Момичето, което обичах, ме остави.

Здравейте,

На кратко за историята..

Бяхме почти 2 години заедно, всичко си беше нормално и последните няколко месеца от връзката ни тя започна да се държи странно и след това да ми казва, че не се чувствала добре с мен и такива.

После искаше почивка, да разберяла какво искала и дали имала чувства към мен и накрая започна да се вижда с едно момче, което уж само и беше просто приятел, а в крайна сметка тръгна с него... (тук стана малко работата с маймунката, където пуска единия клон, когато вече е хванала другия). Сега сме уж само приятели (познати) поддържаме връзка само в skype... и ми казва, че нищо друго не изпитва към мен освен, че ме уважава. Наистина много обичам това момиче и искам да ми кажете дали мога по някакъв начин да си я върна.

Искам да се допитам до вашите познания и опит, и ако можете да ми кажете какво да правя. Дали да се опитвам да си я върна (и ако Да, как да го направя) или просто да зарежа това и да продължавам напред.

бутони към социални мрежи

9 мнения за “Момичето, което обичах, ме остави.

  1. Зарежи тази работа. Има още към три милиарда жени 😉

  2. Бате на мен ми се случи същото,само дето моята връзка беше маааалко по-дълга 5 год.няма значение-Остави я и се огледай за друга,знай едно-веднъж направи ли го и да се съберете ще го направи пак

  3. Не се заблуждавай а продължавай. Не си мисли че тези неща се случват без причина… Един ден ще си щастлив от този факт че сте се разделили.

  4. Да, така е по-добре е да продължа на пред. То и без това нищо не може да бъде така, както беше преди.
    Благодаря ви много, че ме уважихте! 🙂

  5. Зарежи я, ще е най-добре и за двама ви.

  6. Казваш, че те уважавала. Ако искаш поне това да се запази помежду ви, остави я. Иначе, забрави да си я върнеш. Тя вече е направила избор за бъдещето си и ти нямаш място там. Още веднъж ще ти го кажа. Ако искаш да запазиш поне уважението й към теб – зарежи я! Другото е безнадеждно.

  7. Аз имах подобна история с едно момиче което много обичах. Не мога да ти дам кои знае какъв съвет, защото аз самият вече 3 години си спомням за времето с нея и още ме е яд че ме остави и тръгна с друг… Сякаш 5 те години в които бяхме заедно са били пълна заблуда. В последно време започвам да се обеждавам че тя не е била момичето за мен, и че няма смисъл да съжалявам за неините грешки. Тя избра да продължи, а сега трябва да го направя и аз… Съветвам те да не мислиш повече за ней и да си живееш живота. Няма смисъл да се косиш за някаква която не те оценява!..

  8. и аз имам същата история и бих казал че ще ти тежи доста ама все някога ще се махне това осещане ама трябва да мине доста време с времето забравяш и ще разбереш че не трябва да имаш голяма връзка с момиче 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *