да мисли, да мечтае и да прави, каквото си поиска още. По неин избор – мечти, фантазии.. каквото й харесва. Но в главата й си ТИ!

 16. Интересно каква част от заговарянията свършват в леглото.

 17. Колко завършват в леглото ли? Ами около 40%. Останалите са около 30% на килима и още около 30% в банята. 😛

 18. BlackDiamon, нека се придържаме към фактите. 😉

 19. Минувач, когато заговориш някоя жена, която изобщо не познаваш, дали ще спиш с нея или не не е от особено значение.

  Между другото, ако само това ти е в главата, дали ще има секс или не, шансовете ти падат драстично.

  А BlackDiamond, какво аз казвам като се запознавам… Почти винаги какзва здрасти как си. Може да е банално, но мисля, че в повечето случаи казвам това и почти никога не се представям. Лошото е, че не си спомням точно какно казвам.

  Наскоро се запознах с една Шведка на купон. Спомням си че едно от първите неща, които я попитах беше от къде си. И тя ми каза с много сериозен тон „от Швеция“ при което на мене, по неясни причини, ми стана много смешно (може би защото очаквах да е Австрийка, понеже един мой приятел Австриец я беше довел). Та аз се засмях най-искрено и казах с голямо учудване „От Швеция??, ха-ха-ха“ и тя ми отговори – „Ха-ха-ха, какво смешно има в това?“

  Когато момичето ми написа пъвия мейл се подписа накрая Илва (на латиница се пише Ylva) – шведското момиче, ха-ха-ха! 🙂

  Тъй, че се получи добре.

  Сега се сещам още по-добър пример, но нямам време…

 20. All That Jazz, какъв е смисъла от едно действие, ако то не е свързано – дори и отложено – с краен резултат? Просто свободен разговор с непознати? А преценката кого точно да заговориш?

 21. Всички методи, изброени по-горе са интересни…Това с репликата „Ти коя си“ е много тарикатско.Бях чел някъде, може и в този блог да е, че децата са най-добрите във флиртовете, т.к. нямат никакви задръжки, никакви комплекси, лъчезарни са и нямат проблем да заговорят никого…и онзи ден видях едно момиченце което в магазина питаше наред продавачките „Ти коя си“ и всички му отговаряха с усмивка 🙂
  …забелязъл съм, че за една успешна свалка много е важно излъчването…ако един човек има приветливо,весело, закачливо…с други думи приятно излъчване каквото и да каже разговора се получава, но при някои хора, които са много „стегнати“,“гибсирани“, треперят и заекват каквото и да кажат, ще е пезполезно, за това мисля, че най-важния съвет, който мога да дам на въпроса „Как заговаряте жена“ е УВЕРЕНО, дори по детски – без притеснение и задръжки.Бил съм свидетел на това как някой с реплика „Имаш много хубави ц*ц*“ привлича вниманието на момичето именно заради закачливия тон, а друг я засипва с комплименти и внимание, но „скучно излъчване“ и накрая нищо.

  И един въпрос…заговори се за книгата „Играта“ на Строс…веднъж я видях в една книжарница и ми хвана окото, но така и не си я купих…заслужава ли си четенето

 22. Минувач, аз като отида на купон заговарям толкова жени, че просто няма как да спя с всички и да искам… Приеми го по същия начин както като заговориш някой мъж. Това не означава, че ще станете най-добрите приятели на света или че ще правите бизнес заедно или каквото там се сетиш… Просто искаш да видиш що за човек е . Същата работа и с жените. Аз заговарям включително такива, които изобщо не ме привиличат сексуално, но ако ми стане интересно защо да не си побъбря. Между другото, това само може да направи добро впечатление на останалите от които се интересувам.

  Освен това, мсяко запознаство е социален опит, който може да ти помогне по един или друг начин впоследствие. Можеш дори да се заговориш някоя мома само като упражнение. Колкото повече жени заговаряш толкова по-добре. Толкова по-малко ще ти пука по-нататък. И дори нещата да не минат добре, какво от това? Ако спре да ти пука ще имаш увереността да ги заговаряш така, че да се получават забавни разговори и да ги предразположиш да ти дадат някакви кооридинати.

  Наблюдател, абсолютно така е. Ако не се взимаш насериозно, ако не ти пука и се смееш искрено, каквото и да кажеш пак ще създадеш привличане.

  Между другото, това което казваш не е толкова важно, колкото как го казваш.

  И също така е важно да се чувстваш страхотно в собствената си кожа, а не да търсиш да заговориш жена, за да ти се подобри настроението.

  Що се отнася до „Играта“ според мене си заслужава да се прочете. Не че трябва да правиш точно така както пише в книгата, но има много принципни неща които там са описани.

  И накрая едно друго запознансто – със сексапилна, но много ароганта жена. Значи, аз се бях опитал веднъж да я заговоря, но без никакъв резултат. При това я бах заговорил по-скоро от учтивост понеже мои познати я баха довели на масата накоято бяхме с една компания.

  След известно верме пак бяхме на маса и тя пак беше с нас. Срещу мене седеше един много добър приятел – Пол, а тя до него. Аз си говорих с Пол, бъзикахме се, смеехме се, но на въпросната жена – нула внимание. Аз поп принцип не съм пушач, но понякога пуша пури или пурети, ей така за бъзик. И както си говорихме, се сетих, че имам пурети и запалих една. Жената нещо се изнерви и ми каза, че не понасяла пушек. Аз завъртях глава много бавно (съвсем преднамерено – бавните движения показват увереност и контрол на ситуацията), погледнах я в директно очите и й казах „Радвам се че ти харесва димът на пурата“, дръпнах и изпратих дима в лицето й. Въпросната персона онемя. Сега не си спомням какво точно си казахме след това… Помня, че последва кратка размяна на реплики при което за й говорих възможно най-предизвикателно и арогантно, но със леко насмешлив и пренебрежителен тон.

  Малко по-късно тя започна да ме разпитва от къде съм (естествено не й казах – казах й да отгатне ако може) и т.н. Аз й отговорих на няколко въпроса кратно и без много задълбаване. После ходихме на дискотека и по пътя тя се присламчи до мене пак за си говори…

  Та значи, не препоръчвам подобен тип заговаряния. Но има има ситуции, в които точно арогантният тип разговор върши чудеса. Но човек трябва да има малко опит за да прецени. А също и достатъчно увереност за да изиграе ролята добре. Между другото, въпросната хубавица просто ме беше издразнила първия път и аз бях с настойката, че ще й дам един урок.

 23. Наблюдател, както и горе казах, при който не сработи – да си търси грешката в излъчванто. Точно, защото 90% от услеха е в излъчването!

  Един пример от вчера:

  Отидохме с един познат за по бира в една градинка, че отдавна не се бяхме виждали, и се оказа, че никой от двамата не си носи отварачка за бирата. Аз си я отворих на един електрически стълб, а той опита с ключ. Само че, нещо ключа приплъзнал и той си съдра пръста с капачката… до кръв. Както отварачка, така и салфетки не си носехме. Малко по-късно, минаха две жени с дете (не знам коя от двете беше майката) – руса и чернокоса. Аз станах, отидох при тях и казах: „Извинете… имате ли салфетка, че приятеля ми се поряза на една бира?“. Русата ме погледна и като ме видя (стоях на доста високо място), усмихна се, бръкна си в чантата, извади едно пакетче със салфетки и ми го даде. Аз извадих една и тръгнах да й връщам пакетчето с останалите, но тя ме погледна отново и с една чаровна усмивка ми каза „не, задръж ги, вземи ги всичките“. Благодарих й и ги взех.

  В репликата „Извинете… имате ли салфетка, че приятеля ми се поряза на една бира?“ няма нищо особено… да не кажа съвсем нищо. Но начина по който се обърнах към нея и излъчването ми с което я „третирах“ я накара да ми ги подари всичките.

  Даже да й бях поискал и телефона, 99 на 100 щеше да ми го даде.

  Още веднъж ще го кажа. 90% от успеха се крие в излъчването. Ако сте лъчезарни и усмихнати ще имате успех, даже по-голям от колкото сте очаквали. Независимо дали става дума за салфетки или телефонен номер.

 24. Ето ви примерен диалог, който работи на 100%:

  Първото нещо е като видите някоя жена и искате да се запознаете го направете в следващите 3 секунди.
  Второ (дори и да не сте спазили първото):
  Казвате следното (или нещо от сорта):
  Извинявай, аз не съм много добър в тези неща… но все пак.. казвам се Иван (тук кажете вашето име 🙂 като в същия момент си подадете ръката за ръкостискане).
  Просто няма (поне аз не съм виждал) нормална жена/момиче, която да се дръпне и да не се представи и тя.
  От там нататък си зависи от вас.
  Един трик за искането на телефона:
  Не казвайте „ще ми дадеш ли телефона/icq/skype?
  А попитайте „Имаш ли email/icq“ и особено с мейл-а е най-добре.
  Това е от мен. Успех

 25. Някой ще даде ли няколко примера за заговаряне на продавачка в магазин /по специално такъв за дрехи ако ви улеснявам :D/ 😕 :]

 26. Ами например, влизаш в магазина, разменяте няколко усмивки и се обаждаш по телефона (или някой ти се обажда) и си говорите, а тя чува само: „къде си? аха, ок. ами аз съм в магазина за дрехи.. да, с готината продавачка (усмивка).. да, същия.. я как се сещаш. добре, в такъв случай ще се видим направо там.“. Тя нама как да не реагира. 🙂 Когато приключиш разговора се обръщаш към нея и на смутения й поглед отговаряш с „еми така си е.. няма какво да се лъжем (усмивка)“. От там нататък ще се оправиш. 🙂

  Друг начин е, да я попиташ коя от двете ризи ти отива повече с пояснението, че винаги мнението на жена, особено на красива (или стилна, а защо не и двете) такава е по-ценно от което и да било мъжко мнение по въпроса. Ако откликне на флирта – вътре си. 🙂

  Даже, ако има засечка и си достатъчно умел, можеш да ги комбинираш двата варианта 😉

 27. Най-важното в такива ситуации е да знаеш, какво ще предизвикаш в нея, като реакция. Постави се на нейно място, влез в главата, тялото, чувствата и усещанията й и ще знаеш, как тя би се почувствала на дадена твоя реплика или действие. Така ще знаеш, дали да го кажеш/направиш или не. И най-важното, щом знаеш, как тя ще се почувства от твоите действия, ще знаеш и каква да бъде следващата ти реакция. 😉 С други думи ще си една стъпка пред нея. 🙂 Ето ти базата, върху която да се развиваш.. останалото зависи от теб и въображението ти. 🙂

 28. BlackDiamond
  Това, което казваш е много добро, но не съм съгласен, че всеки е способен на подобен тип мислене(ти не твърдиш това, просто го отблязвам). Все едно Михаел Шумахер да ми каже, натискаш газта и спирачката и си шампион. За него, от неговия поглед е така, защото е т.нар. несъзнателна компетентност. Да ми кажеш да предвиждам женската емоция, за мен е огромно предизвкателство, което се надявам да постигна, но мисля, че не е лъжица за всяка уста. Благодаря ти за споделяния опит, само искам да отбележа, че за голям процнт от читателите е непостижимо, дори и да искат. Съвета ти е много ценен!

 29. mortem, благодаря ти за високата оценка, но както ти самия отбеляза „не твърдя това“. Ти или който и да било друг, би могъл да стане F1 шампион, но не с „настискаш газта и си шампион“. Трябва да натискаш газта много пъти по тренировките, за да можеш, когато излезнеш на официалното състезние ДА СИ ДОБРЕ ПОДГОТВЕН за победа. Всеки отбор в F1 си има собствена школа, както да кажем Люис Хамилтън е излезнал от школата на Макларън. С други думи – тренировка му е майката. Тренирай, тренирай, тренирай, и продължавай да тренираш. Това е формулата на успеха. На мен ми бяха нужни няколко години за да се изградя от кръгла нула, до това, което съм в момента. Преди няколко години си нямах и представа, че мога да успея с някоя жена, а камо ли как да го постигна. Тогава, точно си бях на принципа „бъди естествен“, но бях дете, макар и да кажем на около 18 години (+ – … не помня точно). Сега отново съм естествен (винаги!), но съм по-различен човек, по-пораснал, по-разбиращ и адаптивен, ПО-ТРЕНИРАН!

  Всичко е постижимо, само трябва да намериш правилните път и стратегия и най-вече да ги следваш. Имах късмета да се науча от самосебе си. И сега раздавам знанията и опита си с жените на другите, точно защото знам, че съм извадил късмет, който не се пада на всеки. За това казвам на всички ви – тренирайте се. Може да ви отнеме и години, но това ще са години инвестиран труд, който ще ви се отплати след това богато и пребогато.

  Аз бях на нивото на повечето от вас (разбира се, без да подцеянвам или обиждам, който и да било от вас), а сега, това, което morten казва, че е непостижимо, ми е втора природа… постигнато след години…. ТРЕНИРОВКИ!

  Всеки би могъл да има тази „втора природа“. А как… вече бясних. 🙂

  Успех „в залата“, момчета. 🙂

 30. Звучи красиво, но за съжаление всеки човек си има предел. „Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш… не излита!“ .
  Аз бих посъвтвал хората друго: „Направи каквото можеш, а да става каквото ще“. Това е по- добрата стратегия. От всяко дърво свирка не става (и обратното), но може да се постараем да дадем всичко от себе си.
  Успех на всички!

 31. mortem, няма да се съглася с теб и ще държа на своето, не защото съм инат или непогрешим, а защото е изпитано! И нe мисля, че „Направи каквото можеш, а да става каквото ще“ е по-добрата формула… Случайно днес прочетох нещо, което горе-долу е товоята формулировка, но подкрепя моята теза и съм супер съгласен с това. А то гласи: „Не е достатъчно да бъдеш какъвто си. Трябва да бъдеш най-доброто си аз.“. Има и допълнение, което е… „Което е трудно, ако още не си го открил.“.

  Откриването става с търсене и практика, а практиката води до усъвършенстване.. което е в подкрепа на моята теза, че това се изгражда! Всичко се изгражда.. в крайна сметка никой не се е родил научен, нали така? 😉

 32. Бляк Даймънде (и в тая тема не съм изчел всички коментари,понеже мисля да лягам и нямам време) но искам да те попитам нещо.Влиза момче във форума на възраст 19-20 години примерно.Чете разни неща из форума и започва да практикува.Дори да му се оттдава той не е такъв тип момче.В смисъл,че се променя за да бъде харесван от жените,а това е против собствената му природа:) Да речем,че си хареса някое момиче иска да имат сериозни отношения
  и успее да я свали с помощта ви от форума.Тя се влюбва в някакъв „идеал“,с който той я е залъгал,а всъщност не е такъв.През цялото време ли ще се допитва до форума за да я задържи???Относно свалянето 1.Имаш талант за да го правиш.. то те кара отвътре:) привлекателен си за жените когато се държиш естествено и се държиш както трябва,но не с мисълта,че го правиш за да те харесват,а с мисълта,че ти това е твоето естествено аз и жените го обожават 🙂 2.Смотан си… характера ти и природата ти не го позволяват.. и дори да се опиташ да моделираш модел на поведение просто е против собствената ти природа.
  П.с. незнам дали вярвяш в хороскопи,зодии и т.н. ама това е като да накараш типичен „Овен“ да бъде спокоен,уравновесен,да не се пали бързо и т.н.

 33. Ха-ха, Prince, аз съм точно овен 😉 спокоен съм, уравновесен съм и не се паля бързо 🙂 .. е, когато се „подпаля“ нямам спирачка де, но това е друга тема. 🙂

  Той няма защо да я лъже с този „идеал“. Просто трябва да го усвои и той да стане част от него. Тогава ти не показваш някаква маска, а показваш себе си, което вече не е лъжа. 😉

  Все пак, прочети постовете.. мисля, че ще са ти от полза. После може да пак да си поговорим. 🙂

 34. Може и да ги прочета 🙂 но сега се връщам от Бургас.. снощи направих 6 тека и съм мнооого уморен.. още не съм спал..не съм ял почти нищо,а като стана трябва да ходя на зала… :(((
  п.с и аз съм овен 🙂 ти на коя дата си и в колко часа ?

 35. BlackDiamond,

  Понякога вътрешния страх от запознанството с момиче е плод на ирационални мисли, които човек дори и не осъзнава, може да е липса на социални умения, неподходящо възпитание и др. Това като го комбинираме с 4-те основни типа темперамент се получава нещо доста сложно.

  Хубавото на сайта и на вас (всички, които споделяте опита си) е, че можете да помогнете на един човек с нови идеи, поуки и различно мислене. Затова съм съгласен с теб, че човек трябва да се развива и да даде всичко от себе си. Благодаря ви за усилията и оделеното време!
  Според мен това е като тунинговането на автомобил. Прави го по-добър.

  Има обаче куп неща, които могат да попречат на един човек. В психологията, за разлика от електротехниката, крушката може да се смени само, ако пожелае да бъде сменена. Много зависи и доколко са ефективни стратегиите за справяне в проблемна ситуация.

  Аз от една година се опитам да се занимавам с личностно развитите „с подръчни средства“ от книги и интернет. И от 3 месеца професионално в група с двама много добри терапевти. И виждам колко ми е трудно, и как погрешно съм възприемал света и себе си. А има още много да уча… (извън максимата, че човек цял живот се учи).
  Имам планове и това да е професията ми 🙂 Да помагам на хората да окриват и да използват вътрешните си ресурси за един добър или поне приемлив начин на живот.

 36. А така 🙂 аз съм ти първия клиент… рекламно лице и затова минавам без пари 🙂

 37. Mortem, от моя житейски опит мога да ти кажа, че най-важното в живота е да не се взимаш много насериозно, да приемаш всичко като преизвикателство и да не се предаваш никога. Един ден всички ще срещнем смъртта и ще се предадем, защото няма къде да ходим, но до тогава не се предавай!

 38. All That Jazz казано с други думи…когато си мил,добър,джентълмен и правиш всичко за една жена си МУХЛЬО,а когато се държиш като простак и ти е безразлично всичко тя е безкрайно влюбена 😀

 39. Prince, криво-ляво нищо не си разбрал. Никога не бъди простак, особено пред жена. В това да си мил добър и ДОНЯКЪДЕ джентълмен, няма нищо страшно. Мухльо ставаш, когато предлагаш от всички тези неща по много и се превърнеш в мекотело. Когато всичко е с мярка нещата са ОК. И още нещо. Когато се правиш на безразличен тя няма да безкрайно лудо влюбена в теб, а просто ще прояви интерес към теб, защото си различен.

 40. Бляк Даймънде ти май пак не следиш какво точно искам да кажа 😉 съжелявам,че има голяма доза мързел в мен и не съм чак толкова многословен и ясен в коментарите си,но аз съм го написал съвсем точно „КОГАТО ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА ЕДНА ЖЕНА СИ МУХЛЬО“ не съм написал,че само ако си „мил,добър,джентълмен“ отначало е разбираемо да се държиш така:) след като момичето е наясно с възможностите ти, си мисля,че ти е разрешено да се държиш като простак,което по-скоро прелива в роля,която развлича и двама ви 😉 Относно безразличието не съм писал да се правиш на безразличен…Ти прочете ли го някъде „да се правиш“ ? Или не виждаш разлика в „да се правиш“ и да бъдеш .. 🙂 просто когато си безразличен , а се правиш ,че ти пука…се влюбват поне аз съм останал с такова впечатление и не можеш да ме разубедиш 🙂

 41. Съвсем нарочно казах „да се правиш“, защото когато имаш интерес към някоя жена, тя го усеща и когато се правиш на безразличен, тя иска да ти извади интереса на яве.. от там идва и част от интересното. 😉 Ако наистина си безразличен и тя ще е безразлична. В противен случай, жените трябваше да са влюбени във всички мъже по улицата, защото са безразлични (логично.. непознати са).

  Не съм сигурен, че правиш разлика м/у влюбена и заинтригувана жена 😉

  Не съм тръгнал да те разубеждавам или убеждавам в каквото и да било. Ако искаш. Не карам никого на сила. Включително и теб. 🙂

 42. Ако наистина си безразличен и тя ще е безразлична. В противен случай, жените трябваше да са влюбени във всички мъже по улицата, защото са безразлични (логично.. непознати са).
  В случая, за който говоря аз си излизал вече достатъчно с момичето?!И ти се правиш,че ти пука макар да си безразличен.Не мисля,че всички мъже по улциата 1-во я познатав,нито тя ги познава и 2ро се правят, че им пука за нея :)!?Общо взето май не успяваш да отсееш хубаво това какво пиша аз и за какво си мислиш ти.. нещо ,което е много лошо за човек,който се мисли за голям сваляч 🙂 тъй като за да свалиш едно момиче е нужно да я разбереш и ти сам го каза,а това е поредния пост,в който показваш,че ти е трудно да разбираш хората 🙂 или поне мен…

 43. 1. Аз с хората си се разбирам много добре. Ти мен не ме мисли. Може би е хубаво да се изразяваш по-точно за ситуациите, които искаш да дискутираш (явно не само аз не мога да схвана смисъла на думите ти. И All That Jazz не можа да разбере от начало, какво разбираш под зла жена и пак ти се наложи да поясняваш… Писа в 2 теми – 2ма души не те разбраха… не говори много добре за теб.).
  2. Това да се правиш на заинтересован е мега тъпо.
  3. Ако наистина си незаинтересован, чий го дириш с нея? Намери си момиче, което ти е интересно.
  4. Не мога да разбера къде ме чу да казвам, че се мисля за голям сваляч?!?!?
  5. Не се опитвай да ме анализираш или квалифицираш.. не можеш.

 44. 1.Не те мисля и като четох не с всички се разбираше добре 🙂 Може и да е хубаво да,но отнема време,а нямам чак толкова голямо желание:)
  2.Защо да е тъпо,ако речем,че целта ти е секс ?
  3.Да приемем,че малко момичета могат да ме заинтересоват и трудно намирам такива,а останалите са за междудругото 🙂 незнам как му викаш ти „ей така за спорта“
  4.И да искам не мога да чуя,понеже чета + това не е нужно да го напишеш за да се подразбере 🙂
  5.Не съм и правил особени опити за да си убеден,че не мога 🙂
  п.с. като заговори за 2 тема ми е интересно защо не отговори на другата… може би,защото написа глупост,че в реториката (- по – не е равно на +) а съм го обяснил като за първолак,че това,което казваш е грешно 🙂 нищо лично общо взето .. просто изразявам мнение 🙂 И също така относно зла жена не съм обяснил,тъй като мисля ,че повечето сте наясно,но явно греша,а може би Джаза просто е искал да види моето мнение за „злите“ жени:)

 45. Black просто е бая уверен във себе си относно жените (и има защо вярвам) и дава съвети на тези които не знаят какво да правят, това че може да помага и самият се справя страхотно … може би и да не се мисли трябва да се помисли за голям сваляч ;]

  Prince не съм те срещал по други статии но от това което прочетох тук бих казал, че ако си чел някои статии от сайта не си разбрал нищо от това което Lover и другите се опитват да кажат на ‘непросветените’ …

  to all … май се отдалечихте прекалено много от темата, като толкова се мислиш за по добър от ‘диамантчо’ защо просто не го предисвикаш ‘принце’ на нещо като свалячески дуел 8)

 46. Виж сега Prince, аз съм работещ човек и не мога да кисна по 24 часа в денонощието в блога за да ти давам моментални отговори. Имам си доста по-интересни неща за правене от това само да стоя в блога и да ти отговарям, да не говорим, че не съм и длъжен да го правя (още една причина да не ми дъриш сметка, защо не съм ти отговорил). Понякога не влизам със седмици в блога. Нямам време за това, но както и да е. … Бтв, съм ти дал отговор на въпроса, така че, ако обичаш по-леко с изрази от типа на „защото написа глупост“ и тем подобни. Казах ти да не ми даваш квалификации, но ти продължаваш и по тази причина това е последния ми пост обърнат към теб. От тук нататък можеш на воля да пишеш, каквото пожелаеш, включително и по мой адрес. Може да ме псуваш ако искаш (само че не знам дали Lover ще толерира такова отношение). Няма да получиш отговор от мен. Заради арогантното си поведение, вече си е графата „Ignor“. За тове сведение само ти си в тази графа. С всички останали съм в добри отношение, а с някои съм даже в приятелски.

  Не знам въз основа на какво се вясваш от никъде, чисто нов в дадено общество и започваш да се правиш на интересен, а честно казано не ме и интересува, но това не се приема добре от никой. Виждаш, че даже, Wile ме е подкрепил (10х за което Wile) и той е на същото мнение, като мен, че не разбираш нищо от това, което говорим тук. Станахме двама, вероятно ще ставаме и повече, а ти си един!

  Сбогом 🙂

 47. Бляк Даймънде , прочетох ти (между редовете набързо) отговорите ;)…Общо взето не ми харесаха,но все пак добър опит да замжеш положението.Нямам намерение да ти отговарям подробно щом съм в графата ти игнор (между другото „Ignore“ …явно не си на ТИ с английския).Хубаво е,че няма да чуя пак,че с е опитвам да те квалифицирам,но отново съм прав може би,при положение,че не знаеш елементарни думи 🙂
  Сега Wile 1.Бих те помолил когато пишеш на мен,да спазваш елементарна пунктуация,защото не ми харесва да пиша с неграмотни:)Особено такива да ми дават съвети,но все пак ще ти дам шанс да ми кажеш какво не съм разбрал.Кажи ми какво по-точно не съм разбрал според теб?Освен ако не правиш жалък опит да се включиш на страната на Бляк Даймънд.
  П.С. БД , Ти откъде можеш да бъдеш сигурен,че съм чисто нов.Представи си,че съм стар потребител,но с нова регистрация.Това,че съм един никога не ме е притеснявало…на върха няма място за двама : )))))))) А и не тръпна да влизам във форума ,ако Ловър-а реши да ме банва или нещо от сорта.Не че бан би свършил работа,то затова си има прокси,а и само рестартирам модема и си сменям ай пи-то 🙂 + това не се правя на интересен просто на теб не ти хареса,че не съм съгласен с теб :>

 48. И аз да се намърдам…
  Има ли смисъл да се нападате ? Да спорите кой е по-добър сваляч , като всеки си има свой стил и това не е измеримо ? А на всичкото отгоре да сравнявате интелект , като дори тестовете за коефициента не се приемат на сериозно от повечето ‘гений’ познати на света… 🙂
  Сега по темата исках да се изкажа още преди 20 минути … 🙂
  „само искам да отбележа, че за голям процнт от читателите е непостижимо, дори и да искат. “ – Mortem
  Всеки е способен да се научи на всичко. Въпросът е дали иска да се научи и дали е готов на саможертви за това. За да те научат да плуваш , ще те хвърлят във водата… Ако няма кой да те хвърли , готов ли си сам да скочиш ? 🙂

 49. Проблема е страха, страха да скочиш, защото – ок, политаш… после обаче следва падането. Там вече си зависим от жената. Ако си се представил добре и тя те приеме добре, супер. Ако обаче получиш отрицание, то тогава падането ще е болезнено. И всеки се страхува от тази болка и поради тази причина много не се решеват да скочат.

 50. Значи ето каква е случката . Аз ходя на фитнес и последните 2 пъти които ходих имаше 1 ново момиче там. Не знам дали това е съвпадение ,но в която и част на фитнеса до отида ,тя идва след 5 мин или ако съм правил някое упражнение ,което и тя може да прави , го прави след мен.Също не спира да ме гледа ама то в 1 момент ми става неудобно тя си задъйа погледа по 15 секунди.Първият път дойде с 1 приятелка , НО втория в който мислех да я заговоря с 4. Не знаех какво точно да направя. Иначе щях да я заговоря за начина по който прави упражненията доста беше смешно (явно никога не е ходила на фитнес)ахах.

  Междъ другото 2рия път..след като бяха дошли пак при мен аз свърших и отидах да се преобличам и през това време и те. Бяха си тръгнали и това момиче и още 1 от тяхната група ме чакаха долу ,но аз си тръгнах.

  Какво мога да направя като са 4 или 6?
  Има ли по-добра тема за разговор?

  BlackDiamond ако межеш да дадеш 1 съвет ,ще съм ти много благодарен. Също и другите ако имате хубави идеи.

 51. Ами като за начало, ще ти препоръчам да си вземеш поне 2 уинга, а за реплика… знам ли.. може би нещо от рода на „пресдваш ли ме?“.. ест, да взучи като закачка, а не като забележка. Като ти каже, че не, може да раздуваш балона.. „нее.. щото където съм аз там си и ти, таааа… не че имам нещо против де“ Усмивка и после се представяш.

  Друг начин е да й се подхилкваш лекичко продължително време, докато започне да те гледа странно в стил „както ми се смееш ве.. какво ми е“ и тогава може да й кажеш, че ти е смешно как прави упражненията и.. оттам нататък ще се справиш 🙂

  И не на последно място… ХОРААА – ПУСКАЙТЕ ТЕМИ!!! не пишете във вече създадени. Всеки казус си е сам за себе си и се разглежда отделно!

 52. Закачката „ти преследваш ли ме?“ е много сполучлива и става не само за заговаряне, а може и по-късно в свалката да се използва.

  Аз лично няколко пъти съм я използвал с доста голям успех дори когато очевидно аз съм преследвачът. 😉

  Това, че момичетата са няколко може и да се окаже проблем, защото те чувстват safety in numbers, както се казва на английски, и ако са много отворени може лесно да те „надиграят“ по остроумие, което обаче не е толкова страшно ако ти не се смутиш. На мене ми се случвало няколко жени заедно да ме правят на „луд“, но ако не ти пука изобщо и продължаваш съвсем спокойно и уверено в крайна сметка те ще се впечатлят, че в ситуция, в която всеки нормален мъж би се сдухал ти си оставаш невъзмутим и им се смееш все едно те са направили сами себе си на глупави. То в крайна сметка така се получава. Ефектът е същият както когато някой те гледа заплашително, но ти оставаш спокоен с излъчването, че каквото и да направи на тебе не ти пука изобщо и ще се справиш със ситуцията. Тогава в един миг нещата се обръщат и започваш да комадваш играта. Това си е точно игра, в коята няма значение, кой по-едър и с по-големи мускули. Същата работа и с шест момичета накуп. Всичко е игра и „численото превъзходство“ не трябва да те засяга изобщо. Просто трябва да изключиш всякакви рационални съображения и тогава ставаш господар на ситуацията и да не мислиш за това какви ще са последствията.

  Но иначе не виждам какъв ти е проблемът. Другите момичета може да не се окажат твърде „агресивни“. Мацката те преследва. Каквото и да кажеш тя ще захапе въдицата. Вече я е захапала явно. C & F и всякакви остроумни закачки са адски важни при „студено“ заговаряне, т.е. когато момичето въобще по никакъв начин не показва да те е забязало. В твоя случай не е важно всяка твоя втора реплика да е шедьовър на остроумието.

  Така че ако просто беше направил първото нещо, което ти е било дошло наум, т.е. с лека насмешка, без да двучи арогантно резбира се, да й кажеш, че не прави нещо като хората и да й кажеш набързо как да си подобри техниката щеше да свърши работа. Ако подхвърлиш някаква закачка – още по-добре. И после тя като направи каквото й казваш, може или да я похвалиш, че е малко по-добре, да й смигнеш и да се отдалечиш все едно не ти пука. А ако девойката е супер самоуверена й казваш, че е безнадежден случай и почваш да се смееш от сърце, но отнова без капка арогантност.

 53. аз сам на 19 нямам много опит с момичетата но по принцип това което го искам сам свикнал да си го вземам чрез манипулация и много ми се отдава.
  с момичетата подхождам също така карам ги да се чустват специални и да мислят че сам различен и аз наистина съм.има едно момиче което много обичам но тя речи че иска да сме само ‘приятели’ няма проблем аз съм и само приятел но всъщност я манипулирам много тя не може без мен и всеки път когато скъса с някое омче вижда че съм повече от тях.зада и стане гадно влязох на акция с 1 неина приятелка пред нея и за 1 ден успях да я сваля .момичето което обичам мноого изревнува това се случи днес чакам развръзка

 54. Добре,до тук е много добре.Но,това е лице в лице с жертвата изправен си пред нея така е по лесно може ли някой да каже как ще може да я заговориш в интернет (има разни сайтове за запознанства). Там всеки заговаря момичета,обаче искам да чуя нещо много ефективно което да я привлече.Найстина става много изтъркано с „еи много си сладка..как се казваш…от каде си…това е 50% на 50% да ти отговори.

 55. widheld, аз например се запознавам с жени предимно от сайтове за запознанства 🙂 Няколко съвета мога да ти дам:
  1. БЪДИ РАЗЛИЧЕН – всяка що-годе хубавка мацка, която има профил в такъв сайт, определено иска да види написано нещо по-така, а не баналното „Искаш ли да се видим?“, „Дай си телефона/скайпа/айсикю-то/мейла…“, „Много си готина“ и т.н.
  2.РАЗГЛЕЖДАЙ ПРОФИЛИТЕ НА ЖЕНИТЕ И ЕДВА ТОГАВА ПИШИ!!! Имам един приятел, който измисля например някаква фраза и прави copy>paste на 20-30 (примерно) женски профила 🙂 🙂 🙂 Не отричам, че системата му действа – от тези му отговарят около една трета (десет да кажем), от тази една трета с половината (редуцирахме ги до 5) става приказка, а 2-3 от тези 5 даже се навиват да се видят… Да – факт е, че благодарение на системата на него му „връзват“ повече, т.е. излиза (и предполагам – спи) с повече жени, отколкото аз, но – има едно голямо НО!!! Той не подбира, докато аз съм малко манаджия – искам мацката хем да хваща окото, хем да е образована, умна, да знае какво иска и т.н. 🙂 Изобщо – НЕМА УГОДИЯ 🙂 🙂 🙂
  3.РАЗБЕРИ КАКВО ТОЧНО ИСКАШ! Имал съм следния случай – засякох един горе-долу долър профил, писах й нещо (забравих вече какво точно…), тя ми върна, за една седмица се разбрахме да се видим, първата среща протече идеално (най-добрата първа среща в живота ми!!!) и втората среща вече беше у тях – по-точно в леглото й 😉 Бързам да поясня, че това ми се случи за първи път в живота – да правя секс едва на втора среща (нали съм с висок морал 🙂 🙂 🙂 )… Та, всичко беше ОК около 2 месеца, но после почнаха търканията – тя е прекалено лудичка за мен, аз съм по-лежерен и се оставям на течението, а и още различия се появиха, така че тази връзка се оказа обречена… Та идеята ми е – ако наистина търсиш нещо сериозно, а не поредната бройка, трябва да се направиш на Жозе Моуриньо (примерно) и да „избистриш селекцията“ 😉 Вярно, че отнема повечко време, но трябва да ви кажа, че за година и половина аз лично излязох на първа среща с 8 жени, като 6 от тях бяха наистина стойностни! С колко се получиха нещата няма да кажа, но аз лично съм доволен 🙂

 56. Аз не искам не6то много сериозно,не6то като свалка, кафе,не6то на купон няма зна4ение времето за мен. неискам бройки :D. Точно това изтърканото мн си готина,сладурана си… не върви вси4ки го пи6ат и за тва някакси нестава мн мн по инт. налък е 6анса да ти отговорят.

 57. Здравейте !
  Изчетох почти всички коментари по темата. Има някои доста добри съвети и примери, но всичко се свежда до едно единствено нещо – УВЕРЕНОСТ. Всички тука заучени фрази няма да действат, ако липсва този непукизъм. А той се постига естествено с практиката. Бих дал няколко съвети на хората, които се питат – къде бъркам в цялата работа ?
  1. Всеки ден общувайте с хора. Колкото и работа да имате в офиса, в къщи, никога не се затваряйте в себе си. Обадете се на приятел, отидете в парка, до магазина, на фитнес, на лекции, където и да е , просто общувайте.
  2. Гледайте човека срещу вас В ОЧИТЕ И ГО УВАЖАВАЙТЕ ! Той усеща това. Поставете го над собствените си интереси и ще останете изненадани от резултата.
  3. Четете литература за отношенията между хората. Един добър пример е книгата на Лари Кинг – как да водиш разговор, без значение с кого и къде ( мисля, че така се казваше ). Той казва нещо много важно – ОТНАСЯЙ СЕ С ХОРАТА ТАКА, КАКТО БИ ИСКАЛ ТЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ С ТЕБ ! Приложите ли това , грешка няма. И още нещо, което е пише е , че човек се интересува много повече от неговите си проблеми, отколкото това дали теб те боли главата, зъба и т.н.
  4. Ако се притеснявате да гледате жените в очите, просто направете следното упражнение. Излезте навън и започнете да гледате хората в очите, докато не се притеснят и не си изместят погледа от вас. Първите 5 пъти поже и да е трудно, но след това, ще бъдете изумени колко погледи привличате. ( малко психология 🙂 ). Докато не почнете да гледате жените в очите докато им говорите/ слушате, всякакви заучени тактики никога няма да имат успех.

  Има много за писане по тази тема, но мисля, че това е достатъчно като за начало! Всеки трябва да открие, кой метод за заговаряне на жени му приляга най-много (тук манталитетът играе много голяма роля) – дали индиректен,директен или с чувство за хумор.

 58. Браво, minavasht, много добър пост!!! ПОСЛУШАЙТЕ ГО и няма да съжалявате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *