Тя искаше да правим секс, но й отказах. Съжалявам!

Наскоро се случи така, че една приятелка ми показа много фрапиращо, че иска да го направим. Това, че си има макар и не особено сериозен приятел явно не притеснява и двама ни.

Аз идиотът обаче в първия момент не се усетих. Даже казах една идиотска шега. Случи се в Неделя вечер, а сега е Събота. Сърдита е може би.

Говорим по телефона, видях се с нея и компанията й, но все не мога да я уцеля сама, за да й се извиня/обясня. Постоянно е с приятелки. Склонна е да се виждаме понякога.

Не ме е отрязала съвсем. Сигурно дори не подозира, че мисля за това и че ми е гадно, че съм я разочаровал.

Не са нужни повече подробности.

Кажете само как да изгладя нещата, за да опитам да я имам?

Надявам се не звучи дебилски . 🙂 Тя го искаше, а аз съм луд по нея.

Благодаря!

бутон за социални мрежи

8 мнения за “Тя искаше да правим секс, но й отказах. Съжалявам!

  1. Ами, к’во да ти кажа… идиот си. 🙂 След дъжд качулка, дет’ се вика.

  2. Обади и се по телефона/Скайп и и предложи среща насаме в някое кафене. След като се заговорите нещата ще тръгнат от само себе си. Опитай се да напомниш момента в който ти е предложила секс в разговора.

  3. Просто, когато се видите следващия път я дръпни настрани от компанията и й го обясни както си е. Нищо сложно. 🙂

  4. Ако наистина си толкова луд по нея, щеше да на правиш всичко възможно за да и обясниш ситуацитята! Щом говорите по телефона, значи имате някакви контакти. Толкова ли е трудно да я поканиш на една среща и да се изясните?

  5. И така мина време и ето как се развиха нещата:
    Някак се оправдах за глупавата случка ,която ви описах. Дори и казах ,че искам да сме повече от приятели и да зареже гаджето с ,което постоянно се кара. Тя реши да остане с нега ,а с нея да останем приятели. Опитах пак след време. Тя ме обяви за приятел отново .Така ми се пада ,акато не реагирах на време . Изневерява му понякога. Имам шанс и аз да го направим. Но не умея да изиграя добре картите си. Тя е още с леко детски начин на мислене ,а аз мразя да се правя на „пич“ за да харесам някому. Но ще видим…. 🙂

  6. И на теб някоя да ти предложи да си зарежеш гаджето и да ходиш с нея, най-вероятно и ти ще й откажеш. Хората не искат да имат, това което знаят, че могат да имат. Спри да й предлагаш да сте гаджета, а просто поднови нещата на онова ниво на което сте ги спрели – секс. Останалото ще е стечение на обстотелствата. Ако тръгнете, ок, но това не е от особено значение… и дори да се случи не се самозаблуждавай, че тя ще ти е вярна. Щом изневерява на него, ще изневерява и на теб. Предполагам си чувал поговорката, че „когато един не е достатъчен и хиляда не са.“.

  7. Надявам се да се покаже линка 🙂

  8. Показа се, ама е в името скрит. Мисля, че добре го е казал 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *