Какво правим, ако тя се усети, че я манипулираме?

Здравейте на всички. Сравнително нов съм в "професионалното" съблазняване и с интерес чета и прилагам някои техники, като импровизирам и пробвам нови работи. Скоро четох "Лекция 13 - Техника N2 - котва" пробвах описаният метод няколко пъти и го по разработих малко, но ми е интересно, какво ще стане, ако момичето (аз съм млад още, както и момичетата с които излизам), се усети какво правим 🙂

Пример: Седим си в кафето и аз почвам да и говоря "случвало ли ти се е еди какво си... и се чувстваш еди как си..." и тя изведнъж изтърсва "Знам какво се опитваш да направиш..бля бля бля (обяснява, какво искам да постигна)". Лично аз бих се стъписал в такава ситуация и ще загубя дума (може и да се изчервя дори, не знам).

Та ми е интересно, Вие как бихте постъпили в подобна ситуация?

бутон за социални мрежи

31 мнения за “Какво правим, ако тя се усети, че я манипулираме?

 1. Според мене направи следното. Приложи някоя „техника“ на някое момиче и после й кажи какво си направил.

  На мене ми се е случвало да казвам на жени, че са се хванали прекалено лесно. И нищо лошо не се е случило. Естествено, жената може в началото да стане малко по-резервна след подобно откровение, но това е само за да покаже, че не е толкова лесна. Ако се държиш все едно не ти пука и не се еслучило кой знае какво – няма нищо да загубш.

  Естествено, ако си влюбен и момичето много ти харесва не го прави. Но при първите две-три срещи няма проблем да я избъзикаш по този начин. Просто не се паникьосвай каквото и да стане.

 2. All That Jazz, това с разкриването на техники не го толерирам, защото следващия път, когато някой я приложи същата техника, на същото момиче, тя ще каже „аха, знам какво правиш“ и ако е някой от по-манипулативните трикове… горкия той. Защо сами да си вкарваме автоголове?!?

  Иначе, ако е словесна манипулация, би могъл с учудено и неразбиращо изражение да кажеш например следното: „ами всичките ми приятели ми казват, че говоря много обяснително, но аз така си говоря“ … или нещо от сорта. 😉

 3. Според мене няма нищо страшно в това ако го направиш преди нещата да станали поне малко сериозни. Аз имам един колан с шантава катарама. Прочетох, че Мистъри (Mystery), един канадски сваляч, за който пише Строс, препоръчва мъжете да носят някакъв аксесуар, който да привлича вниманието. Тъй че реших по-често да слагам колана. Първоначано си го бях купил за бъзик и мислех, че ще го слагам веднъж на два месеца, но сега го нося често дори като отивам на пазар.

  Не знам дали върши особено голяма работа, но два пъти вече се случва жени да ме питат какъв е този колан. И ам им казвам „ами нося го точно затова, жените като го видят и да ме заговорят и да питат какъв е този колан“ и след това започвам да се смея, защото наистина ми идва отвътре.

  Иначе аз не казвам, че трябва да се държиш емоционално манипулативо и след това момичето като е започнало да си въобразява неща да й кажеш – абе виж, всичко това е само трикове… Това е тъпо, грубо и почти без изключение би наранило всяка жена.

  Според мене проблемът на Wile идва от там, че прекалено много мисли за разнит там котви и т.н. Аз до преди месец не знаех какво е котва. А всъщност това е нещо, което всеки прави по един или друг начин, но като започнеш да си мислиш, „а, сега това е котва“ и нещата стават малко изкуствени поне в твоя ум. И точно когато си мислиш, че нещата са преднамерени можеш да създадеш впечателнието, че има нещо гнило в цялата работа.

 4. Алоооо, Зъболекар!
  Ще ти кажа аз „жените на са чак толкова пекани“. Повярвай, че има изключително умни жени / но явно ти не си ги срещнал/.Особено по „психозите“, както ти ги наричаш, трябва да ти кажа, че сме есксперти. Правилно се е замислило момчето. То нека да пита и да се интересува, а с опитът нещата ще си дойдат на мястото. Но не е за подценяване това-възможно е и вас да ви изненадат с някоя техника. Ха ха ха!
  BlackDiamond, доста богат речник имаш………….. Но пък жените обичат да им се говори повечко.

 5. Как да кажа не се притеснявам особено, по-скоро пуснах темата от интерес някой да каже дали му се е случва мацката да каже „ааа искаш да ме метнеш ама аз съм too smart to be true“ 😀
  Не става въпрос за котва или нещо определено, а по принцип 😀
  Zdravka76 не вярвам на някой от сайта да не му се е случвало щом сте чак такива експерти жените :d

 6. Това за богатия речник, ще го приема, като комплимент. 🙂

  Аве Wile, има си и такива. Тази с която се халосваме сега е доооста печена. И даже тя самата ми прилага същите трикове. Аз й казах, че съм забелязал и тя моментално го прие, като „на една вълна сме“ и ми отправи предложение да прекарам нощта у тях. 😉 .. Ето ти още един начин да се измъкнеш.

  Друг начин е, ако по някаква причина знае всички трикове, които й прилагаш (да кажем се занимава с психология), да си „стиснете ръцете“ на това, че ти се стараеш във висшия пилотаж, а тя само трябва да оцени усилията ти и да направите това за което и двамата сте там. 🙂

 7. Jazz, в предишния пост забравих да ти отговоря и на теб…

  Знам кой е Мистъри, гледал съм и съм чел не малко от и за него. Даже сега чета книгата на Строс. Съдържанието е малко подвеждащо, но иначе е интересна. Относно Пийкок-а… не знам, аз лично не съм привърженик, макар че явно дава резултати. Може би, даже някой ден и аз ще опитам, но на този етап от живота ми просто не е за мен.

  Иначе, ако споделиш с някоя жена нещо безобидно – да, може, макар да рискуваш „да прецакаш другарче“, но да разкриваш техники, манипулации и т.н. .. наистина можеш освен да перцакаш някой колега след себе си, можеш и да я нараниш и да я накараш да се чувства, като опитно поле за триковете ти.. тук сме на едно мнение – против!

 8. Wile, най-важното е 1) да не се притесняваш какво си мисли момичето, 2) да се отпуснеш напълно и да бъдеш много уверен в себе си, както и 3) да не си мислиш, че тя е единствената на света, защото тогава няма как да изпълниш първите две.

  Другото което можеш да направиш е да не криеш от момичето какво искаш и ако не искаш сериозна връзка да се правиш на много сериозен. По този начин няма да се чувстваш гузен.

  И накрая, това за „котвата“ и т.н. Не мисля, че ако го направиш добре момичето ще те обвини в нещо.

 9. Аз може би съм не-пекана просто защото съм женка… но пък излизах с един „голЕм пич“
  и ме почва момчето със заучените фрази ,грандиозни оупънъри, котви пуска като капитан Гранд и аз стоя и мълчаливо гледкам. На третия път не издържах и се впуснах в дебрите на НЛП-то – изпилих му нервите с малко милтънов език и да се поблазня накрая леко вметнах о какво мислиш за тенденцията pick up – а да се разпространява? Той обаче нещо посърна и смени бързо темата гледайки лошо…
  но като цяло и да те усети девойката давай смело напред. Достатъчно похвално е че си си направил усилие… А още повече че щом жената си има хабер от тези работи може само да се радваш на предизвикателството да я съблазниш 😉

 10. Звучиш, много намахана. Интересно ми е на колко години си, дали си от (или по-тончо в) София и ако „да“, дали би излязла с непознат… без приетели, без приятелки, просто ей така.. само двамата?

 11. denitrate, какво означава „да те усети девойката“?

  До колкото разбирам от това, което си написала, това означава, че пичът действа изкуствено и на жената не й е интересно. Сиреч пичът е лош или направо никакъв го няма като сваляч.

  Иначе, девойката естествено, че по някое врме трябва да започне да усеща, че мъжът я намира секси и иска да й бъде нещо повече от „приятелка“.

 12. Моят съвет е изобщо да не се притеснявате от такива щуротии като дали „девойката ще те усети“. Аз не мога да си представя, че мене може да ме „усети“ някоя жена просто защото аз или желая девойката и в такъв случай въобще не се преструвам на асексуално създание и не се притеснявам от това, че съм мъж. Другият вариант е девойката да не ме привлича сексуално и тогава ако намирам нещо интересно в нея може да си побъбрим като „приятелки“. Трето положение няма.

  Мисля, че най-доброто „лекарство“ е да сваляте жени, които ви интригуват истински. Една такава жена ако изтърси някоя глупост за pick-up не остава нищо друго освен да я изгледате така все едно говори на китайски. В смисъл не че аз бих скрил, че съм чел Строс и Мистъри, но тъй като настройката ми е „хайде сега да видим наистина ли си толкова готина и интригуваща или само се правиш“, наистина бих изгледал жената като че ли е марсианка и бих й казал „да знам какво е pick-up е, и“? Ако ме пита какво знам по въпроса, ще й говоря доста за това какъв смятам, че трябва да е истинският мъж… Няколко пъти съм говори с жени, по темата какъв трябва да е истинският мъж и как трябва да се държи в различни хипотетични ситуации и от реакциите им мога да съдя, че подобни обяснения само са покачвали акциите ми драстично.

  Тъй че няма страшно!

 13. Още едно изречение:

  Не манипулирайте жените, просто ги сваляйте, защото това им харесва!

 14. Ммм, с евфуистичния си тон нямах за цел да изглеждам намахана, а само да подчертая липсата на изкусност у момъка-пич. blackdiamond, съгласи се с мен, че за крехките си 18 години няма как да съм кой знае колко намахана (поне не и с покритие) , така че не ограбвай богатата ми душевност с тези злостни и тежки думи (смях в залата…)
  За съжаление на софийското общество дървената ми философия все още не се е разпространила до нашата мила столица, но пък по стечение на обстоятелствата от доста време живея в друг град сама и само с непознати ми се е налагало да излизам (ц ц ц )
  Така или иначе има ли във въпроса ти заинтригваща нотка на заплаха или няма ???

  А колкото до усещането… All that jazz, имам предвид не да се усети девойката, че я сваляш, а да се усети, че я сваляш безкомпромисно … и в по-чести случай безотказно с шедьоврите на пикаперското майсторство. Но то това за да стане първо девойката да знае що е то пикъп и второ да си достатъчно скучен, че да я оставиш да си мисли за странични глупости :)))))))))

  (горепроявената критико-ирония е насочена към вече споменатия от мен младеж!!!)
  А вас , драги ми смехурковци, мога само да похваля за това, което правите, а други не правят :))))))))

  С обич Денитратка

 15. denitrate, нямах за цел да съм злостен или нещо такова. Извинявам се, ако съм звучал грубо. Просто репликата ти прозвуча в стил „при мен никакви трикове не минават, знам всичко и не можете да ме изненадате с нищо, а който се опита – го отнася“ и затова реших да те пробвам на живо. Явно съм чул грешната интонация и от там е дошло объркването 😉 Щом си имала предвид само въпросния пич, всичко е ОК. 🙂

  No Hard Feelings 🙂 Мир? 🙂

 16. :*

  Офертата да се запознаем си остава. 🙂 Причината вече е друга, но офертата е същата. Ако проявиш интерес към приключението „среща с непознат“ … може да драснеш някой и друг ред тук в знак на съгласие 😉

  Както предполагам си забелязала (ако си чела повечко из блога) обичам да си създавам нови познанства и ще се радвам, ти да си следващото. 🙂

  Have A Nice Day 🙂

 17. Е, значи като срещнеш пощенския ми гълъб мож’ да му прикачиш CV-то си за крака :)…
  (отговаря на името Харалампи) 😉

  хев ъ найс дей и ти

 18. Хей, весело същество си падаш ти, но аз CV-та не раздавам 😉 Не ми трябваш, като работодател, а като някой с който да мога да си полафя в чата напимер или да излезна на кафе 🙂 Но както си решеш.. поне от липса на приятели не се оплаквам 🙂

  п.с.: А за гълъба, аз таковата.. ъъъ, да беше казала по-рано, че Харалампи е твоя… когато вече беше в тенджерата видях щампата и че е (беше) товя Харалампи… е, нищо, поне беше много вкусен 😛

  Heavy (rock) Nice Day.. Again 😛

 19. Не те е срам – гълъба да ми погълнеш и после да ми желаеш хубав ден.. ц ц ц
  Какъв красавец беше Хараламчо, какви сочни бутчета имаше (туй по-добре и от мен ще да знаеш)…
  п.с.: Искам нов 🙂 🙂 (да може да прави чай!)

  (струва ми се, че разбозихме на момчето темата…)

  Doom ! (metal) Фръц!

 20. Момчето е пич, няма да сърди че сме му разводнили темата. 🙂 Не го мисли. 😉

  За съжаление нов гълъб не мога да ти немеря, но мога да ти дам, като компенсация сокола ми, който има основна заслуга за вкусната супа. Казва се Панталей. Не може да прави чай, но пък за сметка на това прави страхотна супа (както вече знаеш) 😀

  Ако бартера те урежда, другата събота в 20:00 ч. на Плиска. 🙂 (от страната на хотела)

  Heavy Чалга! (baily dance) (rofl)

 21. Deni, пикаперството може да много сковано и скучно, а може и да бъде шедьовър. Зависи от майсторлъка.

 22. … мразя, когато си прав… 🙂 🙂 🙂

 23. Значи мисля да изкажа мойто мнение за сайта като цяло. Значи когато бях начинаещ признавам парво почнах от този саит просто паржо тои ми попадна и след като прочетох сичко си мислех , че еи го можеш да свалиш почти всяка мацка , само че бях много далеч от истината … добре поне че го осазнах. Значи това с което ти помага саита е че можеш да погледнеш по друг начин на живота , които е по правилен и наи важното което се случва след това е че ти вече почваш да осазнаваш всичко околко теб със скрития си подтекст което ти дига съмочувствието. Така които иска да разбере поне малко от същността на pick-up-a му препоръчвам да си изтегли книгата Mystery Method – The Venusian Arts Handbook или да си намери The Mystery Method – How to Get Beautiful Women Into Bed и двете книги са еднакви , от data.bg и да я прочете на англииски е но които има желанието ще се справи. А що се отнася до многото истории за реалности , създаване на осещания и т н. то това е полезно да се използва преди така наречения Kiss-close или преди sex. Моля всеки които желае да заповяда на световния форум саит на които ще научи всичко за pick-up-a http://www.pick-up-artist-forum.com/

 24. А и още нещо. Значи когато зарибявате някоя мацка ТЯ АБСОЛЮтно винаги разбира за това, пак ако не разбере значи нищо не сте направили. Цялата идея ж пик ъпа е ТИ ДА СТАНЕШ НАГРАДАТА , а не тя.

 25. BlackDiamond наистина книгата е итересна и мога да заявя че метода мистари работи и то много добре Shopov е много пправ

 26. BlackDiamond ти май ще се окажеш голям пикап артис

 27. Да вметна и аз освен нещо ? 🙂
  Всички тия историй с „А на теб случвало ли ти се е…?“ повечето от хората ги използват , но несъзнателно , без умисъл. И веднага да дам пример , говорил съм с няколко момичета , който са хлътвали по мен , от такива разговори , но разговорите бяха за живота ми и преживяванията ми. Описвам в определени ситуаций какво аз съм изпитал. Кога и как съм бил възбуден , колко страстно е изглеждало дадено момиче на танц…
  Интересното е , че тези разговори с момичета никога не започваха с думите „А на теб случвало ли ти се е…“ 🙂 От една тема , на друга и малко по малко , инстинктивно , разговора стига до там. Но 🙂 преди да проведа тези разговори си нямах и на идея какво е това pickup изкуство или подобни сайтове.
  Казвам това , за да подскажа на повечето начинаещи , че това поведение не трябва да е по шаблон. Как и кога и дали ще опишеш дадено преживяване , било то и измислено , преживяно от 3-ти лица , или от теб решаваш ти…

  ПС.: Не твърдя , че съм напреднал 🙂 или че разбирам…изказвам мнение , че точно този определен ‘трик’ ползван директно по шаблон би звучал странно от тип който е окачил 200 гр. сребро на врата и на тениската му пише Punisher 🙂 примерно. Много по-добре е (с репетиций или практика) ако ползващият си намери начин да стигне до описването на чувства чрез обикновен разговор , на пръв поглед не просто невинен , а сякаш няма нищо общо.

 28. Аз не съм особено добър в NLP и съм ги пробвал тези методи, и ми се е случвало жената да се усети. Един път ми каза „Ама ти да не се опитваш да ме хипнотизираш“, аз и казах „Виж какво, аз съм седнал тук да си говоря с теб и да си изкараме хубаво, а ти развали всичко. Просто се опитвах да ти опиша нещо интересно за мен, което аз си представях за да видя ти как ще се почувстваш, а ти по най- грубия начин ме прекъсваш.“ После се завъртях леко с гръб към нея, с неутрална физиономия и тя се почувства виновна че е развалила момента, и започна да ми говори нещо друго. След това не съм пробвал вече този метод с NLP-то с нея, но общо взето успях да се измъкна от ситуацията. Може би това което трябва да направиш е да обърнеш вината към нея, това е подло, но върши работа 🙂 Пък и тази хипноза в крайна сметка не е с лоша цел, ти просто искаш да правиш секс с нея, от което тя също ще се наслади, така че не се чувствам виновен за това че правя такива неща. Все пак, не съм особено добър, и виж и други съвети, но поне при мен този начин работи най- добре.

 29. здравеи BlackDiamond виждам че си доста запознат с техниките. Както и да е не съм тук да обсъждам кой колко знае всеки има право да изкаже мнението си нека не се съдим един други. Все пак ако някой като Wile само че истинска история. Той макар и начинаещ в техниките за манипулация има желание да се научи макар, че ще бърка в началото нека не му убиваме желанието. А ние ако сме по добри специялисти ще измислим тактика която да подества така че не ни пречи че той използва някои от нашите техники.
  Това което искам да те питам е какви други книги си чувал за Мистъри освен тази написана от СТАИЙЛ.
  Който според мен превъзхожда Мистъри заради това че може да учи аз съм превърженик на СТАЙЛ (Нийл Строс )
  НО ако знаеш книги който описват за Мистъри ще ми бъде интересно да ги прочета.
  Благодаря за информацията.

 30. Прочетох коментарите на тази тема още преди време. И така открих книгата „Mystery Method – The Venusian Arts Handbook“ (като торент). Изключително много ми помогна. Разбрах някои свои грешки, разни начини за действие в различните ситуации – неговете, груповата теория и от тоя сорт. Не че преди на някакво подсъзнателно ниво не съм ги усещал – все пак никога не съм тичал след жена или пък да й се моля. Даже и при историите, които се разглеждат тук по лесно се вижда поуката.
  Обаче не мога да се съглася с всичко в книгата. Ако някой направи целия сбор от трикове и мурафети представени там на дадено момиче, то горкото сигурно ще се побърка. 🙂 Трябва да се усеща границата между поведението на естествения пич който си, и супер хитрия сваляч който може да „хипнотизира само с поглед“ и би направил всичко за да се сдобие с дадено момиче.

  BTW в data.bg може да се намери книгата „Venusian_Arts_-_Revelation“ която прегледах само отгоре отгоре, но е по-усложнена и не съм я чел. Сори ако мнението ми да се припокрива с някои от по-горните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *