Как да я накарам да забрави предишния

Наскоро се запознах с една жена (22 год-аз съм на 26)-може би ще прозвучи тъпо, но беше любов от пръв поглед: съвпадение на интереси, на характери и всичко се разви много бързо. Беше хубаво, но след седмица последва нещо, което честно казано не бях очаквал. Една вечер ми се обади и ме помоли повече да не искам да се виждам с нея, като досега - а само като приятели. Естествено, това наистина беше шок за мен, защото колкото и краткотрайна да бе връзката ни, бях се поовлякол малко повече.

Разбира се, попитах за причините и получих един стандартен отговор, че още била влюбена в последното си гадже, с който обаче са излизали само 2 месеца и той поискал да са само приятели. Призна ми, че постоянно мисли за него, аз й допадам много, но не можела да ме наранява така, защото даже като сме го правили, си мислела за него. Освен това се срещали почти всеки ден за по кафе и тя хлътвала повече и повече.

Той е започнал нова връзка и нямало шанс нещата между тях да потръгнат. В началото си помислих, че тя не ме харесва просто и това е стандартен метод да се скъса, но май си казва истината момичето. Призна ми, че с мен й е по-лесно да не мисли за него и й е приятна моята компания. Не иска в момента да има друг (трети мъж). По принцип не са се свършили жените на този свят, но в мен я има тръпката към тази жена и не искам да оставя нещата да приключат така.

В момента ми изглежда адски трудно и невъзможно да се справя с това. Моля за съвет как да подходя. Това се случи в деня преди да публикувам тази история и още не знам какво да предприема.

споделяне в социални мрежи

10 мнения за “Как да я накарам да забрави предишния

 1. Според мен само те върти и те дължи за резерва. Това, което казва, е вярно. Харесва предишния си и ще направи всичко, за да го има. Просто не знае какво иска, колкото и банално да звучи.

  Ако някоя кучка се държи така с мен и ми наговори всичко това, честно казано, ще я ударя и повече няма да ме види. Не виждам как ти се занимава с такава? Бившия й не случайно се отърва от нея.

  Замисли се…

 2. E чак пък да удряш девойката е малко прекалено! Просто се дръж адекватно на нейното поведение, но съвсем леко по-дистанцирано, и разбира се не се отзовавай всеки пък като иска да се видите „като приятели“. По скоро се виждай с нея само ако наистина няма съвсем нищо друго какво да правиш, и се постарай тя да разбере, че това е единствената причина да излезеш с нея 🙂

 3. И аз съм на мнение, че чисто и просто не те харесва (колкото и грубо да звучи), харесва другия, но теб те държи като резерва…един вид да има „План Б“,резервен вариант или както искаш го наречи.Имал съм и аз такива случаи.Като се видим ти вдъхват празни надежди и не те отрязват окончателно, но и не се обвързват с теб също.Пт личния си опит съм забелязал, че са изгубена кауза.Все пак късмет.Всеки човек е различен, може твоята избранница да си промени мнението.

 4. E чак пък игубена кауза …. aко секса е добър значи става за резерва!

 5. Щом ти е казала оная фраза за „само приятели“ значи е време за нещо ново. За*** я, както сам каза, жените не са се свършили..

 6. martin4o, според мен тя се опитва неуспешно да замести с теб другия. малко жени биха си го признали и опитали да те защитят от нараняване при условие, че те вижда влюбен в нея. заслужава уважение!
  колкото до това как да я накараш да забрави другия… не можеш много да направиш. това е нейна работа тя трябва да се освободи от него. нещото, което мога да те посъветвам, ако си заслужава жената бъди търпелив и й показвай добро отношение. всичко зависи от нея.
  … слушай сърцето си и се грижи за своя и после за нейния комфорт.
  успех!

 7. Щом тя си има план б, защо и ти да не си имаш такъв. Същото направи и ти 🙂 на 22 год. е много е вероятно да незнае какво иска но със сигурност не теб. Все пак си успял да я чукаш :). Може да го е направила за да накара другия да я ревнува и ти си бил „жертвата“.
  Отпусни се и я „изгони от сърцето си“ преди да хлътнеш прекалено.

  При всички положения не се давай иначе само страдание следва.

 8. Ем, да ти кажа и аз съм горе доло в такова положение само кадето другия мъж е бивш приятел с който тя преди да ме срещне (според мен и след това даже) тя има сексуални отношения вече повече от година, но рядко, само че при мен твоя филм се повтаря няколко пъти ( с други думи сме минавали границата на приятелството няколко пъти за по 1,2 седмици) но въпреки това всеки път се стига до това (ако сме само приятели ще се чувствам по-добре), и в момента съм в процес да разбера какво точно трябва да направя, и как да постъпя за да я накарам да се влюби в мен, но търпението в случая е много важно, защото жените по принцип си изграждат мнения който не винаги са правилни и си правят изводи не толкова приятни за нашите уши :)…..
  Но проблема е че те глозга отвътре „а бе що пък да не мога да я накрам да се влюби в мен“ и няма как с лека ръка да я загърбиш и да потърсиш някоя друга… Моя съвет е ( а и аз така ще направя, че съм инат голям) ваоръжи се с търпение, и продължавай да излизаш с нея, правете неща които бихте правили ако сте „гаджета“, но с мярка, не във всеки момент обстановката ще ви предрасполага единствено и само към приятелски отношения, ако ме разбираш за какво говоря, пък и след като вече сте имали малко от интимните, тя ще може да се отпуска по често, не се отказвай, дори и да повтаряш че си и само приятел и нямаш намерение да правиш нищо щом тя не иска, въпреки това тя с всеки изминал ден ще осъзнава че не си просто няккав тип, и че наистина държиш на нея, рано или късно ще дойде момента в който изходите от ситуацията ще са 2
  1. тя ще се влюби и ще сте много Happy
  2. интереса ти ще намалее значително и тогава вече няма да се измъчваш и ще можеш да я Отбиеш без никакъв проблем..

  Но за момента след като си се поовлякал, просто имай търпение и и покажи че имаш правото ти да си мъжа до нея 😉
  надявам се да съм помогнал, и също да си помогна и на мене :)))))))

 9. И аз имах такъв случай,тя обичаше предишния си бяхме заедно 10 дни.Нямаше нужда да го казва всичко разбрахх и я зарязах братле откажи се от нея

 10. най хитро е да си търпелив ако искаш да си с нея както се казва не е важно да си як а да си пустиняк таа, и моя случай е подобен и много прилича на твоя да ти кажа справям се като държа предния близо до мен и минимално до нея защото тя ще хлътва повече а ти ще и се стуваш излишна пречка така ще се чувстваш и ти бъди с нея и дръж оня настрана и все пак да ти е под око ако обаче оня е пречка все още говори с него да се разкара и хвани момичето и не я пускай ще жидиш колко бързо ще хлътне по теб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *