Не пропускайте добрите възможности!!!

Реших да пусна тази тема, защото преди два дни имах една случка в (гр)адския транспорт, по-точно по линията на 280 (София - Студентски град). Още преди да се кача от предната врата, видях едно много красиво момиче да седи на едно от местата, точно зад шофьора. И тя ме видя, защото ми се усмихваше много чаровно, още преди да се кача.

Очевидно се харесахме, НО... когато се качих и седнах в близост до нея, буквално на една ръка разстояние... не направих нищо! Дори не я поглеждах, не й обръщах НИКАКВО внимание. Даже мина едно друго момиче, което слизаше и ми предложи билетчето си, а аз не реагирах, защото бях с карта и тя го даде на красавицата.

Тя от своя страна макар и да си имаше го взе и няколко секунди по-късно, като ме видя да се усмихвам в супер готино настроение (защото ме развесели ситуацията... момиче, което си има билет да си вземе втори, а после да го остави до себе си (сама по себе си е тъпа ситуация, но не знам защо успя да ме развесели)) реши да ме заговори и да ми предложи билета си. Каза "имаш ли си билет", а отговорих "не, с карта съм". И историята приключи до там.

Защо бе да му се невиди? Защо? Защо постъпих така? Тези въпроси ме тормозят вече два дни и отговора, колкото е елементарен, толкова е и ТЪП! А той е, че "в онзи момент не ми се занимаваше". И сега СЪЖАЛЯВАМ, СЪЖАЛЯВАМ И СИ СКУБЯ КОСАТА, защо по-дя-во-ли-те... защо постъпих така?!?!? Убийте ме, не мога да си отговоря.

За това, НИКОГА, повтарям - НИКОГА не изпускайте добрите възможности, за да не съжалявате после, както сега съжалявам аз. Казва се, че хората се учат от грешките си, но аз предпочитам да споделя горчивия си опит с останалите, за да няма повече изцепки, като моята и фризьора ви да остане в бизнеса 😉

бутон за сайт

21 мнения за “Не пропускайте добрите възможности!!!

 1. Не се нерви за такива неща. На всекиго се случва и то не веднъж! Публикацията ти е много полезна, защото много момчета попадат в подобни ситуации и след това се комплексират, отчаяни от себе си. Така ще видят, че не само на тях не им стига смелост или каквото и да е там.

  Важното е да запомниш колко е гадно чувството при подобна изпусната възможност. Тази ситуация вероятно никога повече няма да се повтори, но е много важно, при следващата подобна, да се сети човек колко е гадно, когато изпуснеш момента и да действа.

 2. Още по-гадно е когато откажеш секс на момиче, поради високомерие или вярност. После цял живот те боли за пропусната възможност, особено ако момичето е било красиво.

  Хубаво си го казал – човек се учи от грешките си.

 3. Ами Lover, не бих казал, че се нервя. По-скоро ми е гадно, че толкова тъпо си пропилях една много добра въможност с едно доста красиво момиче. Ако трябва да я оценявам, бих й дал 7 по 10-обалната, но аз имам някакви доста високи критерии, така че предполагам, че повечето хора биха й писали поне 8.

  В крайна сметка, нищо не ми пречеше да й взема телефона, (все пак тя ме заговори.. 100% гаранциям, че щеше да ми го даде) а после дали щях да й се обадя?!? … 90 на 100, че „да, щях“. Но заради тъпо моментно състояние (беше петък, края на седмицата, още 10 мин и щях да свърша работа и да започне уикенда и само за това си мислех) не направих нищо.

  И не е въпрос на липса на смелост, що за идиот трябва да си, момичето да ти е дало ясни знаци, че те е хаесала и иска нещо с теб, а теб да те е страх…. малоумно е. Не ме беше страх.. просто бях на друга вълна.

  Почистване, за отказите – отказвал съм и то не малко пъти. Никога не е било поради високомерие. Случвало се е да е поради вярност към друга (ако сте под 27-8 год. не се лъжете да правите тази грешка, освен ако не сте в наистина сериозна връзка). Също се е случвало и то скоро да откажа едно мнооооооооооого съблазнително предложение, за да е много по-интересно следващия път. 😉 И момичето не е някаква неотразима красавица, но има страшно голям опит и съм сигурен, че ще е страхотно. В крайна сметка, не мисля че си лягаш с някоя за да се похвалиш на приятелите, колко е била красива, а да си прекараш страхотно. И в интерес на истината, повечето красавици не са толкова добри в леглото. И то точно тези, по които хвърляш най-много усилия и са най-големите „куклички“. И до колкото ми е известно, това не е само мое мнение. Както и да е. Това вече е тема на друг разговор.

  НЕ СИ ИЗПУСКАЙТЕ ШАНСОВЕТЕ…. ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!

 4. @BlackDiamond – Съгласен съм с теб на 100%. Не съм искал да кажа, че не ти е достигнала смелост. Понякога просто човек блокира, без причина, без логика.

  Това за десетобалната система е интересна тема. Трябва да се напъна и да пусна една тема със снимки за всяко ниво. Голям смях ще падне. Но малко е рисковано дали ще съвпаднат вкусовете.

 5. Ахх … и аз имах подобен случай … Преди 4-5 дни решихме да се видим с един приятел на по бира, не се бяхме чували отдавна. Както и да е … седнахме на едно сепаре и той беше поканил някакво момиче, което дойде 5 минути след него. Стори ми се чаровна и реших да вкарам малко хумор и да я разсмивам … мина време и по едно време пристигнаха едни мадами, доста наперени и накипрени – едната от тях ми хвана окото. Сервитьорката отиде при тях да им вземе поръчката и това момиче, дето беше с нас се сети, че трябва да си пие колата със сламка … и аз са развиках – “ ЪъЪ … Може ли за секунда? „, след като повторих фразата около 6 пъти сервитьорката реши да се усети, че говоря на нея … “ Ъм .. една сламка, по възможност синя „. И онази мадама дето ми хвана окото, за мое огромно изумление се обърна към мене и ми удари една чаровна усмивка, придружена с намигване. Аз и отвърнах. След това погледите продължиха и по едно време се сетих да приложа една стратегия … Да не й обръщам НИКАКВО внимание, като междувременно разсмивам хората около мен и да й засиля интереса. Тя ме погледна още 4-5 пъти … и спря! Мина 1 час и мадамите си тръгнаха … а аз глупака се улисах и забравих, че след около 10-15 минути трябваше да седна на нейната маса и да я заговоря … оставих я да чака прекалено дълго и – хоп всичко отиде ПО ДЯВОЛИТЕ … Та от тогава до сега ме е яд, че постъпих толкова тъпо ……. а по всичко си личеше, че и тя ме харесваше. Та наистина НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ПРОПИЛЯВАЙТЕ ШАНСОВЕТЕ СИ … много е гадно … мина вече горе-долу седмица и още се чувствам, като пълен смотаняк …

 6. Добра тема, BlackDiamond!

  Аз имам цяла „колекция“ от подобни случки и точно мисълта за това, как съм се чувствал след всяка подобна случка ме мотивира да заговарям възможно най-голям брой жени, навсякъде и по всяко време. Защото човек никога не знае, зали точно тази няма да се окаже готина жена, с която да си паснеш страхотно.

 7. Здрасти, BlackDiamond! Ще имаш и други такива възможности, сигурна съм! И тогава ще си готов да действаш. Това ти е било за урок! По-важното е да се поучиш от него. Но аз ако бях на твое място, щях да се кача още няколко пъти в същия автобус, по същото време. Като идея го подхвърлям. Може пък момичето също да ползва този транспорт и……..хоп, ето ти втори шанс. Нищо не се знае!

 8. Хаха, трябва да станеш сценарист. Това с втория шанс в автобуса.. малко нереалистично взучи. Не че би било лошо, но.. 🙂 Има и други жени и то по-красиви от нея. Аз съм от хората, които предпочитат да гледат напред и да се усъваршенсват, отколкото да гледат назад и да търсят нещо, в същия момент изпускайки много по-добри оферти. 😉 Ако ни е писано да се видим пак – ще с видим, ако не… 🙂

 9. Black, относно класацията на жените…

  Според мене в класацията винаги трябва да се включват такива показатели като интелигентност и чар. Тъй че може би трябва да пишеш на момичето 8 по десетобалната система.

  Това го казвам, защото аз сега се преместих в един сравнително беден квартал и първата ми реакция беше – аба тука няма красиви жени. Всъщност като се загледах има, но просто никоя от тях не е интелигентна и това е изписано на лицата им. Обективно има доста красиви, но нито имат стил, нито са интелигентни… Тъй че оценсата им пада доста в моите очи.

 10. Jazz, разбира се, че включвам такива показатели, като изброените от теб (на жени с които съм общувал естествено). Никога не съм слагал десетка на някоя жена, защото има тяло на десетка, когато изражението й е не по-сексапилно от това на чук. Виждал съм много красиви жени, които се страхуват да се усмихнат, за да не им се промени „перфектната“ визия или за да се предпазят от бръчки в бъдеще. На такива жени, които те е старх да докоснеш, за да не ги счупиш, аз им казвам „стъклени“. Аз, със стъклени жени не се занимавам… не ме привличат. Може да изглеждат, като Тайра Банкс, Хайди Клум или която друга „най-красива жена на света“ да се сетиш, но нямат ли свежо и привлекателно излъчване… изпадат от класацията.

  Това момиче, което визирам в темата, макар да съм разменил буквално само няколко думи с нея, мога ти кажа, че я оценявам цялостно… или поне по 2 от 3те критерия 😉 За интелигентност, можех да сложа оценка след едно кафе например, но… една моя грешка ме лиши от това право. 😉

 11. Съжелявам,но ме домързя да изчета на всички коментарите… това ми е първия коментар в сайта.. преди малко се регистрирах:) Искам да попитам дали е редно жените да участват.. вярно е,че само за тях говорим и биха били много полезни… но от друга страна ако се напълни с жени
  тук……..а и дори да не пишат,ако достатъчно жени четат форума УЖАС 🙂 Бляк Даймънде представи си само момичето от рейса да е прочело темата ти :D:D:D дали няма да и е било забавно :))))) Не искам да се заяждам…и не искам да чета неща от типа „е кво като го е прочела още по-добре“ или нещо от сорта 🙂 жените са зли … коментират мъжете когато се съберат и им се надсмиват.. може да прави същото и ако чете примерно 🙂

 12. Ха-ха, жените не са толкова зли, колкото си мислиш. Само трябва да знаеш как да се оправяш с тях.

  Относно това, дали го е прочела…дреме ми. Не съм го написал за нея, а за мъжете – да си взимат поука. Това дали го е прочела или не, няма да има никакво значение, ако не се видим никога повече. 😉

 13. А ти не мислиш ли,че не всички жени са еднакви 🙂 дори да знаеш как да се оправяш с една жена съществуват всякакви типажи 🙂 и да речем,че както при мъжете,така и при жените има по висши,които са достатъчно обиграни и умни за да те излъжат.. 🙂 а относно това,че са зли.. О ЗЛИ СА ПОВЯРВАЙ МИ 🙂 знам,че са зли понеже имам достатъчно приятелки,които ми споделят и как да ти кажа…разочарован съм от жените ;(

 14. Естествено, че са различни. Никой не ги е правил на конвейр, така че е съвсем разбираемо. С различните типажи се оправяш сравнително еднакво. По-обиграните, както ти ги наричаш, просто изискват повече време. А самите разлики се хващат с интуиция. Веднъж да й „напипаш пулса“ от там нататък да се прави на каквато си поиска – безсилна е. 🙂 А това, което ти наричаш „зла жена“ е жена с повишени защитни реакции срещу мухльовци.. нищо повече. 🙂

  Един съвет – задавай положителни въпроси, защото първото ти изречение съдържащо толкова много не-та, звучи малко безсмислено.

 15. 1.“А това, което ти наричаш “зла жена” е жена с повишени защитни реакции срещу мухльовци.. нищо повече“ мисля,че не точно това имам предвид под зла жена.Под зла жена имам предвид жена,която наистина е зла:) Може би не си попадал на такава…незнам,но ако няма зли жени -> всички останали би следвало да са добри,а май не е възможно само мъжете да са зли.
  2.Мисля,че 2 „Не-та“ не са толкова много…
  3.Не звучи безсмислено просто е по-сложно възприемането на две или повече отрицания от съзнанието.
  4.Относно положителните въпроси съм чел темата,макар и бегло главната мисъл май ми е ясна.И
  тя е по-скоро за отрицателната частица „не“ ,която влияе на съзнанието,но не и на подсъзнанието.В темата беше описано малко погрешно поне според мен… и едно момче беше поправило и аз мисля като него.
  5.Също така с повече отрицания по-лесно можеш да объркаш някого,а и разговорът в повечето случаи е по-относителен,а когато говориш относително няма как да те хванат изкъсо както например когато си казал нещо с точните думи и не можеш да се измъкнеш. + това не искам да насочвам подсъзнанието ти към нищо…
  Пример 1
  Скромността е типична за хора,които нямат други качества. Някой веднага казва „ТИ ЛУД ЛИ СИ ТОЛКОВА СКРОМНИ ХОРА ПОЗНАВМ,КОИТО ИМАТ ГОЛЯМО ОСНОВАНИЕ ДА СА С ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ“ и фразата увисва…
  Пример 2
  По-принцип скромността е типична… – тогава можеш да кажеш,че по принцип е така,а има разни изключения и т.н. 🙂 Общо взето мисля,че няма как да ме разубедиш в момента за това,което съм написал,макар и да съм съгласен и да ужаважам повечето ти мнения,които съм прочел 🙂
  п.с. критикувай когато искаш 😉 нямам намерение да ти се сърдя или нещо от сорта.. токувиж приема някой твой съвет 😛

 16. Prince, дай по-конкретнен пример за това какво е зла жена.

  Защото ако се надсмиват над някой мъж, когото лесно могат въртят на шиш, или жени, които като ги заговориш и те гледат свирепо, това не означава, че са наистина са зли.

 17. Ами има жени с типичен селски манталитет… не ги интересува нищо друго осжен собственото им аз.Винаги са в лошо настроение и уж обичат любимия си а през по-голямата част от времето само го навикват и изпадат в истерия.Винаги са недоволни от всичко покрай тях и живота.Има много примери за такива жени,които се отнасят прекалено сурово и към децата си…

 18. Prince, ще ти отговарям точка по точка.

  1. Ако приемем пояснението ти за „зла жена“, а именно – „типичен селски манталитет“, то тогава първия въпрос, който си задавам е „кой е толкова луд/тъп да стои с нея, вместо да си намери нещо свястно?“.
  2. Достатъчно много са за да объркат слушателя/читателя.
  3. Безсмислено е, защото първата и втората част от изречението се „бият“ помежду си, вместо да издават някакъв смисъл. Особено ако изречението е въпросително.
  4. И аз съм чел статията, но там се говори за влиянието на едно „не“. Когато станат повече, става прекалено объркано. В математиката два отрицателни знака може да дават плюс, но не и в реториката.
  5. Наистина можеш да объркаш някой в това какво искаш да кажеш. „Относителния“ разговор е хубав, когато си говорите глусти, просто така.. за да запълвате времето… да не е мълчание. Иначе, една хубава, точна и добре казана реплика не можеш да я уязвиш, за разлика от „относителната“ такава, която можеш да хванеш някоя част от нея и да я разнищиш, после друга и така докато се изясни всичко. Така че, винаги една силна и точна реплика е за предпочитане.

  На примера ти, просто трябва да попиташ: А защо не са? … отговор „защото са скромни“ би бил прекалено глупав.

  Не съм тръгнал да критикувам никого. Просто излагам моята гледна точка, а от там нататък, който иска да се съобрази и да се поучи от нея, ОК. Ако ли пък не – в крайна сметка съм дал съвет, а не заповед. Не мога да задължа никой, да направи кавкото и да било, а и нямам желание да правя такова нещо.

  Още веднъж ще го кажа. Давам съвети на хората, които ги искат и имат нужда от тях. От там нататък, дали ще се съобразиш с това, което съм казал или не, си въпрос на личен избор, виждане, его… каквото ти харесва.

 19. 1.Защото не всичко се свежда до разума… 🙂 не ти ли се е случвало да видиш жена..не особено хубава 🙂 прекалено различна от твоите разбирания за идеалната жена и все пак да я искаш страшно много?
  2.Зависи колко умен е слушателя… щом те бъркат 😛 😛 😛
  3.Просто едната отрича другата … трудно ли ти е да си го представиш?
  4.Незнам защо си мислиш,че в реториката 2 отрицания не дават +

  „Мислиш ли,че той е тъп“ отг ДА
  + + +
  „Мислиш ли,че той не е тъп“ НЕ
  + – –
  5.Относителния разговор според мен не е хубав само когато си говорите глупости?Когато задават въпроси на политици и т.н. – те винаги отговарят относително,а не мисля,че там става въпрос за глупости 🙂
  „Не мислиш ли,че той не е тъп“ Отг: +
  – –

  отг „Не мисля“ ,което се явява положителен отговор понеже е в съгласие със заданения въпрос.

  Отговора май не е защото са скромни,а защото такова им е възпитанието и такива им е вродено да бъдат 🙂

 20. П.с. 🙂 Икер Касияс е най-добрият вратар в света.Не е глупав и е доста хубав според нямаш идея колко много жени 🙂 вкл и мен,макар да не си падам по мъже.Надявам се,че гледаш футбол и си наясно кой е.За последните 2 години стана Европейски шампион с Испания (дори е капитан),2 пъти шампион на Испания с Реал Мадрид + отличието Замора ,което се дава на най-добрите вратари в Испания,името е такова заради легендарен вратар с такова име:) Дори ще го лансират за златна топка и до някъде е конкурент на Кристиано Роналдо,а досега вратар не е печелил златна топка.Както и да е 🙂 общо взето исках да ти обясня,че е доста млад,живота му е добре подреден и е страшно скромен ;>

 21. „Защото не всичко се свежда до разума… 🙂 не ти ли се е случвало да видиш жена..не особено хубава 🙂 прекалено различна от твоите разбирания за идеалната жена и все пак да я искаш страшно много?“ – Да, явно от време на време нещата се свеждат и до мазохизъм. Отделно, „не особено хубава жена“ и „типичен селски манталитет“ са две доста различни неща. Първото се отнася за външния вид на жената, а второто е тип характер. В обяснението си говореше за характер, а сега включваш и външен вид, което вече е съвсем различно нещо! Да не говорим, че ако жената е неособено красива и нещо в „кофти“, но все пак характера й, ти харесва, значи вече говорим за чувства към тази жена, което пък е в разрез в тезата ти „не ми пука за нея, но се правя, че е така“. Има противоречие в позицията ти, което вече определено не звучи убедително за хората които те слушат ( в случая четат)!

  Относителния разговор според мен не е хубав само когато си говорите глупости?Когато задават въпроси на политици и т.н. – те винаги отговарят относително,а не мисля,че там става въпрос за глупости 🙂 – Политиката е нещо съвсем различно. Там отговорите са, колкото да няма обвинения, че крият нещо. Иначе, каквото и да кажат, то просто няма значение 😉 Политиката е такава сфера в не е важно какво говориш, а какво правиш! 😉 Така че, имат пълната свобода да говорят каквото си поискат. Точно това им поведение е една от причините за мега-отрицателното мнение на населението по техен адрес. Ако и ти продължаваш да говорош по този начин, сам се сети какво отношение ще получиш от околните. 🙂

  „“Мислиш ли,че той е тъп” отг ДА +++“ – ОК.

  „“Мислиш ли,че той не е тъп” НЕ + – -“ – Тук вече може да имаш два отговора започващи с „не“. А именно – НЕ, мисля, че е тъп. И вотрия вариант – НЕ, не мисля, че е тъп. Така че, едносричното „не“ е недостатъчно, като отговор.

  „“Не мислиш ли,че той не е тъп” Отг: + – – отг “Не мисля” ,което се явява положителен отговор понеже е в съгласие със заданения въпрос.“ – Тук отговора „Не мисля“ отново може да е изказан в двата смисъла „НЕ, мисля, че е тъп“ и „НЕ, не мисля, че е тъп“. Съответно само с отговор „Не мисля“, отговарящия не е задължително да се съгласи с питащия, най-малкото защото не е ясно да репликата „Не мисля“ се отнася до първата част на въпроса или до втората! … или даже да е до първата „Не мислиш ли?“, може да е просто „Не мисля“.. с контекст – въобще. 😉 Така че, изобщо не можеш да приемеш отговор „Не мисля“, като положителен и съгласяващ се с и без това неясния въпрос! 😉

  Относно въпроса ти за самочувствието и скромността – не, не е до възпитание. Най-малкото не можеш да възпиташ някой да бъде със самочувствие. Ако той/тя си знае, че няма причина да е със самочувствие, няма как да го накараш да го демонстрира. Още повече, няма базата в/у която да го демонстрира. Изключваме случая „самочувствие без покритие“, защото това не е самочувствие, а позьорщина.

  За Касияс – като вратар е добър, но катогорично не е най-добрия в света! Имаш ПОНЕ двама, които са с класи над него. Единия е Джануиджи Буфон (според огромен процент от хората, вратар Nо.1 в света) и другия е Петер Чех. Касияс, може да се нареди като класа да кажем до Едвин Ван Дер Саар, който също щеше да е номиниран, ако Холандия беше станала европейски шампион. Това му беше посленото участие на такъв форум, а федерацията има практиката да уважава големите, излизащи от спорта. Също така щеше да има много повече основание той да е номиниран, а не Касияс, защото Ван Дер Саар тогава щеше да е шампион на Англия, Европейски клубен шампион и европейски отборен шампион (а при последното, Касияс нямаше да има и грам причина да е сред номинираните). Така че, има достатъчно аргументи, защо Касияс не е най-добрия в света.
  Относно това че, е скромен и харесван от жените, няма лошо. Те в крайна сметка не гледат само дали си със самочувствие или си скромен. Гледат също така дали си успял в кариерата си, дали си богат, дали си свестен като човек и какво ли още не. Нещата не се свеждат само до едната скромност. А не можеш да отречеш, че е успял в кариерата си (един от най-добрите вратари е), също така е богат (и как иначе със заплата, която е в милиони) и е готин (не е някой урод). Мога още много да напиша, но и без това стана супер дълго, та… чао 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *