Искам момичето, което много обичам

Здравейте на всички.

Искам да ми дадете един съвет. Накратко, обичам едно момиче много ама много, но тя си има сериозен приятел. Ходят от 2-3 години. Ние с нея никога сме нямали връзка, а се познаваме от много дълго време. Бяхме се карали така за неща и за последно 1 година не си бяхме говорили и като се виждахме рядко се гледахме, но и двамата мълчим - както и да е.

Тази година октомври месец реших, че трябва да се боря за нея и че не мога да я забравя и ще опитам. Вече сме януари и то към края. Какво постигнах? Не знам? Но поне постигнах една близост която преди тази година я нямаше. Уж сме големи приятели в момента, но аз не искам това.

Лошото е, че аз съм човек, който обича да играе на сигурно и винаги мисля най-лошите неща!! Мисля си и почти съм сигурен, че няма чувства към мен, но приятелите ми казват, че може би има. Целта ми беше проста: да я накарам да мисли за мене - накарах я, но сега трябва да я накарам да чувства!!

Само това ще е начина да остави приятеля си. Иначе да на кафета си излизаме, разговаряме, по телефона се чуваме всеки ден, но аз усещам, че когато изникне ситуация да избира например нещо да прави със мене и да е с нейния приятел, тя избира него. Демек, не иска конфликти между тях.

Така питайте ме нещо, за да ви стане по ясна картинката, ако все пак с нещо съм ви осведомил, ви моля да ми дадете съвет, но моля ви, не пишете нещо от рода: "Забрави я, така ще ти е най-добре..." и от този сорт, защото аз 1 година не я забравих и я обичам. По принцип не пиша в такива сайтове, но има хубави мнения и съвети, затова бих искал да ви помоля за съвет.

Забравих да ви кажа, че съм на 20 г., а тя е на 18 и тази година завършва.

бутони за социални мрежи

35 мнения за “Искам момичето, което много обичам

 1. Поговори с нея. Знаете се от много време и всякакви номера и подобни няма да минат, така или иначе. Но те съветвам да поговориш с нея, да я питаш какво чувства към теб и т.н. Не й казвай, че я обичаш, а че я харесваш и ти е симпатична. Ако е човек, ще те разбере.

  Ако знаеш колко други са в момента в това положение… Това между другото.

 2. най-добре ще е да си кажеш всичко. без да криеш чувствата си, защото така сам се заблуждаваш. Събери кураж, дръпния на страни и действай

  Ти не си единствен. Но повечето след разговора са щастливи. Успех

 3. Колкото и гадно да ти прозвучи Ники, не мисля че имаш какъвто и да е било шанс с нея. Вече отдавна си попаднал в графата приятели, а от там излизането е много мъчно и често почти невъзможни. Може да ти е кофти, сам казваш че за една година не си я забравил, но трябва да продължиш напред.
  Дай си малко време поогледай се пълно е с красиви жени.

 4. Приятел бях в същата ситуация като теб…Мацките си ги свалям и нямам проблеми но се влюбих в най добрата си приятелка…От моя опит ще ти кажа че шанса ти клони към нула.. Поговори си с нея но в никакъв случай не й казвай какво изпитваш към нея, просто се пробвай да разбереш какво изпитва тя към теб… Ти си я познаваш най добре, знаеш какви мъже харесва и т.н. Ако видиш че няма надежда ( а то най вероятно е така) бягай момче ще страдаш много, аз близо 2 години бях в една дупка от която едвам се измъкнах и даже още се виждат последствията и не мога да се оправя напълно… Може и да не ми повярваш , но най добре бягай, защото ти вече си я идеализирал…трябва да се измъкнеш, намери си някое друго момиче което ще ти отвърне. Сърцето ти е най ценното приятелю и не си го давай даром, ще страдаш от това да знаеш

 5. Значи, Ники, не искаш съвети от рода на забрави я… 🙂

  Кликни на „карта“ в блога и прочети тамата Невъзможна любов? Моята тъжна история…

  Според мене не трябва „да си казваш всичко“. Това със сигурност няма да даде никакви резултати.

  Най-добре ще е да спреш да се държиш като приятел. Да започнеш да докосваш момичето и да й покажеш какво искаш. И по някое време да се опиташ да я целунеш.

  По принцип шансовете ти не са големи, но ако пробваш, ако бъдеш максимално готин и забавен пич и ако въпреки това тя те отреже – тогава трябва да я забравиш. Също ти препоръчвам още от сега да започнеш да сваляш поне още едно друго момиче. Първо защото така ще се почувстваш по-уверен и второ с другото момиче нещата може да потръгнат много по-добре.

  Ако не пробваш рискуваш дълго време да се самообвиняваш, че е не си пробвал, че нещо е можело да стане и т.н.

  Но трябва да се приготвиш да приемеш нейното „не“. Ако подходиш към нея с нагласата, че трябва да я имаш на всяка цена – забрави! Това ще те направи прекалено плах и анти-секси.

 6. Преди доста време имах жена-приятелка. По принцип нямам жени-приятели! Но тази беше такава. Искарвахме си готино даже сме се и целували но не сме спали заедно тя си имаше приятел пък и аз не я взприемах като жена! До един ужасен ден в който и погледнах гърдите и останах исцъклен. От тос ден на татак секи път ми харесваше се повече! След седмица вече мислех само за нея и най-лошото е че, не можех да си я представя с дрехи! Помислих и реших да бъда с нея понеже я обичам! Започнах да я свалям тя си мислеше че, се базикам защото и преди съм го правил за шоуто! И тя ми се вързваше като си мислеше че, сичко е игра. Заради това се скараха с приятеля й. И аз бях на среща! След като си легнахме за пръв път щях да полодея от радост! И всичко свърши. След като преспахме още десетина пъти аз охладнях стана ми почти безразлична!
  Оказа се че, не съм я обичал а просто много съм я искал!
  Лошото е че, заради заради това тя се беше скарала с приятеля си и аз изгубих приятелката си тоест нея. Защото след това не можехме да подържаме приятелски отношения!

  За това първо трябва да бъдеш на ясно дали найстина я обичаш или просто я искаш! И ако я обичаш прецени по какав начин я обичаш. Дали найстина я обичаш като жена с която искаш да бъдеш или я обичаш като приятелка!!!

  Ако си сигорен че, я обичаш започни да действаш! Докосвай се до нея, намигай й и други такива да видиш как ще реагира ако реагира положително!
  Обесни й че, я харесваш. Не и казвай че я обичаш защото така ще започнеш да изглеждаш жалак и отчаян!
  Сложното е че, тя си има приятел затова трябва да го отсраниш! Представи се като по добар ексемпляр от него. Наблюдавай го какво прави и кое от това което казва или прави НЕ и харесва!
  Така ще разбереш как не трябва да се даржиш с нея какво не трябва да казваш и така на татак! По тоя начин ще си малко по напред от него! И имаш повече шанс!

  Не искам да те отчайвам но каквото и да направиш имаш нищожен шанс да преварнеш приятелството ви във връска!
  Един път влезеш ли в списака с приятели от там измъкването е почти невазможно!!!

 7. Има едно правило .. Когато много искаш едно момиче, то трудно може да бъде твое 🙂 Като мислиш за нея, спираш да действаш като мъж, а се превръщаш в малко кутренце, което ходи след сладкото й дупенце.
  Рецептата е да действаш по правилата 🙂

 8. Здравейте ,първо на въпроса на manowar !Да аз съм си дал ясната сметка че я обичам а не просто да я искам.Това е нещото от което съм най-сигурен.Така за тези два дена станаха някой интересни неща:Например преди 2 вечери ми стана лощо през ноща и излезнах и тя дойде при мене!Каза ми неща които не съм вярвал от рода на „Знам че нямаш доверие на никой в живота но моляте допусни ме в живота си,позволи м ида бъда част от него“ „Искам да првя неща за тебе,да ти помагам искам да ме молиш да ти помагам,ще направя всичко за тебе,ще направя всичко за тебе само ми кажи от какво се нуждаеш“ Хаха нали се сещатате какво исках да и кажа?Но както вече казах аз трудно разкривам чувствата си и играя на сигурно.Но е факт че има някакви чувства проблема е че нея никога не мога да я разбера умее много да играе тази игра и не искам да знае че ме има.Въпроса е че усещам че ако го няма приятеля и ще бъде с мене,но той го има!!Демек как да го разкара е проблема,как да предпочете мене пред него ?

 9. Ники, нещата са далеч по-добре отколкото си мислех.

  Проблмът си е в тебе. Спри да играеш на сигурно. Играта на сигурно е играта на губещия.

  Проблемът не е как да го разкара, а как ти да вземеш и да действаш малко по-смело. Смелите действия са по-секси от плахите 😉

  Когато ти е казала тези работи (това е доста смела стъпка от нейна страна) е трябвало да я хванеш нежно за ръката или да я погалиш нежно по косата и да й благодариш. Може би дори да я целунеш. И щом не искаш тя да знае какво точно чувстваш (т.е. че страстите в тебе бушуват като огън 😉 ) си могъл след това, след като я целунеш нежно и ефирно и първи се отдръпнеш, да й кажеш че е страхотна приятелка. 😉 Това със сигурност е щяло леко да я обърка и в никакъв случай нямаше да си помисли, че си вечно неин. Щеше да си мисли, че има още работа да върши по съблазняването ти, което щеше да те улесни.

 10. All That Jazz !! Както казах беше ми зле в смисал имам здравословни проблеми а и не бях спал 3 дена тогава,но това е друга тема вече.Та…мисълта ми е аз я прегърнах и тя цялата вечер също не спря да ме прегръща,да ме милва да ме гали ,леганах в нея дори тя ме галеше по косата,аз я целувах по челото по бузите но не посмях да продължа защото както ти казах беше ме страх да не и се разкрая а едвам се сдържах,сега като мина 1 ден и сам усмислил съм сигурен че ако я бях целунал нямаше да се дръпни ,но късно вече дори много късно.Жалко наистина че не посмях от страх да не ме отблъсне,жалко!! Както и да е въпроса е сега как да продължа,бързо ли да действам докато не е стихнало това или да чакам да скъса с приятеля си,ако скъса със него ми показва че иска мене,но за да скъса с него тя трябва да знае че имам чувства си мисля иначе излиза че може би къса с него без резултатно като не е сигурна че ще е с мене?Но от друга страна ако се опитвам да градя неща,чувства,ситуации,комплименти, и такива и след време да направя дистанция и тогава тя ще ме потърси ако разбере че е загубила някой за който и пука – това е вариянт 2 !!!Вариянт 3 е да отида и директно да правя нещо ,но определено трябва да е нещо тънко и недиректно иначе ако ме отблъсне всичко свършва без шанс за повече игра?Въпроса ми е специялно към All That Jazz защото мислиш хубаво.Мисълта ми е да ми кажеш как ти се виждат миоте размисли защото и това е важно приятелю,но е и важно да направя верния избор ,затова конкретно те питам как да действам от тук нататъка надявам се да ми помогнеш !!!Една подробност интересна предполагам:Преди време си говорехме за мечти с нея.И и казах за една моя която е много романтчна и най-интересното е че след 2 дена тя не директно но се опита да ми каже че може да я сбъдна с нея,аз си помислих че ме изпробва дали имам чувства,все пак да и кажа „да ти ще си“ не е ли показателно.И аз и казах не ти „не ти не ме разбираш това ще го направя с момичето което обичам и което и то ме обича… и такива тънко се измъкнах но товая и направи впечатление,не е нещо особенно но е интересно според мене!!!Както казах тя е голяма играджийка и се страхувам че може да ме върти -страшен майстор е.Между другото ако имаш скайп може да ми го дадеш ако не те притеснявам…

 11. Съжелявам ,писах една статия точно след като се бяхме оправили след като 1 година не си говорехме и така се казваше статията :“Как да призная любовта си пред едно момиче?’Минаха няколко месеца само 2 мисля не съм сигурен…И още едина факт интересен .Същата вечер по повод че 1 година не си бяхме казвали нищо тя каза :“Не ми стига че 1 година не бях до тебе а и сега ми нямаш доверие и ме мислиш за лъжкиня“Аз и казах …… това беше грешака че дойдох и се оправихме…(блъфирах 🙂 ) тя отговори:“Не не беше грешка и ти също го знаеш „,интересното е че цялата вечер не спря да плаче и си мисля че може и да е била поне малко искрена,незнам…плачеше щото беше изплашена бях така малко в кръв и абе лоша картинка …това е което имам да кажа за сега освен че се моля да не посещава този сайт 🙂

 12. Ники, естествено, че е била искрена. Ти пък! Да не мислиш, че всички жени са изпечени циркаджийки! Абе има нещо такова 😉 ама чак пък толкова да се съмняваш!

  Ще ти отговоря по-късно, може би чак утре. Сега точно в момента нищо не прави. Бъди спокоен и уверен в себе си. Мисля че нещата ще се наредят. Само не натискай паник-бутона ;-).

 13. Ники, може и да се бъркам, но не беше ли ти едно момче, писало миналата година, със здравословни проблеми, за което лекарите са казали, че няма да живее още дълго. Ако да, за същото момиче ли става дума, както и преди или е друга? Ако е същата, опиши разликите от миналата година до сега.

  П.С.: Ако съм сбъркал някъде, поправи ме.. карам го по спомени, все пак.

 14. Да аз съм.Същото момиче е.Ще опиша разликите от месеца в който отидох и се оправих с нея.Така…когато отидох при нея преди 3 месеца да се оправим ситуацията бе такакава че от тази дистанция 1 год.вече почти бяхме забравили как да се държим и как да говорим един с друг.Беше ми много тежко на мене и си казах че това няма да го бъде.и си казах „Аз искам да я забравя само защото е с някой друг?-няма дастане защото все пак няма условие за влюбването нито пък каквото и да е съжаление.Какво от това че тя днес не е с мене?Аз я обичам по същия начин.Човек не се влюбва с условието че тя също ще го обича…Любовта е точно като живота,не винаги е лесно и не винаги носи щастие,но както ние не спираме да живеем,защо трябва да спрем да обичаме? Самоче понякога това правило не е точно така.От ситуация като онази и тази сега разбира се че избирам тази.Сега сме доста по близки дори и само под предтекст приятелството.Аз винаги мисля най-лошото затова казвам че сме само приятели.Пък и имам чувството че си обича приятеля,незнам,въпроса е мене да обича повече.Ми какво да кажа друго.Всичко е много странно напоследък,преди време тя все се завираше по мене лигавеше се,прегръдки игрички и такива,но усещам че нещо се е променило в нея.Незнам какво.Незнам какво да кажа просто както казах тя е единствения човек който не мога да разбера и винаги имам едно на ум

 15. Ами просто си поговори с нея. Подготви обстановката и си поговорете за всичко, за което искаш. Естествено, не й обяснявай, как не можеш да си я избиеш от главата в послените няколко години, защото това само минуси ще ти донесе. Но като цяло, това е единственото нещо, което можеш да напрвиш. Разговаряйте!

 16. Ники, ти прекалено много умуваш, дали тя те харсева, дали обича приятеля си повече… Трябва да действаш.

  Аз не знам ти какво искаш от нея. Тя от нейна гледна точка е направила всичко каквото е могла, действала е, създала е физически контакт с тебе, казала ти е, че иска да й се довериш. Какво да направи сега? Да скъса с приятеля си? Ами ако ти продължиш нищо да не правиш след това, тогава какво? Да намери друг и вие да сте си пак само приятели ли?

  Това че нещата са се променили напоследък, както ти казваш, е защото тя иска да избегне болката от това да очкава от тебе, да те прегръща, да си мисли и да чака с трепет какво ще стане и… нищо да не става. Това не може да продължава дълго. Естествено, че тя като види, че нищо не правиш си казва, че ти не я намираш привлекателна като жена и се отдръпва, за да си спести разочарованието.

  Трябва да действаш, за да сбъднеш мечтата й 😉 И то по-скоро, защото точката на най-силно привличание е минала и в един момент ще стане късно. И не се страхувай да показваш чувства. Ти познаваш добре момичето, то самото явно има чувства и няма никакъв проблем да ги покажеш поне малко. Но трябва да покажеш, че има и сексуално привличане. Иначе тя ще си каже, ами добре, ние много добре се разбираме, споделяме си, сродни души сме, но Ники не ме желае като жена и значи можем да сме само приятели.

  За скайпа, ако искаш ти ми дай твоя или е-мейл или предложи някакъв друг начин.

 17. е-мейл ми е shirov@abv.bg испрати ми писмо и аз ще ти кажа скайпа ми и там ще си поприказваме

 18. Добре дошъл в клуба братле…не ти е леко знам и колкото пове4е мисли6 толкова пове4е се обърква6.Това което мога да те посъветвам е да бъде6 деликатен и възможно наи внимателен с моми4ето,защото много лесно може да се по4увства лъгана и да разбере погрешно приятелството ви до сега.4есно казано не полагай големи надежди но в никакъв слу4ай не трябва да се отказва6.Познавам доста хора изпадали в подобна ситуация и 4есно казано пове4ето опити са били неуспе6ни,аз самия бях се влюбил в наи добрата си приятелка 4увствах се по съ6тия на4ин както сиг и ти сега,но се преборих със неизвесното поех риска и бяхме заедно няколко месеца.Направих гре6ката да я упла6а със прекалено силни думи за това я загубих и това бе6е много труден период….така 4е не прави моята гре6ка както и на пове4ето хора били в такава ситуация.Според мен няма нужда от много думи просто из4акай удобния момент и с просто се остави на те4ението не6тата сами 6те се полу4ат поне при мен така стана.Много е важно да забелязва6 всеки неин жест изу4и както и гре6ките на приятеля и.Дано поне на теб ти провърви,много касмет 6те стискаме палци дръж ни в те4ение,6те помагаме с каквото можем

 19. Ей приятел като влезнеш в графата с приятелството много трудно се излиза от там. Това което мога да ти кажа, че тя трябва да види, че ти не се нуждаеш от нея. Не трябва да показваш, чувства в никакав случай, а същевременно да контактуваш много с нея. Защото жените много добре разпознават сигналите които мъжете им подават това се дължи на големия избор който имат жените, ако ти имаш едно предложение от жена на месец тя сигурно има 10-15 на ден и за това жените много бързо отсяват мухльото от мъжа. Ще ти изясня какво имам предвид по мухльо – такъв които да и слугува, ако се държиш така в никакав случаи няма да успееш. Според мен това ще обърне нещата, трябва да я накраш тя да те иска за да можеш да я задържиш, щом толкова я искаш, ако наистина имаш шанс все още с нея. Тя трябва да те вижда да говориш с други момичета и да се смееш много като те вижда трябва да се възползваш от конкуренцията при жените и да го обарнеш в своя полза. Създай си много добри контакти с нейните приятелки за да може да те коментират. Бъди винаги зает когато тя ти се обажда никога на отвращай на първо прозвъняване накарай я да трапне докато и се обадиш и когато говориш с нея винаги прекъсвай разговора в най-високата точка и си измисляй някава причина че си зает или изниква нещо в този момент и т.н. Но това е много тънка линия по която ще я държиш трябва да осещаш момента дали е удобно да го правиш или не за да не помисли, че си станал голяма работа и се надуваш. Като се има предвид че тя на колко беше 18. Само напред, но да не ти стане фикс идея, защото ще се опариш много, ако не успееш!!! 🙂

 20. Еи приятел жените са и злато,и разбивачки на сърца. Може би историята ми е подобна. Мога да имам всички жени на света,но си харесвам една,мъча се да я спечеля но нестава ! Незнам вече,все едно дано я забравя този живот ! Какво да те посъветвам ? Първо трябва да си боклук – те такива харесват !
  После – бъди и наѝ добрият приятел,този на коѝто да плаче на рамото,но не прави всичко каквото поиска.Нека знае че я харесваш,но не и го казваи,дръж се така тя сама да го разбере,може би когато види нешто повече в теб. Викаш има приятел,значи твоѝте мечти са невъзможни не 100% а 250% !!! Не си мисли че ти казвам за да ти е гадно,това е истината !!! Някои друг ще ти каже да я забравиш,но аз да кажем съм оптимист.Има един начин,единствения но и безотказен !!! Труден за изпулнение но и прост като за решаване на проблема ти !!! Просто тя тябва да намрази приятеля с които ходи. Някак си трябва да направиш така тоѝ да и разбие сърцето, от там на татък си ти ! Не знам как трудно ще ти е, но бъди умен,заштото закона на джунглата гласи че по-силния и по-умния побеждава. А дали това си ти ? 🙂

 21. Искам момичето,което много обичам,но един ден.Тя ми каза че харесва друг как да действам…

 22. по какъв повод ти го е казала? когато си разкрил симпатиите си към нея, или просто в непринуден разговор, когато си я питал „какво ново около теб“? а може и да те пробва.. може просто да иска да види как ще реагираш? Моят съвет е да се усмихваш и да насочваш с въпроси разговора към друга тема 🙂 за нея, за теб, все пак е излязла с теб…а щом е излязла с теб… значи има симпатии и към теб. Ох, кога ли и аз ще се послушам в съветите си… 🙂

 23. Брато,я остави и не се меси,тя си има приятел,а ти си тръгнал да има разваляш връзката. Само може да намажеш няколко ритника,аз ако съм и разбера до сега да съм те набил 10000000 пъти. Гледай си животеца и ги остави да се обичат. Аре чупарата

 24. Абе аз си харесвам 1 момче с което и до ден днешен не се запознахме той минаваше покрай моята улица и аз се влюбих в него сигурна съм че и той е влюбен в мен,минаво по улицата свирка с колата усмихва ми се ама вече станаха 2 години от както не се познаваме още питаш ли ме на мене колко ми е тежко че не съм с него че не излизам никаде за да го видя и да се запозная с него да живееш в надежда но да се чудиш дали некога ще бъдеш с него или не Но не бива да се отказваме аз знам че все някога ще стане

 25. Gunter – Всяка жена заслужава по-добрия. Ако той е по-добрия, другия няма място там! На това се казва естествен подбор, по-добрия винаги печели!

  Ще намеря нова среща още по гореща – Да чакаш нещо да ти паде от небето, като дар божи, е безмислено! Това няма да се случи, той като не се сеща, подсети го ти! Няма какво да чакаш! Две години, изчакай още десетина, а защо не 15 или 20, а може би ще се срещнете там горе на небето и там ще имате чудесната връзка! Супер!

 26. Taка е. Има една много интересна порода хора, които не си подават носа от вкъщи, а не спират да хленчат че така и не срещат любовта, а след това обвиняват жените които имат успехи с мъжете, че са… за успокоение на Ловър ще кажа леки жени.

  Гюнтер, не мога да не се съглася с manowar. 99% от хубавите жени си имат гаджета и ако искаш да си хванеш готино гадже, трябва или да развалиш нечия връзка или да направиш компромис със себе си по отношение на момичето.
  Няма закон, който да ти забранява да отнемеш чужда жена и ако както казва Жоро ти си по-добрият от двамата, аз съм за. Дори ако някой ми отнеме гаджето, не бих губил време и усилие да ходя да го бия, а ще се замисля какво той и дава което аз не съм и ще опитам да поправя пропуските си.

 27. Гунтър това което казваш е просташко ! Всеки втори селянин спечелил от лотарията ще дойде и ще те пребие ако му вземеш гаджето !

  В любовта и войната всичко е позволено така че по-добре се скрии manowar е абсолютно прав

 28. остави момичето намира тя обича човека до себе си и той също я обича не се прай на педерас да прайш курвенски номера щот помисли че тоя човек до нея след тва той ще е на твое място

 29. A момци идвало ли ви е на ум че сте “по-добри“ в 1/2 неща и по-скапани в други 50 и мацката просто ви е избрала защото чуждото е по-сладко 🙂 И още нещо като си много добър но не перфектен защото никой не е де трябва все да те е страх да не дойде някой по-добър да ти гепи момичето ? И последно и 2-мата изглеждате здравички на снимките обаче ако видя че някой се опитва да ми задява гаджето може да се окаже че съм “по-добър“ в юмруците и да направя външният му вид по-малко добър 🙂 Така де,естествен подбор- по-силният печели 🙂
  ПС:ами момичетата които не искат да зарежат приятеля си а са малко безхарактерни и се поддадат веднъж на някой по-отракан сваляч заслужават ли после да съжаляват и да им се развали връзката защото някой се прави на казанова???Аз лично момиче с гадже не пипам,поне ако са сериозни защото е подло и ш****но…

 30. Виж приятел може би пиша много късно на тази твоя публикация но за мене нещата стоят по коренно различен начин! Нормално е да избира него и да не иска конфликти,все едно някои да зарибява приятелката ми и аз да стоя с скръстени ръце, ще му помажа физиономията повярвай ми! Практически има някои други неща които не е било зле да се съобразиш. Според мене това е „Да се влюбиш в грешния човек“ ….

 31. Обичам я , но си има приятел :S

 32. ДA и моя случеи не е цветен.Харесжам едно момиче но днес видях приятелят ми които не знае за любовтами,и и предложи да станат гаджета и тя прие.

 33. Днес си играх с едно момиче с което сме съседи , и стана дума кой има гадже аз казах , че нямам , а тя ми отвърна че има аз съм много ядосън. На другия ден как да реагирам…много я обичам!!!

 34. Здравейте, моля ви да помогнете защото незнам какво да правя ….
  един мой добър приятел ходеше с едно момиче, където тя го заряза заради глупости … преди 2-3 седмици бяхме на проект от даскало и тя беше удобрена за проекта след като отидохме на самия проект (той беше за 2 седмици в чужбина) 1вата седмица си беше спокойно сичко, но втората седмица тя почна да се върти около мен (с нея се познаваме от 4-5 години) и тази последна седмица прекарах с нея почти постоянно бях с нея дори спахме на едно легло, но след като се прибрахме в българия, нещата които правехме там сякаш се загубиха.Когато се срещнем в даскало нали има здрасти, какси, ала бала и се такива глупости, когато се срещнем навън сякаш нещата се връщат но неса така силни. аз я харесвам много, мисля си че и тя ме харесва, но си мисля че си има и приятел и незнам какво да правя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *