Моля, дайте съвет как да я заговоря пак?

Здравейте. Пиша ви поради една причина. Уча в езикова гимназия и преди година някъде много си харесах едно зайче, което мислих, че е много над моята класа, но забелязах, че тя ме гледаше и реших да се запознаем. Та така и стана. Разменихме си телефони, skype... Писахме си,... срещнахме се в училище и нищо повече, понеже разбрах, че си има приятел и не действах много директно.

Оказа се че приятелят й замина за Америка и повече няма да се враща ... това беше лоша новина за нея, но може би много добра за мен 🙂 Известно време беше много тъжна, но нещата между нас се получиха. Но за кратко...

ДОКАТО един УЖ така наречен приятел не я видя и ми каза "Въъй запознай ме!" и все някакви такива, но аз директно му отказвах, защото знаех, че не мога да разчитам на него.

Един ден той дойде до нас УЖ просто ей така да мине през нас и после да излезем и аз изобщо нищо не подозирах, че той всъщност е дошъл за да види скайпа на това момиченце. И така, видя го ... писаха си ... излязоха ... и се оказа , че те се харесали. Ходехме не повече от 2 седмици. Станаха едни големи драми около нас тримата, но аз направо се отказах и за това си останаха те двамата. И сега вече минаха около 6-7 месеца от тази случка и разбрах, че те са били заедно само 1 месец.

Свариш лятната ваканция. Видях я в училище и пак почвам да се влюбвам в нея, но не зная какво да правя. Когато се разминаваме, тя ме гледа директно в очите и изобщо не отмества поглед. Понякога се прави, че не ме вижда но когато ме задмине и като се обърна, виждам, че ме гледа и пак право в очите. Много искам пак да сме заедно, но не знам как да действам. Аз усещам, че тя е разбрала, че е било голяма грешка, като избра този уж наречения приятел на мене 😀 Та приемам всякакви съвети. Мерси предварително!

ПС : А и сега след 3-4 седмици ще има екскурзия и се надявам че там ще действам някак си, или ще е твърде късно. В училище дори нямам идея какво да и кажа ... изобщо как да я заговоря като не сме разговаряли повече от 5-6 месеца 🙁

социално споделяне

8 мнения за “Моля, дайте съвет как да я заговоря пак?

  1. Няма какво да чакаш – действай. В момента тя се чуди дали я уважаваш или я презираш. Щом те гледа, значи те харесва. Според мен ще хлътне много бързо – просто не трябва да ти пука. Все-пак я познаваш. Сигурен съм, че нещата ще станат.

    А ако бях на теб, този твоят „приятел“, щеше още да се възстановява по болниците 🙂

  2. Действай. Ако чакаш цяла живот няма да дочакаш нищо, а и ние жените не искаме много да ни се туткат. Ако харесаме някой, то няма значение нищо. А това момич те харесва….

  3. fresh, когато пак се засечете по коридорите на училището, я спри и й кажи следното „хей, здрасти. как си? какво става с теб, не сме се виждали от половин година. в събота ще ходя с компанията „еди къде си“… ще се радвам да се присъединиш и ти. (изчакваш отговор). в осем на писка?“. Ако те отреже й казваш „както решиш, чао“ и си тръгваш. Но най-вероятно ще се съгласи! Успех 🙂

  4. Абе Maritime Transport, ти в Морска администрация ли бачкаш?

  5. ако харесвате момиче пращаите и щоколадови бонбоно и рози каранвили и любовни писма.

  6. Аз съм напълно съгласен с Ловер. А колкото до твоя „приятел“ щом си му казал да не предприема нищо с нея и въпреки това той и е взел скайп просто прекратявай всякакъв контакт с него, защото днеска те е прецакал с момичето утре може да те прецака с нещо по значимо.. А колкото до момичето … Ние сме като животните – „Изяж или ще бъдеш изяден“

  7. Ами не зная какъв съвет да ти дам.Аз самия съм много срамежлив,но щом те гледа толкова много заговори я,покани я на среща излезте,забавлявай я. И то времето ще си покаже но не се отказвай от нея,а доколкото приятеля ти смачкай го.Такива хора не заслужават да имат приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *