Tя има проблем, че съм с 3 години по-малък от нея

Ами какво да ви кажа... запознах се с нея преди 1 година... това беше най лудото ми запознанство с жена... няма да уточнявам, но както и да е 🙂 В началото не беше нищо друго освен едно физическо удоволствие и за двамата, но после се превърна в нещо доста по-голямо и вече от 3 месеца имам сериозна връзка с нея...

Аз съм на 26, а тя е на 29 и твърди, че е влюбена в мен!!! Но явно това, че съм по малък от нея, я притеснява доста... казвам го така, както тя ми го каза 🙂 Щяла да остарее по рано от мен... Моля, дайте някакви съвети как да махна тези притеснения у нея?

Хич не ми се иска да губя жената, която най-сетне се оказа прекрасната половинка за мен след дълго търсене 🙂 Просто и аз я обичам и не искам да приключвам една прекрасна връзка, която съм търсил отдавна... така че приемам съвети всякакви и ще съм много благодарен, ако ми помогнете 🙂

бутони към социални мрежи

13 мнения за “Tя има проблем, че съм с 3 години по-малък от нея

 1. Това с възрастта не може да е проблем. Да не говорим, че три години не са нищо. Може да е проблем само за баба ти, която при всяко положение ще е против.

  Аз познавам двойки с по 14 години разлика и нямат проблем! Обясни й го. Ако ТЯ се притеснява за теб – просто трябва да й докажеш, че теб това не ти пречи.

 2. dandreev, явно си й дал основание да смята, че разликата от три години е много. Помисли върху собственото си поведение и нейните очаквания – жените на 20 са едни, след 27-28 – по-други.

 3. Жените на тая възраст вече трябва да раждат – та тя е 29, ако сега не намери приятел за сериозна връзка с цел брак и деца , то кога? Ти готов ли си да бъдеш баща ?

 4. ….. помисли върху написаното от TheDarkSide.

 5. Вие съвсем ще го откажете.

  Приятел, дай й знак, че ще остарявате заедно. Без това да включва брак и деца. Ако ги искате двамата – ОК. Ако ли не – ще бъде наистина чудесна връзка и авантюра. Която може да се развие във времето. Важното е какво преживявате в момента.

 6. Да, много е вероятно да става дума точно за това, че е време да има деца и т.н.

  Повечето жени, с които аз се занимавам са между 27 и 34 годишни. Естествено възрастта не им пречи да искат любовни аванюри, но те търсят мъж, от който да имат деца. И този въпрос много живо ги вълнува.

 7. All That Jazz, на колко лета си, ако не е тайна?

 8. Не е тайна. На 32 съм.

  Lover, можеш без никакви скрупупли да изтриеш нашия чат. 😉

 9. Ами разговорът тука се обърна леко на чат. Както и да е.

 10. All That Jazz, мисля, че подобен чат е от полза. Така и двете страни имат полза от темите. стига да иска човек да се вслуша :)! По отношение на личните въпроси, сам преценяваш до колко да се разкриеш.

 11. Да седи. Този сайт е нещо средно между блог, форум и чат. Не исках да е така, но потребителите го наложиха. А всичко е за потребителите в крайна сметка 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *