Банални методи при сваляне на жени

Ако се употребят някои исторически аналогии, то търсенето на някакъв магически шаблон на мигновения пикап може да се уподоби на търсенето на философския камък. Или на безплатен достъп до интернет. Пикапът не може да бъде мигновен. Изискват се определени знания, усилия и формиране на лични качества, които има смисъл да възпитавате у себе си.

Разбира се, логичен е въпросът: Как се опитват да се запознаят един с друг обикновените хора, които не са така изкушени в изкуството на съблазняването.
За съжаление, най-често мъжете имат на "въоръжение" само един шаблон на поведение, който прилагат към всички срещани от тях особи от женски пол. Ще попитате: какъв шаблон?

Ами "Може ли да се запознаем?" (Не се ли познаваме от някъде). Банално и грозно. А момичетата обикновено нямат възможност дори за такъв подход, но за това по-късно. Впрочем, да не бъдем прекалено придирчиви. Варианти има дори при начинаещите и не много опитни млади съблазнители.

1. Например, мнозина смятат, че е много добре да се хвърлят пари на ляво и на дясно с надеждата, че момичето ще се впечатли и веднага ще стане твоя навеки. В дадения вариант се подразбира, че тези пари вече ги имаш в джоба си. Откъде те ще се вземат у обикновения студент - никой не знае.

Но това не е най-главния проблем. Лошото е в това, че дори когато портфейлът ти е пълен, историята най-често завършва с това, че те среща момиче, тип "динамо", което ще те изцица с толкова пари, колкото успее да докопа. При това целта й ще е да получи възможно повече материални блага, без да даде нищо в замяна. И бъди уверен, че тя ще те забрави в момента, в който финансите ти не могат повече да я издържат.

Разбира се, не всички момичета са такива. Разбира се, да имаш пари е по-добре от това, да нямаш. Но да разчиташ само на парите, това означава, че ще привличаш преди всичко такива "момичета - динамо", с всички произтичащи от това последствия.

Страхувам се, че в този случай е валидна поговорката "има пари, но няма щастие". Само по себе си финансовото ти състояние няма да ти донесе щастие в личния (в това число и сексуалния) живот. Към тях трябва да се добави още нещо, за да достигнеш успех.

2. Можеш да се опиташ да удавиш бедното момиче с интелект. (като предварително си прочел речника на философските термини).

Разбира се, има вероятност момичето веднага да изпадне в хипнотично състояние от изобилието на непонятни думи и да се окаже съвършено безпомощна под натиска на съблазнителя. Не може да се отрича, че интелектът се явява най-силно проявеният мъжки вторичен полов белег!

Но много по-вероятна е опасността от това, момичето да се повъзхищава от ерудицията на момчето (което по принцип не употребява други думи освен "еклектичен", "екзистенциален", "трансцедентален" и т.н.), но така и да не разбере какво се иска от нея.

В този подход има един единствен положителен момент: момичето веднага ще отдели от общия поток на познатите си такъв начетен идиот и от време на време ще общува с него, за да си реши кръстословицата.

3. Някои индивиди предпочитат да се преструват, че не реагират на жените.
Не, не в смисъл, че реагират на мъже - а примерно така, както беше показано в старата добра американска кинокомедия "В джаза са само момичета": "Извини ме, скъпа, но за целия си живот до сега никога не съм чувствал нищо, когато ме е целувало момиче."

По този начин сам изпращаш призив на момичето и това вече е значително по-добре. На изпращането на призиви са основани много от шаблоните на пикапа. Сред момичетата има много, които са склонни да приемат призив от този род.

4. Някои пък мислят, че за съблазняването няма метод, по-добър от този, да събудиш женската ревност - и мъжът започва не много натрапчиво, но наполовина сериозно да ухажва приятелката на момичето, което му е харесало.

Вероятността от това, дамата да не понесе такава несправедливост и скоро сама да започне да се доказва на мъжа е доста голяма, но само в случай, че мъжът по начало й харесва именно в качеството на възможен сексуален партньор.

5. Отделни особи от мъжки пол, така и не изживели в периода на ранното полово съзряване своите романтични комплекси, смятат за най-добър повод за запознанство спасението на момичето от някаква реална или митична заплаха за живота и.

Метод, почти неефективен, даже ако случайно при някакви обстоятелства се е получил от само себе си. В качеството на постоянен подход той гарантирано обезпечава пълния провал на операция "Съблазняване".

Работата не е в това, че постоянно ще е необходимо да поддържате добра физическа форма и до съвършенство да владеете правилата на единоборството. Просто момичетата са много, а заплахите за живота - малко. В крайна сметка, вие ще трябва да режисирате тези опасности.

6. Някои считат, че най-добрият способ да направиш впечатление на момичето при запознанство - това е да намекнеш за връзки или висок произход. "Децата на партийни величия" не са на мода днес, но търсенето на приятели на Слави Трифонов и Годжи е в разгара си.

Начинът е добър за съблазняване на съвсем млади момичета, които с удоволствие ще се съгласят да разгледат вашите албуми със снимки и автографи, докато седи на дивана ви. А диванът, това е ясно, не е предназначен само за седене...

Забележително работи поканата "да погледнеш нашият фамилен меч".

Има и такива съблазнители, които смятат за най-добър начин да заведат момичето в леглото си да му предложат "ръката и сърцето си".

Някога гледах американско ток-шоу, в което гости бяха момчетата от групата "Четири кентавъра". Те там приеха решение да се съревновават в пикапа и съблазняването. Който успее - получава точки, който свали повече момичета, той има по-голяма сума. При който е максимална - получава наградата.

И там показваха, как тези момчета сваляха момичета в Супермаркети (в Америка това е популярно място за запознанство). Методиките и местата бяха примитивни и скучни до безобразие: като правило те използваха баналности от сорта на "влюбих се до уши и искам да се омъжиш за мен". Грубо и пошло, но действаше.

Интересният момент настъпи, когато на следващия ден всичките тези "свалени" момичета бяха поканени в студиото и им беше разказано, че са си имали работа с професионални съблазнители. Момичетата започнаха да доказват, че веднага са разбрали тази шега и че вече наизуст знаят всички тези уловки и коварните съблазнители нищо не биха получили.

Само на въпроса: "А защо като знаехте всичко ни оставихте истинските си телефони?", те не можеха да отговорят и се закикотиха. Значи така - след време и задочно момичетата са много умни, но в обикновения живот не са така прозорливи, особено когато им се говорят красиви думи.

"Само идиотите не използват такова ефективно средство, като обещанието за женитба" пише А. Яхонтов в "Житейски учебник за глупаци". Тук не съм съгласен с него и сам не използвам това. Това не означава, че методът не работи, а че лично за мен той е неприемлив. Имай предвид, че все пак много хора го използват с успех.

Макар и този способ и в действителност да не е лош, но го остави за най-краен случай! Той не е много изящен и, за съжаление, почти те лишава от възможността да включиш на заден ход!

Източник: lover.ru

бутони към социални мрежи

3 мнения за “Банални методи при сваляне на жени

 1. Автора на публикувания материал изглежда не е виждал жена през живота си. Тук ще опиша един начин използван само от майстори пофесионалисти.
  ЗАПОЗНАВАНЕ НА УЛИЦАТА! Първо уверете се че сте мъжкар и най вече да не сте стар, от вас да се излъчва самоуверенос без това да се показва и натрапва на околните но да се чувства.Тръгнете по улицата и ходете съвсем
  естествено без да поглеждате жените които минават покрай вас. Падвиквания от типа „сладурче“ и др. са нежелателни .Като правило жените винаги са с първия ход, те избират и затова дайте им това право.След известно време разбира се ако са спазени по горните условия някоя идваща срещу вас жена само за част от секундата без да си движи главата ви поглежда само с бързо движение на очите и в същия миг и вие мигновенно я поглеждате право в нейните очи, усмихвате се и казвате: е най после се видяхме ама ние съвсем се забравихме или нещо подобно въпрос на импровизациа.Жертвата отговаря: моля ви не ви познавам но вие не отстъпвате и казвате: познаваме се но няма как сега да ви обясня защото шефа ме чака и бързам / това е важно да стане по телефона защото жертвата ще е любопитна и ще чака/ нека ви се обадя по телефона в удобно за вас време, изваждате химикалка и хартия и ги подавате бързо.Успеха тук зависи от бързината без да се дава възможност на жертвата да реагира. Не винаги ще имате успех, това не бива да ви обезсърчава опитайте пак но никога не се настройвайте предварително това да стане оставете нещата да са такива каквито са..Ако акцията е успешна и получите телефона след един ден до два се обаждате и повеждате разговор от който зависи успеха на акцията. Задавате подвеждащи въпроси и импровизирате което зависи най вече от вашето умение.След разговора вече по съвсем стандартната процедура вече „опознали“ се срещате. Метода не гарантира 100% успех обикновенно успехът се движи 1:10, но не забравяйте че този метод е „висш пилотаж“ и поставя на върховно изпитание интелекта ви!Точност,бързина и убедителна импровизация! Този метод не е за начинаещи! УСПЕХ!

 2. “е най после се видяхме ама ние съвсем се забравихме или нещо подобно въпрос на импровизациа.Жертвата отговаря: моля ви не ви познавам но вие не отстъпвате и казвате: познаваме се но няма как сега да ви обясня защото шефа ме чака и бързам / това е важно да стане по телефона защото жертвата ще е любопитна и ще чака/ “
  Това само не го разбрах, на улицата се случва всичко нали? Ще се радвам на малко пояснения.
  Иначе методът си го бива и определено не е за начинаещи, но защо пък да не пробваш, на улицата си, надали ще видиш пак тази жена. 🙂

 3. Формулата е много проста.Жените обичат „силни“ мъже.Покажете характер на истински мъж.Излъчвайте енергия която да е по силна от тази на жената,по не словесен начин вие ще минете зад преградата която е издигнала всяка жена.Дръж се неутрално,не показвайте емоции и дайте да се разбере,че вие сте едва ли не недостъпен,това заинтригува жените защото вие сте забранения плод в случая.Давам ви евентуален сценарий:Влезте в някои супермаркет,Набелязвате си жертвата и започнете да я следите,гледайте какво пазарува или то от какви стоки се интересува,свободните жени пазаруват в малки количества,защото не хранят и говедото у тях.Избират диетични продукти,или ниско калорични.Ако е заета търси и високо калорични продукти,оглежда и щандовете за мъжка стока.Момента на атаката е когато мине през щанда за домашни потреби или за перилни препарати.Точно в този момент застанете до нея и си хванете нещо за гледане,прах,омекотител,дъска за рязане,но никога не взимайте кухненски нож или сатър,мъжете разбират от това.Поискайте съвет или консултация.Опитайте се да ви обясни как се използва продукта или кой е най-добър.Успеете ли да я накарате да ви изнесе лекция,то това може да бъде сигнал,че момичето е отворено и контактно което ви улеснява.След лекцията се направете,че сте я разбрали и снижете енергията под нейната,така,че тя ще се почувства властелина в ситуацията и ще я накара да се надцени в този момент вие като жертва на съдбата си и незнанието да се оправите в домакинството ще я издигнете в пиедестал и ще се прояви кукетничеството у жените,това ще я провокира да продължи да се фука,как пере и глади чорапи.Може да засилите ефекта с един комплимент от рода на „О,вие сте страхотна домакиня!“Принизявайки се под нейната енергия в ролята си на жертва ще събудите майчинските чувства,но това става,с много широка усмивка и изразяване на благодарности за оказаната помощ.Когато стигне разговора до изчерпателност.Подайте рака за ръкостискане,допира който ще осъществите сваля много бариери и жертвата се доближава по близко до вас.Ръкостискането трябва да е с аналогична сила на нейната,Извъртете ръката си с дланта нагоре,така по не словесен начин и давате надмощие в диалога и тя ще се почувства на мястото си.Не изпъвайте ръката си в лакътя и не се прекланяте напред.Дръжте дистанция не по-малка от една ръка разстояние.Усмивката трябва да присъства на лицето,а погледа право в нейните очи.Така,давате надмощие на дамата в словесния диалог,но в не словесния и напомняте,че сте властен и учтив.Това придава класа.На сбогуване,попитайте,дали можете да разчитате на съветите и за напред.Положителния отговор е гарантиран на 70%,но той ще е несъстоятелен…Прескочете в малко по-личен план и я попитайте дали живее на около.Ако Настроението е позитивно,я попитайте как да се свържете с нея,ако имате проблем с прането.Оставете я тя сама да ви даде контакти,ако я притиснете,ще последват негативни емоции и оправдания от сорта много съм заета и ще си останете с хвалби,че сте си купили прах за пране….Въпросната свалка,може да продължи още две три срещи,но успеха е гарантиран.Не забравяйте,бъдете силен,неутрален и усмихнат…Усмивките на жената не винаги означават,че се харесвате,те могат да се разчетат и като презрение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *