Ако срещнеш НЕЯ – истинската любов

Съвсем ясно е, че съвсем не е задължително със секс да завършват всички отношения между мъж и жена. Нещо повече, убеден съм, че не винаги е необходимо, а понякога е дори нежелателно да използваш техниките и технологиите, описани в този сайт, за да се любиш с жената, в която си влюбен.

Не е изключено и в природата да съществува някоя конкретна жена, която особено много да ти харесва. Едновременно с това тя да е и достатъчно умна, да притежава чувство за здрав разум и душевно да е достатъчно подходяща за теб - в смисъл, че иска това, което и ти, без каквито и да било игри.

Тя може дори да е до такава степен физически и психически нормална, че да изразява желанията си естествено - без това да предизвиква у теб чувство на вина. С такава жена ти може внезапно да откриеш, че приятелството и близките духовни отношения могат да станат за теб дори по-важни от секса (разбира се, пази се да не станете прекалено близко приятели, това може да убие еротиката).

И така, ако някога срещнеш такава жена, то я цени и я пази - тя е най-рядката скъпоценност в този свят. Здраво я дръж в ръцете си и в никакъв случай не й позволявай да си тръгне! Може да знаеш всички тайни на психологията и да си се срещал със стотици момичета. Може да смяташ себе си за майстор в теорията и практиката на съблазняването, може...

И аз съм сигурен, че ако си прочел и започнал да практикуваш всичко, което сме изписали досега, ти си тръгнал в тази посока. Винаги обаче съществува и тази възможност - Да срещнеш НЕЯ. Независимо какво знаеш досега, колко перфектен си за всички останали, за тази среща няма да бъдеш готов. Никой не е и на никаква възраст.

Да, разбира се, методите, които си овладял дори при минимална практика ще ти дадат идеалната възможност да спечелиш възможността за първа среща, да не мълчиш като идиот, да й бъдеш забавен и дори да я заведеш в леглото си. И дори няколко пъти.

Какво обаче, ако я искаш ЗАВИНАГИ.

Любовта има едно странно свойство: тя самата е най-висшата магия. Основната творческа енергия. Бог в религиозния мироглед. Всички дребни психологически и НЛП фокуси пред магията на любовта са само фокуси. Театрален реквизит. Тук те не действат.

На този етап няма как да не се изкуша да цитирам Библията: "И каква е ползата, ако спечелиш целия свят, но изгубиш душата си". При истинската любов действат други закони. Да срещнеш истинската любов само по себе си е невероятна рядкост. Но все пак смятам, че е важно. Дори и от морална гледна точка.

Защото ако това стане, първото, което трябва да направиш, за да я задържиш, е да забравиш повечето от наученото в сайта. Разбира се, не е толкова лесно да различиш истинската любов от влюбването. Но бъди сигурен - единственото, което може да ти помогне в случая, е абсолютната стопроцентова искреност и честност.

Има и нещо друго - много от качествата, които си изградил, практикувайки или имайки просто съзнание за сваляч, ще ти помогнат и сега. Преди всичко - самоувереността и фактът, че няма толкова дълго да обмисляш въпроса: а аз заслужавам ли я?

Но за съвършената любов ти трябва още нещо. Нещо безкрайно важно. Трябва истински да вярваш в нея!

Източник: lover.ru

споделяне на връзка

19 мнения за “Ако срещнеш НЕЯ – истинската любов

 1. Сайтът имаше нужда от такава статия. Точно се бях отчаял, че тук всеки гледа само да „изчука“ нещо. Понякога забравяме кои са стойностните неща в живота и някой, ако не ние, трябва да ни ги припомня!

 2. Много хубава тема, благодаря! Кара те да се замислиш кое е по – добре – простото изчукване или истинската любов.

 3. Lover, не съм сигурен, че има съвършенна любов. Някои хора си пасват по-добре от други, но съвършенната любов според мене е един мит. Като съвършенната справедливост, съвършеннтото общство и т.н.

  Интериорни врати, интересно, но на мене не ми е направило впечатление тука хората да мислят само как да изчукат нещо. Повечето истории са доста сърцераздирателни. Почти не си спомням някой тука да е казал нещо от сорта на „абе знаете ли какво, много ми се иска да се изчукам със секретарката си, ама не знам как да я убедя да ми пусне…“

  Аз не знам дали това да си много добър сваляч помага да се намери „истинската“ любов. Но мисля, че когато нямаш никакво понятие как да се държиш с жените това определено не помага да намериш жена, която наистина ти харесва. А когато пък станеш експерт по това как да създаваш привличане – критериите ти се повишават и пак става трудно…

 4. Stormy, ако сме го докарали до там да се ЧУДИМ, кое е по-доброто от двете, значи яко сме го закъсали. Надявам се, че никога няма да се стигне до този момент и също така се надявам, че винаги ще сме наясно, че любовта е по-стойностна от „едното е*ане“.

  Lover, да не си се влюбил ве човек. Темичката е написана, като че ли говориш от личен опит. 😉 Я разкажи… 🙂

 5. Повечето статии не ги пиша аз, а само ги преработвам от предишния курс. Има и изключения, разбира се, но тази не е. Каквото ми се стори нещо стойностно – го качвам и го пооправям. Даже скоро мисля да качвам и статии от други подобни сайтове, но първо трябва да се изяснят правата над съдържанието и как ще се посочва авторът.

 6. Lover Добре го каза дръж здраво, но понякога точно от това здраво стискане губим всичко

 7. Какво беше това любов :)?
  Lover, и аз те поздравявам за статията. Мисля, че това е болезнена тема поне за стойностните хора. Днес, по- често човек се влюбва мимолетно. Страдаме от страховете си от преживяното разочарование и се страхуваме да се отпуснем и преживеем голямата любов. Говоря в множествено число, защото съм видяла себе си и партньорите си в това състояние на страх и обикновено човек “ бяга“, нормална поведенческа реакция.
  Смятам, че не е достатъчно да срещнеш човека, в който “ внезапно да откриеш, че приятелството и близките духовни отношения могат да станат за теб дори по-важни от секса“, но трябва и двамата да имате нужда и желание да преживеете голямата любов. / Ако например жената иска самостоятелност и да се реализира и да е твоята жена тя няма да има време за …./
  Колкото до любов без секс между мъж и жена… е някак нереално, докато любов без добър секс след една определена възраст ми звучи възможно… това аз жената го твърдя, а вие мъжете не знам … :)?!
  Колкото до опита и високите критерии, остави сърцето си да решава, то знае кое е добро за теб… мозъка ти създава реалност на базата на преживяното / на т.н. усъвършенстване в областта/.
  Темата за любовта ми стана интересна и се надявам да не съм досадна, но само още нещо да споделя. Когато срещнеш твоя огледален образ в друг човек трябва да си готов и достатъчно силен и приемащ себе си, за да се насладиш на любовта, в противен случай е болезнено!
  Затова смятам, че човек трябва да е готов и да вярва в любовта! … а това не е лесно :)))

 8. BlackDiamond, много момчета се чудат : “ Да я из*укам ли? Ама пък имам приятелка… кое да избера – вярността или просто секса за една нош?“
  Това имам предвит 🙂

 9. Ако съм в сериазна връзка не бих изневерил. Ако съм в нещо дето знам, че няма да го бъде вечно или поне още 3-4 години… най-вероятно бих. Теста е прост. Представи си, как би се почувствал, ако го направиш, и после ако не го направиш. Ако ще се почувстваш по-добре, ако преспиш с „някоя“ или ако не преспиш ще съжаляваш след време – направи го. Ако смяташ, че ще съжаляваш, ако изневериш на приятелката си – оставаш й верен. 😉 Има много „ако“, но в крайна сметка за това са ти чувствата… да те насочват 🙂

  Хаха, я сега да видя къде съм всял смут. 😀

 10. Hubavelka, според мене има две причини да не се „отпускаме“. Първо, защото често вътрешния ни глас ни казва, че не това е човекът, с който можем да изживеем дълбока близост, т.е. не не тове е сродната душа. Другата причина е, че дори да си мислим, че сме намерили сродна душа, ако човекът отсреща не се отпуска ние също инстниктивно не се отпускаме.

  А иначе, за гоямата любов – убеден съм, че на света има много хора, които могат дъ бъдат много щастливи заедно. Тъй, че ако с една жена/един мъж нещо не е станало, ще стане с друг. Няма едниствени и незаменими. Ако човек си мисли, че вече е срещнал най-страхотния човек на света от противоположния пол и нещата са се прецакали, това е начин да не си отворен към новите възможности, които макар и различни, са може би не по-лоши, а може и да са дори по-добри.

 11. Благодаря ти, Jazz!
  в едно се убедих, нещата с много мислене и стратегии не се получават. важното да чувстваш другия. също така мисля, че след натрупан опит е добре да срещнеш човека, с който ще имаш общо бъдеще.:)

 12. Браво! Поздравления за чудесната статия!
  Hubavelka, не мисля че само след натрупан опит може да срещнеш подходящия човек. Това ти го казвам от личния си опит. Ако ти е писано да срещнеш голямата и чиста, искрена любов, това ще стане / пък дори и да нямаш капчица опит/.
  Аз вярвам, че има и такава любов, в която „приятелството и близките духовни отношения могат да станат за теб дори по-важни от секса“. Годините ме научиха, че такава любов не е за подценяване. Напротив – тя може да изпълва с такава страст, с която нито една друга любов, подплътена с най-страхотния секс не може да се мери с нея.
  „И така, ако някога срещнеш такава жена, то я цени и я пази – тя е най-рядката скъпоценност в този свят.“ Обръщам се към мъжете: Ако не успеете по някаква причина да направите такава жена и тялом ваша, то наистина я запазете като приятел / един ценен,истински приятел/. Тя ще ви бъде истинско богатство, защото с нея ви свързат много по-висши неща.
  Това си е една съвсем истинска любов, но под малко по-различна форма. И точно в това е голямата страст – да харесваш до полуда една жена, а да те е страх да я докоснеш физически, за да не погубиш красотата на тази магия.

 13. Здравка, Hubavelka не казва, че само след натрупан опит можеш да намериш подходящия човек.

  Hubavelka, да съгласен съм, че за да срещнеш подходящия човек не е необходимо да мислиш. Даже напротив. Мисля, че просто нещо отвътре ти подскзва, че това е подходящия човек.

  Но този сайт не е посветен на това как да срещнеш подходящия човек, а за свалки. За намирането на подходящия човек няма рецепта. За съжаление…

 14. Jazz, в период на анализ на връзка съм. поради тази причина вкарах лични моменти в коментарите си….
  Идеята ми беше да се пазят ползващите препоръките на сайта, когато срещнат тяхното момиче. Там клишета и заучени фрази биха изиграли лоша шега. Човек трябва да бъде естествен. Забелязвам тенденция в сайта Те жените- манипулаторки, кучки и т.н., но не е така момчета, ако искате готина мацка и приятна връзка, независимо от продължителността, бъдете добронамерени, мили и с достойнство. Не позволявайте една жена да се подиграва с вас. Имайте долна допустима граница.
  Докато подхождате с негативни мисли към жените, такива и жени ще срещате, ако вие лъжете и те ще ви лъжат.
  Същото важи и за за жените :)…..

 15. @Hubavelka, Това за „да бъдем естествени“ е мноооого разтеглива тема, която се опитахме да разискваме преди време, тук в блога. Имаше много „за“ и много „против“, както и дебат на тема „какво всъщност означата, да бъдеш естествен“. Така че, тук въпроса е под въпрос. 😛 Иначе, съм 100% съгласен с това, което си казала – добронамерени, с достойнство, гъвкави, но все пак с граници и това да важи и двата пола. Както и това за търсенето и намирането. Браво! Изключително рядко се намира жена, която говори истината, такава каквато е и то в прав текст, за което искрено те поздравявам!

  Относно „жените са кучки, курви, такива и онакива“… това не е мнение, което се е зародило в блога. Човек или си има такова иградено мнение за жените или не. А за манупулаторки.. хехе 😉

 16. Hubavelka: Идеята ми беше да се пазят ползващите препоръките на сайта, когато срещнат тяхното момиче. Там клишета и заучени фрази биха изиграли лоша шега. Човек трябва да бъде естествен.

  Jazz: Не мисля, че има някаква особена опасност тука. Мисля, че всеки който чете в блога и се опитва да разбере за какво става дума ще схване, че най-важното е да бъде силен. Силна личност, която да търси и да намира себе си, да живее живота си със страст, да не се взема много насерозно, да не приема нещата от живота лично, да действа и да активно да работи за постигане на целите си, да е способен да се радва на даровете, които живота поднася постоянно, понякога просто като красив залез и т.н. Всичко, което прави човека силен и живота смислен.

  Триковете, са по-скоро начини да надхитриш себе си и да се убедиш, че не си безполезен неудачник.

 17. Black, това да бъдем естествени мисля, ч в много от случаите означава мъжете да бъдат уверени в себе си. Просто съм виждал много често как мои приятели, които иначе са забавни типове тотално се спичат като видят жена, която харесват и започват да се държат сковано и някак наистина изкуствено.

  Така че жените всъщност казват: момчета, бъдете уверени в себе си и ние ще ви харесваме повече. Сиреч, същото което тука повтаряме до припадък.

  Другата страна на нещата е, че някои хора – и мъже и жени – са доста спечени по начало. Тъй че за тях да бъдат „естествени“ е просто нещо неестествено и съотметно много трудно.

  Но като се има предвид, че като тинейджър аз бях по принцип адски спечен отвсякъде и особено пък като говорех с момичета, и въпреки това сега съм съвсем различен човек, то не мисля, че има безнадеждни случаи.

 18. Jazz, според мен по-скоро „бъдете естествени“ означава „Бъдете себе си. Не се правете на тешкари, каквито не сте, защото ако не сте такива, рано или късно ще разберем и всичко ще отиде по дяволите. Няма смисъл“ или нещо такова.

  А това за сковаността, не зависи нито от мъже, нито от жени. И двата пола се панират. Предполагам, че идва от това, че си мислиш, че си под наблюдение и започваш да мислиш и да се следиш какво правиш и се вглабяваш в това и съответно се сковаваш, което е още по-зле от това да направиш някакво грешно движение или коментар.

 19. Здравейте на всички! – малки и големи, задоволени и незадоволени. На 30 г. съм, вишист, но колкото и да ми е ценно времето – публикуването на коментар в този сайт просто е нещо което ми е извън контрола, ако не изкажа възторга си просто няма да намеря покой. Този огромен възторг ме обзе само след 10 минути четейки една две статии и коментарите на ловър. Този властен възторг е най-вече отправен към стойностното съдържание откъм морална и ползотворна гледна точка. Съдейки и по отговорите на админ-а мога само да го поздравя че е имал проницателноста да се образова активно по теми които смята за важни (взаимоотношенията между половете) и да се упражнява с ефикасните уреди за тяхното усъвършенстване (НЛП).
  Аз никога не съм бил „сваляч“. С годините съм бил свидетел на многобройни „победи“ от страна на приятели благодарение на този или онзи метод който те са усувършенствали, но тъй като не ми идват отвътре „тези неща“ така и не съм ги пробвал много. Но знам че работят!!! Вече тук идва ключовият въпрос, който определя стойността на човека, – „какво искам аз да намеря, в връзката с една жена“. Винаги съм констатирал че предпочитам да „любя“ жената вместо да я „чукам“ или „еба“. (замислете се – сайта можеше да се казва и fucker-bg или pimp-bg ==> това е кич и варненски рап). За мен, разликата се състои в това че знам стойността на истинската любов, обич; способен съм да я давам но ако се опитам да я синтезирам – тогава я предавам. За съжаление, има един критичен момент, докоснат от коментара на All That Jazz „Триковете, са по-скоро начини да надхитриш себе си и да се убедиш, че не си безполезен неудачник.“ – много е прав. Колкото повече и различни опити човек прави да постигне определена цел, и не я постига – толкова повече той се научава по най-добрия начин (опита) какъв би трябвало да е правилния (за него) начин да я постигне. Или – в тематиката на дискусията – имам приятели дето са толкова добри в свалките че бих ги нарекъл с уважение „играчи“: това са те, в вихър. От друга крайност – ето ме и мен: принципен, безкомпромисен, сексуално незадоволен –> това е за мен цената която плащам за да знам една стойностна жена като я видя. Може и да греша – но то си е за мен.
  Обаче, относно всички тийн-мислещи посетители на сайта които са по склонни да хукнат да хулят и да псуват и да се перчат след нечии коментар дето не им изнася, вместо да се замислят защо аджиба той се разминава с тяхната представа за истината, колкото по-рано осъзнаете следния морал от баснята наречена живот – толкова той ще ви е по-лесен. Реалността, истината, в която се намираме е една – обаче уникално различни са начините по които я вижда всеки един от нас. Тези уникални начини са продукт на семейното, културното, и социално влияние в течение на годините, под формата на пре-формирани изводи които ни се натрапват, както са били натрапвани и на тези сервирайки ни ги, както и ще продължи да бъде защото това което ни свързва са инстинктивните психологични нужди, задоволяване на които винаги е приоритет, а продължителното присъствие на даден такъв приоритет може спокойно да оформи нашия характер.
  Не искам да ви изпадат очите от четене, затова само ще добавя за Невролинвистичното Програмиране (НЛП) – един от двамата му основатели, Др. Бандлър, е може би номер едно човека който уважавам – уникална личност (най-способния хипнотист жив в момента) – бил е и програмист, и физик, и .. квото си поиска. именно това му беше и главния урок който ме научи – бъди това което си поискаш, без дори и следа от ограничаващи фактори. (абе, аз съм дебела – затва не мога да си намеря мъж; нося очила – не можа да играя баскетбол; хубава работа – ама българска) интересувайте се от НЛП – то не е начин да хипнотизираш, а наръчник да се освободиш от мисловните окови на чужди стереотипи.
  П.П. Ако ви интересува ефективен начин за постигането на успех в … каквото желатете: живота – посетете рожбата на интелектуалния ми ренесанс – http://www.formulatanauspeha.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *